The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Használd a keresõt, azért van. Egyébként annyi az egész, hogy be kell zárni azt a programot amivel letiltottad a virtuális meghajtókat (én a Virtual CD hide-ot használom). És a játékot Win 2000 kompatibilis módban futtasd.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hello mindenki!Valaki feltette már a warezes CloneDVD-s verziót?Ha, igen írjon már nekem,mert nekem mindíg azt írja,hogy:Required security module cannot activated, vagy ilyesmi és nem indul.Légyszi segítsetek!!!Az e-mail címem:[email protected]
rage
Nekem ezt írja ki az oldal:

Sound Blaster Live! 5.1, DR release 1.4.20

Szóval, ilyen kártyával rendelkezem, s nincs ehhez újabb driver, mint ami a CD-n volt. Nincs is vele gond, amúgy.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ha veszel egy SB Live kártyát, azon jobb helyeken adnak CD-t is
Vagy megpróbálhatod update-elni a drivert itt :

SB live update page

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

mondtam, hogy a F.A.Q.-ra egyáltalán nem ugranak az emberek...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

asfa
jo kösz már sikerült most a seraf-ot nem birom azokon a fákon kinyirni

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Murry
Minden lehetséges, bár furcsállom.
Csinálj róla screenshot-ot, és linkeld be ide!

Kösz
Murry
Töltsd le a netrõl az SR7.Stop_1.0 -t

És akármit csinálok nem megy. Már kikapcsoltam a daemon toolst és kiírtam lemezre a játékot, de akkor sem megy.
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.

Ezt írja ki
Nem tudjátok, hogy miért nem indul el a játék?
drH
Bocsánat, nálam volt valami gond. most bejött .. ;-) uh.

asfa
nekem jó

drH
A FAQ elszállt? :-( Nem jön be az oldal... csak jelezni szeretném...

asfa
na ahol kjön én ott nem tok bemennimi lehet?

Murry
Végigjátszottam újra ezt a részt amit kérdeztél, és egyszerûen nem találtam semmi csukott ajtót, ahol nem lehet tovább menni.
Ahol elõszõr kijön a piros sapkás ember az az ajtó nem csukódik be. Miután leverem utána jön egy terem ahol 3-4 piros sapis egyén van, majd utánuk 3 ügynök és már vége is a küldetésnek.

szivesen

Magiszter
Köszi

Magiszter
Adtál egy ötletet. Megyek és kipróbálom.

help

démon toolsot használok de nem indul

asfa
akkor tudsz segíteni??

Murry
Ha jól emlékszem ilyen chip van rajta. Amúgy a legelsõ driverem nekem is ezt írta ki, viszont azzal csomó progi nem ment rendesen. De ez már évekkel ezelött volt.
A mostani "Creative SB Live! series (WDM)" et ír ki.

Magiszter
Crach? Ehhez a játékhoz nincs crack.

valaki mondja meg honnan tudom letölteni a cracket

Magiszter
te látom vágos a témát. Most pojénból benyomtam a régi SBLive 5.1-es driver lemezt és az eszközkezelõben rányomtam a ill.prog. frisítésre és felfrissítette ilyenre:
Creative EMU10K1 Audio Processor (WDM)
Ez mi a túró?

Magiszter
volt egy olyan hogy: onChip Audio mittommi azt letiltottam, másutt nem találtam ilyet. szóval igen

Murry
Tuti, hogy az alaplapi HK-t teljesen letiltottad?

Magiszter
Meg hogy hogy más driver-el van hang (mármint ilyen sz*r nem hozzá tervezett driver-el)?

Magiszter
De akkor jön a nagy kérdés: Hogy hogy a játékportját látja a gép?

Magiszter
válaszaim:

1. Nincs kizárva használtan vettem
2. Más gépben ment normálisan
3. Kiprobáltam az összes szlottal, úgy is hogy csak õ volt benne (mármint a PCI slotokra értve)

Murry
3 5letem van így hirtelen.
1. rossz driver CD-t adtak hozzá
2. rossz az új hangkártyád
3. hardware-esen ütközik valami másik kártyával

Ha a 3. eset van akkor pakold át másik PCI slot-ba.

Magiszter
Igen annál a résznél énis szenvedtem egy sort. Az ajtó mindig méterekre van a kiindulás helytõl (ahova berak) csak rohadt jól elrejtve. Keresgélj a környéke. Nézz be mindenhova, és meglesz. pontos koordinátákat nem tudok mondani sajnos. 6 ilyen ajtó van összesen.

asfa
ok kösz

Murry
Ezt a rész már megcsináltam, de már nem emlékszem. Mindjárt betöltöm és megnézzem neked.
Amúgy most én is azért vagyok itt mert elakadtam. A vége felé van egy hely az ûrben ami teli van nyitott szobákkal (lebegnek az ûrben), ezek össze vissza vannak a térben, és idióta vörös óriáshangyákat kell földbõl kitépett lángoló fákjákkal agyonverni. Na itt kellene a helyes ajtón bemenni, hogy kijuss innen. De nem megy.
Az istennek sem találom... Valaki?

Szevasztok!!!! hogy kell vagy mit kell csinálni a Fixed imigel hova kell bemásolni????? létszi segitsen valaki!!!!
Magiszter
Ezt mondja:

Murry
És az alap driver mit mond miért nem megy fel?

Magiszter
Köszi de ez sem jó. Ennek ugyanis kellene az alap Driver, amit mint mondottam nem tudok feltenni. Ítt egy szkrín a hibáról:

Magiszter
Nem tudom hol van ez a rész. Kûldj egy szkrínsátot

Murry
Á felesleges ez a driver az SB060 - SB0150 ig jó.
Neked SB0220 ad van akkor viszont ezt probald meg:
Ez jó minden SB022x hez

asfa
valaki??????

Magiszter
Azt megköszönném.

Murry
Ha gondolod kirakom a weboldalamra azt a drivert, amit hasznalok.
Ez megy mind a két gépen itthon.

Magiszter
SB0220. Ezzel most mit tegyek?

Magiszter
aha. ez ugye a hangkari-ra van ráírva. ha megnézem utána mit csináljak?

ÉRdekes,nekem nem akad a játék,de hiába állítom át a felbontást 800x600-ról 1280x1024-re semmi nem történik 😞
Másnál is csinál ilyet?

Murry
Na igen mert SB live 5.1 bõl van egy tucat, és nem minden driver tudja lekezelni.
Pl nekem SB060-as az SB live 5.1-em, apám gépében SB0100-as van.
Az enyém nem megy az õ driverével, és az övé sem megy az enyémmel.

Magiszter
erre kellene vlami 5let. (ha nem látja a hangkártyát akkor hogy-hogy van hang, ha felerõszakolom az XP-set, meg a KXProject eset?)