The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nincs erre senni megoldás?
Be van mountolva, 3.47-be, a 4.00-t nem raktam fel. Anti-Blaxx beállítása stimmel.
Szóval, a Virtual CD Hide, vagy SR7_Stop.olyan sikeresen lefedte a meghajtót, hogy tényleg nem látja a gép, de nem tudom visszaállítani(ám a játék mégsem indul).
Tud valaki segíteni?
Antibaxx: Beállítod olyanra mint a képen és az antibaxx-al indítod el
SR7.Stop: Lehájdolod a megjatót és a játék ikonjával indítasz
VCDH: az itt nem mûködik felesleges próbálkoznod vele.
Elmondom, mit csinálok.
Daemonba bemountolom, (nem 4.00), aztán Anti-Blaxx-ban setupbeállítások a F.A.Q. szerint, majd virtual cd hide-al eltüntetem a meghajtókat, valamint a kompatibilitás is át van állítva.
Hibaüzenet: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Mi az isten lehet a probléma?
Valami nem tökéletes nálad
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Elkezdi tölteni, majd megáll, és aztán a C meghajtómról elkezdi eltüntetni a szabad helyet. 😄
De azért kösz
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nem tudjátok véletlenül berakni ide a mini image-t? Mert a GameCopyWorld-n lévõ image-k nekem nem jönnek le, az utolsó 10%-nál mindig megáll, akármelyik mirrorról tölteném le.
Nagyon megköszönném.
Köszi
Akkor a régi jó 3.47es-t teleptsd fel. És tényleg. Pecs fent van? mert ha igen akkor az is gond. OLVASD EL a FAQot. bár asszem korrigálok 1-2 dolgot (démontúlsz verziószámot irok)
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
:-) Gyõzze már megjegyezni ezeket az ember...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
(Pl SR7.Stop nem is talál semmit. Nálam fent van az Alcohol is, most már csak ezt látja)
WIn2000 vagy WinNT?
Próbáld meg:
SR7.Stop-nál kattints arra hogy RESTORE, ha ekkor is értetlenkedik "nothing to restore" akkor nyomj rá a HIDE-ra. Ekkor azt kell kiírnia hogy: "Hidden:d347prt; Generic DVD-ROM 1.0" Ha nem akkor próbáld meg újra berakni a démon-ba vagy újrarakni a démont. A démonnak én a 3.47-es verzsönjét használom. (asszem nincs is újjabb)
in another drive F:."
Feltettem az új Daemon Toolst ez lett az eredmény.
Ezt a szép üzenetet írja ki. Az F: és a G: a 2 dvd a gépbe. Természetesen a SR7 progi se mûködik, nem talál semmit. Sztetek mit tegyek? Daemonba minden be van pipálva.
F.A.Q = frequently Asked Questions
Magyar megfelelõ:
GY.I.K = Gyakran Ismételt Kétrdések
Én így tudom. És szerintem a netezõk 85-90%, korrigálok a játékosok 85-90% tudja mi az a F.A.Q. aki meg nem tudja az úgyis elõbb-utóbb megtudja. szóval a F.A.Q. helytálló és sokat mondó. Szerintem 😊
Most ilyen diplomatikus kedvemben voltam <#idiota>#idiota>.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
És az illetékesek eldönthetik melyik legyen. (vagy egyikse? <#rinya>#rinya>)

Megpróbálok segíteni, erre még én vagyok a segfej.
Hmm..
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Egy gyors válasz a required security module cannot be activated problémával küzdõknek.
Nos, ez a securom7 védelem sajátossága, valszeg a regisztrációs adatbázisban olvasás tagadásra van bírálat, ami a S4 védelmek kikerülésénél jól jött, de itt viszont nem alkalmazható! Tehát ha régebben piszkáltad a (regedit) beállításokat, azokat állítsd vissza, aztán SR7 vagy CDH és play the game.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.