3510
  • Magiszter
    Válaszolok:
    Elöszőr is nekem is akad 6600-on de csak addig amig le nem törlök a gépről minden hangkártya drivert. Most vettem egy SBLive! 5.1-et remélve hogy azzal menni fog jól a játék, de már ott csalódtam mikor az XP és driver setupja, nem tudta felismertni. Felraktam hozzá a KXProject driver-jét (SB-hez vannak driver-jeik), de azzal ugyanúgy szaggat (meg újjabban nincs lövéshang), szóval levontam a tanulságot:
    1.) Ez a játék süketnémágnak készűlt, mert hang nélkűl gyönyörűen fut
    2.) Ez a játék annyira félre van optimalizálva hogy hangot és képet egyszerre nem tud megjelentettni. Szóval az ATARI bekaphatja. :D

Éppen ezért ha normálisan akarsz vele játszani akkor töröld le a hangkarid driver-jeit. Szaggatás nélkül fog menni :D
  • matyi08
    #1941 válaszoljon valaki erre!
  • Atkamon
    Ez Pat of Neo topic és nem Enter the Matrix!
  • gericooper
    Szavesztok!!!!
    Valaki letöltötte a no cd-dvd-t?
  • gergő992
    szasztok!kéne a crack!honantudom letölteni?help
  • asfa
    faq a banner alatt található
  • gergő992
    szasztok!kéne a crack!honantudom letölteni?help
  • asfa
    ????????????????
  • matyi08
    az miért van, hogy játszok, elkezd szaggatni, de ez szokásos tőle, pedig 800×600 ban van 1-es grafikán, de hát ez van. ezzel nem lehet csinálni valamit? pedig 6600-as kártyám van, nem hiszem hogy kéne akadnia minimumon! na elkezd akadni, és egyszercsak elmegy a kép. a gép nem indul újra, csak a monitor nem kap jelet, vagy nemtom. a videókártyám meg jó, mert mindent visz, ezt is, de csak egy darabig. meg sokszor elmegy a hang, pedig hangkártya drivert is frissítettem. mit csináljak még?
  • Murry
    Semilyen az csak a szintfelmérő a játék elején :)
  • asfa
    hali.tudna vki segíteni ott tartok hogy azt a ballardot az étteremben el kell vezetni valami ajtoig de nem tom hogy hol az ajto.az a rész amikor lehet küldetéseket választani és már csak ez az egy van.egyébként itt a trinity-s küldi is.szoval van egy ajto de ott nemlehet bemenni ahol kijön ilyen piros sapkás ember pls vki segítsen!!
  • Tomi13
    Sziasztok

Az elején a kapszula választás után van egy olyan rész amikor mindenféle biztonsági ember jön.Ennél a résznél verte már le vki az ügynököt?Ha igen milyen ellenfél jön utánna?
  • kaboom
    nekem az enter the matrixal az lenne a gondom hogy amikor elinditom az első pályát megy az intro vége van kezdődne a pálya de reccsen egyet a hangfal és újraindul a gép
    mi lehet a baj?:(
  • GiGa master
    Hy figy én is azt modntam nem 100%os hanem 96 mer cheatok nincsenek emg teljesen
    de az összes mapp és inkább scsak a mappokal vannak gondok:D:Pno meg elindíts de 1 gammával ennyi gondot bazz!de én meguntam szal én törlöm is le!
  • Koksz
    amikor jön a vonat, van egy olyan vagon amin nincsen konténer, hanem üres. Arra kell ráugrani
  • moralosan
    magiszter hülye nem vagyok.

értem mire gondolsz, de ha kiveszed mit akartam a kommenttel mondani, akkor rájössz, hogy pont ezért kéne átírni kifejező mondatokra a "F.A.Q." rövidítést...

persze, majd bejön egy ember és nem azt kérdezi meg, hogy rekuíred szekuriti modul, hanem majd azt, hogy mit jelent a faq.

