3510
  • Atkamon
    Jó! De a mátrixban focusnak hívják!
  • Bandew
    Mondom bullet time az egy elnevezés. Az van a max payneben is, matrixban, de egy csomó más filmben is. Ez a lassítási technika neve. De ha nem hiszed, akkor írd be googlbe a képekhez, hidd el egy rakat mátrixos képet fogsz látni.
  • Atkamon
    Bullet time a Max Payne-ben van, de ez focus!
  • Bandew
    Bullet time az egy elnevezés, ha valamit olyan fokon lelassítunk, hogy látszódnak a töltények. Tom focusnak hívták az ETM-ben (meg ezek szerint itt is), célozva ezzel, hogy ez egy képesség, de attól az még bullet time.
  • Atkamon
    Az nem bullet time hanem focus!
  • Bandew
    Nem mondtam, hogy megoldatatlan, csak nekem kényelmetlen. :-)
    Milyen fókus?
  • Atkamon
    Én mongyuk az ETM-ben meg ebben is majdnem az összes gombot átállítottam és nekem így a lehető legkényelmesebben jön ki és nem zavar hogy nyomni kell! És az fókus!
  • Bandew
    Mert idegesítő, hogy ha trükkösebben akarok mozogni a bullet time, akkor még sok más gombot kell használni. Persze ezek a tapasztalataim az ETM-ban voltak.
  • Atkamon
    Amúgy amikor letöltöttem a játékot, (megjelenés után két nappal) akkor tökéletesen futott! Mostanában pedig a nagyobb harcokban iszonyatosan szaggat! Ez hogy lehet? Nem állítottam át semmit...
  • mert
    Üdv!

Hát nem tudom, szerintem annak a gépigénynek nem kell bedőlni..
    Nálam egy 3 gigás athlon xp-n, 512 ddr-el és 9500 pro-val szaggatás nélkül megy a legnagyobb tűzharcokban is, 1024*768/8-as beállításokkal..
    mattempus: a "homályt" (álnevén blur) ki lehet szedni ha ati kártyád van:
    http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=c51334910d3c5903aa408a044e22a74b&threadid=503783&perpage=30&pagenumber=1
    próbáld ki, nekem müködik
  • Atkamon
    Jó! És nem tudom mi olyan megterhelő abban, hogy nyomni kell folyamatosan a gombot!
  • Bandew
    Bullet Time milyen?
  • reco
    k...va szar a grafika
  • mattempus
    Cső mindenkinek!Erre annyit mondok hogy atari...A grafika szép lenne bár nemtom mé de nekem homályos és nem hiszem el h nem tudták volna optimalizálni rendesen..A bunyó a legjobb benne a lövöldözés meg olyan hogy fel alá rohangáló retardált bábukra emlékeztet.meg amikor a földön van egy hulla és rálépek mé repül el 4 méterre? nah mind1.Ami a legzavaróbb h nekem valamiért kiresetál a gép..Nem vágom miért patch is fent van a grafikát is levettem hátha amiatt, de egyszerűen így játszahatatlan.Esetleg valami ötlet?
  • Curesz
    Na röviden ennyi:
    Grafika nekem nagyon zavaró(Ekkora gépigénynél azért telhetett volna jobbra is, az ETM-nél nekem jobban tetszett anno).A harcok sztem nagyon jók!!!DE nagyobb tűzharcoknál iszonyú a szaggatás, pedig nekem se rossz a gépem(P4 2,5GHZ, 1GB RAM, ATI Radeon 9600XT 256MB). NEKEM NEM JÖN BE A GAME, pedig kár érte jó kis játék lehetett volna belőle
  • Bandew
    Halihó!
    Egy ideje nincs netem, szal meglepve látom, hogy kijött ez a gém!
    Pár szót mondanátok róla? Graf látom nem a legszebb de az nem érdekes az ETM is bejött. De pl ez van olyan jó? Jók a harcok? Bullet time megint olyan terhelő, hogy folyamatosan kell nyomni hozzá a gombot?
    És ami a leginkább izgat:
    Ez a gépigény halálkomoly? Úgy értem tényleg beszaggat a játék, ha nincs meg ez a konfigom?
  • Curesz
    Igaz, nekem is így indult el!És mds fájllal kell feltelepíteni!!!
  • Atkamon
    Hát szerinted mégis kinek?
  • Magiszter
    Csak szólok, hogy lehet a közeljövőben a F.A.Q-t més névre rakom. Mármint más címre. Szóval majd ha ez megtörténik akkor kinek szóljak hogy írja át?
  • sasa79
    Srácok nekem is ezt írta de így elindult:
    Installáld fel a játékot.
    A gamecopyworldról töltsd le PON-MI mini image-t.
    Mountold be az mds filet a DAEMON toolsba,nekem a 4.00 van fent.
    Utána .Start/vezérlöpult/rendszer/hardver/ezközkezelõ és tiltsd le a
    dvd/Cd-rom meghajtóknál a CD/DVDW meghajtót.
    És indítsd el a játékot. A vezérlõ pultnál ha nem találod renszer ikont váltsd át a nézetét hagyományosnézetre. Én is mindennel probáltam
    sd4hidel, sr7.stop_1.0 , anti-blaxxa-al.De csak fent leírt módszerrel indult el a játék.
  • matyi08
    daemon 4.0-val el lehet indítani valahogy, vagy még mindíg csak 3.47-el?
  • cicai
    hogy kell legyözni azt az robotszerü oriást
  • moralosan
    kérdőjel: shift + vessző

