3510
  • josi1
    Sikerült a küldtés!
    Köszönöm a segítséget
  • scorpeeon
    na, kijátszottam én is :D a vége nagyon lol a Watchowskiék jól megmondják :D
  • drogery
    semmi..levette 1re...és így se, mikor oda kerülnék h én irányíthatom csak a feketeség és bal felsőbe 2 csík amiből az egyik megy le (gondolom az életem) furcsa hangok kíséretében..:S
  • Neoncsoves
    De én frissitettem drivert a legujjabbat raktam fel meg a patchet is felraktam! Srácok ez egy gagyi game... 50ezer forintos ATI RADEON MSI RX800TD256 Mb-s kartyan nem megy 10es renderingen... egy csávó fejet meg nagy sotetseget latok... ennyit a gamerol... 3200+os AMD ATHLON 64.. ASUS A8N-E sorolhatnam... 300ezer forintos gépen nem megy fullon EZ LOL!
  • Neoncsoves
    neeeee! A grafikat a Rendering Levelt vedd le 5re vagy 6ra!!!
  • drogery
    igen, most h elindult meg elkezdenék játszani megy a szöveg pofázik itt a pirulákról, én meg csak a fekete képernyőt bámulom, megpróbálkozunk 1 driver frissítéssel, hátha.. nincs 1 csúcskategóriás gépen...
  • Neoncsoves
    drogery azt csinaltad amit én vagy amit ASFa mondot?
  • asfa
    na csak sikerült végre
  • drogery
    nah elindult, megcsináltam amit mondtál aztán sr7.stop nélkül elindult! köszönöm szépen a segítséget!
  • Neoncsoves
    Lényeg hogy a helyeken amiket mondtam ott ha van pipa vegyétek ki!
  • Neoncsoves
    Remélem mukodni fog... Nálam a regeditbe nincs semmi se Csinálva... De ha nektek nem jo probaljatok meg! Vagy ha pont be vannak pipalva akkor vegyétek a pipákat ahova mondtam hogy pipáljatok! Szal ha a helyen már van pipa amit mondtam, akkor azt vegyétek ki!
  • Neoncsoves
    Ne a minivel probald! És ha azt irja igy is-ugyis hogy nincs mit hideolni akkor zárd be a Daemont meg az SR7-t! És gogo! És az Asztalon rakd át az ikonnak a kompatibilitasat windows 2000-re meg a játék konyvtaraban is a Matrix3.exe-t! És a regeditbe ezt csinald (regeditet a total commanderben is be lehet hozni a lent lévő hosszukas fehér ablakba beirod: regedit) Ezt csináld: HKEY_LOCAL_MACHINE/HARDWARE/SCSI-jobb katt/engedélyek/rendszargazda Olvasásnak a sorában a 2. négyzetbe pipáld be! Azaz megtagadod! Ezen kivul még: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/MountedDevices-jobb katt/engedélyek/Rendszergazdára átrakni mint az előbb és olvasás nál kipipálni a második négyzetet! Azaz megtagadod. És utána SR7el megprobalni Hideolni! ha nem jó, akkor zárd be a Daemon-t meg az SR7et és probald meg elinditani!
  • Neoncsoves
    Aha. Valaki nem tud helpelni a Captain Roland küldiben? Valami olyat mond hogy You can block the doors vagy mi! A küldi legelején van!
  • drogery
    mindent úgy csináltam! 3.47-es a daemon, sé a mini-t töltöttem le...de az sr7.stop változatlanul azt írja h nincs mit hidelni..
  • rage
    A Daemon 4-gyel is megy az
    Sőt, az NFS is, csak kell mellé a Safedisk4 Hide.
  • Neoncsoves
    Mármint az SR7 állt le :)
  • Neoncsoves
    Nálam a BATTLEFRONT 2-nél irta hogy nincs mit hideolni... Run Time error-al leallt a Battlefront 2 és ment
  • Neoncsoves
    Most pedig vki help! Captain Roland-os küldinél tartok! Mit kell csinálni a "Crane"-nel?
