3510
  • littleNorbi
    1.2es vagy 1.0ás SR7.Stop-pal kell "hájdolni" ?
  • littleNorbi
  • kircso13
    http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#SR7.Stop
  • littleNorbi
    Honnan bírom ezt letölteni SR7.Stop ?
  • cocobanana
    Hali! Egy kis help kénne. Ott járok hogy Neoval kijutottam az alagútból és most az utcáról bementem a házba csak nemtudom melyik lakásba kell bemenni. Annyi ajtó van ott hogy nem tudod melyik a jó. Vki segítsen. Sceenshotokat is beszúrhatnátok köszi.
  • Atkamon
    Dupla ugrást kell ott használni...
  • littleNorbi
    Honnan bírom ezt letölteni SR7.Stop ?
  • littleNorbi
    Van crack rá?
  • Eisenhower
    nah megprobáltam ujra mostmeg elsőre sikerült... ehh
  • Eisenhower
    hali. egy kis help kellene. elkezdtem ezt a gammát? fent vagyo ka tetőn és az óra számol vissza 30 mp-et utána morpheus kifekszik azt irja ugorjak a helikopterhez. használom a focust. meg nyomom a z ugrást de bassza elérni.... vmi taktika vagy trükk? bár a trinity azért ha közelebb jönne a rohadt helikopterrel mennyive másabb volna... .
  • vg
    Talán ha fizikailag leszedned a cd/dvd meghajtókat, akkor elindulna...
  • XeroX
    2 Óra alatt sem tudtam elinítani :(
    Végigcsináltam az összes leírás szerint, leszedtem mindent amit valaki valaha is használt a játék elindításához, de nemsikerült. Ez az első játék amit eddig nemsikerült elindítanom :( A mátrixba nemtudok belépni :) , de lehet hogy jóbb is így , mert visszaolvasgatás közben kiderült több írásból hogy a játék egy rakás sz****r, úgyhogy a kukában végezte :) A FAQ részemről megbukott :(
  • Atkamon
    Nekm van végig játszásom mind a három szinten, ha kell valakinek!
  • Vlala #2376
    Bocs miondenkitől, akinek végigjátszást ígértem. Ugyanis eltűnt, és most játszom újra, hogy meglegyen...
  • Atkamon
    Egy külön topik kéne ennek: The Matrix Path of Neo: fikázások! :DDD
  • Danecay
    "Nem értem miért nem a Max Payne-esekkel csináltatták például ezt a játékot..."
    Hát valószínüsíthetően egy kiemelkedőbb matériát kaptunk volna a kezünk közé, nem ezt a s*art, már bocs.
  • stupido
    Skacok. Megvan a Mátrix 10 lemezes díszdobozban. Megvan a könyv. Imádom az egész témát. Megvettem az Enter the Matrixot is (én hülyebaromállat) De ez a játék már vicc szerintem. Rohadjanak meg a tisztelt készítők és a kiadó is. Ennyire jó játékalapanyagból 3 ekkora szart csinálni:( Hívjuk a guiness-t!

olyan ez a játék is, mintha egy fejlesztőgárdát bezártak volna 2000-ben és azt mondták volna nekik, hogy majd adjuk az anyagokat ti csináljatok egy játékot, majd ha készen lesztek, akkor kiengedünk titeket. Nem értem miért nem a Max Payne-esekkel csináltatták például ezt a játékot... GYÖKEREK
  • katto
    Hi!
    Nekem nagy nehezen sikerült elindítanom a gémet, de sajna lefagy, ha az elején amikor futsz le a tetőről és már Smith bácsit lehagytad, akkor lefordulsz a lépcsőn és lefagy (6. emelet). Jó van mondom akkor elfogadom, h elkaptak, ott meg leütöm az első embert a KUng Fu tréningnél és ismét befagy. Pedig egyébként megy, mondjuk néha szaggat, de megy. Most reinstallozom, meg a patchet is felraktam (tököl egy fél órát a Chinese Traditionallal, amit választani sem lehet) de az sem segített. Szóval, ha valkinél fenn állt már ez a probléma az szóljon, vagy ha van ötlet, mert igy nem naon tudok véleméynt alkotni, mert nem jutok semeddig. Előre is kösz mndent! Katto
  • Atkamon
    FAQ! Baszzus már hányszor kérdeztél olyat ami a faq-ban benn van?
