3510
  • Kandurex
    Patchez tud valaki magyar linket? Vagy legalább is ahonnan gyorsan le lehetne húzni? htx
  • Justil
    az baj ha átkonvertáltam amugy a .mdf-et .nrg-be? most az van hogy a 4es daemon mellett nem tudja a kis progi hideolni..elvileg mert a daemon 4es alapból hideolja, nem? a 3.47est meg nem birom visszarakni, mert azt irja hogy a 2 ugyanolyan driver-neveket használ vagy nem vágom, mintha beragadt volna a daemon 4 installja a gépen. basszus nincs vmi egységes, normális, működő megoldás? :)
  • Justil
    nekem azt irja az sf7.stop nevű progi hogy nothing to hide. mit basztam el? elolvastam a FAQ-t de ott nem találtam, vagy csak fáradt vok hogy észre vegyem, hogy mit kéne? szóval miért nincs mit hideolni?
  • asfa
    :DDD piece
  • Seth
    Wanadoo reg, ma 21:26 ig érvényes, akinek kell privizzen, first come first serve...
  • moralosan
    hallod én is ezt mondtam ennek a lampardnak de NEM AKARTA FELFOGNI

béke
  • asfa
    ja xboxon tolod azt nem tudtam.a menüben vagy nem?ahol van egy emebr és sárga jelek?
  • lampard99
    x box on?
  • asfa
    válassz ki egy képességet hogy acquire és space-el mehetsz tovább nem talán?
  • lampard99
    You must select a new ability before you can continue. akármire kantintok ezt írja ki
  • lampard99
    Cs annál a résznél tartok amikor morpheusz al harcoltam meg versenyeztem. És a kövekező pályát próálom meg csinálni de miután végeztem akkor azt mondja hogy nincs elég erőm és nem enged tovább mit kell csinálnom?

help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • asfa
    én mondtam a régit tedted vissza?
  • scorpeeon
    a daemon megoldotta a dolgot :D