floppy elavult, nem sok konkrétumot írtál.
  • cicai
    sziasztok
    az egyik haverom megírta a mentését floppyra és nem tudom átmásolni a matrix\saved könyvtárba. szerintetek mi van
  • Allen Iverson
    Hát...asszem akkor inkább abból új gép lesz előbb utóbb..nem csak kártyesz..:D

akkor asszem még nem játszom vele 1 hónapig.. :)
  • Atkamon
    NA, ma egész délután a gémmel jáccottam! Elvittem a Lobby Shooting Spree-től a Burly Bravl részig! Nagyon jó volt! Ja és hardon!:P
  • lgjc

Feltelepíted a gamet, a cracket kicsomagolod és azt rakod be a virtuális meghajtóba, utána hide, aztán bezár +(windows 2000 "mód", de ez nem biztos) és kész. én nem tudom, de mindenki ezt az "1000 lépés" dolgot nyomatja: ezt dugd be ide, azt indítsd el, ezt telepítsd fel, aztán zárd be+ stb... Nekem anno még fixed imagel indult a játék, pedig én is kipróbáltam mindent.
  • MaxPayne
    Hy! Agy Halott, el tudod mondani hogy hogyan kell használni ezt a cracket? mert ebben van egy 3 GB-os mdf és 1 mds file ami ugyan az mint amivel felraktam a játékot, és most ezt felül kell iratni vagy mi?
  • Curesz
    Hát igen úgy tűnik a technika kifogott rajtad:D!!!Nem ártana Jézuskától kérni egy új videókártya okosságot!:)
    Ma már egy jó videókártya 30000-50000FT között van!!
  • Agy Halott #2280
    most jott jott ki egy CRACK de mivel nincs idom kiprobalni, legyen szíves vki megtenni ezt és nyomja be az infót, hogy müxik-e?
  • Allen Iverson
    Akkor ez így végleges K.O igaz? :(
  • Allen Iverson
    húúú basszus..most nézelődtem...és ha jól láttam az én kártyámmal nem fogja tolni a játékot... (Geforce Mx2) basszusss
  • gesa
    Az SR7 nem látja a Daemon4 virtuális meghajtóját.
    Amúgy olvasd el az FAQ-t.
    A #2250-es hozzászólásban is találsz egy megoldást.
  • gesa
    Akkor meg kellene próbálkozni két-három verzióval korábbi driverrel.
    Milyen kártyád van?
  • DaEMoN007
    Csa mindenkinek ! van egy problémám : bemountolom a daemon tools 4be az mds-fájlt, elinditom a securom7 stop-ot, ráklikkelek a hide-ra és az irja , hogy nothing to hide. nem tudom elindítani sehogyse, tudna vki segíteni? PLEASE
  • Allen Iverson
    hát...directx (9.0c) fent van, drivert frissítettem..és ugyanaz...fehér kép...ennyi, vki esetleg? :(
  • gesa
    Lehet, hogy DirectX-et (ha 9.0c, akkor nem) és VGA drivert kellene frissíteni.
  • Allen Iverson
    hát...így sem jó a game...a 2250essel sem...mert elindul, hang is van, de csak fehér képet ad...nem jelenik meg semmi...csak a hanghatások..és fut a játék...kép sehol...vki tud erre vmi megoldást? :(
  • Allen Iverson
    jaaahogy az nem nekem jött...bocsi.. :)
  • reco
    hogyan leht levenni rendert met nem látom az ügynököket