3510
-
#2389 1.2es vagy 1.0ás SR7.Stop-pal kell "hájdolni" ? -
#2388 -
#2387 http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#SR7.Stop -
#2386 Honnan bírom ezt letölteni SR7.Stop ? -
cocobanana #2385 Hali! Egy kis help kénne. Ott járok hogy Neoval kijutottam az alagútból és most az utcáról bementem a házba csak nemtudom melyik lakásba kell bemenni. Annyi ajtó van ott hogy nem tudod melyik a jó. Vki segítsen. Sceenshotokat is beszúrhatnátok köszi. -
#2384 Dupla ugrást kell ott használni... -
#2383 Honnan bírom ezt letölteni SR7.Stop ? -
#2382 Van crack rá? -
#2381 nah megprobáltam ujra mostmeg elsőre sikerült... ehh -
#2380 hali. egy kis help kellene. elkezdtem ezt a gammát? fent vagyo ka tetőn és az óra számol vissza 30 mp-et utána morpheus kifekszik azt irja ugorjak a helikopterhez. használom a focust. meg nyomom a z ugrást de bassza elérni.... vmi taktika vagy trükk? bár a trinity azért ha közelebb jönne a rohadt helikopterrel mennyive másabb volna... . -
vg #2379 Talán ha fizikailag leszedned a cd/dvd meghajtókat, akkor elindulna... -
XeroX #2378 2 Óra alatt sem tudtam elinítani :(
Végigcsináltam az összes leírás szerint, leszedtem mindent amit valaki valaha is használt a játék elindításához, de nemsikerült. Ez az első játék amit eddig nemsikerült elindítanom :( A mátrixba nemtudok belépni :) , de lehet hogy jóbb is így , mert visszaolvasgatás közben kiderült több írásból hogy a játék egy rakás sz****r, úgyhogy a kukában végezte :) A FAQ részemről megbukott :( -
#2377 Nekm van végig játszásom mind a három szinten, ha kell valakinek! -
Vlala #2376 Bocs miondenkitől, akinek végigjátszást ígértem. Ugyanis eltűnt, és most játszom újra, hogy meglegyen... -
#2375 Egy külön topik kéne ennek: The Matrix Path of Neo: fikázások! :DDD -
#2374 "Nem értem miért nem a Max Payne-esekkel csináltatták például ezt a játékot..."
Hát valószínüsíthetően egy kiemelkedőbb matériát kaptunk volna a kezünk közé, nem ezt a s*art, már bocs. -
stupido #2373 Skacok. Megvan a Mátrix 10 lemezes díszdobozban. Megvan a könyv. Imádom az egész témát. Megvettem az Enter the Matrixot is (én hülyebaromállat) De ez a játék már vicc szerintem. Rohadjanak meg a tisztelt készítők és a kiadó is. Ennyire jó játékalapanyagból 3 ekkora szart csinálni:( Hívjuk a guiness-t!
olyan ez a játék is, mintha egy fejlesztőgárdát bezártak volna 2000-ben és azt mondták volna nekik, hogy majd adjuk az anyagokat ti csináljatok egy játékot, majd ha készen lesztek, akkor kiengedünk titeket. Nem értem miért nem a Max Payne-esekkel csináltatták például ezt a játékot... GYÖKEREK -
katto #2372 Hi!
Nekem nagy nehezen sikerült elindítanom a gémet, de sajna lefagy, ha az elején amikor futsz le a tetőről és már Smith bácsit lehagytad, akkor lefordulsz a lépcsőn és lefagy (6. emelet). Jó van mondom akkor elfogadom, h elkaptak, ott meg leütöm az első embert a KUng Fu tréningnél és ismét befagy. Pedig egyébként megy, mondjuk néha szaggat, de megy. Most reinstallozom, meg a patchet is felraktam (tököl egy fél órát a Chinese Traditionallal, amit választani sem lehet) de az sem segített. Szóval, ha valkinél fenn állt már ez a probléma az szóljon, vagy ha van ötlet, mert igy nem naon tudok véleméynt alkotni, mert nem jutok semeddig. Előre is kösz mndent! Katto
-
#2371 FAQ! Baszzus már hányszor kérdeztél olyat ami a faq-ban benn van? -
#2370 bellasitod és zuzod ha jol tom -
nagy chris #2369 Még egy kérdés, azt a lila ruhás boszorkányt azt hogy kell legyözni ?
-
isotec #2368 Ok.Kószi szépen, kipróbálom, remélem hamar sikerül megcsinálni -
#2367 Itt meg kell várni, hogy ne metró jöjjön mindig, hanem teher vonat! És olyan kocsira kell felugrani, amin nincs semmi! -
#2366 Meg kell keresni a jó ajtót! AMikor átugrasz arról a padlóról, amelyikre érkeztél, ott fordulj balra, aztán a falnál jobbra! Ott lesz egy pici folyosó a végén az ajtóval! -
isotec #2365 Hi! Egy kis segitség kellene. Egy metroállomáson vagyok, ahol iszonyat sok a katona és az egyik oldalon folyamatosan jön a metro. Elvileg valahova rá kellene ugrani, de hiába. Pontosan akkor mit is kell csinálni? Ezt kellene csinálni : -
nagy chris #2364 hogy kell megcsinálni azt a pályát amikor az "űrben" vagyunk és a helyes ajtot kell megtalálni. én nem találtam semmit -
Allen Iverson #2363 Hát ha arra a max payne kungfu modra gondolsz amit a TRW adott ki a keze alól, az tényleg nagyon jó lett, fel is került megint a gépemre a Max payne... :) -
#2362 jaa -
#2361 Rosszul értetted, a pár arra vonatkozott ami jó (nekem tetszik) és nincs benne a kung fu modban. -
#2360 Milyen pár kombóról beszélsz te? A gém tele van jobbnál jobb kombókkal! Én már két hónapja jáccom és még nem fedeztem fel az összes kombót! És nagyon jók vannak! -
#2359 De azt ugye azért te is belátod, hogy ilyen grafikával 2005-ben kijönni, még viccenk is rossz, nagyságrendekkel szebb shareware gamek vannak, szóval szerintem ez az év legnagyobb csalódása/bukása. -
#2358 Hát az elején még jó volt, de utánna rájöttem, hogy semmi nics benne, amit ne láttam volna már sokkal jobb kivitelezésben, az a pár kombó van csak, de ezek nagyrésze meg ott van a maxpaynes kung fu modban. -
#2357 Nekem mindegy! Én szerintem kurva jó ez a gém! -
#2356 Az a baj, hogy addigra már element a kedvem a játéktól és olyankor már nincs kedvem az ilyesmihez, midegy elfeljetem ezt a játékot, sőt azt is letagadom, hogy egyáltalán a gépemen volt. -
#2355 FAQ -
MORO67 #2354 sziasztok megtudnátok mondani a mini image file elérési utját köszi
-
#2353 Hát ha még használnád a special attack-ot.... -
#2352 Ha felkészült akarsz lenni ahhoz, hogy bemehess a mátrixba, akkor meg kell csinálnod!:P Amúgy én is sokat bajlódtam vele! Vagyishát csak a Winter Trainingel! -
#2351 Nem kellett nekem sem fél percnél tovább gondolkodnom rajta, mert elmondja a telefonban az operátor, utána meg kiirja! És nem olyan nehéz a gém! Furcsa hogy már én is végigtoltam mind a három szinten! Plusz nekem már a Special Comos-ból csak egy hiányzik, a making of...-ból minden megvan, meg a media viewerből is!:P -
MORO67 #2350 sziasztok megtudnátok mondani a mini image file elérési utját köszi