3510
  • Nagypee
    és hogy a rákba inditsam el amikor a hideolás tökéletes de intronál kifagy egy windozos hibaüzivel h matrix3w32s.bin hibát észlelt és leállt a kellemetlenségekért elnézést kérjük stb stb. Erre nem ir sehol senki megoldást! PLz help valaki!
  • Atkamon
    Meg kell találni a jó ajtót!
  • lampard99
    mit kell csinálni azon a pályán ahol a tárgyak össze visza vannak?
  • cicai
    mit kell csinálni azon a furcsa pályán, amelyiken minden össze vissza van.
    segítsetek légyszi
    köszi
  • Kis Szabó
    nah nekem az alcohol 120 mount a gamecopyworldos fixed imaggel+anti blaxx jött be....csak sajnos nm látok semmit mert amint olvasom a gef4Ti4400asomat feldughatom a seggembe...bazeg peeg egy kurva jó vidkari volt :( most cserélhetem le...
  • mila69en
    sztem azis érdekes hogy 1 6800gt kártyán se fut tökéletesen
  • ghost2
    azért érdekes hogy ATI Radeon 7200
    ATI Radeon 7500

Intel 82810 Integrated Graphics
    Intel 82815 Integrated Graphics
    Intel 82830M Integrated Graphics
    Intel 82845G Integrated Graphics
    Intel 82852 Integrated Graphics
    Intel 82855 Integrated Graphics
    Intel 82910GL GMA 900 Integrated Graphics
    Intel 82915G GMA 900 Integrated Graphics
    Intel 82915GV GMA 900 Integrated Graphics

Intel 82855GM Extreme Graphics 2
    Intel 82865G Extreme Graphics 2
    Intel 82865GV Extreme Graphics 2

Mobile Intel 915GM/GMS Express Integrated Graphics
    Mobile Intel 910GML Express Integrated Graphics

Nvidia GeForce 2MX
    Nvidia GeForce 2GTS
    Nvidia GeForce 4MX
    Nvidia GeForce 3
    Nvidia GeForce 4 Ti 4200
    Nvidia GeForce 4 Ti 4400
    Nvidia GeForce 4 Ti 4600
    Nvidia GeForce 4 Ti 4800

videokártyákkal nem indul el a játék ,pedig azt mondják h szar a grafikája+irányitás ,sötét
  • ghost2
    na ,belepiszkáltam a regedit-be ,és elindult ,de nincs hang ,a törés miatt van,vagy azért mert nincs a gépen hang driver ,csak az alap xp-s
  • ghost2
    tört versiom van ,de az ujistennek sem akar elindülni , megcsináltam a FAQ-s trükköket ,de nem idül el ,(antiblaxx,deamon,acohol SR7 stop,sd4hide)
    az irja ki hogy emulate detekted ,stb ,tegyem be az original cd-t ,de megvan ez a mini fix image ,az hogyan kell használni? müködik az egyáltalán? please vki irja le
  • Magiszter
    Az első megoldást ugyanis beleírtam. a 2.-ról meg eddig úgy tudtam hogy démon4-el nem megy. ezek szerint igen. Majd bele foom írni. csak nem most :D
  • mila69en
    sztem nézd át mégegyszer a faq-t:)
  • Balumann
    A SW Battlefront 2 FAQ-ját én csináltam, ott levan írva részletesen ez a 2 megoldás (nekem egyébként Antiblaxx-al nem megy (Matrix PoN-t még csak SR7.stop -al próbáltam de a játék nem jön be úgyhogy le is töröltem)
    A legbiztosabb megoldás egyébént a Daemon tools 4-es
  • Balumann
    FAQ-ba nem sok mindent írtatok le a beindítással, de van ennél sokkal egyszerübb, meg még1 ami mégbiztosabb hogy működk! azt sztem írjátok bele ;) (sztem ti is tudjátok :D )
    SR7.stop (csak simán dt 3.47-ről install a játék és sr7.stop indít, hide majd játék indít, a másik daemon tools 4, all emulations on, eszközkezelőbe összes meghajtó kitilt és megy :)
  • scorpeeon
    FAQ :D
  • good charlotte
    sziasztok kérlek segítsetek el akadtam annál a résznél amikor egy furcsa vonatban vagyok és egy piros gombot kéne megnyomnom hogy megálljon a vonat és hiába nyomom meg csak egy fal lesz remélem tudjátok köszi szépen kérlek segítsetek
  • Nagypee
    nekem a szokásos w32s.bin nevü fájl csödöt mond inditás után..
  • nightsucker
    Hi nekem sehogy se megy a játék mind a három modszert kiprobáltam és nem müködik
  • Jedo
    Hol a van az az ajtó azon a pályán ahol az ürbe lebegünk??? Légyszi valaki segítsen!!!
  • Csuhai G
    FAQ
  • cicai
    hogy kell kijutni a vonatból?
  • scorpeeon
    fura, nekem ilyen nem volt... vedd el annál a résznél a grafikát, hátha :D
  • rodzsi
    valaki ebben akkor tudna segíteni?????????
  • asfa
    nincs mit
  • batman
    sikerült amúgy, igazad volt, köszönöm utólag is
  • asfa
    az is elhiheted
  • rodzsi
    most töltöttem le a patchet mert asszem van egy bug a gameba mikor az öreg healer a boltjában rám akar valamit fujni kilép a játékbol!!!! valakinek volt már ilyen? és elakartam indítani a patchet de azt irta ki hogy INVALID PATCH FILE! na ilyenkor mi van???? HELP!
  • batman
    köszi, egyszerűnek tűnik, de akkor vajon miért nem sikerült...hmmm
  • asfa
    ki kell választani egy képességet rámész és enter!acquire és meglesz ami világosszürke.aztán space és kész
  • SRobert
    Próbáld meg Alcohollal és Virtual CD hide-dal.
  • batman
    Emberek! Bármit nyomok mindig ezt a képet dobja ki nekem. Mit kéne csinálni? A szöveget értem, de már minden lehetséges cuccot végignyomogattam, és semmi. Amúgy nekem nem volt szükségem sr7stop-ra...simán 3.47-es daemonnal mountoltam, és működött....érdekes.

