The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már leírták kb bszottsokszor :>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csá Kikoki!!!
msn-en adok képet. add meg a mail címedet<#hamm><#hamm>
Képeket a játékból valaki!!
csá!
Beszáltam egy vonatba és alindult majd egy vagonnál tartok ahol elvieg a vészféket kéne meghúzni amikor azt a vasutas mondja de bámikor húzom meg akkor se tud Neo kiszállni ezt hogy lehet megoldani?

Hy!!!!! mikorrra várható a crack-os változat????
Timbo
Én is vmi ilyenre gondoltam de próbáltam a grafikát 1 esen is 800*600 ban és ott se jó. Lehet hogy a gef4200 ti vel van baja<#szomoru1><#wow3>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ilyen hiba akkor lép fel, amikor a kártyád pl nem rendelkezik 3.0-ás shader támogatással, te viszont 10-re állítottad a grafikai részletességet! Ebben az esetben vedd vissza a grafikát 8-ra. De ez már a menüben is látszik, ilyen esetben eltér a normálistól a szine, vagy textúra hibákat gyárt.

Szintén ilyen hiba jön elõ nálam is.

Timbo
hi! vki volt olyan hogy a játék simán elindul (daemon>virtualcdhide>kompatibilitás) csak a menüben amikor rá megy hogy new game csak nagy feketeség van de a háttérben a zene meg a hangok hallaccanak
tudtok segíteni?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Bocs Patch-rõl<#buck>

Tényleg mi a vélemény a path rõl ??

Érdemes felrakni??

Hy!!!

köszi , akkor asszem még párszor kiviszem<#bee1><#bee1>

Magiszter
Amúgy hova vitted ki? Az erkélyre? <#vigyor2>

Magiszter
Ez nem úgy megy. Az extrákat aktatáskák formályában tudod megszerezni játék közben (én 4-et találtam). A cheat-eket akkor ha minden szinten végigviszed (mármint ha minden cheat-et akarsz használni. atöbbit szerintem hasonló képen

HY!!

Kivittem a gamet , és nagyon tetszett!!!(bár a végét sztem hamar befejezték , alig volt a 3. részbõl jelenet😞 )
Csak az a problémám hogy nincs meg minden extra tudna valaki adni egy 100% os mentést??

Mé kéne bezárni a daemont??

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

IMYke2.0.0.0
Mirõl zagyválsz itt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

figy próbáltad már újratenni?

asfa
akkor vajon mit csináljak?oo baszki

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

az igen probléma lehet nekem nem mozgott

Atkamon
Elõbb be kell zárni a Daemon Toolst!

pontosan hol vagy??mert így nem tom elképzelni csinálj képet ha tudsz

asfa
a trainingben direkt mozog a kamera vagy probléma van vele??

matyi08
#1732 erre válaszoljatok már pls

asfa
nah sikerült thx a segítséget mindenkinek

az miért van hogy a hibát észlel az xp????
matrixb32.bin fájl hibát okozott....és kilép a gameból:-(
asfa
áhh.nem lehet az a baj h más verzio van meg nekem esetleg szar?vagy csak nem megy.pedig mindent ugy csinálok és azt irja h wrong disc inserted.

matyi08
annál a pályánál, mikor megcsináltam a szellemvonatosat és jön smith meg egy csomó katona. ölöm a katonákat, lelököm smith-t, de újraéled egy katonában. hogy gyõzzem le õket?

asfa
bocsánat <#mf1><#mf1>

asfa
ok kösz

IMYke2.0.0.0
DVD Clone: DVD-k másolásához... [minõ meglepi <#hehe>]
UltraISO: DVD/CD isok kezeléséhez.

Azért írtam le a nevüket, hogy látható legyen, hogy milyen környezetben indítom a Játékot. Semmi Alcohol CD/DVD-író progi. Csak egy Nero, meg a két fenti progi + a Deamon Tools. Mindenre elég.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

no látod ez is egy teljesen felesleges kérdés volt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

asfa
dvd clone,meg az ultra iso minek kell?amugy kösz

IMYke2.0.0.0
Még jó párszor be lehet szúrni:

asfa
ok kösz a segítséget <#boxer>

hát akkor neked ez nem fog elindulni, menj és cod2zz! <#idiota>

Csövi

matyi08
nekem meg megjavult vagy nemtom, eddig szaggatott mint állat, most meg nem. egyébként nektek is van olyan, hogy elmegy a hang, és ezért nem tudja a játék a pályán belül adni a köv. feladatot? erre van gyógyír?

asfa
nemtom crack gondolom nincs hozzá azzal az sr7stoppal csinálom azt amit kell és kiirja hogy wrong disc inserted please insert the path of neo dvd

asfa
már megcsináltam ugy hogy nem kell lebaszni dehát kiir most azt hogy wrong disc inserted

nah nekem lenne 1 kérdésem atw nál én régeben tudtam olyat hogy www.users.atw.hu/az oldalnév/ a files... de most nekem nem jóh HELP😄

SEC7STOP akinek kéne!!de monynuk lehetne 1 norm oldalt csinálni!!------FIREFOX😄😛
csinálok 1 ATW tárhelyet!

Nah hy figy all elég sok emberke fordult felém hogy hogy kell elindítani a gammát sok emernek elmaygaráztam,de felteszem ide is sry ha valakit zavar kis kép d enincs kedvem linkelni
én ezt MÚÚÚTOLOM le nekem így meg én se értem nagyon hozzáde ki stratégiáztam😄 a virtual cd hide az kaki!!!!sztem nekem se a BF2 se a MAtrixot nem indítota el!csak enniy!!!a savet meg csak firefoxal tod letölteni nem tom miért megpróbálom minyá megcsinálni IE vel monnyuk nem tom mi baja van😄😛

matyi08
már megy a patchel a játék? bocs, hogy megkérdezem, de nem nagyon van kedvem olvasgatni

sztem aki mégegyszer megkérdezi ezt, arra ne is reagáljunk...

Hát megoldodott!
Ez egy nagyon nagy Bug volt!
Kb 5 percig ugribugriztam az ajto elött utánna valahogy beragadtam és beestem az ajton 😄 gúd gém

Srácok kéne egy kis segitség!
Egy konyhában vagyok Ballardal és ki kéne menni szerintem, megöltem mindenkit látom is a Bár ajtaját de nem tok bemenni , mint ha valami fal lenne ott!
Nem, tudom hogy ez BUG vagy csak én rontottam el valamit!
Ha valaki tud erröl valamit, segithetne thx

nem tom az odlalon írták amit belinkeltem!
Rájöttem én is de akár hol nézed ugyan oda lyukadsz ki:-) Bocsi!
A required security module can be activated. This program can not be executed.
Ezt miért írja ki?
Magiszter
Ha nekem a Dél-Amerikai van mek akkor buktam?<#mf1><#mf1><#mf1>