The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goliath
Komolyan nem értem, egy húsz év múlva majd a fiataloknak a barátnõt is linkelni kell. Mi lessz a fiatalsággal ha felborul a mai nyugodt világrend?

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Ha daemon tools 4-et használsz nem kell semmilyen sr7stop miért nem érted meg.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

<#falbav><#banplz><#idiota>

nagyon makacs a géped, adj neki csokit.

(win2000 kompatibilitás talán)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

már tátgytalan! Inkább abban segítenél, hogy miért írja ki hogy wrong disc ha használom az sr7stop-ot???

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Be tudnátok linkelni, hogy honnan tudom letölteni a daemon tools 4-et? Ja, és segítsetek, hogy miért írja ki hogy wrong disc ha használim az sr7.stop-ot
mila69en
mivan rosszúl ébrettél talán aludjál még egy keveset bmeg

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nem, nem az, az egy dán gyurmafilm torrentje bmeg.

Srácok, amit GiGaMaster kiakasztott mentést 100-ra, az az én 96osom volt, csak befejezte... Gondoltam leírom, ha már mindenki azt töltötte le abban a tudatban, hogy az GiGáé :/

GiGa legalább ne priviben mondanád ezt...

mila69en
nekem se megy vele és még a sr7.stop se mûködik nem tudja elrejteni a új daemont😞((

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
daemon400.exe ezaz???

Kandurex
Talán írd be a lenti keresõbe, van rá megoldás!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én még nem restartoltam, de nem fontos, mert tudnék jáccani, de most most wanted powa van <#smile>

EmThor
emulálási módok bekapcsolva? hátha..

Nekem sem indul, állandóan ezt a hibaüzenetet adja: A required security module can not be activated. This program can not be executed. Próbáltam sr7.stop-pal, virtual cd hide-dal, anti blaxx-al, de mindig ezt írja ki. Az elõbb restartoltam is.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

EmThor
restart megvolt?

De nekem ezzel nem megy a game 😞 Akkor marad az SR7.Stop

EmThor
gugli->daemon tools <#nyes>

Már megvan 😊

És honnan szedted le?

Goliath
Srácok!

Kijött a 4.0H Daemon Tools simán emulálással mûkszik nekem a game.
Semmi antiblaxx meg hide..

CSOCSO
meg mikor a falepcsos torony legtetejere kergetem az officert ahol aharangok vannak.. nah ott van az a resz mikor le akarja loni az officert.. es megy az atvezeto film..csak az a baj hogy en meghaltam elotte.. de az etvezeto megis ment.. es ami a leglolabb hogy a nagy uresseget mutattak.. mutattak a fagerendat ahol nekem kene allni😄 LOL. es egyebb nyalanksagok..
CSOCSO
az tuti hogy ekkora bugos szart reg nem lattam😞 megint kifagyott... mindegy vegulis eddig meg csak 3 szor fagyott ki de akkor is lol... neha nem lo.. pedig van tolteny...meg utalom ha nalam van a fegyver es nemtok verekedni rendesen mert lovoldozik 10 centirol...
CSOCSO
en is szoptam az emulalassal.. sehogy nem akart elindulni..azaz se blaxx al vagy mivel..sem sr7 stoppal. de utanna ujra probalkoztam sr7 el es mukodott. nem allitottam semmifele 2000 es kompatibilitast meg semmi.. siman elindult..
mikor a teton voltam az ugynokkel azt hittem letorlom a picsaba a jatekot. masfel oran at szenvedtem mert non stop ledobott az a kocsog...😞
most meg mr. smith el nyomom a metroaluljaroban😄
alberto 15
megjelenet? lehet ma letöltöm

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

mila69en
jah jut eszembe ha biztos hogy amcsi verzió akkor ez miért van benn a manualba mappába?<#nemtudom>
PON_MANUAL_ENU.pdf<#nezze>

Sziasztok! Az miért van, hogy feltelepítem a játékot, beindítom az sr7.stop-ot és kiírja, hogy wrong disc inserted? Segítségeteket elõre is köszönöm
mila69en
jah plussz egy daemon tools 347<#vigyor5>

mila69en
hmm... ilyet én is tudok csinálni 😄 ennek a tartalma nem más mint az 1.1 patch az sr7.stop meg a peccselés elõtti kimentett Matrix3W32S.bin fájl 😄DDDD

