3510
  • ffxi
    Úgy is próbáltam, de nem ment.

• Atkamon
    Még talán úgy lehet megcsinálni, hogy átudgrasz az ellenség fölött ugy hogy leteszi a fejére a kezét és attól úgy stunnolva lesz. És akkor alapból a háta mögé kerülsz és nyomd meg a weapon strip gombot
  • Atkamon
    Onnan tudod, hogyha jó a kombó, hogy egy züld kör jelenik meg ott ahol ki volt irva hogy mit csinélj. Azt én sem tudom megcsinálni! Nem értem...
  • Gerbill
    Onnan tudod hogyha lenyomtad megcsinálja a kombót
  • engine
    Bemondja az állomás nevét és akkor húzd meg a kart. De előtte legyen a kocsi a helyén. Vagyis a padló legyen lent ;)
    Ezt úgy tudod elérni, hogy ki-be járkálsz a kocsiba. Minden egyes kocsiba árkezéskor egy negyedet fordul a kocsi...
    Remélem ez segít.
  • ffxi
    Skacok! Én konzolon nyomom és nagyon kihalt a gém konzolos topikban. De nem baj, ha itt kérdezem. Az a kérdésem, hogy amikor csinálom a kombót és közben bal alsó sarokban kiírja, hogy mit nyomj. Honnan tudjam, hogy elfogadta, hogy lenyomtam? És a "fegyveres átvétel mozdulat" level2 szinten nemtom megcsinálni. Hogy kerülhetnék az ellen háta mögé? Lopakodva?

THX!!

• Gerbill
    Amikor bemondja az állomás nevét a vezető.
  • paingiver
    Biztos leírtátok már elöbb, csak most nincs nagyon kedvem olvasni. Szal ha vkinek nincs nagyon terhére akkor leirná nekem hogy a metros pályán amikor meg kell állítani a szerelvényt, mikor kell a vészféket meghuzni hogy ne téglafal legyen az ajtóba? ha vki tud segiteni akkor légysz irjon. köszi.
  • Gerbill
    A hanyás rész nagyon nehéz volt. Már nagyon untam egy idő után hogy legyűrtem vagy 3 hangyát aztán bementem egy ajtón és jött megint 3. Na de már a végén vagyok a játéknak
  • isotec
    Köszi, sikerült. Először én is a tetéjére kezdtem el ugrálni Most nyomom azzal a nagyranőtt hangyával
  • engine
    De mikor lőni kezdi őket várd meg míg Trin szól, hogy menj - nem tudom kell-e de kifogytam az ötletekből :(
  • koschwarz
    a lényeg, hogy ne kezdj el felugrálni a tetejére, mint én. beléptem arra a pályára, felnézek, mit látok? qrva magasan egy csomó lebegő faldarab. a "normális" játékok logikája szerint ilyenkor szépen el kell kezdeni felugrálni...de itt nem! átugrasz a túloldalra, aztán ott is van az egyik folyosón az ajtó. lol...
  • Andus24
    én hiába focusálok és ugrok -nekem nem jön semmi video
    egyszerüen a küzdelem után a z ügynök a többiek felé fordul és nekik szegezi a fegyvert és az ügynök nem mozdul... a többiek se mozognak
    megcsináltam screenshotot rola hogy tehetném be a képet a forunba
  • Atkamon
    Visszaolvashatnál picit de azért elmondom! Ahova érkezel először ott fordulj jobbra és ugorj át a másik oldalra!(Ahol egy ilyen kapuféle van és a kapu mögött egy szikla!) Nem kell bemenned azon a kapun, hanem még előtte fordulj balra, majd a falnál jobbra! Menny végig azon a folyosón és ott az ajtód!
  • isotec
    Kösz a tippet. Végülis sikerült lenyomnomDe most már megint elakadtam. Mondja meg valaki, légyszi, hogy melyik a helyes ajtó. Ott vagyok, amikor a nagy fekete semmiben lebegnek össze vissza a falak, ablakok, meg minden.
  • Atkamon
    Ugrálni kell és a special attack gombot használni! Aztán ezt addig amíg le nem lököd!
  • Gerbill
    Én csak ütöttem kombókkal meg egyfolytában ugráltam. Az élete nem csökkent nálam sem de valahogy sikerült leütnöm
  • isotec
    Hi. sikerült valakinek megcsinálnia azt a részt mikor cölöpökön ugrálva kell legyőzni a kinai srácot? Elmondaná valaki a receptet, mert nekem nem sikerül. Tudom hogy le kell lökni a mélybe, de max ha egyszer sikerül, meg én hiába rugdosom nem sérül, én bezzeg igen. Köszi
  • vadgab
    oh a faq ba benne van bocsi:) köszi
  • vadgab
    Sziasztok! van valakinek fogalma, hogy a vasúti kocsiban mikor kell meghúzni a féket ? hiába kuksolok és várom a jelent semmi változást nem látok, kezdek ideges lenni:)
  • Atkamon
    Igen! Az működik! Amikor ugrik bejön egy videó és akkor van kész...
  • engine
    Hmm valóban, bocs,de nem emlékeztem.
    De akkor a normál ugrásnak működnie kéne
  • Atkamon
    Hogy tudna már itt dupla ugrást?? Azt csak a háztetőn tanulja meg amikor a helikopterre kell ugrani!
  • engine
    Ott azt tanácsolják, hugy ne engedd közel az ügynököt. Fogadd meg, mert esélyed sincs ellene jelenleg.
    Mikor feléd jön egy két lövés, hogy kitérjen. Ezalatt hátrálsz/kitérsz. Ezt addig játszod míg be nem robbantják a többiek a falat.
    Ők szólnak, hogy ugorj és tedd azt focus + ugrás (ha itt már tudsz dupla ugrást akkor úgy).
    Innen kéne az átvezetőnek jönni amiben felrobban a bombád is.
  • Agy Halott #2565
    koszi!
  • Andus24
    reload igen ez az a crack
  • Andus24
    én nekem a crackes verzió van meg müxik
  • Agy Halott #2562
    Nyomd meg a PRINT SCEEN gombot a billentyűn akkor, mikor menteni akarod a monitorképet!

