The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Virtuális meghajtó csak a Daemon tools van fent, a 3.47-es verzió
2. Azzal bemountolod.
3. Az SR7 stop nevû okosságot megnyitod, és megnyomod a HIDE feliratú gombot.
4. Ezután mielõtt bármit csinálsz, bezárod az SR7 stop nevû okosságot.
5. Elindítod a játékot, és örülsz vala sikerednek.
Amennyiben ez nem mûködik neked, akkor sajnos további ötletem nincs.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Olvastam itt a topicban, hogy hangkártya driver nélkül jól megy a game, nem szaggat. Jópofa 😄 LOL Egyébként a patch segít valamit a dolgon, vagy a szaggatás megszünésének reményében felesleges felrakni?
A StarFucker v0.77 beta verzió kell hozzá: innen
Kicsomagolás után a primary_all_cd_agressive.lnk-t vagy a secondary_all_cd_agressive.lnk-t, esetleg mindkettõt kell indítani, attól függõen, hogy az optikai meghajtók melyik IDE csatornán csücsülnek.
A felbukkanó ablakot csak azután kell OK-ézni, ha a játékot befejezted.
Az image fájlt Daemon4-be kell bemountolni. Ha aktív a Neted, akkor nem fog futni a game.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
fel tudod tölteni a mentésedet a PUTFILE.COM-ra, hogy utána berakjad nekem?
köszi.
ja amugy a kérdésedre válaszolva: keresd meg azt az ajtót ami át visz egy másik dimenzióba.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ugy kellett volna csinálnod, hogy mielõtt peccseled a Matrix3W32S.bin nevû fájlból kellett volna csinálni egy másolatot és az ott lévõt felülírni peccselés után!!!!
sk8 4 fun
A game nekem nem képfájlként van kiírva... Fel is raktam normálisan de a game kéri a eredeti cd-t. Mit kell tenni hogy menyjen???
Konfigom 2230
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Konfigom: P4 2,5Ghz, 1GB RAM, ATI Radeon 9600XT 256MB
ugy legyen
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
tud valaki segíteni? semilyen módszerrel nem akar elindulni a game mindent próbáltam, de kevés sikerrel! Tud valaki segtíeni hogy miért van ez?
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
(putfile.com)ra fel tudod tenni és utána ide is be tudod tenni
köszi
plz
sk8 4 fun