The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
fehér= fehér csík

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Magiszter
lehet nálam van a gond? <#bee1>

mila69en
jah anti alising-rõl jut eszembe neketek mûködik a játékba mert hiaba kapcsolom be a simításokat meg a szûrést nem történik semmi vagyis annyi hogy játék közben a kép tetején fut egy fehér....<#zavart1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Magiszter
Na jóóó én most teszem le ezt a játékot<#boxer>
Már rohadtul a végénél járok, de nem érdekel nem viszem tovább<#violent>
Annyira elkezdett akadni hogy a supermenes képregények hozzá képest mozgófilm. Szóval amíg ki nem adnak egy legalább 1Gb-os pecst, ami átírja az egész játék gépigényét addig asszem itt fog porosodni. Szóval az ATARI most már elmehet a sunyiba és bekaphatja torkosan!!!

mila69en
hát ezaz és nem beszélve arról ha felmész egy felhõkarcoló tetejére... na ott kezdõdik a grafika

mila69en
nekem is tetszik mert játszok vele csak hát ez szégyen.... <#felkialtas>az atari-nak

Istencsászár
Egészen véletlenül találtam egy sa képet a gépemen😄 minden max anit alising stb stb..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Inkább az a durva, hogy 2 ekkora puska 1-1 kézre, áááá, de nekem azért tetszik, mégha vannak is hibák!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

quack
ez beteg :ÐÐ te láttad már a sa-t maxon, aaval?
és ezt maxon?
+télleg a gtaba 50x akkora területet jelenít meg eccerre

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Csuhai G
Aki tuudna nekem egy mentést küldeni bárhol is jár az legyen szíves írjon egy privit! Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Atkamon
Hogyan kell megcsinálni azt a részt, amikor a merovingi kastélyában bemegyek az elsü ajón? Olyen furcsa világ lesz, de nem értem, hogy mit kell ott csinálni!

mila69en
"a gta-t senki sem a graf miatt szereti"

ember kapjál már a fejedhez ne hasonlítsunk egy olyan játékot a gta-hoz ahol látsz a képernyõn max 5 embert meg egy folyosot egyszerre míg a gta-ba egy fél város van a képenyõn

ez igen így kell kinéznie egy fény efektnek puff<#wilting>

a gta-t senki sem a graf miatt szereti hanem a feeling miatt és sztem ennek a gémnek is van olyan feelingje mint a san andreasnak gta-s mert azt pl meguntam a 3. városrész után.
mila69en
puff ezt hogy érted, hogy rondább mint a gta san csak nem azt akarod mondani, hogy gta san ronda?<#zavart1> nem is értem hogy lehet ezt a játékot a sanhoz hasonlítani

Kandurex
Patch -hez tud valaki magyar linket?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
magátol eldöntte nálam gém mivel 1esen bûnronda, 5ösön akadott mint az atom ( 5-9 fps ) 8ason kicsit volt csak😄 bugos, 9-10 emberkenek csak a fej látszott és kifagyott a gém 😄😄😄😄😄:😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Knox
Hibátlan kis game!<#wilting>

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Kandurex
Mondjuk én már leszedtem, de visszagondolva, emlékszem, hogy nem tudtam eldönteni melyik grafikai részleteséggel szebb, az 1-el, vagy a 10-el <#zavart2>

Istencsászár
1-esen is ugyan ugy elmosott palcsni😄 mint 10-esen

Magiszter
1-esen hagyva jobb a játék mint fullon, áadásul ugyanúgy szaggat.

Magiszter
én 10 re nyomtam fel, de a motion blur-tól nem látok mikor meg akarok fordulni, szal nem tudom mit gondoltak.

Knox
azért tényleg szégyen ilyet kiadni! Bennem is felmerül a kérdés: mi a szart gondoltak amikor kiadták? Nem csoda hogy az emberben felmerül, hogy jön majd egy "igazi" verzió!
(8ason van a részletesség és eszméletlen ronda)

Magiszter
😄 nekem ilyen nem volt 😄

Knox
Nálam iszonyat homályos!
Feeling zsír, de a graf! hubazze!
Más: a játék elején vagyok és még irogatja, hogy mit mikor nyomjak! azt irja, hogy nyomjam a kockát és az L1-et (mit a ps2ön)! Érdekes!