  • Neoncsoves
    Na akkor segítek! A game kizárólag Daemon Tools 3.47-el műxik! Bemountolod az ISO-t vagy amien fájlba van! Elinditod az SR7.Stop nevezetű programot! Hide és bezárod az SR7et meg a Daemon Tools 3.47-et! NE FELEDJÉTEK KIZÁRÓLAG DAEMON TOOLS 3.47!!! A 4.0-val a NFS:Most Wanted se JÓ!! Szal csak 3.47-et hasznaljatok!
  • asfa
    ja ezt mondom én is
  • rage
    Ez akkor fordul elő, ha mégsem 3.47-es a Daemon Tools
    Vagy régebbi, vagy újabb.
  • Neoncsoves
    Srácok! Szevasztok! Nem tudom mit kell csinalni a Captain Roland Kuldinel! PLs
  • Justil
    jaja, az sr7stop nálam is azt irja nincs mit hideolni. ez miért van?
  • asfa
    akkor nem tudom.mindent ugy csináltál?a neo mini image-t szedted le?
  • drogery
    így van!
  • asfa
    akkor nemtom.daemon 3.47?
  • drogery
    így is megcsináltam, az sr7.stop azt írja nincs mit hájdolni, a mini kép is bent van, és még mindíg ugyanazt írja..
  • asfa
    3.47-es daemon kell.gamecopy world-ről leszeded a mini image-t.bemountolod.sr7stop-pal elhideolod és menni fog.de ez van leirva a faq-ba is és igy kell mennie
  • asfa
    azzal én is szenvedtem.szoval ott ahol kezdesz van egy doboz azt eltolod kinyilik egy ajto és olyat kell találni.na mind1 ott balra van egy kis folyosó és bemész ott az ajto.nem kell sehova felugrani csak azon a szinten ahonnét kezdesz
  • drogery
    hi! tudna vki segíteni? már a faq-ot 5ször átolvastam próbáltam minden szarral elindítani de mindíg ezt dobja ki:
    A required security module can not be activated. This program can not be executed.
    a regisztriben pedig nem volt semmi módosítva!
  • josi1
    Nem tok tovább menni azon a pályán ahol 1 ajtót kell megtalálni!
    PLS HELP ME
  • asfa
    nekem a vége meg amikor smithekkel kell bunyozni pl a vonatos az elején
  • Atkamon
    Szerintem iszonyatos jó ez a gém! Kinek melyik a kedvenc része belőle? Nekem a Red Pill Rescue-ban a The Key nevü rész!
  • scorpeeon
    egyszerűbb, csak nem mindenki örül az optikai meghajtók letiltásának :D
    amúgy most vagyok a kulcskészítős-morpheusos-smithes-folyosós :D pályán és ahogy elnéztem a pályákat, látom, hogy már nincs sok a végéig, kb 5 pálya :D
  • Tomi13
    Amit én írtam 2-vel lejjebb annál nem kell win2000-re beállítani csak az a pár lépés amit írtam és tuti megy.
  • scorpeeon
    nekem van 1 tuti módszerem a játék elindítására:
    -Daemon 3.47 (nem 4.0, azzal nem ment! :D)
    -Virtual CD Hide elindít, jobb gomb, hide all virtual drives, aztán megint jobb gomb és exit
    -ezután lehet is indítani (fontos h win 2k kompatibilitás be legyen állítva)
  • Tomi13
    Értem,köszönöm.
  • moralosan
    ha tovább mész a sztoriban, kapsz ilyen "tudat"pontokat amiket egy-egy képességre cserélhetsz.
  • Tomi13
    Sziasztok

Nekem úgy indul el a játék hogy fent van egy Starforce Nightmare nevű progi,amivel letiltom az optikai meghajtóimat,így csak a daemon tool (4.0-ás)által generlált virtuális meghajtóm van.

Azt viszont érdekelne hogy mit jelképez a pályák közötti rész,amikor egy körben lebegünk (csak a forrást látjuk) és választhatunk különböző speciális képesség közül,illetve azok amikkel már rendelkezünk sárgán világítanak.
    Mit kell itt csinálni,hogy megszerezzünk még képességeket?
    Vagy hogy működik ez az egész?
  • Kandurex
    Tárgytalan.