The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cs annál a résznél tartok amikor morpheusz al harcoltam meg versenyeztem. És a kövekezõ pályát próálom meg csinálni de miután végeztem akkor azt mondja hogy nincs elég erõm és nem enged tovább mit kell csinálnom?

help!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asfa
én mondtam a régit tedted vissza?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

scorpeeon
a daemon megoldotta a dolgot 😄

már ezen a rohadt pályán repkedek 2 órája, és nemtom merre kell menni help!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Cs annál a résznél tartok amikor morpheusz al harcoltam meg versenyeztem. És a kövekezõ pályát próálom meg csinálni de miután végeztem akkor azt mondja hogy nincs elég erõm és nem enged tovább mit kell csinálnom?

most komolyan azt várod, hogy ebbõl kitalálja valaki, hol tartasz? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

cs valaki tud segíteni mert el akadtam. Ott tartok hogy ben voltam a házban ahol a katonákat kell megölni és a végén találkozok a többiekkel mit kell csinálnom hogy tovább engedjen mert mindig azt írja ki hogy kell 1szer növelnem az erõmet

asfa
na kipörgettem elég jo játék szvsz.A vége nagyon zsír megérte végignyomni!

scorpeeon
daemon 4.0 lenne a baj? kipróbálom

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

matyi08
nem lehet valahogy letiltani a hangot a játékban, hogy ne akadjon? mert mikor elmegy a hang, akkor tök jól megy. de mikor van, akkor akad. úgy meg lehetne csinálni, hogy letörlöm a drivereit a hangkarinak, de azt nem akarom. valami más megoldás nincs?

asfa
nekem is ezt irta amikor daemon 4 volt fenn aztán visszaraktam a 3.7-et vagy melyiket és jo lett

drop
nekem is ez van

scorpeeon
most sem jó, FUCK!!!!!! <#mf3><#mf3><#mf3><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#boxer>
mintha megújul volna a gép védelmi rendszere! pedig én semmit nem tettem fel tegnap óta az NFSMW-n kívül..

Thx 😊

Help! <#szomoru1><#help>

scorpeeon
Neoncsöves, FAQ

scorpeeon
most reinstall, mert tegnap feltettem a patch-et, talán az okozza. de én úgy emlékszem hogy játszottam én azóta vele és akkor ment... most meg a virtualcdhide-ra is azt mondja hogy a file nem található... mintha valami blokkolná. vmilyen olyan vírus ami nem engedi futtatni 😄 viccesnek hangzik de tényleg nemtom h mivan... remélem jó lesz a reinstalltól

Csá all! Help kéne! Annál a küldinél vagyok ahol egy vonatba kell csinálni vmit.. de mit???

Ja ja. Nekem is ugyan ez jön elõ akármivel is próbálkozok.

scorpeeon
vki help! eddig tök jól ment a játék, erre most el akarom indítani és ezt írja ki:
és az utóbbi idõben ment cd hide nélkül, most meg még azzal sem, sõt el sem tudom indítani a virtual cd hide-t egy ideje! újra letöltöttem és ugyanaz a hiba... vmi blokkolja?? ÁÁÁ help

Magiszter
Mármint, hogy hanggal szaggat, hang nélkûl nem

Magiszter
A hang problémára még senki sem talált megoldást?

http://www.dvhardware.net/software/3116 Hogy ne kelljen keresgélned
Ezt most komolyan kérded?😊 Dc vagy írd be a google-be és keresgélj. Sok sikert!
Üdv! Honnan lehet leszedni ezt a safeDisc4 Hidder 1.0 progit? Nekem se megy a game. THX.

scátok
Végig vittem a gamet és el kell modjam sztem jó. Néha uygan beakadt és voltak részek amik kiakasztóak voltak, de összességéban sztem naon jó volt az egész. Már viszem is a köv szinten. A vége tetszett a legjobban mikor Smith ellen kellet nyomatni a végsõ felvonásban. Tiszta Supermannek éreztem magam naon tetszett 😊 A nagy poénokat nem akarom lelõni sok sikert mindenkinek a gamehez.

Sziasztok!!!!!!!!!!Na most jól figyeljetek!!!Ez nem kamu!!!Nálam mûködik!!!Egyszerû és könnyû mód a Mátrix Path Of Neo elindítására!!!El kell indítani a safeDisc4 Hidder 1.0 nevezetû progit majd a hide gombra kell kattintani.Ezzel elrejted a bemountolt Clon-et!!!És eztán csak simán a mátrix ikonjára kell kattintani és megy a játék!!!Semmi kompatibilitást nem kell állítani!!!
scorpeeon
daemon 4.0ával sztem elég a win2k kompra állítás, még vcdhide sem kell... nem biztos

asfa
ok kösz majd megnézem.kipörgetem az tuti

soda
nos... vért izzadtam mire elindítottam!
senkinek nem kívánom!
leírom hogyan csináltam meg, hátha segít valakinek:

0. kapcsolj ki minden virtuális drivert és emuláló progit
1. indítsd el az alkohol 120%-at (1.9.5 build 3105)
2. csinálj 1 virtual drivert és az emulálást opciókbál mindent pipálj be
3. töltsd be a képfájlt majd indítsd el a Virtual-cd-hide 1.0.4-et
4. indítsd el, majd a tray iconon alul bal klikk > unlock... > jobb klikk hide all majd lépj ki belõle
5. ezután a matrix3.exe-re rakj windows 2000 emulációt

és elvileg menni fog... egy délutánba telt kifigurálni, remélem segíthettem, legalább 1 embernek...