• mattempus
    Mindkettővel kipróbáltam az új deamonnal is..mondjuk a régi daemonnal nem de szerintm alcohollal is kéne működnie.lehet az lesz h leszedem megint, de ha az se segít akkor feladom :) ilyen eddig csak a splinter cellnél volt de ott megoldotta a gondot az h nem volt hozzá mds de itt az is van letöltöttem egy másik mdst de az a másik is ugyanaz szóval ennyi..
  • scorpeeon
    Mattem, talán szarul mountoltad, melyik dameonnal csináltad? vagy alkohollal?
  • Atkamon
    Ez még nem a legváge!
  • mattempus
    CSő mindenkinek!!pls help!!Most töltöttem le és a tököm ki van vele, mert egyszerűen már felinstalálni se tudom.Bemountolom és bejön valami ablak és eltűnik, ha a setupra kattintok ugyanaz van, szóval sehogy nemtom elindítani.Szerintem az img jó mert rarosan szedtem le és ha rossza lenne valami nem bírnám kicsomagolni meg ezzel játszanak többen is.Előre is köszi a segítséget ha van ötletetek.
  • Rohamsisak
    Azt sehogy sem lehet eltüntetni hogy ne legyen olyan fura mosódottt a kép?
  • icewolf
    Elnézést, pontosítok a link ez:
    http://www.megagames.com/cracks/html/c917450_0.htm
  • icewolf
    Találtam még egy fixet a Megagames-en:

Itt a Link:
    http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=download&category=cracks&mirror=1&search=THE.MATRIX.PON.ALL.BLEH.BACKUPCD.ZIP

nem tom müxik-e, de hátha ez is tud valakinek segíteni.
  • icewolf
    Van valako aki tudja hogy mia az a ODD Drivers?
  • icewolf
    Hi. Felkerült egy harmadik "Fixed Image" a http://www.gamecopyworld.com -ra. Elég fura. Ha van valaki, akinek eddig nem ment azzl is meg lehet próbálni.

Ide beírom a hozzá tatozó szöveget:
    ------------------------------------------------
    .: The Matrix - Path of Neo *PROPER* Mini Image :.

Disable the IDE channel of yours ODD drives on Windows Device Manager
    Mount the PON Mini Image using DTools 4 and play the game!

Tested using windows default IDE driver on nForce2 board.

Why proper? Just 64k not 3.7GB ;)

SPiRiTY
    -------------------------------------
  • asfa
    nincs mit