van trainer
TESSEK

The_Matrix_Path_of_Neo_patch_v1.1_and_crack-workaround.3409265.TPB.torrent

ez a neve a torrentnek
Akkor megsugom mindenkinek h mükszik a patch (csak kell hozzá egy minimage, crack,sr7.stop ja és persze maga a patch) ez biztos amcsi verzio mert ha nézed mikor felrakja a patch-t akkor rengetek nyelvi fájlt frissit egyépként torretröl szedtem le a patch-t innen keresétek meg
mila69en
hát nem rossz de ez tenyleg csak béta verzió😄DD pl: ha sr7.stop-ot használsz akkor nem kell win2000-re állítani a kompatibilitást az csak a virtual cd-hidde-nél kell vagy az, hogy van peccs az nem oké mert csak az északamerikai verzsönhöz van és sztem aki elolvassa a faq-t tuti hogy az eu-s verzióval rendelkezik nem hiszem, hogy az amcsi verzióba lenne nyelv választási lehetõség vagyis általában nem szokott lenni, meg sztem nem kéne bele rakni ilyen dumát, hogy "aki nem tud angolul az így járt" ez egy kicsit túl gúgyos nem? esetleg lehetett vona valami olyasmi, hogy neharagúdjatok gyerekek de nincs kedvem lefórdítani nektek<#gonosz1>

Magiszter
asszem mára ennyi elég is. Majd a PM-ek alapján javítom (ha lesznek)

Magiszter
Nekem bejön elsõre. Én FireFox-ot használok. De folyamatosan még most is javítgatom. próbáld meg most.

ez not working

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Magiszter
Elkészûlt a FAQ. Egyenlõre még csak béta verzió. akinek van még ötlete kûldjön PM-et.

F.A.Q linkje

Magiszter
Rengetegszer kell bele menni. Addig csináld míg ne mtörténi kvalami változás. szóval türelem pályavéget terem.

Magiszter
Jóvanna.<#worship>

hali az uccsó pályán vok amikor egy power rangers-es robot smith-ekbõl meg autókból rámront na ott hányszor kell belemenni mert én már belementem egy csomószor és mindig meghalok? Van aki már megcsinálta?
Sztem leszálhatsz rólam nem kell egy tapló parasztnak lenned...
Amúgy meg ne mutogass mert rászoksz a lopásra...

Magiszter
Vicces volt, jót röhögtem<#vigyor2><#nyes>

<#mf1>

Nincs crack és elõreláthatólag sztem nem is lesz.
amúgy nem sokkalbonyolultabb sõt lehet hogy egyszerûbb a telepítése.
1. felrakod
2. a SR7.Stop_1.0 nevû progival Hide-olsz
3. és már fut is
ez ennyire bonyolult ?

?
hali van már hozáá crack
Sorry viccnek szántam de ezek szerint nem vicces...
és mondtam töröljétek a hozzászólásom h ne "csúfítsa" a fórumot.
Amúgy az a 20-szor leírtuk már az 2 szám szerint keressetek rá ti is szóval nem érzem hogy én teljesen hülyét kérdeztem mert én általában vissza szoktam olvasni egy két oldalt és csak akkor kérdezek ha a közelmultban nem esett szó a kérdésem tárgyáról...

Magiszter
Jahhh aki még nem járta ki az általános 1-2-t attól msot bocsánatot kérek. nekik még nem kötelezõ olvasni (de akkor mit keresnek itt? Vagy én mit keresek itt???<#mf2>)
De aki már ismeri a betüket és el is tudja olvasni õket az vegye azt a minimális fáradságot hogy visszaolvas vagy legalább használja a kersõt. Tudjátok a számítógép egy csodálatos találmány (na jó ezt még én sem hiszem el<#vigyor2>) és tud keresni (nem kp-t). Szóval eme csodálatos szerkezet eme csodálatos funkcióját próbáljátok kihasználni.

Ps.: Be kellene írni ezt is FAQ-ba: A keresõ használata

Errõl esik agyamba: FAQ-ot kellene csinálni. Szerintem én msot el is kezdem. leírok mindent ami eszembe jut felrakom netre és belinkelem. aztán a nagytudású felhasználók tábora írhatja a kiegészítéseket, észrevétleket.

De az olyan nehéz 😊
olvasni kell hozzá 😄
ezer bocs töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.

Magiszter
Azért annyiszor még nem<#nyes>
De 20x már biztosan.

Tudjátok van egy csúszka ott jobb oldalt ------------------------------------------>
Na azt tessék lefele huzogatni és olvasni a hsz-eket az alsóbb régiókban is. Vagy a billentyûzeten lenyomjátok a CTRL+F billentyûket és beírjátok a keresendõ kifejezést pl.:"vonat, vészfék, sgítség" 😄 és rávágtok egy hatalmasat az ENTER gombra. Na azért ne akkorát. Vagy a már említett csúszka segítségével ereszkedjetek le a lap legaljára és ott van egy vékony fehér sáv. Ha oda beírjátok a keresendõ kifejezést akkor, az is emgtalálja. ha nem akkor lehet feltenn ia kérdést. Mindhárom módszer kipróbálása ajánlot!

Nem akarlak elkeseríteni, de a readme-ben fx5200 a minimum, ami azt jelenti, hogy dx9-es kártya kell neki!