The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki segítsen plz. Elakadtam a Witch nevü pályánál. Ott mit kell csinálni? Megölölöm a boszorkányt de az a lyány is meghal de aztán nem történik semmi. Mit kell csinálni?

Kis Szabó
hello! hiányzik nekem a clonedvds-mirroros verzióból a 17es. 27es, 28as és 39es fájl. vki nm tudná nekem vhogy elküldeni, v vmi? pls e,mil: [email protected]

Atkamon
Azok, a Spoon, meg a 360 focus clear out, azok képességek! Vagyis a spoon nem, azt én se értem! A többi meg valami piusz cucc! Pl olyan ami meggyógyítja azokat akik veled vannak stb...

hi! nagynehezen sikerült elindítanom. Az lenne a kérdésem hogy a legutolsó körben amikor képességeke lehet választani, akkor ott van ami csak egy küldiig jó (pl. az élefeltöltés jackpot meg revive)? Mert a no spoon-t(az amúgy mire jó 😄?) meg még egyet meghagyja végig..., mrg hogy ott direkt vannak ilyen kínai vagy milyen karakterek a nevük helyett?
Atkamon
Vannak olyanok, amik már meg vannak tanulva, aztán olyanok, amik ki vannak jelölve, meg olyan amit már megtanultál! Olyat tudsz megtanulni, ami ki van jelölve!

Nekem Alcohol 120%-kal is megy.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ott, annál a zöld körökbõl álló bigyónál. Azt hiszem, space-szel választasz, enter-escape-re pedig továbbmennél.

Ez mit jelent???

You must select a new ability before you can continoue.

Hol kell válsztani a képességet???
Atkamon
Mer mongyuk nem jól csinálod! Addig kell kitérni az ütései elõl, amíg nem kezd el üvöltözni!

Eisenhower
nem tudom segítek-e vmit de nekem daemon tools 4 meg a legujabb sr7 stop-pal gond nélkül elindult elsõre a játék. sr7 indít hide majd játék indít 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Itt van egy újabb lehetõség...ez nincs benne a FAQ-ba asszem.Fontos hogy Daemon 4-ed legyen.1.Bemountolod az mdfet;felteszed 2.Aztán letiltod a Vezérlõpultban a CD/DVD meghajtókat.3.Bemountolod az mds-t. 4.Play Game!!

Most még egyet mondjatok meg skacok tom hogy rettentõ amatõr kérdés de amikor még a képességeket csinálom...(4 hit combo,focus stb)tudjátok abban a körben..már a 3/4-ét megcsináltam s után kiírja azt hogy választanom kell egy képességet és csakutána tom folytatni...hol kell választani?
Eisenhower
hát bazzeg ez a játék egy ultragagyi playstation átirat. mostmár annál a résznél vagyok mikor a sok törmelékbõl felépül a power rangers robot (F.A.Q.) de az istennek nem adja be hogy szétüsse ezt a szart. nyomo a focust kitérek és már nyomo is a gombot hogy berepüljön. erre beadja a videot mindíg hogy elüt a gányba. holott még a keze ott van ahol én vagyok alapbol.... elég is volt ebbõl a sz*rbol

Atkamon
akkor nem tudom...

littleNorbi
mindet próbáltam.

Atkamon
Több lehetõség is van ott! Próbáld ki mindet!

littleNorbi
Miért nem megy a játék?Mindent úgy csináltam ahogy itt: http://cochrane.atw.hu/ írja...

littleNorbi
Tudna valaki küldeni egy "Fixed Image"-t e-mail-ben, nem bírom letölteni a GCW-rõl !!!

littleNorbi
ja az más...

rage
A SecuROM 7 az a másolásvédelmi eljárás, amivel a játékot védik.
Úgyhogy azt nem kell letölteni...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

littleNorbi
Ja és a SecuROM v7est honnan lehet letölteni?

littleNorbi
1.2es vagy 1.0ás SR7.Stop-pal kell "hájdolni" ?

littleNorbi
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

kircso13
http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#SR7.Stop

Az élet eleme a lét!

littleNorbi
Honnan bírom ezt letölteni SR7.Stop ?

Hali! Egy kis help kénne. Ott járok hogy Neoval kijutottam az alagútból és most az utcáról bementem a házba csak nemtudom melyik lakásba kell bemenni. Annyi ajtó van ott hogy nem tudod melyik a jó. Vki segítsen. Sceenshotokat is beszúrhatnátok köszi.

Atkamon
Dupla ugrást kell ott használni...

littleNorbi
Honnan bírom ezt letölteni SR7.Stop ?

littleNorbi
Van crack rá?

Eisenhower
nah megprobáltam ujra mostmeg elsõre sikerült... ehh

Eisenhower
hali. egy kis help kellene. elkezdtem ezt a gammát? fent vagyo ka tetõn és az óra számol vissza 30 mp-et utána morpheus kifekszik azt irja ugorjak a helikopterhez. használom a focust. meg nyomom a z ugrást de bassza elérni.... vmi taktika vagy trükk? bár a trinity azért ha közelebb jönne a rohadt helikopterrel mennyive másabb volna... .

