3510
  • constantin
    Ma vittem végig.Vannak benne beteg dolgok(elég sok)de minden más kárpótol érte.
  • Gerbill
    Egyébként olyan lehetőséget szerintem csak akkor ad mikor már kívül mászkálsz, azután miután a filmben elkapják Neo-t. Van is ott egy bejátszás
  • Gerbill
    Ha jól értem akkor ott akadtál el mikor átfutsz a szemben lévő helységbe. Azután a rendőrt kell követni. Mikor megszólal Morpheusz kijössz a helyiségből és követed a rendőrt. Zölden világít a lába alatt a talaj
  • zajcev22
    Sziasztok!

Valakinek nincs véletlenül mentése azután, hogy kijutottam a pagodából és legyűrtem a 3 fehér nindzsát?
    Ugyanis ennél a résznél elakadtam.
    Thx
  • Thadius #2505
    BUÉÉÉK!!
  • Andus24
    ott nem ad ilyen lehetöséget.. csak reload level az a helyzet hogy ahol gugolok át szaladok az első zöld fényhez ahol elbujok és utána hiába nézek körbe sehol a következö zöld fény... mindig meg találnak:_(
    létszi segits
  • Gerbill
    Most járok aanál a résznél amikor Smith ügynököt kell a vonat alá gyűrni. Csak most pont fordítva sikerült. Smith megmenekült én meg majdnem
  • Gerbill
    Itt fönt van a Crack
    http://gamecopyworld.com
  • Gerbill
    Amikor elkapnak és elsötétül a kép ott adja ezt a lehetőséget:
    Reload level
    Accept capture
    Quit
    De ezekszerint csak egy bizonyos szinttől lehet elérni.
    Ha még mindig nem megy mond el hogy holvagy és megpróbálok segíteni
  • engine
    Azt hiszem egy bizonyos szintig el kell jutni. Legalábbis nekem onnantól adott ilyen lehetőséfget, hogy szembe találkoztam egy ügynökkel.
  • MORO67
    sziasztok megtudnátok mondani hogy hol találok a játékhoz crack-ot elöre is köszi
  • Andus24
    Accept capture-t?
    amikor elkapnak nekem nem ir ki ilyen lehetöséget vagy ezt hogy kell ezt a lehetöséget elöhozni?
    egyszerüen amikor elkapna elfognak és vége a játéknak
  • Gerbill
    Mindig oda kell elbújni ahol halványan zölden világít a padló. Ha megmár nagyon unod akkor amikor elkapnak válaszd az accept capture-t, és akkor elfogadod hogy elkapnak. Megmenekülni úgyis nagyon nehéz. Fölkell jutni a tetőre aztán onnan meg az épületen keresztül lefelé a földszintre
  • Gerbill
    Én úgy csináltam meg hogy egyfolytában nyomtam az egérgombot meg a bal shiftet meg ugráltam is. Én is alig tudtam megcsinálni de aztán legyőztem őket de életerőm nemmaradt szinte semmi. Aztán jön majd még három de azokat könnyen legyőztem
  • Andus24
    Sziasztok
    Én most keztem a játékot és épp az irodából menekülnék de mindig észrevesznek
    ahová elbujok pont oda áll a kedves egyén és nem tudok tovább menni...
    Tud valaki segiteni?
    esetleg tudtok olyan oldalt ahol van végigjátszás?
  • zajcev22
    a kiképzés során, amikor kijutok a pagodából, jönnek a nindzsák, először 3, majd a tűz körül, és végül 3 fehér nindzsa
    ott mindig elakadok, mert a tűz körül túl sokat sérülök
    valaki segítsen, hogy a legegyszerűbb megölni őket?
  • Gerbill
    Megvan végre. Működik is csak amikor először játszottam vele kilépett az irodából való menekülésnél, de azóta rendesen megy. A kiképzést teljesen végig kell csinálni, és majd csak utána jön a történet?
  • Gerbill
    B.Ú.É.K
  • engine
    install, patch telepítés crack és go.
    Ennyi + BUÉK :)
  • Gerbill
    Valaki már próbálta a cracket, azzal simán megy a játék vagy kell még valami hozzá?
  • engine
    Természetesen az oprendszerhez való utolsó driver. Nekem SB Live Volue van
  • matkovec
    most a baratnomnel vagyok es a pc-m meg othon ja es a han kartyaro a gyarto honlapjan talalok uj drivereket nem valami kulonleges kell hoza ugye
  • Gerbill
    És még mindig nem megy a hang?
  • matkovec
    nekem S.B. Audigym 2 es 4 es em van
  • Gerbill
    Milyen hangkártyátok van? Nekem nvidia n-force. A stubbs the zombie miatt most frissítettem a drivert remélem menni fog a hang
  • engine
    Én hangkártya drivert frissítettem és ment utána
  • matkovec
    sziasztok ja mar van crack de ha becrackolom a gamest valami veget nincs hang :-(( nemtugyatok mivegett lehet ez ?!?!? a segicseget elore is koszike
  • dark prince 14
    Új banner lehet???
  • dark prince 14
  • dark prince 14
  • zajcev22
    Skacok, valaki nem tudja véletlenül, hogy a játék szövegei melyik fájlban találhatók? Thx.
  • Atkamon
    Már van crack!
  • Gerbill
    Szerintem töltsd le a cracket és akkor nemkell semmi sr7 stop meg ilyesmi
  • Vans
    ja én is igy vagyok de én már rájöttem nekem a windowsba van a hiba úgy hogy forma lesz
  • MORO67
    sziasztok megtudná valaki mondani hogy ha deemon tools-om van és van mellette telepitve alkohol mivel ott is van virtuális meghajtó az bezavarhat-e mert én sem tudom elinditani pedig bemotolom deemonba elinditom az sr7 stop-pot utána kikapcsolom és mégis kiirja szt a securiti szöveget
  • zsotesz
    Bemountolod az image file-t. Eindítod az sr7stop-ot, letiltod a meghajtókat, majd bezárod az sr7stop-ot, és indítod a játékot. Én VirtualCd Hide-ot használok, azzal így működik.
  • Laky
    te miről beszélsz?
  • Laky
    erről kicsit lekéstél, már elhangzott a crack :D
  • Gerbill
    A cracket le lehet tölteni a gamecopyworld.com-ról
  • Vans
    te hali ezt nem tudnád elmondani részletesebben mert lehet hogy hülye vanyok:) de ezt te most hogy érted?