Kijott egy CRACK, szerintetek ez jó hozzá, hogy ne keljen huzogatni kabeleket? Nincs idom kiprobalni!
  • Andus24
    mond meg hogy csináljak screenshotot és akor beteszem ide?
  • Andus24
    ja igen ugyan az az ugynök jön vissza egymás után
  • Andus24
    azt hogy csináljam ?
  • engine
    Én ott csak 1 ügynökre emléxem, bár az is megfingatott párszor :(
  • Atkamon
    Egy videónak kéne bejönnie... Tegyél be egy screenshotot lehet nem jót mondok!
  • Andus24
    hát elég nehéz mert akár hogy fokusszal ugrok le esek mindig a szakadékba:((((((((((((
  • Atkamon
    Csak persze fókusszal!
  • Atkamon
    Hát simán átugrassz!
  • Andus24
    storming drainnél:
    én nem erre gondoltam ami utána jön fentröl hidröl lönek amikor lemegyek a lépcson
    az oszlop melett ott rács is van én a rácsra tettem miután amikor rátettem elinndulok trinitryék féle a lépcsö eltünik és ahogy az oszlop mögé lépek egymás után jön két ügynök
    a második az ütközet után fegyvert tart a a többiél felé és az ügynök nem mozdul .. ott állok én is ahol az ügynök van és szakadék választ el a többiektöl
    hogy jutok át a többiekhez?
    egyáltalán itt jó helyre tettem a a cuccot?
  • Atkamon
    Az oszlop alá tedd! Aztán robbantsd fel az oszlopot!
  • Andus24
    értem most ott tartok hogy 2 kaput át mentümk és a hidröl lönnek de ott nem látom hova kell tenni a robbanoszert
  • Atkamon
    Ahhoz a rács kapuhoz kell odatenni! AZtán robbantsd fel és mehecc tovább!