The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
nagyon makacs a géped, adj neki csokit.
(win2000 kompatibilitás talán)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
GiGa legalább ne priviben mondanád ezt...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Kijött a 4.0H Daemon Tools simán emulálással mûkszik nekem a game.
Semmi antiblaxx meg hide..
mikor a teton voltam az ugynokkel azt hittem letorlom a picsaba a jatekot. masfel oran at szenvedtem mert non stop ledobott az a kocsog...😞
most meg mr. smith el nyomom a metroaluljaroban😄
PON_MANUAL_ENU.pdf<#nezze>#nezze>
ez a neve a torrentnek
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Amúgy meg ne mutogass mert rászoksz a lopásra...
amúgy nem sokkalbonyolultabb sõt lehet hogy egyszerûbb a telepítése.
1. felrakod
2. a SR7.Stop_1.0 nevû progival Hide-olsz
3. és már fut is
ez ennyire bonyolult ?
és mondtam töröljétek a hozzászólásom h ne "csúfítsa" a fórumot.
Amúgy az a 20-szor leírtuk már az 2 szám szerint keressetek rá ti is szóval nem érzem hogy én teljesen hülyét kérdeztem mert én általában vissza szoktam olvasni egy két oldalt és csak akkor kérdezek ha a közelmultban nem esett szó a kérdésem tárgyáról...
De aki már ismeri a betüket és el is tudja olvasni õket az vegye azt a minimális fáradságot hogy visszaolvas vagy legalább használja a kersõt. Tudjátok a számítógép egy csodálatos találmány (na jó ezt még én sem hiszem el<#vigyor2>#vigyor2>) és tud keresni (nem kp-t). Szóval eme csodálatos szerkezet eme csodálatos funkcióját próbáljátok kihasználni.
Ps.: Be kellene írni ezt is FAQ-ba: A keresõ használata
Errõl esik agyamba: FAQ-ot kellene csinálni. Szerintem én msot el is kezdem. leírok mindent ami eszembe jut felrakom netre és belinkelem. aztán a nagytudású felhasználók tábora írhatja a kiegészítéseket, észrevétleket.
olvasni kell hozzá 😄
ezer bocs töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.
De 20x már biztosan.
Tudjátok van egy csúszka ott jobb oldalt ------------------------------------------>
Na azt tessék lefele huzogatni és olvasni a hsz-eket az alsóbb régiókban is. Vagy a billentyûzeten lenyomjátok a CTRL+F billentyûket és beírjátok a keresendõ kifejezést pl.:"vonat, vészfék, sgítség" 😄 és rávágtok egy hatalmasat az ENTER gombra. Na azért ne akkorát. Vagy a már említett csúszka segítségével ereszkedjetek le a lap legaljára és ott van egy vékony fehér sáv. Ha oda beírjátok a keresendõ kifejezést akkor, az is emgtalálja. ha nem akkor lehet feltenn ia kérdést. Mindhárom módszer kipróbálása ajánlot!