The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robotos részt mondja el valaki 😞 rám hajutja a roncsokat,amikor meg repülök hozzá mindig belémüt
batman
Na figyi, elmondom nekem hogy sikerült minden probléma nélkül:

1. Virtuális meghajtó csak a Daemon tools van fent, a 3.47-es verzió
2. Azzal bemountolod.
3. Az SR7 stop nevû okosságot megnyitod, és megnyomod a HIDE feliratú gombot.
4. Ezután mielõtt bármit csinálsz, bezárod az SR7 stop nevû okosságot.
5. Elindítod a játékot, és örülsz vala sikerednek.

Amennyiben ez nem mûködik neked, akkor sajnos további ötletem nincs.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
az nem lehet problem, nekem E-n van...

kérem valaki segitsen hogy kell elinditani a path of neo matrixot mindig valami securiti modul nincs me kérlek segitsetek kérlek

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

nekem két meghajtom van C és D leht az gond hogy aD-re raktam

tovább kinylottam ésnem muködik<#sniffles>

Istencsászár
szokd meg, még örülj neki hogy annyival megy atin mégszarabb😄😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
Létezik, hogy egy Athlon 64 3000+ (939) GF 6800 (visszakapcsolt pixel és vertex egységek) valamint 1GB memória társaságában kb átlag 17 FPS-t produkál a game, rögtön az elején, amikor abban az oszlopos csarnokban rohannak rám a biztonságiak és a kommandósok?
Olvastam itt a topicban, hogy hangkártya driver nélkül jól megy a game, nem szaggat. Jópofa 😄 LOL Egyébként a patch segít valamit a dolgon, vagy a szaggatás megszünésének reményében felesleges felrakni?

szisztok eljutottam oda ahova az ügynökök robotot alkotnak,vaalki megtudta már csinálni?
Akad mégegy módszer a játék elindítására, így a patch-elt verzió is simán fut, nem kell mentegetni.
A StarFucker v0.77 beta verzió kell hozzá: innen
Kicsomagolás után a primary_all_cd_agressive.lnk-t vagy a secondary_all_cd_agressive.lnk-t, esetleg mindkettõt kell indítani, attól függõen, hogy az optikai meghajtók melyik IDE csatornán csücsülnek.
A felbukkanó ablakot csak azután kell OK-ézni, ha a játékot befejezted.
Az image fájlt Daemon4-be kell bemountolni. Ha aktív a Neted, akkor nem fog futni a game.
Kicsit kresgélj a fórumba. Ezt már annyiszor kitárgyaltuk. Egyébként miután elrejted a meghajtókat ki kell lépni a programból( mármint abból amivel elrejted a meghajtókat).

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

cicai
szia
fel tudod tölteni a mentésedet a PUTFILE.COM-ra, hogy utána berakjad nekem?
köszi.
ja amugy a kérdésedre válaszolva: keresd meg azt az ajtót ami át visz egy másik dimenzióba.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Sziasztok,mit kell csinálni azona helyen ahol az egész berendezés,a levegõben van?ugrálok én össze vissza 😄
Thadius
haha ez marha jó😄

sk8 4 fun

Amugy ha nem képfájlként van kiírva akkor hiába hide-ol mert semmi sincs behívva a daemonba😄😄DDDDDDDDD

én tudom
Ugy kellett volna csinálnod, hogy mielõtt peccseled a Matrix3W32S.bin nevû fájlból kellett volna csinálni egy másolatot és az ott lévõt felülírni peccselés után!!!!

Thadius
bazz felraktam a javítást(az amerikait mert ugyebár a tört verzió az az) és azt írja hogy"a requied security module can not be activated.This program can not be executed".szerintetek mi a francot csináljak?<#confused><#nemtudom>

sk8 4 fun

Thadius
sztem akkor is próbáld meg hideolni vagy nemtudom

sk8 4 fun

SLICK
Hi!

A game nekem nem képfájlként van kiírva... Fel is raktam normálisan de a game kéri a eredeti cd-t. Mit kell tenni hogy menyjen???

coool de engem nagyon tud idegesíteni az hogy szaggat
Konfigom 2230

Nekem minden letiltás nélkül megy MINI IMage-el
Sziasztok! Methosnak koszonhetoen <#integet2>, vagyis ahogy leirta a jatek elindult, de egy kicsit pontositom vagyis hogy mindenkienk vilagos legyen aki nem tudta elinditani csak az optikai meghajtokat kell letiltani a Virtual Driveokat nem!En egyebkent ezt a valtozatot toltottem le The.Matrix.Path.Of.Neo.CloneDVD-MiRROR és a link amit Methos megadott a mini image filenak azt toltottem le es megy!Ugyhogy 1000000 kossz METHOS<#wave><#worship>
de már probátam és nem müködik sehogyse jön össze pedig mindent kiprobáltam ami levolt irva a f.a.q-ban<#falbav><#falbav><#wilting><#wilting>

bekéne mountolni daemonnal vagy alcohollal

mit kell csinálni azzal a rohadt fixed image-vel????<#help><#help><#help>

batman
nyugi pajtás. Amint az otthoni gépem közelében leszek, meglátom mit tehetek. De ezt a követelõzést hagyd abba. köszi

cicai
ne feledd amit mondtál nekem

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

batman
állj be az ablak alá, ahonnan lõ, és kicsit kilépve onnan már tudod gyilkolni. Egy idõ után aztán történik valami, amit most nem árulok el 😊

sziasztok-elakadta, azon réstzen ahol egy távcsöves swatos emberke lövöldöz, 4 lõ és meghalok,milyen takzika kéne?
Nálam mikor fegyveres harcok vannak vagy sokan harcolunk akkor naon szaggat, kááár érte😞!!!
Konfigom: P4 2,5Ghz, 1GB RAM, ATI Radeon 9600XT 256MB

bocs nem szóltam
nekem telepítés közben kiírja ,hogy CRC hiba, na ez mé van?
neekm ment daemon 4.00val is szal....A kulcs h le kell tiltani az optikai meghajtókat!Én letöltöttem a javítást de nem vettem észre változést

cicai
le kell tiltani a meghajtókat

cicai
köszi
ugy legyen

scorpeeon
talán Daemon miatt? 3.47 kell neki

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

hi

tud valaki segíteni? semilyen módszerrel nem akar elindulni a game mindent próbáltam, de kevés sikerrel! Tud valaki segtíeni hogy miért van ez?
batman
max majd holnap

icespeakyy
nem tdja vki hogy a geforce 4 ti 4200-ason miért jön be fekete képernyõ játék közben..pedig az életerõ csík megjelenik...új a driver+javítás....vki??????<#help><#help>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

cicai
el tudod küldeni a mentésedet?
(putfile.com)ra fel tudod tenni és utána ide is be tudod tenni
köszi

töltsd újra, ez nálam is elõfordult... valami bug lehet, másodikra schimán átengedett.

vki help!!!
plz
Thadius
letöltötte valaki az új javítást?más valamiben?

sk8 4 fun

Thadius
SLICK
htx 😊

Thadius
igen az a tied

sk8 4 fun

SLICK
amelyikkel elehet indítani a gamet... mert úgy lett kiírva hogy az a progi nicns rajta és nem megy a game...

sztem igen, amugy meik HIDE progira gondolsz?

SLICK
ez nekem jött???

Thadius
http://www.dvhardware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=58

sk8 4 fun