  • asfa
    bellasitod és zuzod ha jol tom
  • nagy chris
    Még egy kérdés, azt a lila ruhás boszorkányt azt hogy kell legyözni ?
  • isotec
    Ok.Kószi szépen, kipróbálom, remélem hamar sikerül megcsinálni
  • Atkamon
    Itt meg kell várni, hogy ne metró jöjjön mindig, hanem teher vonat! És olyan kocsira kell felugrani, amin nincs semmi!
  • Atkamon
    Meg kell keresni a jó ajtót! AMikor átugrasz arról a padlóról, amelyikre érkeztél, ott fordulj balra, aztán a falnál jobbra! Ott lesz egy pici folyosó a végén az ajtóval!
  • isotec
    Hi! Egy kis segitség kellene. Egy metroállomáson vagyok, ahol iszonyat sok a katona és az egyik oldalon folyamatosan jön a metro. Elvileg valahova rá kellene ugrani, de hiába. Pontosan akkor mit is kell csinálni? Ezt kellene csinálni :
  • nagy chris
    hogy kell megcsinálni azt a pályát amikor az "űrben" vagyunk és a helyes ajtot kell megtalálni. én nem találtam semmit
  • Allen Iverson
    Hát ha arra a max payne kungfu modra gondolsz amit a TRW adott ki a keze alól, az tényleg nagyon jó lett, fel is került megint a gépemre a Max payne... :)
  • Atkamon
    jaa
  • Shep
    Rosszul értetted, a pár arra vonatkozott ami jó (nekem tetszik) és nincs benne a kung fu modban.
  • Atkamon
    Milyen pár kombóról beszélsz te? A gém tele van jobbnál jobb kombókkal! Én már két hónapja jáccom és még nem fedeztem fel az összes kombót! És nagyon jók vannak!
  • Shep
    De azt ugye azért te is belátod, hogy ilyen grafikával 2005-ben kijönni, még viccenk is rossz, nagyságrendekkel szebb shareware gamek vannak, szóval szerintem ez az év legnagyobb csalódása/bukása.
  • Shep
    Hát az elején még jó volt, de utánna rájöttem, hogy semmi nics benne, amit ne láttam volna már sokkal jobb kivitelezésben, az a pár kombó van csak, de ezek nagyrésze meg ott van a maxpaynes kung fu modban.
  • Atkamon
    Nekem mindegy! Én szerintem kurva jó ez a gém!
  • Shep
    Az a baj, hogy addigra már element a kedvem a játéktól és olyankor már nincs kedvem az ilyesmihez, midegy elfeljetem ezt a játékot, sőt azt is letagadom, hogy egyáltalán a gépemen volt.
  • Atkamon
    FAQ
  • MORO67
    sziasztok megtudnátok mondani a mini image file elérési utját köszi

• Atkamon
    Hát ha még használnád a special attack-ot....
  • Atkamon
    Ha felkészült akarsz lenni ahhoz, hogy bemehess a mátrixba, akkor meg kell csinálnod!:P Amúgy én is sokat bajlódtam vele! Vagyishát csak a Winter Trainingel!
  • Atkamon
    Nem kellett nekem sem fél percnél tovább gondolkodnom rajta, mert elmondja a telefonban az operátor, utána meg kiirja! És nem olyan nehéz a gém! Furcsa hogy már én is végigtoltam mind a három szinten! Plusz nekem már a Special Comos-ból csak egy hiányzik, a making of...-ból minden megvan, meg a media viewerből is!:P
  • MORO67
    sziasztok megtudnátok mondani a mini image file elérési utját köszi