3510
-
Allen Iverson #2269 deee..hogy vegyem le a "render akármit" haaa.. nem jön be a kép sem? :/
-
reco #2268 Be jött???
-
#2267 Vedd le a render akármit 1-re, sokkal nem lesz csúnyább, mondjuk nehéz is lenne ettől csúnyábbnak lennie, és stabil 30 fpsed lesz. -
Allen Iverson #2266 oookés..bocsi...köszi :D -
reco #2265 2250-dik üzenetet nézd meg
-
Allen Iverson #2264 2250 üzenet?? :D elmagyaráznád kérlek, mert ezt így nem értem :/ -
reco #2263 probáld meg az 2250 üzenetet nekem azzal müködik
-
Allen Iverson #2262 Vki pls akkor már nekem is segítsen, letiltottam az optikai meghajtókat, mini image bemountolva a 4.00 daemonba...minden fasza, elindítom, és nem jön be a kép, csak hang van, vhol ez le volt írva, de nem találom, vki pls. segítsen nekem is akkor már...köszi :) -
reco #2261 hali sikerült elinditanom de egy ujjab gond van az apálya ahol ilyen barlang szerü járatokba kavarok és egy helyen jön egy ügynök mikor ledobom a szakadékba a játék kilép a windoswsba ere van megoldás?? -
#2260 FAQ!!! -
Csabi 1984 #2259 Robotos részt mondja el valaki :( rám hajutja a roncsokat,amikor meg repülök hozzá mindig belémüt -
#2258 Na figyi, elmondom nekem hogy sikerült minden probléma nélkül:
1. Virtuális meghajtó csak a Daemon tools van fent, a 3.47-es verzió
2. Azzal bemountolod.
3. Az SR7 stop nevű okosságot megnyitod, és megnyomod a HIDE feliratú gombot.
4. Ezután mielőtt bármit csinálsz, bezárod az SR7 stop nevű okosságot.
5. Elindítod a játékot, és örülsz vala sikerednek.
Amennyiben ez nem működik neked, akkor sajnos további ötletem nincs. -
#2257 az nem lehet problem, nekem E-n van... -
Norsz #2256 kérem valaki segitsen hogy kell elinditani a path of neo matrixot mindig valami securiti modul nincs me kérlek segitsetek kérlek
-
reco #2255 nekem két meghajtom van C és D leht az gond hogy aD-re raktam -
reco #2254 tovább kinylottam ésnem muködik -
#2253 szokd meg, még örülj neki hogy annyival megy atin mégszarabb:D:D:D:D -
#2252 Létezik, hogy egy Athlon 64 3000+ (939) GF 6800 (visszakapcsolt pixel és vertex egységek) valamint 1GB memória társaságában kb átlag 17 FPS-t produkál a game, rögtön az elején, amikor abban az oszlopos csarnokban rohannak rám a biztonságiak és a kommandósok?
Olvastam itt a topicban, hogy hangkártya driver nélkül jól megy a game, nem szaggat. Jópofa :D LOL Egyébként a patch segít valamit a dolgon, vagy a szaggatás megszünésének reményében felesleges felrakni? -
Csabi 1984 #2251 szisztok eljutottam oda ahova az ügynökök robotot alkotnak,vaalki megtudta már csinálni? -
gesa #2250 Akad mégegy módszer a játék elindítására, így a patch-elt verzió is simán fut, nem kell mentegetni.
A StarFucker v0.77 beta verzió kell hozzá: innen
Kicsomagolás után a primary_all_cd_agressive.lnk-t vagy a secondary_all_cd_agressive.lnk-t, esetleg mindkettőt kell indítani, attól függően, hogy az optikai meghajtók melyik IDE csatornán csücsülnek.
A felbukkanó ablakot csak azután kell OK-ézni, ha a játékot befejezted.
Az image fájlt Daemon4-be kell bemountolni. Ha aktív a Neted, akkor nem fog futni a game. -
zsotesz #2249 Kicsit kresgélj a fórumba. Ezt már annyiszor kitárgyaltuk. Egyébként miután elrejted a meghajtókat ki kell lépni a programból( mármint abból amivel elrejted a meghajtókat). -
#2248 szia
fel tudod tölteni a mentésedet a PUTFILE.COM-ra, hogy utána berakjad nekem?
köszi.
ja amugy a kérdésedre válaszolva: keresd meg azt az ajtót ami át visz egy másik dimenzióba. -
Csabi 1984 #2247 Sziasztok,mit kell csinálni azona helyen ahol az egész berendezés,a levegőben van?ugrálok én össze vissza :D
-
#2246 haha ez marha jó:D -
Curesz #2245 Amugy ha nem képfájlként van kiírva akkor hiába hide-ol mert semmi sincs behívva a daemonba:D:DDDDDDDDDD -
Curesz #2244 én tudom
Ugy kellett volna csinálnod, hogy mielőtt peccseled a Matrix3W32S.bin nevű fájlból kellett volna csinálni egy másolatot és az ott lévőt felülírni peccselés után!!!! -
#2243 bazz felraktam a javítást(az amerikait mert ugyebár a tört verzió az az) és azt írja hogy"a requied security module can not be activated.This program can not be executed".szerintetek mi a francot csináljak? -
#2242 sztem akkor is próbáld meg hideolni vagy nemtudom -
#2241 Hi!
A game nekem nem képfájlként van kiírva... Fel is raktam normálisan de a game kéri a eredeti cd-t. Mit kell tenni hogy menyjen??? -
Curesz #2240 coool de engem nagyon tud idegesíteni az hogy szaggat
Konfigom 2230 -
Horatio #2239 Nekem minden letiltás nélkül megy MINI IMage-el -
brini #2238 Sziasztok! Methosnak koszonhetoen , vagyis ahogy leirta a jatek elindult, de egy kicsit pontositom vagyis hogy mindenkienk vilagos legyen aki nem tudta elinditani csak az optikai meghajtokat kell letiltani a Virtual Driveokat nem!En egyebkent ezt a valtozatot toltottem le The.Matrix.Path.Of.Neo.CloneDVD-MiRROR és a link amit Methos megadott a mini image filenak azt toltottem le es megy!Ugyhogy 1000000 kossz METHOS -
reco #2237 de már probátam és nem müködik sehogyse jön össze pedig mindent kiprobáltam ami levolt irva a f.a.q-ban -
Curesz #2236 bekéne mountolni daemonnal vagy alcohollal -
reco #2235 mit kell csinálni azzal a rohadt fixed image-vel???? -
#2234 nyugi pajtás. Amint az otthoni gépem közelében leszek, meglátom mit tehetek. De ezt a követelőzést hagyd abba. köszi -
#2233 ne feledd amit mondtál nekem -
#2232 állj be az ablak alá, ahonnan lő, és kicsit kilépve onnan már tudod gyilkolni. Egy idő után aztán történik valami, amit most nem árulok el :) -
Csabi 1984 #2231 sziasztok-elakadta, azon réstzen ahol egy távcsöves swatos emberke lövöldöz, 4 lő és meghalok,milyen takzika kéne? -
Curesz #2230 Nálam mikor fegyveres harcok vannak vagy sokan harcolunk akkor naon szaggat, kááár érte:(!!!
Konfigom: P4 2,5Ghz, 1GB RAM, ATI Radeon 9600XT 256MB