3510
-
Elmör #2349 Szerintem végig kell csinálni, nekem is volt vele gondom, de ha belejössz nagyon élvezetes! Kombinációk? Én már a Mortalt is úgy nyomtam, hogy csak ütöttem mindent, aztán vagy nyertem vagy nem. Szvsz most is csak az egérrel küldöm neki, meg néha lassítom időt, és megy, mindig bedob valami durvásat! -
isotec #2348 Hali! Az elején mindenképp végig kell csinálni azt a kurva sok gyakorlópályát? Nem lehet valahogy kikerülni belőle? Meghogy állandóan előlről kell kezdeni, ha nem sikerül. Elég szarul lett kitalálva. Ja, meg esetleg valaki nem tudja, honnan lehetne esetleg megszerezni egy listát arról, hogy milyen kombinációk vannak, mert elég nehéz fejbentartani.(még így az elején) Köszke! :) -
#2347 A bánatot, a toronyban vagyok a biztonsági őrrel, de uninstalláltam, és többet nem teszem vissza, inkább Onimusha, meg Prince mint ez, mondjuk a filmben is az első rész volt még vmi, bár az se nagy szám, a többi elég gyenge vami lett. -
#2346 azon a g*ci pályán hagytad abba? az tényleg k*rva idegesitő de utána már tök poén a játék, pont lemaradsz így a lényegről. :D -
#2345 Na kész, uninstall, elegem lett ebből a ##&@>#@-ból, nem elég, hogy iszonyat ronda, de még nehéz is, ráadásul tiszta bug, ettől az enter the matrix nagyságrendekkel jobb volt. Azt azért nem bírom felfogni, hogy a készítők nem látták, hogy mit csinálnak, mert ez annyira randa, hogy már fáj, volt az a 100k-s játék, hát az szebb volt, de ez, hát ez vmi vicc, na mindegy kár érte. -
#2344 Ó de jópofa, azért arra kiváncsi lennék, hogy vajon hány dizájner törte ezen a fejét egy álló héten keresztül.
Köszi szépen. -
#2343 Először járkálj vissza az előző kocsiba, aztán megint vissza abba, ahol meg kell húzni és ezt annyiszor csináld meg, míg a vonat egyenesen nem lesz! AZtán akkor húzd meg a kart amikor dumál! -
#2342 A szar vonatban mikor kell meghúzni a vészféket, mert ha akkor húzom amikor a csóka bemondja, hogy vacs jor sztep, balboa sztésön, akkor nem jó, próbáltam, hogy várok, hátah oldalt az ablakban látszik az állomás, hát nem mindig csak a falak, szóval akor mikor kell. -
#2341 Nekem is mindig át kell állítanom! De már annyiszor megcsináltam, hogy mostmár csukott szemmel is meg tudnám!:D -
#2340 hát ja, nekem is mindig állítani kell, és marhára unom már. -
High Voltage #2339 Az a vicc, hogy a patch copy-zos megoldasa szarra sem jo, mert egyreszt 20 percenkent lefagy pont ara file-ra hivatkozva, masreszt meg valoszinuleg a patchelés nem véletlen változtatja meg azt a filet. (nem csak a protection van abban szerintem) -
High Voltage #2338 nektek elmenti, ha átírjátok az irányítást? nekem baszik. aa default meg fos mint mindig. -
#2337 Hát ja! EZ még jól az eleje! Lövöldözz az ügynökre, hogy elfoglalja magát a töltények kikerülésével és ne tudjon odamenni hozzád! Ha meg elfogytak a töltények, akkor verekedj vele! Ha meg már most feladod, akkor semmi értelme tovább jáccanod, mer lesznek ennél nehezebbek! -
nagy chris #2336 ? nélkül -
nagy chris #2335 nincs hozzá vhol végigjátszás ? mer elakadtam ott amikor meg kell küzdeni az elsö ügynökkel. Fel kéne robbantani az oszlopot de nem lehet kimenni mer lezárják az utat. ez még nagyon az elején van? vki help pls -
zsotesz #2334 Szerintem nem lett ez a játék annyira rossz, bár a grafika tényleg gyengus. De a játékmenet sokkal jobb mint anno az ETM-ben. Azzal vitatkoznék, hogy jó ötlet az elején választani a két kapszula közül, mert ha a nem a pirosat válaszod akkor úgyis game over. -
#2333 Hasolnóak az érzelmeim. Ez a játék sajnos úgy szar, ahogy van. Pedig én soha nem egyből írtélek, mindig próbálok pozitívumokat találni, mint például a Driv3r esetében.