Figyu, mindig 2 vagy 3 ajtó van. Ha rossz az ajtó akkor põrõgnek azok a jelek és a közelben rak le ha jó az ajtó akkor egy fehér sugár magával ránt. Ezt érdemes tudni. A hangyák nem szeretik a tüzet, öld meg õket azzal. Érdemes kijátszani, mert fasza a vége
mila69en
hát nem nagyon, de az elsõ ajto nem a lépcsõ alatt van hanem pont a túloldalon és utána már a többi adja magát én is ezzel szívtam sokat mindig a lépcsõ alattiba mentem azt a lépcsõtetején ledobott és nem változott a szoba én meg nem jöttem rá mit kell csinálni azt tök véletlen oda keveredtem az elsõ ajtóhoz onnan meg már adta magát

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

vazzeg elolvastam faqot ott az van h sr7el mennie kéne, de nekem nem megy mert elindul, jönne be az intro és látom h jönnének a zöld mátrixos csikok és akkor kilép egy winfosos hibaüzivel h matrix3w32.bin hibát észlelt ezért leáll. valakinek volt ilyen egyátalán?
asfa
nemtod véletlen pontosabban vagy hogy hogy néz ki?

asfa
tehát nem kell felmenni akkor kösz megkeresem

mila69en
ott 6 ajtót kell meg találni a szobába, de mindíg ott van a közeledbe az ajtó nem kell messze menni csak jól nézz körûl az elsõ ajtó a kiindulásipontól nem a lépcsõ fele van hanem a másik irányba a fal mögött a többit meg már nem tom ja és általában ha bemész egy ajtón és csak úgy simán lerak nem vátozik a szoba felépítése(átfordúl meg ilyesmi<#idiota>) akkor rossz ajtón mentél be

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nem jo.
asfa
faq-t nézd meg

antiblaxxal akartam elinditani akkor meg a program cannot be executed blbabla cannot be..nemtom😊 szal help😊
asfa
pls segítsen vki!

nekem azt irja ki amikor idnotm, hogy a MatrixW32S.bin hibát észlelt és leáll, a kellemetlenségekért elnzést kérünk.stb.stb SR7STOPot használok és Win2000ben futtatom. Nem tudtok valamit? Már végignéztem az egész fórumot..
Murry
Idézet a FAQ-ból: "nem fog elindulni hacsak: Elõzõleg kimented a Matrix3W32S.bin fájlt és a pecs felrakása után felülírod a játék könyvtárában azt amit ott találsz. aztán a fent említett módon elindítod a játékot."

Jó lenne ha elöbb elolvasnátok a FAQ-ot, mielött olyat kérdeztek ami már rég le van írva benne. <#ejnye1>

icespeakyy
hy..én uptedeltem és így észreveszi az emulátorokat..és hiába használom a sd7-et akkor is ki írja..mit tegyek?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

asfa
??valaki??

asfa
hali.segítsen vki.ott vok ahol valami nemtom milyen világ és egy ajton be kell menni csomo tárgy forditva van és nincs senki csak be kell menni egy ajton és ugrálni kell.na ott hol van az ajto?a vámpiros rész után vagyok amikor a kulcskészítõt viszik el én meg leintézem a vámpirokat és van 3 ajto aztán az elsõ ez a világ!

Murry
Én is végignyomtam már!
Tényleg tök jó a vége.

Tegnap végigtoltam a játékot, kicsit rövidre sikeredett, de ajánlom mindenkinek a kijátszását mert a vége nagyon faja lett
Magiszter
Illetve lehet majd másfél giga 400-as ram valamit segíteni fog. De nem hiszem.

Magiszter
Nekem ezt írja:
Sound Blaster Live! 5.1

Meg azt hogy nincs update erre. De azért köszi 😄

Magiszter
Köszi, de már meg van oldva. Amúgy a játék még minig akad a hang miadt. Szóval gõzöm sincs mi lehet a baja. Amíg nem történik csoda, vagy nem adnak ki egy másik pecs-t addig jáccom némán 😄

Magiszter
Nem én írtam ki fentre hogy F.A.Q. Ha valaki meg tudja változtatni akkor legyen a neve: Gyakran Feltett Kérdések.
Az magyarosabb és érthetõbb.