3510
-
Válaszolok:
Elöszőr is nekem is akad 6600-on de csak addig amig le nem törlök a gépről minden hangkártya drivert. Most vettem egy SBLive! 5.1-et remélve hogy azzal menni fog jól a játék, de már ott csalódtam mikor az XP és driver setupja, nem tudta felismertni. Felraktam hozzá a KXProject driver-jét (SB-hez vannak driver-jeik), de azzal ugyanúgy szaggat (meg újjabban nincs lövéshang), szóval levontam a tanulságot:
1.) Ez a játék süketnémágnak készűlt, mert hang nélkűl gyönyörűen fut
2.) Ez a játék annyira félre van optimalizálva hogy hangot és képet egyszerre nem tud megjelentettni. Szóval az ATARI bekaphatja. :D
Éppen ezért ha normálisan akarsz vele játszani akkor töröld le a hangkarid driver-jeit. Szaggatás nélkül fog menni :D -
#1941 válaszoljon valaki erre! -
Ez Pat of Neo topic és nem Enter the Matrix! -
gericooper #1946 Szavesztok!!!!
Valaki letöltötte a no cd-dvd-t? -
gergő992 #1945 szasztok!kéne a crack!honantudom letölteni?help -
faq a banner alatt található -
gergő992 #1943 szasztok!kéne a crack!honantudom letölteni?help -
???????????????? -
az miért van, hogy játszok, elkezd szaggatni, de ez szokásos tőle, pedig 800×600 ban van 1-es grafikán, de hát ez van. ezzel nem lehet csinálni valamit? pedig 6600-as kártyám van, nem hiszem hogy kéne akadnia minimumon! na elkezd akadni, és egyszercsak elmegy a kép. a gép nem indul újra, csak a monitor nem kap jelet, vagy nemtom. a videókártyám meg jó, mert mindent visz, ezt is, de csak egy darabig. meg sokszor elmegy a hang, pedig hangkártya drivert is frissítettem. mit csináljak még? -
Semilyen az csak a szintfelmérő a játék elején :) -
hali.tudna vki segíteni ott tartok hogy azt a ballardot az étteremben el kell vezetni valami ajtoig de nem tom hogy hol az ajto.az a rész amikor lehet küldetéseket választani és már csak ez az egy van.egyébként itt a trinity-s küldi is.szoval van egy ajto de ott nemlehet bemenni ahol kijön ilyen piros sapkás ember pls vki segítsen!! -
Tomi13 #1938 Sziasztok
Az elején a kapszula választás után van egy olyan rész amikor mindenféle biztonsági ember jön.Ennél a résznél verte már le vki az ügynököt?Ha igen milyen ellenfél jön utánna?
-
kaboom #1937 nekem az enter the matrixal az lenne a gondom hogy amikor elinditom az első pályát megy az intro vége van kezdődne a pálya de reccsen egyet a hangfal és újraindul a gép
mi lehet a baj?:( -
GiGa master #1936 Hy figy én is azt modntam nem 100%os hanem 96 mer cheatok nincsenek emg teljesen
de az összes mapp és inkább scsak a mappokal vannak gondok:D:Pno meg elindíts de 1 gammával ennyi gondot bazz!de én meguntam szal én törlöm is le! -
Koksz #1935 amikor jön a vonat, van egy olyan vagon amin nincsen konténer, hanem üres. Arra kell ráugrani -
moralosan #1934 magiszter hülye nem vagyok.
értem mire gondolsz, de ha kiveszed mit akartam a kommenttel mondani, akkor rájössz, hogy pont ezért kéne átírni kifejező mondatokra a "F.A.Q." rövidítést...
persze, majd bejön egy ember és nem azt kérdezi meg, hogy rekuíred szekuriti modul, hanem majd azt, hogy mit jelent a faq.
:/ -
rage at work #1933 Nem, egyáltalán nincs gondom semelyik játékkal sem, mind működik , nem fagy, stb. Ha valamelyik így tenne (vagy pláne, ha több is) már rég kivágtam volna az ilyet okozó hardware-t
:-) -
sziasztok.
AMikor a metroállámosan harcolok smithhel tucatnyi zsoldos társaságában hogy kell elmenekülni? ráugrok vmelyik vonat tetejére és halál..nem tok rájönni :) -
Deamon tools 4.00 -
Vagy legalább is nem tudtad hogy az a baja
De asszem olyat ogok venni (a pénztárcámra van méretezve). Köszi az infót
-
rage at work #1929 Ha beleolvasol a fórumba (azért van) akkor meglátod, hogy 85%-ban erről szól.Sőt, van felül egy FAQ is, abba is érdemes lenne belenézni -
joey006 #1928 Hello mindenki!Valaki feltette már a warezes CloneDVD-s verziót?Ha, igen írjon már nekem,mert nekem mindíg azt írja,hogy:Required security module cannot activated, vagy ilyesmi és nem indul.Légyszi segítsetek!!! -
Nem találkoztam még olyan játékkal, amivel gondja lett volna. -
zajcev22 #1926 Akinek megy, annak jó játékot, én mentem Gunozni :D -
zajcev22 #1925 Még egy utolsó hozzászólás: feltettem a Daemon 4.00-t, és azzal sem megy :D
Ennyi. -
"És ez tuti támogatja a DirectX 9.0c-t." -> ez kérdés volt :D -
Értem. Köszi. Most nézem Vision-ba 6520Ft, bluefish-ban 6865Ft. Szóval benne van a keretben. És ez tuti támogatja a DirectX 9.0c-t. Mert a mostani hangkarim miatt nem megy a PoN, ezért szeretnék venni egy olyat amivel megy. -
Nekem pl SB Live! 5.1 van
Volt vagy 4500 Ft :) -
Köszi. tudsz mondani valami pontosabbat? sb live mi? Mert ha jól láttam akkor van abbol is pár fajta. -
SB Live? Az működik mindennel...nekem is az van a gépben
A beépített Realtek AC'97 egyfolytában sistergett, ezért letiltottam. -
Skacok! tud nekem valaki mondani valamit erről az integrált hangkártyáról?
Realtek AC'97 audio
És egyben ajánlhatnátok valami hangkártyát ami DirectX 9.0c támogatású és 7000Ft-ot nem haladja meg az ára.
u.i.: Bocsi az off-ért, de a hangkarikhoz nem értek. -
korrigálás: ...miért nem megy -
:D Akkor passz. Bocsi de a leghalványabb elképzelésem sincs hogy miért megy.
-
Mit csinál, ha megcseréled a drive-ok betűjelét?
S akkor F lesz, ahogy kéri
Kíváncsi vagyok, mi történik :) -
Főképp az AntiBlaxx-t hagyd, mert annak a beállításaiba köt bele a SR7
Ne használj mást , csak Daemont, meg SR7_Stop-pot, hamár nem tetted fel
a legújabb Daemont. -
nézzd meg kimásolod a másodikbol azt a fájlt és azzal bemountolod és sr7 stop aztán megy.nekem is minden problémám volt de aztán sikerült.ugyanezek szinte -
zajcev22 #1913 mondok egy poént, egyenként kipróbálom, valamint még asfa ajánlását (hidd el, nekem nem válik be), valamint nincs fent a pecs. Nem megy :D
-
djolika #1912 Ha?
-
ja és még valami. pecs fent van? -
De mint mondottam, csak az egyiket vagy másikat próbáld. ne mind2-őt.