már ezen a rohadt pályán repkedek 2 órája, és nemtom merre kell menni help!
  • lampard99
    Cs annál a résznél tartok amikor morpheusz al harcoltam meg versenyeztem. És a kövekező pályát próálom meg csinálni de miután végeztem akkor azt mondja hogy nincs elég erőm és nem enged tovább mit kell csinálnom?
  • moralosan
    most komolyan azt várod, hogy ebből kitalálja valaki, hol tartasz?
  • lampard99
    cs valaki tud segíteni mert el akadtam. Ott tartok hogy ben voltam a házban ahol a katonákat kell megölni és a végén találkozok a többiekkel mit kell csinálnom hogy tovább engedjen mert mindig azt írja ki hogy kell 1szer növelnem az erőmet
  • asfa
    na kipörgettem elég jo játék szvsz.A vége nagyon zsír megérte végignyomni!
  • scorpeeon
    daemon 4.0 lenne a baj? kipróbálom
  • matyi08
    nem lehet valahogy letiltani a hangot a játékban, hogy ne akadjon? mert mikor elmegy a hang, akkor tök jól megy. de mikor van, akkor akad. úgy meg lehetne csinálni, hogy letörlöm a drivereit a hangkarinak, de azt nem akarom. valami más megoldás nincs?
  • asfa
    nekem is ezt irta amikor daemon 4 volt fenn aztán visszaraktam a 3.7-et vagy melyiket és jo lett
  • drop
    nekem is ez van
  • scorpeeon
    most sem jó, FUCK!!!!!!
    mintha megújul volna a gép védelmi rendszere! pedig én semmit nem tettem fel tegnap óta az NFSMW-n kívül..
  • Neoncsoves
    Thx :)
  • Neoncsoves
    Help!
  • scorpeeon
    Neoncsöves, FAQ
  • scorpeeon
    most reinstall, mert tegnap feltettem a patch-et, talán az okozza. de én úgy emlékszem hogy játszottam én azóta vele és akkor ment... most meg a virtualcdhide-ra is azt mondja hogy a file nem található... mintha valami blokkolná. vmilyen olyan vírus ami nem engedi futtatni :D viccesnek hangzik de tényleg nemtom h mivan... remélem jó lesz a reinstalltól
  • Neoncsoves
    Csá all! Help kéne! Annál a küldinél vagyok ahol egy vonatba kell csinálni vmit.. de mit???
  • Kardél
    Ja ja. Nekem is ugyan ez jön elő akármivel is próbálkozok.
  • scorpeeon
    vki help! eddig tök jól ment a játék, erre most el akarom indítani és ezt írja ki:
    és az utóbbi időben ment cd hide nélkül, most meg még azzal sem, sőt el sem tudom indítani a virtual cd hide-t egy ideje! újra letöltöttem és ugyanaz a hiba... vmi blokkolja?? ÁÁÁ help
  • Magiszter
    Mármint, hogy hanggal szaggat, hang nélkűl nem
  • Magiszter
    A hang problémára még senki sem talált megoldást?
  • Koksz
    http://www.dvhardware.net/software/3116 Hogy ne kelljen keresgélned
  • Koksz
    Ezt most komolyan kérded?:) Dc vagy írd be a google-be és keresgélj. Sok sikert!
  • Kardél
    Üdv! Honnan lehet leszedni ezt a safeDisc4 Hidder 1.0 progit? Nekem se megy a game. THX.
  • Lacc 16
    scátok
    Végig vittem a gamet és el kell modjam sztem jó. Néha uygan beakadt és voltak részek amik kiakasztóak voltak, de összességéban sztem naon jó volt az egész. Már viszem is a köv szinten. A vége tetszett a legjobban mikor Smith ellen kellet nyomatni a végső felvonásban. Tiszta Supermannek éreztem magam naon tetszett :) A nagy poénokat nem akarom lelőni sok sikert mindenkinek a gamehez.
  • Devergo05
    Sziasztok!!!!!!!!!!Na most jól figyeljetek!!!Ez nem kamu!!!Nálam működik!!!Egyszerű és könnyű mód a Mátrix Path Of Neo elindítására!!!El kell indítani a safeDisc4 Hidder 1.0 nevezetű progit majd a hide gombra kell kattintani.Ezzel elrejted a bemountolt Clon-et!!!És eztán csak simán a mátrix ikonjára kell kattintani és megy a játék!!!Semmi kompatibilitást nem kell állítani!!!
  • scorpeeon
    daemon 4.0ával sztem elég a win2k kompra állítás, még vcdhide sem kell... nem biztos
  • asfa
    ok kösz majd megnézem.kipörgetem az tuti
  • soda
    nos... vért izzadtam mire elindítottam!
    senkinek nem kívánom!
    leírom hogyan csináltam meg, hátha segít valakinek:

0. kapcsolj ki minden virtuális drivert és emuláló progit
    1. indítsd el az alkohol 120%-at (1.9.5 build 3105)
    2. csinálj 1 virtual drivert és az emulálást opciókbál mindent pipálj be
    3. töltsd be a képfájlt majd indítsd el a Virtual-cd-hide 1.0.4-et
    4. indítsd el, majd a tray iconon alul bal klikk > unlock... > jobb klikk hide all majd lépj ki belőle
    5. ezután a matrix3.exe-re rakj windows 2000 emulációt

és elvileg menni fog... egy délutánba telt kifigurálni, remélem segíthettem, legalább 1 embernek...
  • Koksz
    Figyu, mindig 2 vagy 3 ajtó van. Ha rossz az ajtó akkor pőrőgnek azok a jelek és a közelben rak le ha jó az ajtó akkor egy fehér sugár magával ránt. Ezt érdemes tudni. A hangyák nem szeretik a tüzet, öld meg őket azzal. Érdemes kijátszani, mert fasza a vége