3510
-
#2429 Még mielőtt a fellegekben éreznéd magad a bejelentésedtől, elmondok egy idevágó tudnivalót (de talán köztudott is).
A legutóbbi másolásvédelmeket szinte kizárólag olyan "ifjoncok" dolgozták ki, akik régebben a feltörésükkel foglalkoztak - csak most a cégektől sok pénzt kapnak azért, hogy pont a magukfajták törekvéseit megelőzzék.
Ebből kifolyólag ugye nem kell ecsetelnem, hogy mostanában miért is tart olyan sokáig a legtöbb új játék feltörése? Vagy hogy miért szaporodtak el a félmegoldást nyújtó "mini-image"-ok? -
#2428 Ide is beirom mert e öröm e bodottá.
Securom 7 törve erről ennyit jöhet SF3.6 :D
Aki exéhez hozzájut ne fogja vissza magát link ügyileg :D -
#2427 RELOADED kiadott egy crack EXE-s DVD-verziót. -
#2426 szevasztok. karácsony alkalmából nm tudna vki megdobni 4 fájlla? :S nagyon kéne már és kb egy hete azt hajkurászom, nm tudom letölteni és már csak ez hiányzik a matrixhoz. a The.Matrix.Path.Of.Neo.CloneDVD-MiRROR verzióból kéne a 17, 27, 28, 39 es fájlok. msn elérhetőségem: [email protected] köszi -
Allen Iverson #2425 Hehe..nekem is ez volt vele a gáz, nem elég jó neki a videokártyád, szal vagy csere, vagy nem fogsz játszani..sajnos nekem sem ment, és ugyanez volt a problémám.. -
kuppey #2424 Szevasztok! Volna egy kissebb féle gondom! Már nagynehezen sikerült elindítanom a játékot. Bejön egy fehér háttér, aztán mikor az intronak elindul a zenéje ez a fehérség elkezd villogni meg egy kissebb fekete képernyő is a jobb felső sarokban. A videókártyám driverét tegnap frissítettem. Nem tudjátok mi lehet a megoldás erre a problémára? Előre is köszi a segítséget. -
#2423 Az nem Disorted hanem Distorted. Arról a helyről ahova érkezel, fordulj jobbra és ott menj át arra a másik részre! (Ahol egy ilyen kapu van, amögött meg egy kő és egy rácsozott ajtó!) Ne menj be azon az ajtón, hanem ,ég mikor a kapu előtt vagy akkor fordulj balra! Ott lesz egy folyosó és a végén az ajtód! -
phatprice #2422 Hol van az ajtó??? Sztem tudja mindenki melyik pályán (Disorted Dimension).
Összevissza vana padló-lépcsők lámpák...tudjátok.Legfelül van egy ajtó de az
rácsos...Mit kéne tennem? -
#2421 Van egy tippem.Akinek sd4hide-val nem megy az próbálja meg úgy hogy felmásolja gépre(mármint a programot)és onnan próbálja meg hidelni a meghajtókat.Nálam és havernál is így megy.Antiblaxx nem a legjobb mert elbaszhatja a daemont.Sok sikert.KITARTÁS SKACOK -
#2420 Ott el kell repülni az ütései elől! Nyomni kell az evade gombot és hozzá bal vagy jobbot! Ha pedig úgy üt hogy oldalra akkor csak simán nyomd meg az evade gombot és akkor felfelé repül! -
cocobanana #2419 Atkamon még az uccsó pályában segíts plz. Amikor Smith ügynök robottá változik akkor hogyan gyözzem le? Odáig megvagyok hogy autókat dobál azokat leverem aztán nekirepülök csak ott megint alaphelyzetbe kerül vagyis nem dobálja a kocsikat. -
#2418 nincs... -
nyni #2417 Udv. Nem tudja valaki, a jateknak nincs demoja? Nagyon kene egy demo. Segitserek, elore is kosz,
Kellemes Unnepeket
nYni -
#2416 Mindegy hol van... Ezekszerint már hájdoltál egy másik progival... Nem kell idegeskedni... -
#2415 Google -
#2414 ... -
#2413 nekem a Sr7 nél írja ki h,: Nothing to hide! vagyis gondolomm rossz? az mind1 h, melyik mappába van a hilder? ezt kéne megszüntetnem -
