3510
-
#2589 Úgy is próbáltam, de nem ment.
-
#2588 Még talán úgy lehet megcsinálni, hogy átudgrasz az ellenség fölött ugy hogy leteszi a fejére a kezét és attól úgy stunnolva lesz. És akkor alapból a háta mögé kerülsz és nyomd meg a weapon strip gombot -
#2587 Onnan tudod, hogyha jó a kombó, hogy egy züld kör jelenik meg ott ahol ki volt irva hogy mit csinélj. Azt én sem tudom megcsinálni! Nem értem... -
#2586 Onnan tudod hogyha lenyomtad megcsinálja a kombót -
engine #2585 Bemondja az állomás nevét és akkor húzd meg a kart. De előtte legyen a kocsi a helyén. Vagyis a padló legyen lent ;)
Ezt úgy tudod elérni, hogy ki-be járkálsz a kocsiba. Minden egyes kocsiba árkezéskor egy negyedet fordul a kocsi...
Remélem ez segít. -
#2584 Skacok! Én konzolon nyomom és nagyon kihalt a gém konzolos topikban. De nem baj, ha itt kérdezem. Az a kérdésem, hogy amikor csinálom a kombót és közben bal alsó sarokban kiírja, hogy mit nyomj. Honnan tudjam, hogy elfogadta, hogy lenyomtam? És a "fegyveres átvétel mozdulat" level2 szinten nemtom megcsinálni. Hogy kerülhetnék az ellen háta mögé? Lopakodva?
THX!!
-
#2583 Amikor bemondja az állomás nevét a vezető. -
paingiver #2582 Biztos leírtátok már elöbb, csak most nincs nagyon kedvem olvasni. Szal ha vkinek nincs nagyon terhére akkor leirná nekem hogy a metros pályán amikor meg kell állítani a szerelvényt, mikor kell a vészféket meghuzni hogy ne téglafal legyen az ajtóba? ha vki tud segiteni akkor légysz irjon. köszi. -
#2581 A hanyás rész nagyon nehéz volt. Már nagyon untam egy idő után hogy legyűrtem vagy 3 hangyát aztán bementem egy ajtón és jött megint 3. Na de már a végén vagyok a játéknak -
isotec #2580 Köszi, sikerült. Először én is a tetéjére kezdtem el ugrálni Most nyomom azzal a nagyranőtt hangyával -
engine #2579 De mikor lőni kezdi őket várd meg míg Trin szól, hogy menj - nem tudom kell-e de kifogytam az ötletekből :( -
#2578 a lényeg, hogy ne kezdj el felugrálni a tetejére, mint én. beléptem arra a pályára, felnézek, mit látok? qrva magasan egy csomó lebegő faldarab. a "normális" játékok logikája szerint ilyenkor szépen el kell kezdeni felugrálni...de itt nem! átugrasz a túloldalra, aztán ott is van az egyik folyosón az ajtó. lol... -
Andus24 #2577 én hiába focusálok és ugrok -nekem nem jön semmi video
egyszerüen a küzdelem után a z ügynök a többiek felé fordul és nekik szegezi a fegyvert és az ügynök nem mozdul... a többiek se mozognak
megcsináltam screenshotot rola hogy tehetném be a képet a forunba -
#2576 Visszaolvashatnál picit de azért elmondom! Ahova érkezel először ott fordulj jobbra és ugorj át a másik oldalra!(Ahol egy ilyen kapuféle van és a kapu mögött egy szikla!) Nem kell bemenned azon a kapun, hanem még előtte fordulj balra, majd a falnál jobbra! Menny végig azon a folyosón és ott az ajtód! -
isotec #2575 Kösz a tippet. Végülis sikerült lenyomnomDe most már megint elakadtam. Mondja meg valaki, légyszi, hogy melyik a helyes ajtó. Ott vagyok, amikor a nagy fekete semmiben lebegnek össze vissza a falak, ablakok, meg minden. -
#2574 Ugrálni kell és a special attack gombot használni! Aztán ezt addig amíg le nem lököd! -
#2573 Én csak ütöttem kombókkal meg egyfolytában ugráltam. Az élete nem csökkent nálam sem de valahogy sikerült leütnöm -
isotec #2572 Hi. sikerült valakinek megcsinálnia azt a részt mikor cölöpökön ugrálva kell legyőzni a kinai srácot? Elmondaná valaki a receptet, mert nekem nem sikerül. Tudom hogy le kell lökni a mélybe, de max ha egyszer sikerül, meg én hiába rugdosom nem sérül, én bezzeg igen. Köszi -
vadgab #2571 oh a faq ba benne van bocsi:) köszi
-
vadgab #2570 Sziasztok! van valakinek fogalma, hogy a vasúti kocsiban mikor kell meghúzni a féket ? hiába kuksolok és várom a jelent semmi változást nem látok, kezdek ideges lenni:) -
#2569 Igen! Az működik! Amikor ugrik bejön egy videó és akkor van kész... -
engine #2568 Hmm valóban, bocs,de nem emlékeztem.
