The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Jó! De a mátrixban focusnak hívják!

Bandew
Mondom bullet time az egy elnevezés. Az van a max payneben is, matrixban, de egy csomó más filmben is. Ez a lassítási technika neve. De ha nem hiszed, akkor írd be googlbe a képekhez, hidd el egy rakat mátrixos képet fogsz látni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Atkamon
Bullet time a Max Payne-ben van, de ez focus!

Bandew
Bullet time az egy elnevezés, ha valamit olyan fokon lelassítunk, hogy látszódnak a töltények. Tom focusnak hívták az ETM-ben (meg ezek szerint itt is), célozva ezzel, hogy ez egy képesség, de attól az még bullet time.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Atkamon
Az nem bullet time hanem focus!

Bandew
Nem mondtam, hogy megoldatatlan, csak nekem kényelmetlen. :-)
Milyen fókus?

Atkamon
Én mongyuk az ETM-ben meg ebben is majdnem az összes gombot átállítottam és nekem így a lehetõ legkényelmesebben jön ki és nem zavar hogy nyomni kell! És az fókus!

Bandew
Mert idegesítõ, hogy ha trükkösebben akarok mozogni a bullet time, akkor még sok más gombot kell használni. Persze ezek a tapasztalataim az ETM-ban voltak.

Atkamon
Amúgy amikor letöltöttem a játékot, (megjelenés után két nappal) akkor tökéletesen futott! Mostanában pedig a nagyobb harcokban iszonyatosan szaggat! Ez hogy lehet? Nem állítottam át semmit...

Üdv!

Hát nem tudom, szerintem annak a gépigénynek nem kell bedõlni..
Nálam egy 3 gigás athlon xp-n, 512 ddr-el és 9500 pro-val szaggatás nélkül megy a legnagyobb tûzharcokban is, 1024*768/8-as beállításokkal..
mattempus: a "homályt" (álnevén blur) ki lehet szedni ha ati kártyád van:
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=c51334910d3c5903aa408a044e22a74b&threadid=503783&perpage=30&pagenumber=1
próbáld ki, nekem müködik

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

Atkamon
Jó! És nem tudom mi olyan megterhelõ abban, hogy nyomni kell folyamatosan a gombot!

Bandew
Bullet Time milyen?

k...va szar a grafika<#sir>

Csõ mindenkinek!Erre annyit mondok hogy atari...A grafika szép lenne bár nemtom mé de nekem homályos és nem hiszem el h nem tudták volna optimalizálni rendesen..A bunyó a legjobb benne a lövöldözés meg olyan hogy fel alá rohangáló retardált bábukra emlékeztet.meg amikor a földön van egy hulla és rálépek mé repül el 4 méterre? nah mind1.Ami a legzavaróbb h nekem valamiért kiresetál a gép..Nem vágom miért patch is fent van a grafikát is levettem hátha amiatt, de egyszerûen így játszahatatlan.Esetleg valami ötlet?
Na röviden ennyi:
Grafika nekem nagyon zavaró(Ekkora gépigénynél azért telhetett volna jobbra is, az ETM-nél nekem jobban tetszett anno).A harcok sztem nagyon jók!!!DE nagyobb tûzharcoknál iszonyú a szaggatás, pedig nekem se rossz a gépem(P4 2,5GHZ, 1GB RAM, ATI Radeon 9600XT 256M😎. NEKEM NEM JÖN BE A GAME, pedig kár érte jó kis játék lehetett volna belõle

Bandew
Halihó!
Egy ideje nincs netem, szal meglepve látom, hogy kijött ez a gém!
Pár szót mondanátok róla? Graf látom nem a legszebb de az nem érdekes az ETM is bejött. De pl ez van olyan jó? Jók a harcok? Bullet time megint olyan terhelõ, hogy folyamatosan kell nyomni hozzá a gombot?
És ami a leginkább izgat:
Ez a gépigény halálkomoly? Úgy értem tényleg beszaggat a játék, ha nincs meg ez a konfigom?

Igaz, nekem is így indult el!És mds fájllal kell feltelepíteni!!!

Atkamon
Hát szerinted mégis kinek?<#zavart2>

Magiszter
Csak szólok, hogy lehet a közeljövõben a F.A.Q-t més névre rakom. Mármint más címre. Szóval majd ha ez megtörténik akkor kinek szóljak hogy írja át?

