The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
töltsd le a gamcopy world-rõl az beválik hidd el.faq asfa ajánlás

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Szoval akkor nem birok sehogy vele játszani a videokártyám miadt?
nincs erre senni megoldás?

Naszóval, tudom, hogy FAQ téma, de azért annyira nem vagyok süti, hogy ne legyen bemountolva.
Be van mountolva, 3.47-be, a 4.00-t nem raktam fel. Anti-Blaxx beállítása stimmel.
szotyimutyi
Off: azért ide írom, mert én is a játékot próbálom elindítani.
Szóval, a Virtual CD Hide, vagy SR7_Stop.olyan sikeresen lefedte a meghajtót, hogy tényleg nem látja a gép, de nem tudom visszaállítani(ám a játék mégsem indul).
Tud valaki segíteni?

Magiszter
Egy hülye kérdés: Bevan mount-olva daemon tools 3.47-be? Mert ha a 4-be van akkor hiába kaparászol SR7.Stop-al....

Tudom, hogy elhangott már hozzászólásban, de nekem se megy az SR7Stop, nothing to hide, nothing to restore. Megõrülök, letöltöm ezt a gamet, erre meg szar. 😞
Magiszter
egyszerûen csak próbáld meg, vagy az 1iket vagy a másikat.
Antibaxx: Beállítod olyanra mint a képen és az antibaxx-al indítod el
SR7.Stop: Lehájdolod a megjatót és a játék ikonjával indítasz
VCDH: az itt nem mûködik felesleges próbálkoznod vele.

ezzel sem megy.
Elmondom, mit csinálok.
Daemonba bemountolom, (nem 4.00), aztán Anti-Blaxx-ban setupbeállítások a F.A.Q. szerint, majd virtual cd hide-al eltüntetem a meghajtókat, valamint a kompatibilitás is át van állítva.
Hibaüzenet: A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Mi az isten lehet a probléma?
asfa
ismerõs

rage
125 kb...
Valami nem tökéletes nálad

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Thx, de ezt sem tudom letölteni 😄
Elkezdi tölteni, majd megáll, és aztán a C meghajtómról elkezdi eltüntetni a szabad helyet. 😄
De azért kösz
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Skacok!

Nem tudjátok véletlenül berakni ide a mini image-t? Mert a GameCopyWorld-n lévõ image-k nekem nem jönnek le, az utolsó 10%-nál mindig megáll, akármelyik mirrorról tölteném le.

Nagyon megköszönném.

Köszi
Magiszter
Bocsi. elnéztem.<#idiota>

rage
Na pont ezért kérdeztem, mert a patch kicsit jó védelemmel rendelkezik

rage
Ne nekem írd, nekem nincs gondom a játékkal 😊

asfa
mondtam ugy csináld nekem is igy ment

Magiszter
Már van 4-es verzió? kihitte volna?!

Akkor a régi jó 3.47es-t teleptsd fel. És tényleg. Pecs fent van? mert ha igen akkor az is gond. OLVASD EL a FAQot. bár asszem korrigálok 1-2 dolgot (démontúlsz verziószámot irok)

GeneralsHungary
Nem ment, feltettem. Patchelés után se ment.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

rage
Nem tetted fel a Path of Neo patchet azóta?

rage
A Football Manager 2006-nál a WIN2000 mód nem jó, csak az NT
:-) Gyõzze már megjegyezni ezeket az ember...

GeneralsHungary
Kompatibilitáson van. Régen ment Új Daemonnal nem megy. Ki kellene deríteni miért?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

rage
Amit írsz az igaz, kivéve, ha a 4-es Daemon van fent, mert az elevel elrejti magát, így nincs szükség semmilyen software-re, hogy elrejtse 😊
(Pl SR7.Stop nem is talál semmit. Nálam fent van az Alcohol is, most már csak ezt látja)

Magiszter
az a FEAR-nél még mûködött de ennél már nem. Amúgy meg win2000

rage
Kompatibilitás-mód sem segít már?
WIn2000 vagy WinNT?

Magiszter
õõõõõ. Hát...

Próbáld meg:

SR7.Stop-nál kattints arra hogy RESTORE, ha ekkor is értetlenkedik "nothing to restore" akkor nyomj rá a HIDE-ra. Ekkor azt kell kiírnia hogy: "Hidden:d347prt; Generic DVD-ROM 1.0" Ha nem akkor próbáld meg újra berakni a démon-ba vagy újrarakni a démont. A démonnak én a 3.47-es verzsönjét használom. (asszem nincs is újjabb)

asfa
nekemis ezt csinálta én visszaraktam a régit (daemont) és csak ugy ment legalábbis nekem

GeneralsHungary
"Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc
in another drive F:."

