3510
-
Curesz #2189 oksaoksa nyugi! nekem már rég elindult, csak haveromnak kellett. mert nála nem sikerült ugy elindítani ahogy nálam szal... de már neki is elindult!a haverom a szanyi ádám én nem:D:D::D -
#2188 Ba'meg nem lehetsz ennyire hülye!! Ott van pár HSZ-el előtted! 2x is leírtam, hogy a francba kell elindítani a gémt. AZ általam leírt módszer 100%, hogy megy, mert előtte az sr7stop meg ilyenekkel nálam sem volt jó. De ezzel a módszerrel igen. -
#2187 Ne monnd ám, hogy nem tudod megcsinálni azt a részt! Főleg ha már a hangyákkal verexel! Az volt annak a pályának a nehezebb része, hogy azt a legelső ajtót megtalálni! Próbálkozz mé, ha meg úgy se megy hagyd a játékot a francba, mer később ugyse boldogulnál! -
#2186 vki aki eljutott ahoz az elvarázsolt pályához( az amikor a háznak az elemei szana-szét vannak és ilyen rovarok jönnek) feltudná tenni a mentését a PUTFILE.COM-ra.
az a mentés is jó aki egy jópár mpályát is megcsinált!
köszi. -
neoguy #2185 Help! Van egy C-media integrált hangkártyám (9739a), a legújabb driver van hozzá(UDA 048), de az is májusi, és emiatt a játék szaggat és patog a hang. Ha nincs hang, vagy emulálom a dxdiagban, akkor jól fut, csak gyenge a hang minősége. Tudtok ehhez a hangkártyához valami frissítést vagy fixet mondani? -
Curesz #2184 VKI EGY MDS fájlt -------->[email protected] -
#2183 mittomén, biztos igen -
Curesz #2182 és daemon 4.00val nem megy? -
#2181 tippem nincs. nekem csak daemon van fenn (3.47) meg az sr7 stop és ragyogóan megy -
Curesz #2180 valakninek van tippje h alcohollal mountoljam a gamet vagy daemonnal h fusson? -
Bodybuilder #2179 Ez a keresés funkció a fórumon belül nagyon cool. Éppen meg a kartam kérdezni, hogy honnan lehet leszedni az SR7.Stop_1.0- ot, mikor megláttam, hogy rá lehet keresni, hátha valaki már megkérdezte. Na megyek megpróbálom beizzítani a gámát. puszi -
#2178 addig kell ki-be menni a vagonból, amíg normálisan nem áll, és azok a repülő alakok a helyükön nem ülnek. akkor mikor bemondja az állomást, meghúzod, és örülsz vala :) -
Allen Iverson #2177 nah...végre faszán menne nekem is a gamma:) .....erre behalt a monitorom... :D
régóta szenvedett szegény...most kampec...mire kiszenvedtem h. elinduljon a játék....hát nem aranyos?? :) -
nagykovi #2176 Vki segítsen pls, elakadtam. Ott vagyok mikor a metróban megvertem a smith ügynököt, és utána vmi másik metróval megyek. Meg kell állítani a vészfékkel vmi állomáson, de nem tudom mikor kel....:( -
juppjupp #2175 köszönöm! nem tudjátok esetleg, nincs-e hozzá valahol végigjátszás? -
Csabi 1984 #2174 sziasztok megtudnátok mondani azon a részen mit kell csinálni az ügynökkel ahol egy barlan szerüségben vagyok?Mert én már levertem 100x :D de semmi -
#2173 én ugy csináltam meg hogy a vonat nyomvonalába verekedtem vele és mikor jöt a vonat kiugrotam -
juppjupp #2172 Amikor morpheus megmentése után verekszek smith-szel a metróban, hogyan kell a vonat alá lökni, mert egyszerűen nem tudom. Tudna vki segíteni? Előre is köszönöm. -
#2171 sztem elég jó a játék.a vége mondjuk elég gagyivégig vittem de még nem szereztem meg az összes extrát -
#2170 ha nem megy az sfn frissísd az alaplapdrivert nekem is segített fél év után :D :D -
#2169 Nekem se indult a gém, de végül megvan a megoldás:
1) Mini-image letöltése: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=PON-MI!rar
2) Vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver -> Eszközkezelő: Itt tiltsd le az optikai meghajtókat (CD/DVD) (utána lehet engedélyezni újra!)
3) Töltsd be Daemon Tools 4.0-ba a mini-image fájlt.
4) Irány a játék!
[De ezt leírtam pár HSZ-el ezelőtt!!!] -
#2168 CD/DVD meghajtókat igen. Jobbklikk rá, és tiltás - később újra engedélyezheted. -
Trion #2167 nos valaki tud segiteni ??????
-
#2166 csak azért kérdeztem mert egy jó pár pálya törlödött -
Since #2165 Büntipontot neki :) -
Trion #2164 mit csináljak ????????
-
Trion #2163 Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc
in another drive F:. -
Trion #2162 nekem ezt irja ki -
Trion #2161 kinek van hozzá crack file ?????
-
Trion #2160 hi
-
Vlala #2159 teljes végigjátszást el tudom küldeni holnap -
#2158 kérlek benneteket valaki válaszoljon -
#2157 "eszközkezelőbe összes meghajtó kitilt és megy :)"
Milyen meghajtókat?! A CD-DVD olvasókat, írókat kell letiltani? Vagy hogy? Mert eddig nekem sehogy se sikerűl elindítani! :( -
#2156 van-e hozzá valamejik honlapon mentés mert nekem letörlödött -
#2155 Ha peccselted a cuccot, akkor a Faq-ban le van írva, hogy kell backup-ot csinálni arról a file-ról, majd újra felülírni, ha nem a peccselés miatt van, akkor nemtom. -
moralosan #2154 "nem akarom szidni, de az egy kalap szar volt, a büdös életbe nem veszek olyat"
talán mert egy radeon 8500-assal vagy 9000essel nem sokra mész ;) Egy x850et te sem dobnál ki az ablakon omájgád. -
#2153 Szerintem jó az ATI! Igaz, hogy vannak driver problémák, de már meg vannak oldva asszem! Nekem is jobban teccik a GeForse, de elvagyok most az ATI-mal! -
Koksz #2152 Én nem akarom szídni az ATIs kártyákat, de nekem volt 1x egy és az is egy kalap szar volt. Soha nem veszek mégegyszer atit a büdös életbe. Nvidia rulezzzzzzzzzzzzz!!!!! -
#2151 Akkor valszeg rosszat töltöttél le... -
#2150 Nekem se indult a gém, de végül megvan a megoldás:
1) Mini-image letöltése: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=PON-MI!rar
2) Vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver -> Eszközkezelő: Itt tiltsd le az optikai meghajtókat (utána lehet engedélyezni újra!)
3) Töltsd be Daemon Tools 4.0-ba a mini-image fájlt.
4) Irány a játék!