The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel p4 3200, 1x512 RAM (Brand DDR400)(768-al sem nemt), nVidia GF6600Gt, Sb Live 5.1
81.85-ös Forceware van fenn.
Szóval mennie kellene, és mint mondtam hang nélkûl megy is.
A driver meg a legujabb van lent, de nem tudom feltenni, mert nem látja a hangkártyát.
81.94-es Forceware van fenn.
Szerintem nézz körül hangkártya driver miatt itt:
SBlive 5.1
Nem tudom nálatok mi lehet...<#confused>#confused>
Elöszõr is nekem is akad 6600-on de csak addig amig le nem törlök a géprõl minden hangkártya drivert. Most vettem egy SBLive! 5.1-et remélve hogy azzal menni fog jól a játék, de már ott csalódtam mikor az XP és driver setupja, nem tudta felismertni. Felraktam hozzá a KXProject driver-jét (SB-hez vannak driver-jeik), de azzal ugyanúgy szaggat (meg újjabban nincs lövéshang), szóval levontam a tanulságot:
1.) Ez a játék süketnémágnak készûlt, mert hang nélkûl gyönyörûen fut
2.) Ez a játék annyira félre van optimalizálva hogy hangot és képet egyszerre nem tud megjelentettni. Szóval az ATARI bekaphatja. 😄
Éppen ezért ha normálisan akarsz vele játszani akkor töröld le a hangkarid driver-jeit. Szaggatás nélkül fog menni 😄
Valaki letöltötte a no cd-dvd-t?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Az elején a kapszula választás után van egy olyan rész amikor mindenféle biztonsági ember jön.Ennél a résznél verte már le vki az ügynököt?Ha igen milyen ellenfél jön utánna?
mi lehet a baj?😞
de az összes mapp és inkább scsak a mappokal vannak gondok😄😛no meg elindíts de 1 gammával ennyi gondot bazz!de én meguntam szal én törlöm is le!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
értem mire gondolsz, de ha kiveszed mit akartam a kommenttel mondani, akkor rájössz, hogy pont ezért kéne átírni kifejezõ mondatokra a "F.A.Q." rövidítést...
persze, majd bejön egy ember és nem azt kérdezi meg, hogy rekuíred szekuriti modul, hanem majd azt, hogy mit jelent a faq.
:/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
:-)
AMikor a metroállámosan harcolok smithhel tucatnyi zsoldos társaságában hogy kell elmenekülni? ráugrok vmelyik vonat tetejére és halál..nem tok rájönni 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ennyi.
Volt vagy 4500 Ft 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A beépített Realtek AC'97 egyfolytában sistergett, ezért letiltottam.
Realtek AC'97 audio
És egyben ajánlhatnátok valami hangkártyát ami DirectX 9.0c támogatású és 7000Ft-ot nem haladja meg az ára.
u.i.: Bocsi az off-ért, de a hangkarikhoz nem értek.
S akkor F lesz, ahogy kéri
Kíváncsi vagyok, mi történik 😊
Ne használj mást , csak Daemont, meg SR7_Stop-pot, hamár nem tetted fel
a legújabb Daemont.