The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
You must select a new ability before you can continoue.
Hol kell válsztani a képességet???
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Most még egyet mondjatok meg skacok tom hogy rettentõ amatõr kérdés de amikor még a képességeket csinálom...(4 hit combo,focus stb)tudjátok abban a körben..már a 3/4-ét megcsináltam s után kiírja azt hogy választanom kell egy képességet és csakutána tom folytatni...hol kell választani?
Úgyhogy azt nem kell letölteni...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Végigcsináltam az összes leírás szerint, leszedtem mindent amit valaki valaha is használt a játék elindításához, de nemsikerült. Ez az elsõ játék amit eddig nemsikerült elindítanom 😞 A mátrixba nemtudok belépni 😊 , de lehet hogy jóbb is így , mert visszaolvasgatás közben kiderült több írásból hogy a játék egy rakás sz****r, úgyhogy a kukában végezte 😊 A FAQ részemrõl megbukott 😞
Az új fiókom: DevLupius
Hát valószínüsíthetõen egy kiemelkedõbb matériát kaptunk volna a kezünk közé, nem ezt a s*art, már bocs.
olyan ez a játék is, mintha egy fejlesztõgárdát bezártak volna 2000-ben és azt mondták volna nekik, hogy majd adjuk az anyagokat ti csináljatok egy játékot, majd ha készen lesztek, akkor kiengedünk titeket. Nem értem miért nem a Max Payne-esekkel csináltatták például ezt a játékot... GYÖKEREK
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Nekem nagy nehezen sikerült elindítanom a gémet, de sajna lefagy, ha az elején amikor futsz le a tetõrõl és már Smith bácsit lehagytad, akkor lefordulsz a lépcsõn és lefagy (6. emelet). Jó van mondom akkor elfogadom, h elkaptak, ott meg leütöm az elsõ embert a KUng Fu tréningnél és ismét befagy. Pedig egyébként megy, mondjuk néha szaggat, de megy. Most reinstallozom, meg a patchet is felraktam (tököl egy fél órát a Chinese Traditionallal, amit választani sem lehet) de az sem segített. Szóval, ha valkinél fenn állt már ez a probléma az szóljon, vagy ha van ötlet, mert igy nem naon tudok véleméynt alkotni, mert nem jutok semeddig. Elõre is kösz mndent! Katto
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!