Nos, ami pozitívumot itt elmondhatok az az, hogy viszonylag jó harci mozdulatok vannak, és hogy lehet választani a két kapszula közül a játék elején. Ennyi.
A negatívumokat nem sorolnám fel, de ami a legjobban zavar, az a mértéktelen ocsmányság és optimalizálatlanság.
Az aláírásomban szereplő konfiggal nulla, ismétlem nulla grafikai minőség mellett is alacsony volt az fps, és tízes, ismétlem tízes grafikai minőség mellett is (kb ugyanannyi fps) eszméletlenül ronda, elmodódott, homályos, pixeles, bugos. (Csak hozzáteszem, hogy karácsonykor lesz egy [Leadtek] Nvidia Geforce 6800 Ultrám, és szerintem azon is szaggatna.)
Az ocsmányság, az alacsony fps, a magas gépigény, és az egyhangú pályák, ellenfelek hihetetlen mértékben elrontják ezt a játékot, nem is szólva a bugokról, illesztési hibákról, amiket a patch sem javít ki. Kár érte. -
#2332 Véleményem a játékról:
Miután először hallottam eről még akkor készülőfélben lévő játékrról, mindíg elolvastam a vele kapcsolatos híreket, cikkeket stb. és persze vártam a megjelenését. Az járt a fejemben, hogy az Enter The Matrix hibáiból okulva végre egy igazi és jó MATRIX game-el lesz dolgunk. Igaz olyan sokat nem toltam még vele, de ennek az oka az, hogy már az elején kiábrándultam belőle sajnos. A training pályák sokasága, hasonlósága és egyhangúsága már már idegesítővé vált számomra. Mikor már azt hittem, hogy végre végigjátszhatok egy filmbéli jelenetet, kaptam az arcomba még 1 gyakorlópályát. Miután elérkezetm egy olyan pontra amikor egy gyakorlópályán mindíg szétszették a számat, majd a RETRY kiválasztása után le kellett verekednem azokat az ellenfeleket akiket már előtte egy párszor sikerült, vagy neadj Isten egy játékból való kilépés után kezdhettem az adott gyakorló pályát előlről jött el az a pont, hogy leszedtem egy TRAINRT a játékhoz. Nem vagyok LAMA és nem szoktam cheat-elni, idejét sem tudom mikor tettem utoljára, de már túl akartam lenni a játék azen részén minél előbb mert nagyon nem kötött le. Így is történt. Elérkeztem tehát ahhoz a részhez amikor társaim eg WC fala mőgött lapulnak a én meg szobáról szobára rohangálok és nyírom ki a biztonságiakat. Itt is csalódnom kellett. A bejárandó szobák tömkelege, mintegy egymás másolatai, és mindíg 2 lehetőségem van, vagy az ajtón lépek be a következő szobába, vagy amennyiben az nem nyílna a falon találhatő rés kitágításával, szétlővésével, tudok átmenni és ez megy szobáről szobára, valmint a bent találhatő 2-3 biztonsági ember likvidálása. Az Enter The Matrixnak pontosan ez volt számomra az egyik negatívuma, az ismétlődő pályaelemek és a fantáziatlanság. Ez engem nem köt le. A garfika viszont helyenként egyenesen ocsmány, 5 évvel ezelőtti elvárásoknak sem felene meg, ehhez képest a gépigénye enyhén szólva is pazar ugyanis nekem, a játék elején legalább is, a konfigommal: Athlon 64 3000+ (939) GF 6800 (visszakapcsolt pixel és vertex egységek) valamint 1GB memória társaságában kb átlag 17 FPS-t produkált a game. Ez igen! Helyenkén annyira látszik, hogy optimalizálatlan a motor, hogy az orrom előtt 5m-el rajzolódtak ki a csúcsnélküli teljesen egyforma, mindemellett csúnya fák, full grafikán, azért hogy amíg távolasbb vagyok tőlük véletlenül se kelljen velük számolni. Talán már a Colin McRae Rally 2-ben is szebbek voltak :) Az emberek irányváltoztatása is fertelem, legalább is 2005 végén. Robot szerűen egy pillanat alatt fordulnak akár 45 fokort saját tengelyük körül. Olyannal is találkoztam, hogy az egyik csávó csak futott, futott mint az őrölt és e közben pedig egy helyen maradt mindvégig, bár ez inkább bug.
