The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Sound Blaster Live! 5.1, DR release 1.4.20
Szóval, ilyen kártyával rendelkezem, s nincs ehhez újabb driver, mint ami a CD-n volt. Nincs is vele gond, amúgy.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vagy megpróbálhatod update-elni a drivert itt :
SB live update page
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Please deactivate virtual drive and emulation software.
Ezt írja ki
Ahol elõszõr kijön a piros sapkás ember az az ajtó nem csukódik be. Miután leverem utána jön egy terem ahol 3-4 piros sapis egyén van, majd utánuk 3 ügynök és már vége is a küldetésnek.
A mostani "Creative SB Live! series (WDM)" et ír ki.
Creative EMU10K1 Audio Processor (WDM)
Ez mi a túró?
1. Nincs kizárva használtan vettem
2. Más gépben ment normálisan
3. Kiprobáltam az összes szlottal, úgy is hogy csak õ volt benne (mármint a PCI slotokra értve)
1. rossz driver CD-t adtak hozzá
2. rossz az új hangkártyád
3. hardware-esen ütközik valami másik kártyával
Ha a 3. eset van akkor pakold át másik PCI slot-ba.
Amúgy most én is azért vagyok itt mert elakadtam. A vége felé van egy hely az ûrben ami teli van nyitott szobákkal (lebegnek az ûrben), ezek össze vissza vannak a térben, és idióta vörös óriáshangyákat kell földbõl kitépett lángoló fákjákkal agyonverni. Na itt kellene a helyes ajtón bemenni, hogy kijuss innen. De nem megy.
Az istennek sem találom... Valaki?

Neked SB0220 ad van akkor viszont ezt probald meg:
Ez jó minden SB022x hez
Ez megy mind a két gépen itthon.
Másnál is csinál ilyet?
Pl nekem SB060-as az SB live 5.1-em, apám gépében SB0100-as van.
Az enyém nem megy az õ driverével, és az övé sem megy az enyémmel.