3510
-
#2509 Ma vittem végig.Vannak benne beteg dolgok(elég sok)de minden más kárpótol érte. -
#2508 Egyébként olyan lehetőséget szerintem csak akkor ad mikor már kívül mászkálsz, azután miután a filmben elkapják Neo-t. Van is ott egy bejátszás -
#2507 Ha jól értem akkor ott akadtál el mikor átfutsz a szemben lévő helységbe. Azután a rendőrt kell követni. Mikor megszólal Morpheusz kijössz a helyiségből és követed a rendőrt. Zölden világít a lába alatt a talaj -
zajcev22 #2506 Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül mentése azután, hogy kijutottam a pagodából és legyűrtem a 3 fehér nindzsát?
Ugyanis ennél a résznél elakadtam.
Thx -
#2505 BUÉÉÉK!! -
Andus24 #2504 ott nem ad ilyen lehetöséget.. csak reload level az a helyzet hogy ahol gugolok át szaladok az első zöld fényhez ahol elbujok és utána hiába nézek körbe sehol a következö zöld fény... mindig meg találnak:_(
létszi segits
-
#2503 Most járok aanál a résznél amikor Smith ügynököt kell a vonat alá gyűrni. Csak most pont fordítva sikerült. Smith megmenekült én meg majdnem -
#2502 Itt fönt van a Crack
http://gamecopyworld.com -
#2501 Amikor elkapnak és elsötétül a kép ott adja ezt a lehetőséget:
Reload level
Accept capture
Quit
De ezekszerint csak egy bizonyos szinttől lehet elérni.
Ha még mindig nem megy mond el hogy holvagy és megpróbálok segíteni -
engine #2500 Azt hiszem egy bizonyos szintig el kell jutni. Legalábbis nekem onnantól adott ilyen lehetőséfget, hogy szembe találkoztam egy ügynökkel. -
MORO67 #2499 sziasztok megtudnátok mondani hogy hol találok a játékhoz crack-ot elöre is köszi -
Andus24 #2498 Accept capture-t?
amikor elkapnak nekem nem ir ki ilyen lehetöséget vagy ezt hogy kell ezt a lehetöséget elöhozni?
egyszerüen amikor elkapna elfognak és vége a játéknak -
#2497 Mindig oda kell elbújni ahol halványan zölden világít a padló. Ha megmár nagyon unod akkor amikor elkapnak válaszd az accept capture-t, és akkor elfogadod hogy elkapnak. Megmenekülni úgyis nagyon nehéz. Fölkell jutni a tetőre aztán onnan meg az épületen keresztül lefelé a földszintre -
#2496 Én úgy csináltam meg hogy egyfolytában nyomtam az egérgombot meg a bal shiftet meg ugráltam is. Én is alig tudtam megcsinálni de aztán legyőztem őket de életerőm nemmaradt szinte semmi. Aztán jön majd még három de azokat könnyen legyőztem -
Andus24 #2495 Sziasztok
Én most keztem a játékot és épp az irodából menekülnék de mindig észrevesznek
ahová elbujok pont oda áll a kedves egyén és nem tudok tovább menni...
Tud valaki segiteni?
esetleg tudtok olyan oldalt ahol van végigjátszás? -
zajcev22 #2494 a kiképzés során, amikor kijutok a pagodából, jönnek a nindzsák, először 3, majd a tűz körül, és végül 3 fehér nindzsa
ott mindig elakadok, mert a tűz körül túl sokat sérülök
valaki segítsen, hogy a legegyszerűbb megölni őket? -
#2493 Megvan végre. Működik is csak amikor először játszottam vele kilépett az irodából való menekülésnél, de azóta rendesen megy. A kiképzést teljesen végig kell csinálni, és majd csak utána jön a történet? -
#2492 B.Ú.É.K -
engine #2491 install, patch telepítés crack és go.
Ennyi + BUÉK :) -
#2490 Valaki már próbálta a cracket, azzal simán megy a játék vagy kell még valami hozzá? -
engine #2489 Természetesen az oprendszerhez való utolsó driver. Nekem SB Live Volue van -
matkovec #2488 most a baratnomnel vagyok es a pc-m meg othon ja es a han kartyaro a gyarto honlapjan talalok uj drivereket nem valami kulonleges kell hoza ugye -
#2487 És még mindig nem megy a hang? -
matkovec #2486 nekem S.B. Audigym 2 es 4 es em van -
#2485 Milyen hangkártyátok van? Nekem nvidia n-force. A stubbs the zombie miatt most frissítettem a drivert remélem menni fog a hang -
engine #2484 Én hangkártya drivert frissítettem és ment utána -
matkovec #2483 sziasztok ja mar van crack de ha becrackolom a gamest valami veget nincs hang :-(( nemtugyatok mivegett lehet ez ?!?!? a segicseget elore is koszike -
#2482 Új banner lehet??? -
#2481 -
#2480 -
zajcev22 #2479 Skacok, valaki nem tudja véletlenül, hogy a játék szövegei melyik fájlban találhatók? Thx. -
#2478 Már van crack! -
#2477 Szerintem töltsd le a cracket és akkor nemkell semmi sr7 stop meg ilyesmi -
Vans #2476 ja én is igy vagyok de én már rájöttem nekem a windowsba van a hiba úgy hogy forma lesz -
MORO67 #2475 sziasztok megtudná valaki mondani hogy ha deemon tools-om van és van mellette telepitve alkohol mivel ott is van virtuális meghajtó az bezavarhat-e mert én sem tudom elinditani pedig bemotolom deemonba elinditom az sr7 stop-pot utána kikapcsolom és mégis kiirja szt a securiti szöveget -
zsotesz #2474 Bemountolod az image file-t. Eindítod az sr7stop-ot, letiltod a meghajtókat, majd bezárod az sr7stop-ot, és indítod a játékot. Én VirtualCd Hide-ot használok, azzal így működik. -
#2473 te miről beszélsz? -
#2472 erről kicsit lekéstél, már elhangzott a crack :D -
#2471 A cracket le lehet tölteni a gamecopyworld.com-ról -
Vans #2470 te hali ezt nem tudnád elmondani részletesebben mert lehet hogy hülye vanyok:) de ezt te most hogy érted?