The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nem csitelek bazme
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
MrMafioso neked még mindig csit kell? <#idiota>#idiota>
én rámentettem a savegamemere és kezdhetném elörrõl a cuccot de nem akarom😞 valaki olyan külgy el mailban a save gémjét aki túlvan már azon a részen ahol a morpehust kell emgmenteni helikopterrel kell osztani az épületet 😊 nya aki azon túl van az külgye el elõre is thx [email protected]
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Grafika 5-öt kapott a 10-bõl! Megnéztem a képeket és bizony mintha nálam készültek volna! ez tényleg ennyire igénytelen szar!
Amugy a feeling nagyon el lenne találva! Durva miket tud kombozni a srác!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN ID.: Beegabor
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
nem is tudom hogy adhattak ki egy ilyet?
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
^
Bocs ezekért tényleg. csak kellenek smájlinak msn-be. tényleg bocs
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
ALien
fontos lenne!!
elore is köszönöm
fontos lenne!!
elore is köszönöm
ALien
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
<#wilting>#wilting>
ezmiez??
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive