The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
ok megnézem kösz azért

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Magiszter
Azt még nem csináltál? Akkor lehet az a gond.

asfa
de a haver kártyája 9250 és nem akad rajta lehet kéne egy driver frissités?

Magiszter
Az enm az a pálya amikor egy felborult autó mögûl lõdöznek? Mert ott átugrasz az autó fölött és kinyirsz mindenkit. mármint ha már kinyirtál mindenkit Trinity-ék oldalán is. Utána elméletileg átvonszolják magukat más fedezék mögé

Magiszter
Orvosságot? Peeeerszeeeee....<#nyes> Vegyél egy GeForce VGA-t <#vigyor2>
Ez ezért van mert ahogy a F.A.Q.-ban is le van írva. Nem szereti a játék az ATI kártyákat, meg a gyenge kártyákat (az õ szemszögébõl gyenge kártyákat). És az ATI 9550 az mind a két kategoriát eléri a szemében: Gyenge is, ATI is. Szóval sajna nem hiszem hogy erre lenne orvosság. De aki tud az írja meg és beteszem a F.A.Q.-ba.

u.i: Egy kis reklám nem árthat 😄

matyi08
azon a pályán, ahol morpheust meg trinity-t kell kisegíteni, és ki akarnak menni az utcára, de ott egy rács. hogy vigyem tovább?

asfa
valaki??????

Végre sikerült elindítani, szerintem jó a játék, bár a grafika elég gyengus. A harcok nagyon jók.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Na hy Geforce4 Ti 4200 with Agp8x videokártyám és nincs képe a játéknak csak hangja van
. valaki segitsen. elöre is kosz
Ezt hogy oldottad meg mert nekem is kéri?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Hiszitek ha nem nekem egyikkel sem indul el!

Timbo
sziasztok! Vkinek elindult gef4 ti 4200 vel? 😛

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

asfa
asszem a 2-est kell legalábbis nekem azzal megy asszem azt a neo mini nevût

Mindegy hogy melyiket töltöm le?Az 1-est vagy a 2-est?

asfa
egyébkén tnekem radeon 9550 gamer edition video kártyám van.és akad rajta a nagyobb helyszineken meg szite végig alap grafkon tud valaki erre orvosságot?

asfa
na örülök hogy megy nincs mit

köszi!

Hogy lássák nem csak fasz emberek vannak: Gamescopyworldrõl töltsed le a fixed image-t töltsed be daemon toolsal és úgy indítsad el hogy ne legyenek bekapcsolva az emulátorok(Piros)legyen az ikonja. És már megy is
Nah elindult köszi.
Nekem se megy az új daemon toolsszal mit csináljak hogy menjen?

Na, most már látszik, hogy el akarja indítani, de most meg kéri az eredeti cd-t. Most hogyan tovább? Egyébként kösz a segítséget
Shotogan
milyen videokártyád van?

asfa
nekem is ez volt a probléma és a gamecopyworld-rõl leszedtem egy fixed image-t és azzal mountltam és jo lett

SZia, abban, hogy feltelepítem a játékot és elindítom sr7.stopot-hideolok beállítom a kompatibilitást 2000-re és mégis azt írja a játék hogy wrong disc inserted. Valaki azt írta hogy daemon4 megoldja, de nekem nem oldotta meg és állandóan szivatnak hogy ilyen meg olyan hülye vagyok és már elegem van hogy a segítség helyett ezt a szart irogatják
asfa
akkor azt kell hogy van olyan amikor ha kimész és visszajössz asszem rendesen áll majd a kocsi vagy a jobb oldala a bal oldalon lesz.és amikor a vezetõ bemondja az állomás nevét meg kell nyomni a kapcsolot és meg áll aztán kiszállhatsz

tudna vaéaki segíteni? hogy miután a metrónál elgépeltünk smithst utána felszákllunk arra a szerelvényre ott minden a feje tetején áll. azt kéne h. megállítani a vonatot. ill metrót, de azt hogy? gondolom abban a forgó kocsiban kell de ott mikor? 2 helyzetbe fejjel lefele és valamelyik oldalon meg tom állítani de fal van nem száll ki. 2 helyzetbe meg vagy nem érem el a kapcsolot, vagy ott a földön az ajtó elött és az ajtón megy be. pls valaki help!
nagyon koszike maris nezem
asfa
amugy tényleg nagyon jo lett a faq

asfa
oks ha van valami szolok

Magiszter
Köszi.

quack
nanee ez komoly??!!
(elfut maxon nekem, de egy ilyen bûnronda játékhoz így mernek optimizálni?
Recommended System Requirements
-------------------------------

Operating System: Windows 2000 / XP
Processor: Pentium 4 2.8 GHz or AMD Athlon 2.8 GHz or higher
Memory: 1 GB RAM
Hard Disk: Space 6 GB free
DVD-ROM Drive 6X speed or faster
Video: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon X800 or greater*
Sound: DirectX version 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Magiszter
Erre is betehetek 1-2 javaslatot a F.A.Q.-ba. ÖTLETEKET VÁROK MÉG MI KEÜLJÖN BELE!!!

matyi08
tök jó sztem ez a faq. most komolyan. sztem is etehetnék a banner alá

asfa
esetleg videokátya driver frissités!

