The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
már ezen a rohadt pályán repkedek 2 órája, és nemtom merre kell menni help!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
mintha megújul volna a gép védelmi rendszere! pedig én semmit nem tettem fel tegnap óta az NFSMW-n kívül..
és az utóbbi idõben ment cd hide nélkül, most meg még azzal sem, sõt el sem tudom indítani a virtual cd hide-t egy ideje! újra letöltöttem és ugyanaz a hiba... vmi blokkolja?? ÁÁÁ help
Végig vittem a gamet és el kell modjam sztem jó. Néha uygan beakadt és voltak részek amik kiakasztóak voltak, de összességéban sztem naon jó volt az egész. Már viszem is a köv szinten. A vége tetszett a legjobban mikor Smith ellen kellet nyomatni a végsõ felvonásban. Tiszta Supermannek éreztem magam naon tetszett 😊 A nagy poénokat nem akarom lelõni sok sikert mindenkinek a gamehez.
senkinek nem kívánom!
leírom hogyan csináltam meg, hátha segít valakinek:
0. kapcsolj ki minden virtuális drivert és emuláló progit
1. indítsd el az alkohol 120%-at (1.9.5 build 3105)
2. csinálj 1 virtual drivert és az emulálást opciókbál mindent pipálj be
3. töltsd be a képfájlt majd indítsd el a Virtual-cd-hide 1.0.4-et
4. indítsd el, majd a tray iconon alul bal klikk > unlock... > jobb klikk hide all majd lépj ki belõle
5. ezután a matrix3.exe-re rakj windows 2000 emulációt
és elvileg menni fog... egy délutánba telt kifigurálni, remélem segíthettem, legalább 1 embernek...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Jó lenne ha elöbb elolvasnátok a FAQ-ot, mielött olyat kérdeztek ami már rég le van írva benne. <#ejnye1>#ejnye1>
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)