#2412 ezt az Anti Blaxx-ot hol lehet letölteni? nekem se megy !!!! -
#2411 A pálya elején a képességeknél vegyél Heal Others-t és akkor meg tudod gyógyítani ha kevés élete van! -
#2410 Nem szabad hagyni hogy megölje a csajt! -
cocobanana #2409 Vki segítsen plz. Elakadtam a Witch nevü pályánál. Ott mit kell csinálni? Megölölöm a boszorkányt de az a lyány is meghal de aztán nem történik semmi. Mit kell csinálni? -
#2408 hello! hiányzik nekem a clonedvds-mirroros verzióból a 17es. 27es, 28as és 39es fájl. vki nm tudná nekem vhogy elküldeni, v vmi? pls e,mil: [email protected] -
#2407 Azok, a Spoon, meg a 360 focus clear out, azok képességek! Vagyis a spoon nem, azt én se értem! A többi meg valami piusz cucc! Pl olyan ami meggyógyítja azokat akik veled vannak stb... -
katto #2406 hi! nagynehezen sikerült elindítanom. Az lenne a kérdésem hogy a legutolsó körben amikor képességeke lehet választani, akkor ott van ami csak egy küldiig jó (pl. az élefeltöltés jackpot meg revive)? Mert a no spoon-t(az amúgy mire jó :D?) meg még egyet meghagyja végig..., mrg hogy ott direkt vannak ilyen kínai vagy milyen karakterek a nevük helyett? -
#2405 Vannak olyanok, amik már meg vannak tanulva, aztán olyanok, amik ki vannak jelölve, meg olyan amit már megtanultál! Olyat tudsz megtanulni, ami ki van jelölve! -
zsotesz #2404 Nekem Alcohol 120%-kal is megy. -
Vlala #2403 ott, annál a zöld körökből álló bigyónál. Azt hiszem, space-szel választasz, enter-escape-re pedig továbbmennél. -
phatprice #2402 Ez mit jelent???
You must select a new ability before you can continoue.
Hol kell válsztani a képességet??? -
#2401 Mer mongyuk nem jól csinálod! Addig kell kitérni az ütései elől, amíg nem kezd el üvöltözni! -
#2400 nem tudom segítek-e vmit de nekem daemon tools 4 meg a legujabb sr7 stop-pal gond nélkül elindult elsőre a játék. sr7 indít hide majd játék indít :) -
phatprice #2399 Itt van egy újabb lehetőség...ez nincs benne a FAQ-ba asszem.Fontos hogy Daemon 4-ed legyen.1.Bemountolod az mdfet;felteszed 2.Aztán letiltod a Vezérlőpultban a CD/DVD meghajtókat.3.Bemountolod az mds-t. 4.Play Game!!
Most még egyet mondjatok meg skacok tom hogy rettentő amatőr kérdés de amikor még a képességeket csinálom...(4 hit combo,focus stb)tudjátok abban a körben..már a 3/4-ét megcsináltam s után kiírja azt hogy választanom kell egy képességet és csakutána tom folytatni...hol kell választani?
-
#2398 hát bazzeg ez a játék egy ultragagyi playstation átirat. mostmár annál a résznél vagyok mikor a sok törmelékből felépül a power rangers robot (F.A.Q.) de az istennek nem adja be hogy szétüsse ezt a szart. nyomo a focust kitérek és már nyomo is a gombot hogy berepüljön. erre beadja a videot mindíg hogy elüt a gányba. holott még a keze ott van ahol én vagyok alapbol.... elég is volt ebből a sz*rbol -
#2397 akkor nem tudom... -
#2396 mindet próbáltam. -
#2395 Több lehetőség is van ott! Próbáld ki mindet! -
#2394 Miért nem megy a játék?Mindent úgy csináltam ahogy itt: írja...
-
#2393 Tudna valaki küldeni egy "Fixed Image"-t e-mail-ben, nem bírom letölteni a GCW-ről !!! -
#2392 ja az más... -
#2391 A SecuROM 7 az a másolásvédelmi eljárás, amivel a játékot védik.
Úgyhogy azt nem kell letölteni... -
#2390 Ja és a SecuROM v7est honnan lehet letölteni?