Magiszter
Én készítetem egy F.A.Q-ot amit ITT találsz. Remélem tud segíteni. ha nem találod amit keresel akkor írd ide (az oldal fejlesztése miatt)

Na hy mindent megptobáltam már és még nem tudok vele játszani mert csak hang van és kép nincs.Valaki segitene?
asfa

sziasztok valahogy nemtalalom a matrix oldal FAQ reszet :-{ nemtudtok segiteni?
Magiszter
Miben kellene segíteni?

Na mondd meg nekem gyerek, hoigy mi van akkor ha 12-t szóltam hozzá? Talán ez jelenti az ember inteligenciaszintjét?! Tököm kivan hogy ha valaki a fél életét azzal tölti, hogy ide irogat az feljogosítja arra, hogy istennek érezze magát és mindenkinek beszóljon. Én segítséget akartam kérni erre valami barom üzenget nekem mindenféle szarságot. Ha úgy érzed hogy nem akarsz segíteni valamilyen okból akkor lépj tovább
Magiszter
Nah találtam egy mátrix-os hátteret ami szerintem jó lesz. El lehet tõle olvasni a szöveget. bár lehet ezt a F.A.Q-ot oldalakra fogom bontni. bár mint mondtam véleményeket várok!!! IDde is meg PM-be is. Tetszés szerint

Magiszter
Rendben. akkor itt egy másik

mila69en
<#wilting>az elöb még nem is eza háttér volt sztem így nagyon rossz alig lehet elolvasni<#zavart1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Magiszter
Thx. De még mindig fejlesztgetem. Amugy a háttér jó? Vagy keressek mást?

mila69en
<#eljen> nájszos grat

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Goliath
Köszi hogy okosnak tartassz Én is annak tartom magamat :-)))

Mint alant leírtam a daemon 4 megfelelõ felrakása után nincs szükséged semmilyen programra mert bemountolod és persze bekapcsolsz minden emulációt és megy gond nélkül.Természetesen ez feltételezi hogy más egyéb emuláló program nincs fenn

Kapischi?

ja és légyszíves ne flegmázzál nekem 12 hozzászólással a hátad mögött. köszi.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Magiszter
Kicsit javítottam a FAQ-on

Szerintem mostmár megárett arra hogy a banenr alá be legyen szúrva. De errõl persze nem én döntök

FAQ

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek, akinek nem mûködik a Játék.
Arra senki sem gondol(t), hogy ahány ember, annyi gép konfig és rendszer környezet?

A lentebb már - újfent - beszúrt üzenetem (1726-os hsz) alapján:
- a gépem konfigja már tiszta, azt azonban sneki sem tudja, hogy az IDE-kiosztásom így néz ki :
- IDE 1 -es csatorna - Master: Maxtor 20 GB
- IDE 1 -es csatorna - Slave: Seagate 80 GB
- IDE 2 -es csatorna - Master: Pioneer 107D 8x DVD-RW
- IDE 2 -es csatorna - Slave: LG 52x CD-RW

A StarForce és Securom védelmek "lelkiéletéhez" nem értek, de annyit tapasztaltam már, hogy a fenti hardware-elosztás TÖKÉLETES az õ szempontjukból, ugyanis, így könnyedén letílthatók a CD/DVD-lemezes meghajtók a StarForce Nightmare, SR Stop és Anti-Blaxx programokkal.

Tessék hát alaposan megfontolni, hogy kinek és miért ugortok, mielõtt gondolkodnátok.
Azoknak, akiknek mûködik nem ártana közölni, hogy milyen a rendszerük felépítése , hogy megkönnyítsük azoknak a dolgát, akik bénák / sikertelenek / figyelmetlenek / nem olvasnak / nem értenek a hardware-khez stb. (megfelelõ rész aláhúzandó)...!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem, nézd meg, van-e egyéb emulációs software a gépeden. Alcohol, CloneCD, stb, mivel ezekbe beleköt a SecuROM 7.
Ebben az esetben ugyanúgy kelleni fog Virtual CD Hide, vagy SR7_Stop.

De ez nem a Daemon Tools hibája...
igazán okosgyerek? Nekem megvan a daemon4 és ugyanolyan szar, sr7 stop hide-ol beállítom a kompatibilitást és szar úgyhogy ne flegmázz itt nekem