De akkor a normál ugrásnak működnie kéne -
#2567 Hogy tudna már itt dupla ugrást?? Azt csak a háztetőn tanulja meg amikor a helikopterre kell ugrani! -
engine #2566 Ott azt tanácsolják, hugy ne engedd közel az ügynököt. Fogadd meg, mert esélyed sincs ellene jelenleg.
Mikor feléd jön egy két lövés, hogy kitérjen. Ezalatt hátrálsz/kitérsz. Ezt addig játszod míg be nem robbantják a többiek a falat.
Ők szólnak, hogy ugorj és tedd azt focus + ugrás (ha itt már tudsz dupla ugrást akkor úgy).
Innen kéne az átvezetőnek jönni amiben felrobban a bombád is. -
#2565 koszi! -
Andus24 #2564 reload igen ez az a crack -
Andus24 #2563 én nekem a crackes verzió van meg müxik -
#2562 Nyomd meg a PRINT SCEEN gombot a billentyűn akkor, mikor menteni akarod a monitorképet!
Kijott egy CRACK, szerintetek ez jó hozzá, hogy ne keljen huzogatni kabeleket? Nincs idom kiprobalni! -
Andus24 #2561 mond meg hogy csináljak screenshotot és akor beteszem ide? -
Andus24 #2560 ja igen ugyan az az ugynök jön vissza egymás után -
Andus24 #2559 azt hogy csináljam ? -
engine #2558 Én ott csak 1 ügynökre emléxem, bár az is megfingatott párszor :( -
#2557 Egy videónak kéne bejönnie... Tegyél be egy screenshotot lehet nem jót mondok! -
Andus24 #2556 hát elég nehéz mert akár hogy fokusszal ugrok le esek mindig a szakadékba:(((((((((((( -
#2555 Csak persze fókusszal! -
#2554 Hát simán átugrassz! -
Andus24 #2553 storming drainnél:
én nem erre gondoltam ami utána jön fentröl hidröl lönek amikor lemegyek a lépcson
az oszlop melett ott rács is van én a rácsra tettem miután amikor rátettem elinndulok trinitryék féle a lépcsö eltünik és ahogy az oszlop mögé lépek egymás után jön két ügynök
a második az ütközet után fegyvert tart a a többiél felé és az ügynök nem mozdul .. ott állok én is ahol az ügynök van és szakadék választ el a többiektöl
hogy jutok át a többiekhez?
egyáltalán itt jó helyre tettem a a cuccot?
-
#2552 Az oszlop alá tedd! Aztán robbantsd fel az oszlopot! -
Andus24 #2551 értem most ott tartok hogy 2 kaput át mentümk és a hidröl lönnek de ott nem látom hova kell tenni a robbanoszert -
#2550 Ahhoz a rács kapuhoz kell odatenni! AZtán robbantsd fel és mehecc tovább!