3510
  • mila69en
    hát nem nagyon, de az első ajto nem a lépcső alatt van hanem pont a túloldalon és utána már a többi adja magát én is ezzel szívtam sokat mindig a lépcső alattiba mentem azt a lépcsőtetején ledobott és nem változott a szoba én meg nem jöttem rá mit kell csinálni azt tök véletlen oda keveredtem az első ajtóhoz onnan meg már adta magát
  • Nagypee
    vazzeg elolvastam faqot ott az van h sr7el mennie kéne, de nekem nem megy mert elindul, jönne be az intro és látom h jönnének a zöld mátrixos csikok és akkor kilép egy winfosos hibaüzivel h matrix3w32.bin hibát észlelt ezért leáll. valakinek volt ilyen egyátalán?
  • asfa
    nemtod véletlen pontosabban vagy hogy hogy néz ki?
  • asfa
    tehát nem kell felmenni akkor kösz megkeresem
  • mila69en
    ott 6 ajtót kell meg találni a szobába, de mindíg ott van a közeledbe az ajtó nem kell messze menni csak jól nézz körűl az első ajtó a kiindulásipontól nem a lépcső fele van hanem a másik irányba a fal mögött a többit meg már nem tom ja és általában ha bemész egy ajtón és csak úgy simán lerak nem vátozik a szoba felépítése(átfordúl meg ilyesmi) akkor rossz ajtón mentél be
  • Nagypee
    nem jo.
  • asfa
    faq-t nézd meg
  • Nagypee
    antiblaxxal akartam elinditani akkor meg a program cannot be executed blbabla cannot be..nemtom:) szal help:)
  • asfa
    pls segítsen vki!
  • Nagypee
    nekem azt irja ki amikor idnotm, hogy a MatrixW32S.bin hibát észlelt és leáll, a kellemetlenségekért elnzést kérünk.stb.stb SR7STOPot használok és Win2000ben futtatom. Nem tudtok valamit? Már végignéztem az egész fórumot..
  • Murry
    Idézet a FAQ-ból: "nem fog elindulni hacsak: Előzőleg kimented a Matrix3W32S.bin fájlt és a pecs felrakása után felülírod a játék könyvtárában azt amit ott találsz. aztán a fent említett módon elindítod a játékot."

Jó lenne ha elöbb elolvasnátok a FAQ-ot, mielött olyat kérdeztek ami már rég le van írva benne.
  • icespeakyy
    hy..én uptedeltem és így észreveszi az emulátorokat..és hiába használom a sd7-et akkor is ki írja..mit tegyek?
  • asfa
    ??valaki??
  • asfa
    hali.segítsen vki.ott vok ahol valami nemtom milyen világ és egy ajton be kell menni csomo tárgy forditva van és nincs senki csak be kell menni egy ajton és ugrálni kell.na ott hol van az ajto?a vámpiros rész után vagyok amikor a kulcskészítőt viszik el én meg leintézem a vámpirokat és van 3 ajto aztán az első ez a világ!
  • Murry
    Én is végignyomtam már!
    Tényleg tök jó a vége.
  • Koksz
    Tegnap végigtoltam a játékot, kicsit rövidre sikeredett, de ajánlom mindenkinek a kijátszását mert a vége nagyon faja lett
  • Magiszter
    Illetve lehet majd másfél giga 400-as ram valamit segíteni fog. De nem hiszem.
  • Magiszter
    Nekem ezt írja:
    Sound Blaster Live! 5.1

Meg azt hogy nincs update erre. De azért köszi :D
  • Magiszter
    Köszi, de már meg van oldva. Amúgy a játék még minig akad a hang miadt. Szóval gőzöm sincs mi lehet a baja. Amíg nem történik csoda, vagy nem adnak ki egy másik pecs-t addig jáccom némán :D
  • Magiszter
    Nem én írtam ki fentre hogy F.A.Q. Ha valaki meg tudja változtatni akkor legyen a neve: Gyakran Feltett Kérdések.
    Az magyarosabb és érthetőbb.
  • zsotesz
    Használd a keresőt, azért van. Egyébként annyi az egész, hogy be kell zárni azt a programot amivel letiltottad a virtuális meghajtókat (én a Virtual CD hide-ot használom). És a játékot Win 2000 kompatibilis módban futtasd.
  • joey006
    Hello mindenki!Valaki feltette már a warezes CloneDVD-s verziót?Ha, igen írjon már nekem,mert nekem mindíg azt írja,hogy:Required security module cannot activated, vagy ilyesmi és nem indul.Légyszi segítsetek!!!Az e-mail címem:[email protected]
  • rage
    Nekem ezt írja ki az oldal:

Sound Blaster Live! 5.1, DR release 1.4.20

Szóval, ilyen kártyával rendelkezem, s nincs ehhez újabb driver, mint ami a CD-n volt. Nincs is vele gond, amúgy.
  • rage
    Ha veszel egy SB Live kártyát, azon jobb helyeken adnak CD-t is
    Vagy megpróbálhatod update-elni a drivert itt :

SB live update page
  • moralosan
    mondtam, hogy a F.A.Q.-ra egyáltalán nem ugranak az emberek...
  • asfa
    jo kösz már sikerült most a seraf-ot nem birom azokon a fákon kinyirni
  • Murry
    Minden lehetséges, bár furcsállom.
    Csinálj róla screenshot-ot, és linkeld be ide!
  • GKA014
    Kösz
  • Murry
    Töltsd le a netről az SR7.Stop_1.0 -t
  • GKA014
    És akármit csinálok nem megy. Már kikapcsoltam a daemon toolst és kiírtam lemezre a játékot, de akkor sem megy.
  • GKA014
    Emulator detected!
    Please deactivate virtual drive and emulation software.

Ezt írja ki
  • GKA014
    Nem tudjátok, hogy miért nem indul el a játék?
  • drH
    Bocsánat, nálam volt valami gond. most bejött .. ;-) uh.
  • asfa
    nekem jó
  • drH
    A FAQ elszállt? :-( Nem jön be az oldal... csak jelezni szeretném...
  • asfa
    na ahol kjön én ott nem tok bemennimi lehet?
  • Murry
    Végigjátszottam újra ezt a részt amit kérdeztél, és egyszerűen nem találtam semmi csukott ajtót, ahol nem lehet tovább menni.
    Ahol előszőr kijön a piros sapkás ember az az ajtó nem csukódik be. Miután leverem utána jön egy terem ahol 3-4 piros sapis egyén van, majd utánuk 3 ügynök és már vége is a küldetésnek.
  • gergő992
    szivesen
  • Magiszter
    Köszi
  • Magiszter
    Adtál egy ötletet. Megyek és kipróbálom.