3510
  • Atkamon
    Aszta!!! Már a megjelenéstől le lehet azt tölteni!
  • zsotesz
    Miután letiltottad a meghajtókat, zárd be az sr7--t. Én virtual cd hide-ot használok, azzal így símán megy. A lényeg, hogy zárd be azt a progit amivel letiltod a meghajtókat.
  • zajcev22
    Van egy oldal, ahová ma rakták fel a crackes változatot, nem kell semmit lehuzigálni. Amúgy a Reloaded verzió az.
  • Vans
    hello ha volt valakinek ilyen:(required security module can not be activated.This program can not be executed.)akkor az tudna valamit mondani mert nekem + van az sr7 de azzal se jó
  • MORO67
    mostmár igy tudunk csak tört játékokkal játszani hogya meghajtokat huzigáljuk.vége a crack korszknak ????

• Vans
    hello azt akarom kérdezni hogy nekem elindul a játék de kb 5 perc után lefagy a gép de csak ennél és ujra inndul valaki tudna segíteni?Előre is kössz!
  • grebber
    Hát vagy igy vagy ugy de megy mindeképpen :D
  • rage
    A SecuRom 7 azt hiszem, nem fog többé problémát jelenteni.
  • Laky
    maradjunk annál, hogy ne reklámozzon ;)
  • k8bal
    szerintem se eröltesd!! Inklább tanuld meg rendesen a PHP-t meg a HTML-t meg PS-t és dobj össze egy normális oldalt mert ez elég gáz így!
  • Bogyee
    ész
  • Thadius #2458
    kedves örm most linkelte be:D
  • tcsabi
    GAme Copy World-ön nincs hozzá
  • tcsabi
    Honnan lehet crtacket szerezni??
  • Örm
    Crack
  • tcsabi
    Honnan lehet cracket szerzni?
  • fenomen18
    Sziasztok , rakna be nekem vki pár képet erről a játékról?
    köszi
  • rage at work
    Nyilván megy. Miért ne menne ?
  • Örm
    Hello!
    A CloneDVD-s verzió megy a RELOADED által kiadott crackkel?
  • Bogyee
    nem kéne eröltetni...:P
  • tcsabi
    Társ oldal szerkesztőt keresek www.pathofneo.uw.hu
  • koschwarz
    a végén a behemóttal én is szívtam egy ideig, mert azt nem írta ki tippként, hogy felfele is lehet mozogni, csak azt, hogy jobbra-balra. miután véletlenül rájöttem, hogy felfelé is simán ki lehet kerülni az ütéseket, semmi perc alatt le lehetett győzni.

ja, meg ki kell használni a romos épületeket is.

• Atkamon
    Azért mondod azt mert nem tudod megcsinálni?
  • Atkamon
    Talán lősz a helikopterre! Addig kell ölögetni ay ügynököket, amíg teljesen le nem megz a helikopter életereje!
  • GeneralsHungary
    Istenem ekkora ilyen gagyi véget! Most értem arra a pontra hogy én is azt mondom, egy nagy szar a játék! Végig se viszem, hagyom a picsába!
  • gery36
    Hello! Elakadtam annál a résznél amikor morfeuszt kell kiszabadítani és egy ügynök ránk támad.Annyit tudok hogy,le kell dobni aztán jön egy heli kijönnek belőle a katonák legyözöd őket és megint az ügynök. Na a kérdésem hányszol kell ledobni(az ügynököt)és a helit hogyan gyözzem le? kérlek segítsen valaki!!!
  • k8bal
    én ezzel a gémmel tegnap játszottam elösször unokatesóméknál... kb 10 percig...
    eszméletlen gagyi! Igaz nem egy Enter the Matrix mert annál jobb de azért még mindig lehetne mit csiszolni rajta... itt értem azt hogy néha Neo lába átlóg a köpenyen meg gyengécske grafika... nem tudom miért adták ki most! rá ért volna! inklábbb csinálták volna meg rendesen!
  • Kis Szabó
    megoldottam, kösz :)
  • Balumann
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de hülye vooook, most esett le, mostmár akkor értelm/tom miért nem volt
  • Balumann
    én a splinter cracket tölöttem de 0 készforrás meg 0 seeder :(
  • grebber
    Használom a netet (torrent oldalon fenntvan)
  • Balumann
    de hogy a fenébe találod meg?
  • grebber
    The.Matrix.Path.Of.Neo Crack
  • constantin
    Tessék.Erről az oldalról szedhetitek a hiányzó darabokat:www.lepel.try.hu
    Na meg sok mást.Ja és ne istenítsetek
  • Balumann
    van már és a Battlefront 2-höz működik ugyan úgy reloaded, úgyhogy ez is fog :)
  • Laky
    van már törés
  • Gyovai
    ???
  • Laky
    RELOADED yeah :D
  • Gyovai
    Császtok felraktam a játékot dvd-ről aztán nemtom mit kell vele csinálni. légyszi segítsetek.kösz
  • grebber
    Engem ez nem érdekel ki mi hol miért feltörték és kész.