The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"nem csitelek bazme" meg hogy csak akkor küldöd ha kivégezted.....na itt láltszik a szint... 3percedbe telne ha nem kevesebbe... de ne tudod mit ne küld el 😊 nem akarom hogy kárt tegyél magadban hogy jot teszel valami vagy valaki érdekében.... de azért valaki küldhetne savegémet nem akarom elörrõl kezdeni 😞 kivétel moral mert még megsérül a nagy jotevésben... 😊)) na bye azért thx neked is morlan az erõfeszítésedért 😊
majd ha kiakasztom elküldhetem, addig nem fogom >:]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mit küldjek omg?!

nem csitelek bazme

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

olyan nagy kérés hogy valaki külgye el a szévelését mailban? remek 😞 biztos sok idõbe telne 😞
igen mert olyan helyen vagyok ahol egyszerre 12 piros polos emebr meg 3 ügynök van, és egyedül vagyok!

basszus nem baj csak ne keljen elörõl kezdenem szoal pls küld el thx 😊
bazz az tök egyzserû én elküldeném d emár vagy 7-8 esetleg 10 küldetéssel is túl vaok

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

nekem kéne plz küldj!

valaki külgye márel please a savegamejété 😞 akarom már osztani az ügynököket 😄
nah most tartok a Franciánál, nagyon kafa 😄.

MrMafioso neked még mindig csit kell? <#idiota>

Szijasztok.

én rámentettem a savegamemere és kezdhetném elörrõl a cuccot de nem akarom😞 valaki olyan külgy el mailban a save gémjét aki túlvan már azon a részen ahol a morpehust kell emgmenteni helikopterrel kell osztani az épületet 😊 nya aki azon túl van az külgye el elõre is thx [email protected]
ha valaki átvitte azt a küld #1563 akkor vegyen fel msnbe és legyen oly szíves küldje át!!!: [email protected]

uristen<#csodalk><#banplz>

naugye hogy fos a graf...<#mf1>

szerintem ez egy ócska playstation2 átirat, mert amikor verekszem kiirja hogy mit nyomjak stbstb es az átiratoknak vannak ilyen hibái meg ilyen szar grafikája
hy amikor a moziba verekdek azzala a csávesszal sztem az orákulum elõtt amikor 1x abba a kajáldába utánna átverema plafonon ott iylen rudakon kell csapkodnom õt utánna emg a moziba a fimrendezõ elõtt aki onnan továbbjutott küldje el a SAve-jét mér 2 napja ezzel szopok!HELP PLZ

kód vagy trainer van e már?

Gunner
Picit már pipa, hogy mindenki szétszedi õt a neoval 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

quack
vagy pedig szmiz ütynök belenyúlt a gémbe h szar legyen és senki se vigye végig, me a játék végén van vmi szupertitkos infó 😮OO

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
te tudod mit jelent az hogy "clone" ? azt hogy nekik megvolt eredetiben, és alcohollal megcsinálták imagebe tehát teljesen ugyanaz

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Knox
olvasd ez a gamespoton a cikket és ne várd a jobb verziot!
Grafika 5-öt kapott a 10-bõl! Megnéztem a képeket és bizony mintha nálam készültek volna! ez tényleg ennyire igénytelen szar!
Amugy a feeling nagyon el lenne találva! Durva miket tud kombozni a srác!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Istencsászár
mise😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Seth
aham, és akik hivatalosan tesztelték és értékelték, nekik is biztos tört verzó van, azért emlegetik ugyanezeket a hibákat...menj má..

PSN ID.: Beegabor

srácok ez egy tört verzió fogjátok már fel!!! keressetek rá a neten nézzetek képeket!! ott van.. meg a vidók is.. csak ki kell várni a jobb verziót.. mert ez a cloneDVD-s egy kalap szar.<#gunyos1>
ja, de nem hogy patch-el, de még annélkül sem indul el nekem.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

nagyon kár mert rohadtul vártam a játékot.. de azt még mindig nem értem hogy az e3as videóba miért olyan gyönyörü a grafika???
szerintem az enter the matrix jobb mert ott nem darabos a karatker animáció, itt a path of neoban nagyon jok a verekedések meg a combok de a darabos karatkeranimáció miatt élvezhetetlen plusz ez az undorító grafika :'(
nem is tudom hogy adhattak ki egy ilyet?
Atkamon
Hahó! Valaki nem segítene???<#help>

Gunner
Füledbe jutott, hogy nem müxik peccsel ? 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

már nem kell

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

azt a petch-et elküldené valaki? nagyon megkösznönném

kill3r22
nah eljutoot a game hozzám is...a grafika tényleg ocsmány...ez van...viszont a game 10perc jatek után teccik....joooo

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Atkamon
Valaki #1518?

vki nemtud egy olyan progit mint az ANT MOVIE CATALOG csak nem filmekhez hanem GAMÉKHOZ ha igen akkor irja már meg a nevét
Speedbreaker
<#boxer><#wow1><#gun><#conf><#duhos2><#nevetes1><#zavart2>

^

Bocs ezekért tényleg. csak kellenek smájlinak msn-be. tényleg bocs

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
<#taps>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

de az elös hejen meg találom utána meg nem

ALien

tudna valaki a játék-hoz borítót linkelni??
fontos lenne!!
elore is köszönöm
tudna valaki a játék-hoz borítót linkelni??
fontos lenne!!
elore is köszönöm
Magiszter
az ajtó minig ott van ahol lerakott téged. mindig a közelben, nem kell messzire menni. 6 ajtót kell megtalálni, valami eldugott kis helyen körülötted

hello hogy lehet tovább jutni ahol neo franciának a házánál az 1 ik szobában szétvan esve az egész szoba és 1 ajtot kell keresni.

ALien

Magiszter
Lehet ezért megy nekem ennyire szarul?

mila69en
loool és tényleg

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Magiszter
ez a lemeztöredezetségmenetítõ elemzése. kicsit töredezett a kötet 😄

mila69en
ezt látom
<#wilting>
ezmiez??

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Magiszter
Magiszter
hát bazz
akkor az ATW is bekaphatja

Magiszter
na még 1x

mila69en
nem jön be a kép