Srácok nekem is ezt írta de így elindult:
Installáld fel a játékot.
A gamecopyworldról töltsd le PON-MI mini image-t.
Mountold be az mds filet a DAEMON toolsba,nekem a 4.00 van fent.
Utána .Start/vezérlöpult/rendszer/hardver/ezközkezelõ és tiltsd le a
dvd/Cd-rom meghajtóknál a CD/DVDW meghajtót.
És indítsd el a játékot. A vezérlõ pultnál ha nem találod renszer ikont váltsd át a nézetét hagyományosnézetre. Én is mindennel probáltam
sd4hidel, sr7.stop_1.0 , anti-blaxxa-al.De csak fent leírt módszerrel indult el a játék.
matyi08
daemon 4.0-val el lehet indítani valahogy, vagy még mindíg csak 3.47-el?

cicai
hogy kell legyözni azt az robotszerü oriást

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

kérdõjel: shift + vesszõ

floppy elavult, nem sok konkrétumot írtál.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

cicai
sziasztok
az egyik haverom megírta a mentését floppyra és nem tudom átmásolni a matrix\saved könyvtárba. szerintetek mi van

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hát...asszem akkor inkább abból új gép lesz elõbb utóbb..nem csak kártyesz..😄

akkor asszem még nem játszom vele 1 hónapig.. 😊
Atkamon
NA, ma egész délután a gémmel jáccottam! Elvittem a Lobby Shooting Spree-tõl a Burly Bravl részig! Nagyon jó volt! Ja és hardon!😛

Feltelepíted a gamet, a cracket kicsomagolod és azt rakod be a virtuális meghajtóba, utána hide, aztán bezár +(windows 2000 "mód", de ez nem biztos) és kész. én nem tudom, de mindenki ezt az "1000 lépés" dolgot nyomatja: ezt dugd be ide, azt indítsd el, ezt telepítsd fel, aztán zárd be+ stb... Nekem anno még fixed imagel indult a játék, pedig én is kipróbáltam mindent.

MaxPayne
Hy! Agy Halott, el tudod mondani hogy hogyan kell használni ezt a cracket? mert ebben van egy 3 GB-os mdf és 1 mds file ami ugyan az mint amivel felraktam a játékot, és most ezt felül kell iratni vagy mi?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Hát igen úgy tûnik a technika kifogott rajtad😄!!!Nem ártana Jézuskától kérni egy új videókártya okosságot!😊
Ma már egy jó videókártya 30000-50000FT között van!!

Agy Halott
most jott jott ki egy CRACK de mivel nincs idom kiprobalni, legyen szíves vki megtenni ezt és nyomja be az infót, hogy müxik-e?
Akkor ez így végleges K.O igaz? 😞
húúú basszus..most nézelõdtem...és ha jól láttam az én kártyámmal nem fogja tolni a játékot... (Geforce Mx2) basszusss
Az SR7 nem látja a Daemon4 virtuális meghajtóját.
Amúgy olvasd el az FAQ-t.
A #2250-es hozzászólásban is találsz egy megoldást.
Akkor meg kellene próbálkozni két-három verzióval korábbi driverrel.
Milyen kártyád van?
Csa mindenkinek ! van egy problémám : bemountolom a daemon tools 4be az mds-fájlt, elinditom a securom7 stop-ot, ráklikkelek a hide-ra és az irja , hogy nothing to hide. nem tudom elindítani sehogyse, tudna vki segíteni? PLEASE
hát...directx (9.0c) fent van, drivert frissítettem..és ugyanaz...fehér kép...ennyi, vki esetleg? 😞
Lehet, hogy DirectX-et (ha 9.0c, akkor nem) és VGA drivert kellene frissíteni.
hát...így sem jó a game...a 2250essel sem...mert elindul, hang is van, de csak fehér képet ad...nem jelenik meg semmi...csak a hanghatások..és fut a játék...kép sehol...vki tud erre vmi megoldást? 😞
jaaahogy az nem nekem jött...bocsi.. 😊
hogyan leht levenni rendert met nem látom az ügynököket

deee..hogy vegyem le a "render akármit" haaa.. nem jön be a kép sem? :/
Be jött???

Shep
Vedd le a render akármit 1-re, sokkal nem lesz csúnyább, mondjuk nehéz is lenne ettõl csúnyábbnak lennie, és stabil 30 fpsed lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

oookés..bocsi...köszi 😄
2250-dik üzenetet nézd meg

2250 üzenet?? 😄 elmagyaráznád kérlek, mert ezt így nem értem :/
probáld meg az 2250 üzenetet nekem azzal müködik

Vki pls akkor már nekem is segítsen, letiltottam az optikai meghajtókat, mini image bemountolva a 4.00 daemonba...minden fasza, elindítom, és nem jön be a kép, csak hang van, vhol ez le volt írva, de nem találom, vki pls. segítsen nekem is akkor már...köszi 😊
hali sikerült elinditanom de egy ujjab gond van az apálya ahol ilyen barlang szerü járatokba kavarok és egy helyen jön egy ügynök mikor ledobom a szakadékba a játék kilép a windoswsba ere van megoldás??

Atkamon
FAQ!!!