Szóval nálam lehet hamarosan eljön az uninstall ideje, bár még lehet szórakozok vele egy kicsit, mert a mozdulatokkal, és a verekedésekkel, nincs bajom ahogy az ETM-nál sem volt.
Egy újabb rókabörlehúzásról van szó véleményem szerint, amit már sajnos megint beszoptunk. Ha nem lenne mögötte a MATRIX film egy akkora bukás lenne ez a játék, hogy csak na, bár nem kizárt, hogy még így is az lesz, bár sokan kíváncsiak rá már a címe miatt is.
Egy kis írónia még a végére: felesleges volt még a Securom 7 másolásvédelmet is belerakni, mert majdhogynem, elmondhatjuk, hogy nemhogy megvenni de még átmásolni sem érdemes. -
Allen Iverson #2331 okés..köszönöm ;) -
#2330 Nekem .DCN_11 -
Allen Iverson #2329 Vki meg tudná mondani...(mert már letöröltem..mer nem ment) milyen formátumúak a bizonyos "actor"ok a játékban...tehát Neo karaktere..milyen formátumú a mappában..?? -
MkEagle #2328 megint én vagyok...az előző probléma megoldódott de most új kérdésem van van az a required security module cannot be activated problem ami a FAQ-ban is benne van de merre találom azt a regisztrációs adatbázist amit "elvileg" állítgattam, mert én nem tom nagyon sürgős mert már jáccanék -
nagy chris #2327 már majdnem elindult a játék már csak azt irja ki h : Original disc could not be found or authenticated. mit csináljak vele ? vki sürgösen help pls -
MkEagle #2326 segítsetek! nálam amikor le akarom szedni gamecopyworld-ről a starfuckert merg a deamont vagy az sr7.stop mindig bejön flashget, mondom neki h szedje le de csak bevillan azt írja h leszedte majd bejön az explorer aztán nem jelenik meg semmi! MIT TEGYEK?
-
#2325 Ott tartok, hogy a házban gyilkolásztam a rendőröket az oráculumos részénél, na a pálya végén a WC-ben megint együtt a csapat, bejön a képesség választó menü, és egyszerűen nem tudom melyik gombbal lehet választani, mert nekem a nagy sárga gombóc semmit nem jelent, végignyomkodtam mindent de semmi, ráadásul azt se tudom, hogy olyanra kell e nyomni ami már ki van világítva, vagy olyanra ami még nincs meg, szóval vki segítheten, mert szeretnék továbbmenni. -
Armageddon007 #2324 Sziasztok!!!!
Sajna nekem nincs meg aza kisebb méretű mds fájl. Léccives valaki küldje nekem el emailen. Előre is megköszönöm! (email címem : [email protected] ) Köszi -
#2323 www.gamecopyworld.com-rol -
nagy chris #2322 és azt a starfuck-ot ? -
nagy chris #2321 hoonnan szedted le a mini imaget ?
-
#2320 Nekem úgy megy, hogy leszedtem a mini imaget, daemon 4-be bemountoltam, és starfuckkal all_secondary_cd_agressive-t választottam és simán megy. -
nagy chris #2319 Bekapcsolom az emulátort ? Hogy is ? -
#2318 Még mindig faq....... -
nagy chris #2317 Hy ! Megvan a játék csak nem tom elinditani mer ezt irja ki : A required security module can not be activated. This program can not be executed. Mit csináljak vele ???? vki help pls -
#2316 Amúgy annak a Zion Archives résznek mi az értelme? -
#2315 FAQ!!! -
GKA014 #2314 Az utolso pályán mit kell csinálni az óriás Smith-szel? -
mattempus #2313 én meg leszarom minek hívják de még mindig kiresetál ez a fos... :) -
Allen Iverson #2312 csak mint érdekesség..a matrixban is azért lett végül focus..a neve, mert a maxp payne anno lenyúlta a "bullet-time" effektet..és elnevezést..ezért az atari focusra találta ki a dolgokat...ami szintén lassítás... :) -
Munemori #2311 Lényegtelen, hogy ki minek nevezi a lényeg hogy tudjuk miről van szó
-
#2310 Ott igen, mert ott egy képesség neve. :-)