The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Milyen fókus?
Hát nem tudom, szerintem annak a gépigénynek nem kell bedõlni..
Nálam egy 3 gigás athlon xp-n, 512 ddr-el és 9500 pro-val szaggatás nélkül megy a legnagyobb tûzharcokban is, 1024*768/8-as beállításokkal..
mattempus: a "homályt" (álnevén blur) ki lehet szedni ha ati kártyád van:
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=c51334910d3c5903aa408a044e22a74b&threadid=503783&perpage=30&pagenumber=1
próbáld ki, nekem müködik
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
Grafika nekem nagyon zavaró(Ekkora gépigénynél azért telhetett volna jobbra is, az ETM-nél nekem jobban tetszett anno).A harcok sztem nagyon jók!!!DE nagyobb tûzharcoknál iszonyú a szaggatás, pedig nekem se rossz a gépem(P4 2,5GHZ, 1GB RAM, ATI Radeon 9600XT 256M😎. NEKEM NEM JÖN BE A GAME, pedig kár érte jó kis játék lehetett volna belõle
Egy ideje nincs netem, szal meglepve látom, hogy kijött ez a gém!
Pár szót mondanátok róla? Graf látom nem a legszebb de az nem érdekes az ETM is bejött. De pl ez van olyan jó? Jók a harcok? Bullet time megint olyan terhelõ, hogy folyamatosan kell nyomni hozzá a gombot?
És ami a leginkább izgat:
Ez a gépigény halálkomoly? Úgy értem tényleg beszaggat a játék, ha nincs meg ez a konfigom?
Installáld fel a játékot.
A gamecopyworldról töltsd le PON-MI mini image-t.
Mountold be az mds filet a DAEMON toolsba,nekem a 4.00 van fent.
Utána .Start/vezérlöpult/rendszer/hardver/ezközkezelõ és tiltsd le a
dvd/Cd-rom meghajtóknál a CD/DVDW meghajtót.
És indítsd el a játékot. A vezérlõ pultnál ha nem találod renszer ikont váltsd át a nézetét hagyományosnézetre. Én is mindennel probáltam
sd4hidel, sr7.stop_1.0 , anti-blaxxa-al.De csak fent leírt módszerrel indult el a játék.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
floppy elavult, nem sok konkrétumot írtál.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
az egyik haverom megírta a mentését floppyra és nem tudom átmásolni a matrix\saved könyvtárba. szerintetek mi van
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
akkor asszem még nem játszom vele 1 hónapig.. 😊
Feltelepíted a gamet, a cracket kicsomagolod és azt rakod be a virtuális meghajtóba, utána hide, aztán bezár +(windows 2000 "mód", de ez nem biztos) és kész. én nem tudom, de mindenki ezt az "1000 lépés" dolgot nyomatja: ezt dugd be ide, azt indítsd el, ezt telepítsd fel, aztán zárd be+ stb... Nekem anno még fixed imagel indult a játék, pedig én is kipróbáltam mindent.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Ma már egy jó videókártya 30000-50000FT között van!!
Amúgy olvasd el az FAQ-t.
A #2250-es hozzászólásban is találsz egy megoldást.
Milyen kártyád van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!