:/
  • rage at work
    Nem, egyáltalán nincs gondom semelyik játékkal sem, mind működik , nem fagy, stb. Ha valamelyik így tenne (vagy pláne, ha több is) már rég kivágtam volna az ilyet okozó hardware-t
    :-)
  • Tombi
    sziasztok.
    AMikor a metroállámosan harcolok smithhel tucatnyi zsoldos társaságában hogy kell elmenekülni? ráugrok vmelyik vonat tetejére és halál..nem tok rájönni :)
  • OrioN the S
    Deamon tools 4.00
  • Magiszter
    Vagy legalább is nem tudtad hogy az a bajaDe asszem olyat ogok venni (a pénztárcámra van méretezve). Köszi az infót
  • rage at work
    Ha beleolvasol a fórumba (azért van) akkor meglátod, hogy 85%-ban erről szól.Sőt, van felül egy FAQ is, abba is érdemes lenne belenézni
  • joey006
    Hello mindenki!Valaki feltette már a warezes CloneDVD-s verziót?Ha, igen írjon már nekem,mert nekem mindíg azt írja,hogy:Required security module cannot activated, vagy ilyesmi és nem indul.Légyszi segítsetek!!!
  • rage
    Nem találkoztam még olyan játékkal, amivel gondja lett volna.
  • zajcev22
    Akinek megy, annak jó játékot, én mentem Gunozni :D
  • zajcev22
    Még egy utolsó hozzászólás: feltettem a Daemon 4.00-t, és azzal sem megy :D
    Ennyi.
  • Magiszter
    "És ez tuti támogatja a DirectX 9.0c-t." -> ez kérdés volt :D
  • Magiszter
    Értem. Köszi. Most nézem Vision-ba 6520Ft, bluefish-ban 6865Ft. Szóval benne van a keretben. És ez tuti támogatja a DirectX 9.0c-t. Mert a mostani hangkarim miatt nem megy a PoN, ezért szeretnék venni egy olyat amivel megy.
  • rage
    Nekem pl SB Live! 5.1 van
    Volt vagy 4500 Ft :)
  • Magiszter
    Köszi. tudsz mondani valami pontosabbat? sb live mi? Mert ha jól láttam akkor van abbol is pár fajta.
  • rage
    SB Live? Az működik mindennel...nekem is az van a gépben
    A beépített Realtek AC'97 egyfolytában sistergett, ezért letiltottam.
  • Magiszter
    Skacok! tud nekem valaki mondani valamit erről az integrált hangkártyáról?

Realtek AC'97 audio

És egyben ajánlhatnátok valami hangkártyát ami DirectX 9.0c támogatású és 7000Ft-ot nem haladja meg az ára.

u.i.: Bocsi az off-ért, de a hangkarikhoz nem értek.
  • Magiszter
    korrigálás: ...miért nem megy
  • Magiszter
    :D Akkor passz. Bocsi de a leghalványabb elképzelésem sincs hogy miért megy.
  • rage
    Mit csinál, ha megcseréled a drive-ok betűjelét?
    S akkor F lesz, ahogy kéri

Kíváncsi vagyok, mi történik :)
  • rage
    Főképp az AntiBlaxx-t hagyd, mert annak a beállításaiba köt bele a SR7
    Ne használj mást , csak Daemont, meg SR7_Stop-pot, hamár nem tetted fel
    a legújabb Daemont.
  • asfa
    nézzd meg kimásolod a másodikbol azt a fájlt és azzal bemountolod és sr7 stop aztán megy.nekem is minden problémám volt de aztán sikerült.ugyanezek szinte
  • zajcev22
    mondok egy poént, egyenként kipróbálom, valamint még asfa ajánlását (hidd el, nekem nem válik be), valamint nincs fent a pecs. Nem megy :D
  • djolika
    Ha?
  • Magiszter
    ja és még valami. pecs fent van?
  • Magiszter
    De mint mondottam, csak az egyiket vagy másikat próbáld. ne mind2-őt.