Feltettem az új Daemon Toolst ez lett az eredmény.
Ezt a szép üzenetet írja ki. Az F: és a G: a 2 dvd a gépbe. Természetesen a SR7 progi se mûködik, nem talál semmit. Sztetek mit tegyek? Daemonba minden be van pipálva.

Magiszter
Amúgy nem látom a bannert. Nálam van a gond?

asfa
ja ez igaz szerintem is

Magiszter
Bocsánat!<#worship>

F.A.Q = frequently Asked Questions

Magyar megfelelõ:

GY.I.K = Gyakran Ismételt Kétrdések

Én így tudom. És szerintem a netezõk 85-90%, korrigálok a játékosok 85-90% tudja mi az a F.A.Q. aki meg nem tudja az úgyis elõbb-utóbb megtudja. szóval a F.A.Q. helytálló és sokat mondó. Szerintem 😊

rage

asfa
amugy jo lett

a deamon tools 4.00 honan lehet leszedni?

Én arra jöttem rá, hogy a lelkes hozzá nem értõk, esetleg a számítástechnikában járatlanok (<#idiota>) nem tudják alapból, mit jelent a "F.A.Q.", ezért ha mondjuk "Ha valami nem megy, katt ide!" vagy "Ha segítség kell, erre klikkelj!" címszavakkal lenne hírdetve a gyakran feltett kérdések és az azokra adott válaszok, egy adott internetes honlapra való gyûjtése, valószínûleg még jobban kiszûrhetõek lennének az afféle kezdõ, úgymond "l-á-m-a" kérdések.

Most ilyen diplomatikus kedvemben voltam <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Magiszter
mert az NVIDIA Kártya és azt szereti a játék (már amennyire)

Nem fog rendesen menni Ti4200-el, mert a read me-jébe is szerepel a nem támogatott videókártyák listájában. Egyébként nem tudom, hogy miért nagy a gépigénye, nekem nincs valami nagyon izom gépem(2.6xp,768ram,6600gt)és mégis 10-en megy
Magiszter
Itt van vékonyabban:

És az illetékesek eldönthetik melyik legyen. (vagy egyikse? <#rinya>)

Magiszter
de még alakíthatok rajta
mondjuk vékonyabra rakhatom, vagy ilyesmi. Nos?

Magiszter
Csináltam a Faq-nak egy gif-et. csak hogy a nép jobban lássa (remélem sikerûl berakni ide. na nem akkor majd 2x-ra:

Goliath
Ez igeen!

Megpróbálok segíteni, erre még én vagyok a segfej.

Hmm..

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

köszi mindenkinek megy...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Magiszter
Javítás: A 2. mondat nem érvényes. tekintsd semmisnek

Magiszter
Ha nem gond akkor csinálnék egy bannert a FAQ-hoz. ÉS azt rakd be. Sokkal szembetûnõbb lenne mint ez az aprócska felirat 😄

Magiszter
Rendben ezt is berakom. Kiegészítést mellélkelem, hogy az elindítás a fent említet módon.

Kandurex
Barakni berakom a (http://cochrane.atw.hu/) banner alá, de még egészítsd ki a következõvel:

Egy gyors válasz a required security module cannot be activated problémával küzdõknek.

Nos, ez a securom7 védelem sajátossága, valszeg a regisztrációs adatbázisban olvasás tagadásra van bírálat, ami a S4 védelmek kikerülésénél jól jött, de itt viszont nem alkalmazható! Tehát ha régebben piszkáltad a (regedit) beállításokat, azokat állítsd vissza, aztán SR7 vagy CDH és play the game.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nekem is ez volt a gondom, aztán visszaolvasgattam, és kiderült annyi az egész, ha mondjuk Virtual Cd hide-ot használsz, hogy miután elrejtetted a virtuális meghajtókat zárd be a programot. Nekem ez után ment. De a regeditben is buheráltam a leírtak szerint.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

asfa
olvasd az asfa féle megoldást a faq-ban 😄DDD

Hi bocs ha már volt ha ez a hibaüzenet a requied security module cannot be activated, thisp program... akkor mit nem csináltam jól...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Magiszter
Lassan eléri végleges formáját a F.A.Q.. Most már szerintem belehetne rakni a banner alá a címet. Illetékeseket szeretném megkérni hogytegyék meg, a nép nevében<#integet2>