3510
  • Curesz
    oksaoksa nyugi! nekem már rég elindult, csak haveromnak kellett. mert nála nem sikerült ugy elindítani ahogy nálam szal... de már neki is elindult!a haverom a szanyi ádám én nem:D:D::D
  • Methos from GH
    Ba'meg nem lehetsz ennyire hülye!! Ott van pár HSZ-el előtted! 2x is leírtam, hogy a francba kell elindítani a gémt. AZ általam leírt módszer 100%, hogy megy, mert előtte az sr7stop meg ilyenekkel nálam sem volt jó. De ezzel a módszerrel igen.
  • Atkamon
    Ne monnd ám, hogy nem tudod megcsinálni azt a részt! Főleg ha már a hangyákkal verexel! Az volt annak a pályának a nehezebb része, hogy azt a legelső ajtót megtalálni! Próbálkozz mé, ha meg úgy se megy hagyd a játékot a francba, mer később ugyse boldogulnál!
  • cicai
    vki aki eljutott ahoz az elvarázsolt pályához( az amikor a háznak az elemei szana-szét vannak és ilyen rovarok jönnek) feltudná tenni a mentését a PUTFILE.COM-ra.
    az a mentés is jó aki egy jópár mpályát is megcsinált!
    köszi.
  • neoguy
    Help! Van egy C-media integrált hangkártyám (9739a), a legújabb driver van hozzá(UDA 048), de az is májusi, és emiatt a játék szaggat és patog a hang. Ha nincs hang, vagy emulálom a dxdiagban, akkor jól fut, csak gyenge a hang minősége. Tudtok ehhez a hangkártyához valami frissítést vagy fixet mondani?
  • Curesz
    VKI EGY MDS fájlt -------->[email protected]
  • batman
    mittomén, biztos igen
  • Curesz
    és daemon 4.00val nem megy?
  • batman
    tippem nincs. nekem csak daemon van fenn (3.47) meg az sr7 stop és ragyogóan megy
  • Curesz
    valakninek van tippje h alcohollal mountoljam a gamet vagy daemonnal h fusson?
  • Bodybuilder
    Ez a keresés funkció a fórumon belül nagyon cool. Éppen meg a kartam kérdezni, hogy honnan lehet leszedni az SR7.Stop_1.0- ot, mikor megláttam, hogy rá lehet keresni, hátha valaki már megkérdezte. Na megyek megpróbálom beizzítani a gámát. puszi
  • batman
    addig kell ki-be menni a vagonból, amíg normálisan nem áll, és azok a repülő alakok a helyükön nem ülnek. akkor mikor bemondja az állomást, meghúzod, és örülsz vala :)
  • Allen Iverson
    nah...végre faszán menne nekem is a gamma:) .....erre behalt a monitorom... :D
    régóta szenvedett szegény...most kampec...mire kiszenvedtem h. elinduljon a játék....hát nem aranyos?? :)
  • nagykovi
    Vki segítsen pls, elakadtam. Ott vagyok mikor a metróban megvertem a smith ügynököt, és utána vmi másik metróval megyek. Meg kell állítani a vészfékkel vmi állomáson, de nem tudom mikor kel....:(
  • juppjupp
    köszönöm! nem tudjátok esetleg, nincs-e hozzá valahol végigjátszás?
  • Csabi 1984
    sziasztok megtudnátok mondani azon a részen mit kell csinálni az ügynökkel ahol egy barlan szerüségben vagyok?Mert én már levertem 100x :D de semmi
  • drop
    én ugy csináltam meg hogy a vonat nyomvonalába verekedtem vele és mikor jöt a vonat kiugrotam
  • juppjupp
    Amikor morpheus megmentése után verekszek smith-szel a metróban, hogyan kell a vonat alá lökni, mert egyszerűen nem tudom. Tudna vki segíteni? Előre is köszönöm.
  • Thadius #2171
    sztem elég jó a játék.a vége mondjuk elég gagyivégig vittem de még nem szereztem meg az összes extrát
  • bodesz
    ha nem megy az sfn frissísd az alaplapdrivert nekem is segített fél év után :D :D
  • Methos from GH
    Nekem se indult a gém, de végül megvan a megoldás:

1) Mini-image letöltése: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=PON-MI!rar
    2) Vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver -> Eszközkezelő: Itt tiltsd le az optikai meghajtókat (CD/DVD) (utána lehet engedélyezni újra!)
    3) Töltsd be Daemon Tools 4.0-ba a mini-image fájlt.
    4) Irány a játék!

[De ezt leírtam pár HSZ-el ezelőtt!!!]
  • Methos from GH
    CD/DVD meghajtókat igen. Jobbklikk rá, és tiltás - később újra engedélyezheted.
  • Trion
    nos valaki tud segiteni ??????
  • cicai
    csak azért kérdeztem mert egy jó pár pálya törlödött
  • Since
    Büntipontot neki :)
  • Trion
    mit csináljak ????????
  • Trion
    Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc
    in another drive F:.
  • Trion
    nekem ezt irja ki
  • Trion
    kinek van hozzá crack file ?????
  • Trion
    hi
  • Vlala #2159
    teljes végigjátszást el tudom küldeni holnap
  • cicai
    kérlek benneteket valaki válaszoljon
  • KeKKSZike
    "eszközkezelőbe összes meghajtó kitilt és megy :)"

Milyen meghajtókat?! A CD-DVD olvasókat, írókat kell letiltani? Vagy hogy? Mert eddig nekem sehogy se sikerűl elindítani! :(
  • cicai
    van-e hozzá valamejik honlapon mentés mert nekem letörlödött
  • batman
    Ha peccselted a cuccot, akkor a Faq-ban le van írva, hogy kell backup-ot csinálni arról a file-ról, majd újra felülírni, ha nem a peccselés miatt van, akkor nemtom.
  • moralosan
    "nem akarom szidni, de az egy kalap szar volt, a büdös életbe nem veszek olyat"

talán mert egy radeon 8500-assal vagy 9000essel nem sokra mész ;) Egy x850et te sem dobnál ki az ablakon omájgád.
  • Atkamon
    Szerintem jó az ATI! Igaz, hogy vannak driver problémák, de már meg vannak oldva asszem! Nekem is jobban teccik a GeForse, de elvagyok most az ATI-mal!
  • Koksz
    Én nem akarom szídni az ATIs kártyákat, de nekem volt 1x egy és az is egy kalap szar volt. Soha nem veszek mégegyszer atit a büdös életbe. Nvidia rulezzzzzzzzzzzzz!!!!!
  • Methos from GH
    Akkor valszeg rosszat töltöttél le...
  • Methos from GH
    Nekem se indult a gém, de végül megvan a megoldás:

1) Mini-image letöltése: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=PON-MI!rar
    2) Vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver -> Eszközkezelő: Itt tiltsd le az optikai meghajtókat (utána lehet engedélyezni újra!)
    3) Töltsd be Daemon Tools 4.0-ba a mini-image fájlt.
    4) Irány a játék!