Talán ha fizikailag leszedned a cd/dvd meghajtókat, akkor elindulna...
2 Óra alatt sem tudtam elinítani 😞
Végigcsináltam az összes leírás szerint, leszedtem mindent amit valaki valaha is használt a játék elindításához, de nemsikerült. Ez az elsõ játék amit eddig nemsikerült elindítanom 😞 A mátrixba nemtudok belépni 😊 , de lehet hogy jóbb is így , mert visszaolvasgatás közben kiderült több írásból hogy a játék egy rakás sz****r, úgyhogy a kukában végezte 😊 A FAQ részemrõl megbukott 😞

Az új fiókom: DevLupius

Atkamon
Nekm van végig játszásom mind a három szinten, ha kell valakinek!

Bocs miondenkitõl, akinek végigjátszást ígértem. Ugyanis eltûnt, és most játszom újra, hogy meglegyen...

Atkamon
Egy külön topik kéne ennek: The Matrix Path of Neo: fikázások! 😄DD

Danecay
"Nem értem miért nem a Max Payne-esekkel csináltatták például ezt a játékot..."
Hát valószínüsíthetõen egy kiemelkedõbb matériát kaptunk volna a kezünk közé, nem ezt a s*art, már bocs.

Skacok. Megvan a Mátrix 10 lemezes díszdobozban. Megvan a könyv. Imádom az egész témát. Megvettem az Enter the Matrixot is (én hülyebaromállat) De ez a játék már vicc szerintem. Rohadjanak meg a tisztelt készítõk és a kiadó is. Ennyire jó játékalapanyagból 3 ekkora szart csinálni😞 <#mf3><#mf3>Hívjuk a guiness-t!

olyan ez a játék is, mintha egy fejlesztõgárdát bezártak volna 2000-ben és azt mondták volna nekik, hogy majd adjuk az anyagokat ti csináljatok egy játékot, majd ha készen lesztek, akkor kiengedünk titeket. Nem értem miért nem a Max Payne-esekkel csináltatták például ezt a játékot... GYÖKEREK

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Hi!
Nekem nagy nehezen sikerült elindítanom a gémet, de sajna lefagy, ha az elején amikor futsz le a tetõrõl és már Smith bácsit lehagytad, akkor lefordulsz a lépcsõn és lefagy (6. emelet). Jó van mondom akkor elfogadom, h elkaptak, ott meg leütöm az elsõ embert a KUng Fu tréningnél és ismét befagy. Pedig egyébként megy, mondjuk néha szaggat, de megy. Most reinstallozom, meg a patchet is felraktam (tököl egy fél órát a Chinese Traditionallal, amit választani sem lehet) de az sem segített. Szóval, ha valkinél fenn állt már ez a probléma az szóljon, vagy ha van ötlet, mert igy nem naon tudok véleméynt alkotni, mert nem jutok semeddig. Elõre is kösz mndent! Katto
Atkamon
FAQ! Baszzus már hányszor kérdeztél olyat ami a faq-ban benn van?

asfa
bellasitod és zuzod ha jol tom

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Még egy kérdés, azt a lila ruhás boszorkányt azt hogy kell legyözni ?
Ok.Kószi szépen, kipróbálom, remélem hamar sikerül megcsinálni<#taps><#gun>
Atkamon
Itt meg kell várni, hogy ne metró jöjjön mindig, hanem teher vonat! És olyan kocsira kell felugrani, amin nincs semmi!

Atkamon
Meg kell keresni a jó ajtót! AMikor átugrasz arról a padlóról, amelyikre érkeztél, ott fordulj balra, aztán a falnál jobbra! Ott lesz egy pici folyosó a végén az ajtóval!

Hi! Egy kis segitség kellene. Egy metroállomáson vagyok, ahol iszonyat sok a katona és az egyik oldalon folyamatosan jön a metro. Elvileg valahova rá kellene ugrani, de hiába. Pontosan akkor mit is kell csinálni? Ezt kellene csinálni :
hogy kell megcsinálni azt a pályát amikor az "ûrben" vagyunk és a helyes ajtot kell megtalálni. én nem találtam semmit <#nemtudom>
Hát ha arra a max payne kungfu modra gondolsz amit a TRW adott ki a keze alól, az tényleg nagyon jó lett, fel is került megint a gépemre a Max payne... 😊
Atkamon
jaa

Shep
Rosszul értetted, a pár arra vonatkozott ami jó (nekem tetszik) és nincs benne a kung fu modban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atkamon
Milyen pár kombóról beszélsz te? A gém tele van jobbnál jobb kombókkal! Én már két hónapja jáccom és még nem fedeztem fel az összes kombót! És nagyon jók vannak!