Magiszter
nekem csak a motion blur nem tetszik. meg az hogy easy-n nyomom (asszem) és néha olyan k*rva nehéz feladatok vannak hogy a f*szom kettéál. Most is. Már fél órája püfölök egy olyan csajt aki ha nem ütöm rögtön gyógyul, ha a közelébe megyek lekábít és szétveri a fejem. és minden fegyvert széttör. Komolyan 2 pálya múlva meg már olyanok lesznek hogy a szemével öl? Kiváncsi vagyok hogy a készítõk vajon jáccotak-e vele vagy csak megcsinálták hogy "nesztek, mátrix".

nem azt mondtam hogy a világ legjobb grafikája csak vki belinkelt vmi xbox-os gamershelles képeket hogy ott hú de kir, de sztem itt is olyan (lenne, ha max-ra tudnám tenni). meg nem birom az olyan hsz-okat amikben olyanakat irnak hogy azért szar a grafika mert tört verzió meg ilyenek (ez még viccnek is rossz nem gondoljátok)?
én is felraktam, bár ne tettem volna, én tényleg kamázom a mátrixot(filmet), megvan extrákkal meg minden, de ennél a játéknál még a régi mátrix játék is jobb volt, nem tudom mi volt a címe de annak idején az sem volt egy nagy durranás, ez viszont egy SZAR , rondább mint a GTA S.A. annak legalább volt egy kicsi feelingje, de ez, nehezen irányítható, és sírok hogy ki lehe adni 2005-ben egy olyan játékot ahol az ember keze 5 poligon, hát ez sux úgyhogy ment a levesbe, megyek vissza tolom a beton soldiert inkább..

Kandurex
<#taps><#taps> ez ám a grafika 😄

sry na még1x a képek.
az alap

nem alap

matyi08
feltettem a patchet, és nekem sem indul

Nem tudom egyeseknek mi baja a graffal: itt van pár kép:
ez az alapbeállítás a renderelés 2-es

itt 8-as

radeon 9600 asom van ezért már 9esnél semmit sem lehet látni.
matyi08
figy nekem olyant csinál, hogy a tetõn vagyok, elmozgok az ügynök golyói elõl, kiabálom trinitynek, hogy segítsen, le is lövi. de utánna ugyanaz a felirat ottmarad mint az ügynök elõtt, nem tûnik el, ezért nem jön a helikopter. pedig nincs ott senki. erre van javítás?

Verzió:The.Matrix.Path.Of.Neo..
Volt vkinek olyan problema hogy a kitömöritésnél azt irja ki hogy Nem találtam archívumokat a fajlok és mappák között
Magiszter
az a ATARI nem ismer lehetetlent 😄DDD

De még egy normális gépen se kellen ilyen szar grafikával futnia képtelenség
hát nem tudom majd meglátjuk!!!
Magiszter
de álltalában mint mondtam, egy csúcsgépen jáccanak vele. NEKEM NINCS ILYEN ÉS ITT MÉG SOKAN ELMONDHATJÁK EZT!

Ird be a google.co.hu-ba hogy the matrix path of neo gameplay<#wow1>
DE full grafon van és nem szaggat akkor ez miért van?<#violent><#ijedt>
és honan szedted le a videokat??
Magiszter
persze mert egy atomerõmûvön fut. de hacsak nem vagy milliomos nem lesz ilyen géped
Nem átlag felhsználóknak tervezték

cloneDVD az alapból már szar, meg láttam róla videókat amikor nyomják a gamet pc-n és iszonyat grafja van<#vigyor2><#nyes><#merges2><#vigyor>
Magiszter
Igen azt én is szeretném tudni. Mert ha ez igaz akkor csak várni kell valami normális verzióra. Bár kétlem hogy így lenne

ja akkir neked nagyon jo a szemed 😄
Mert látszik rajta<#worship>
ezt honan veszed h azért xar mert tört???
Szevasztok!!! Nah csak azt szeretném mondani, hogy azért ilyen ócska a grafikája mert ez 1 tört verziója a jétáknak, különben meg iszonyat grafiklya van. Szerintem majd felrakják a normális változatát is. De addigis jó gamezést<#integet2><#nyes><#zavart2><#taps>
jaj ok érvénytelen a válaszom <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

már mondtam korábban, nekem megy.

(keresés)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"