3510
  • Andus24
    storming drain-nél tartok ott az elején elakadtam detonation pack-kal hol kell rombankadni mert én hiába robangatok semmi nem nyilik ki létszi aki tudja segitsen
  • loga
    Probald a menuben talan az eredeti nyilakat mert sok jatek...koztuk ez is a menuben csak az originallal lehet fel le lepkedni.
  • engine
    Nekem sincs gondom reloaded-os verzióval. Csak peccselni kellett, hogy megismerje a videokarit...és mostmár randiznak is :P
  • steweee
    ok. kösz, akkor menézem a régivel is, csak addig nem akartam felinstalláni mert elég nagy
  • Gerbill
    Mindegyik verzióval működik. Nekem semmi furcsaság nem volt, kivéve egy-két textúra hiba
  • steweee
    igaz a reloaded-es vezióval nem kell bajlódni mert van hozzá crack, de nálam mintha mégsem úgy működne mint ahogy kéne. tegnap esete próbáltam, és elég furcsán vízalatti hatást produkált a game, gondoltam a driver miatt(gef 6600 gt 81.95) a shadowgrounds-nál is volt hasonló, de ma elindítva egyéb hibák is jelentkeztek, pl a iránnyilak közül a felgombot nem látja, de a konfignál be lehetett állítani az előremozgásra, viszont a menüben nem működik, így még új játékot sem tudtam indítani, így letöröltem

kérdés az előző tört verzióval is működik e a crack és annak van e ilyen jellegű hibája?
  • Andus24
    stormaing drain-nél tartok és az elején elakadtam annál pack cuccal mit kell fel robantani vagy hogy kell használni? mert itt el akadtam...
  • Skyline
    A faqban azvan hogy mx-en és egyéb t&l-t nemtámogató kártyákon nem indul egyéb régebbi kártyákon grafikai bugok vannak --> patch elméletileg javíthatja a régi kártya grafhibagondot..:)
  • Gerbill
    Az életed szerintem zöld színű csík.
  • Atkamon
    Nem azt irta hogy az életedet tölti fel! Jó lenne ha előbb elolvasnád normálisan!
  • engine
    focus-t állítja maxra vissza
  • Andus24
    a kis korsok töltik fel az életet
    én a sárga kina betükre gondolok amik egyes helyeken feltünek a földön
    a weapon trainingnél azokat nem tudom hogy mire jók
    aki tudja az irja meg...
  • Gerbill
    Azok a sárga csíkot töltik fel az életed alatt, ha kiürül. Azthiszem
  • Andus24
    Sikerült, weapon traningnél vannak sárga betük azokat fel kell szedni? hogy kell?

• Atkamon
    A faqban is az van hogy nem indul...
  • Atkamon
    Há ne csak Killing Blow-t hasznájjál! Főleg azon a szinten! Hasznájj rendes támadásokat pl. fókusszal a special atack aztán nyomkodd a bal egérgombot! Persze ezen kívül még nagyon sok kombó van!
  • Atkamon
    Nekem is volt már ilyen! Ez egy bug! Indítsd ujra a játékot és akkor jó lesz! ha akkor sem akkor meg a gépet indítsd ujra!
  • Andus24
    OTT tartok ahol baltás emberkék támadnak ami idöre megy és bonus pontokat lehet szerezni az a baj killing bow-val csinálom de sajnos mindig kinyirnak vagy kevés már az időm tud valaki jó ötletet adni?
  • Skyline
    Én csak kérdem,még nemtom csak netzen láttam hogy sokan rinyáznak:)

• koschwarz
    akkor inkább valami bug, mert nálam simán követett a fazon. kezdd újra a pályát (bár biztos ezt is megpróbáltad)
  • koschwarz
    erről nem tudok, de az gáz, ha tényleg nem fut, mert a grafikája egyébként egy szánalmas fostalicska.
  • Skyline
    Népek!
    Sorry ha márvolt én most jutottam ehhez a darabhoz (vagyis most fogok).

Geforce 4ti-al tényleg nem indul? vagy el lehet valahogy indítani?
    Mert az oké hogy olyan kártyán nem megy ami nem t&l-es (pl: g4 mx-ek) de g4ti-on sem fut? Ha nem az kissé erősen szánalmas:)
    Thx a helpet halesz:)
  • isotec
    Sziasztok! Valaki segítségét kérném! Már valahol a játék kétharmadánl tartok, épp Ballard kapitányt kell megmentenem és a konyhán át elvezetnem egy étterembe. És itt a baj, mert amikor eljutok az étterem bejáratához egyszerüen nem tudok bemenni rajta, pedig nyitva vannak az ajtók és a kapitány se akaródzik bemenni. Most nem tom, hogy esetleg valami trükk kellene hogy bejussak, vagy csak valami bug van a játékban? Előre is köszike a segitséget.
  • Atkamon
  • Vans
    honnan lehet a cracket leszedni?
  • Atkamon
    Faq-hoz irjuk már oda hogy mielőtt bármit kérdeznél nézz be ide!
  • matkovec
    sziasztok en elakadtam a csatornakban a szmisz ugynok verekedese kozben ledobom 3 vagy tobszor is de o mindig viszajon es kinyuvaszt mit kell csinalni vele? ja letettem 1 bombat de ha felrobbantom meghalok en is
  • Andus24
    SIKERÜLT:) MOST baltás trainingnél vagyok ami idöre megy és bonus pontokat lehet szerezni az a baj killing bow-val csinálom de sajnos mindig kinyirnak vagy kevés már az időm tud valaki jó ötletet adni?
  • Atkamon
    #2512 és #2516
  • Andus24
    JAJA müxik már ki is jutottam onnan most a hogy ki értem a kis ellenfelek után
    jön 3 nagy ellenfél egyszere csak sajnos 2 nyisszantással kinyirtak ezeket neked hogy sikerült kinyirni?
  • Atkamon
    És neki a falnak természetesen...
  • engine
    focus nyomva tart + irány bill
  • Andus24
    Elmondanád hogy tudok a falon futni mert valahogy nekem nem sikerül ez a falon futás
  • Atkamon
    Killing Blow... Az a legerősebb...
  • zajcev22
    Utána valami taktika a kint lévő ellenfelek könnyű megsemmisítésére?
  • Atkamon
    Abban a részben az a legkönnyebb rész! Nem tudsz nekimenni a tűznek, ugyhogy fuss a falon vagy ugord át...
  • Andus24
    igen igen ahogy kimentem az irodábol és kivül mászkálok ott ha elkapnak ott lehet azt Accept capture-t
    most a winter trainingnél tartok és elakadtam mikor legyoztem azt az átlátszónak látszóföellenséget menni kénne vissza felé csak leomlik a vakolat meg tüz meg ilyesmi innen hogy kell tovább menni?
  • Atkamon
    Hát én ezt a részt ugy szoktam hogy ha nagyon le megy az életem akkor elkezdek futni előlük, asztán futás közben vissza nő! Ha meg elég messze vagyok tőlük akkor még beadok nekik egy Kiling blowt!
  • Atkamon
    Nekem ezt sehol nem irta ki! Pedig én már végigvittem mind a 3 szinten!
  • Atkamon
    Ha még nem vetted volna észre ez a banner van a faq-ban is!