3510
-
Andretti #2629 Na sztem ezekre nem tudsz válaszolni!
A filmet esküszöm utoljára akkor láttam, mikor az HBO-n levetítették egymás után őket 9től! a játékkal pedig e hónap 15 16 és 17-én és 21-én játszottam!!! A kérdések:
Az első részben milyen borítékban kapja a telefont? (pofon egyszerű)
Milyen márkájú és típusú a telefon? (gondolkodtató lehet)
Hány mm-es a golyó ami eltalálja trinityt? (egyszerű)
Hány repedés van azon a tükrön, amelyikbe belenyúlva Neo először elhagyja a mátrixot. (nehézkes lehet)
Mikor épült a nabukodonozor? (megint csak egyszerű)
Ha kell még kérdés tudok... -
Andretti #2628 nekem qrva jó a gépem, full detailon futtattam, legnagyobb felbontáson és a játék egyetlen egyszer sem szakadt meg, még textúra hiba sem volt. semmi. tökéletesen futott. Akkor se szagatott, mikor morpheus megmentése előtt a lift előtt jönnek a katonák, és szinte végig bullettimeban comboztam őket a túlvilágra, és még akkor sem szagatott egy millisecundumra sem... Úgyhogy akinek szaggat, vagy nem jó a textúra a gépét szidja ne az atarit!!! (mint leotheprince!) vegyél rendes gépet, amit PC-nek hívnak, utánna pattogj nikkelbolha! -
#2627 Aztamindenit! Milyen géped van, hogy nem szaggatott?
Vagy neked nem rontja a játékélményt, ha képregény lesz belőle? -
Andretti #2626 Ja és ez az összes 2005 ben megjelent játékra jó, ami securom v7 védelemmel van ellátva... Majdnem mindnél teszteltem is!
Amúgy a game iszonyatosan jó. Nagyon tetszik a befelyezés, és jól is tették hogy átírták. Az önfeláldozós cucc egy PC játékba tényleg elég láma! Csak megint és megint el lett egy picit rontva. Méghozzá ott hogy túlontúl rövid. 3 nap alatt toltam végig elsőre. Hétköznap, suliidőben. másodjára már egy szombat elég volt, legnehezebb fokozaton. Ha emlékeztek rá az Enter the Matrix is ilyen volt... Jó jó, de 6 óra ingame után vége is van. A grafika átlagban nem a legjobb, a mai technológiákat figyelembe véve, De a bullet time most is el lett találva, és a Helikopteres résznél nagyon jó a grafika is! A játékélmény, és az éra egyszerűen felülmúlhatatlan. A merovingi kastályában a labirintusos rész meg a hangyák kicsit gáz, meg a vámpírok is, de üsse kavics. (A legrosszabb az a női démon volt, aki ott varázsolgat meg minden. az nem a mátrix stílusa!!!) A démonvasút is gyér (ahol a kocsi fejjel lefele van.) A legjobb részek a helikopteres, meg a végén a harc még az 1 smith ellen. utánna a giga smith már csak poénos, de nem élvezhető, hisz annyira statikus hogy már fáj. csak hosszú! Na remélem senkinek nem lőttem le poént a játékból... ha mégis akkor bocs.
ui: A securom v7-ről még annyit ne próbálgassátok a sok lockert meg az anti blahh meg blaxx okat, a blacklisteket, és a memory writereket. MIND EGY KALAP (s.h.i.t.) amit írtam az tényleg gépfüggettlen és működik, elég sok fajta cdvel (reloaded, clonecd, UBB, nero) és nagyon nagyon sok játéknál. És nagyon egyszerű is! -
Andretti #2625 Crack nélkül is megy teljesen jól!
1. Beteszed a cd-t a legújabb (4.00) Daemon toolsba.
2. Letiltod az összes (vezérlőpult-->rendszer-->eszközkezelő) fizikai cd-romodat, (remélem érti mindneki) és csak a Daemon tools meghajtója marad engedélyezve.
3. A Daemon toolsban bekapcsolod az összes védelmet (főeg a SecuROM v7-et)
4. indítod a crackmentes játékot! -
#2624 A kockakereket a kocsikon ki lehet kapcsolni... -
leotheprince #2623 NA MIVAN HOL VAGYTOK?
-
leotheprince #2622 te csak ne foglalkozz vele hogy én hogyan írok.
egyébként meg én is MATRIX FAN vagyok és ti gyerekek nem tudtok olyan kérdezni tőlem a MÁTRIX-al kapcsolatban amire én nem tudom a választ!
amúgy meg nekem is bejön a játék csak tudjátok milyen FLASH-rontó tud lenni néha egy ilyen dolog??? ha már egyszer vették az időt és az energiát hogy "tökéletes" harcrendszert kidolgozzák akkor meg mi a f*sznak nem voltak képesek teljes munkát végezni????
egyébként az ENTER THE MATRIX c. programot ti is ismeritek? ugye?? akkor ugye hogy milyen jó a kockakerék a kocsikon igaz?
na mentem majd osszatok még -
#2621 egy vélemény... Nekem rohattul teccik! Nem érdekelnek a hibák... Azt hiszem ilyen egy igazi mátrix fan!:P -
#2620 Hát én hozzászólok. Szerintem tanulj meg helyesen írni. :) -
leotheprince #2619 CIAO
sztem annél mélyebre nem súlyedhetne az atari
a harcrendszer tökéletes úgyan de minden más a legalja.pl:amikor nincs nálam fegyver csak úgy egyszerűen ANIMÁLÁS NÉLKÜL, mint az oldscool andventure játékotban. egyszerre max:6 Smith erejével teheted próbára magad ami sztem egy picit..... nemis a bib*szott kevés, az alternatív befejezésről nem is beszélve.
mintha csak egy régi advesture játékban lennék aminek kicserélték az engine-jét
köszi a figyelmet és szóljatok hozzá -
#2618 -
#2617 1. Beírod hogy gamecopyworld.com
2. Rákattintaszz a képek alatt a "game index" feliratra
3. Megkeresed a 't' betűnél a The Matrix Path of Neo-t, és rákattintasz
4. Megkeresed a Fixed exe-t és rákattintasz
5. A megnyíló oldalon kiválasztod valamelyik mirrort ami mellett zöld online felirat van.
6. És akkor bejön a letöltést jelző ablak, és ott arra kattintasz hogy Mentés lemezre.
Remélem ez már elég részletes. -
#2616 Itt van minden leirva! -
#2615 Hi! Én már végigvittem a game-t és naggyon király:) Csak az az egy gondom van, hogy nem figyeltem eléggé oda a részletekre, és nem gyűjöttetm össze minden bonus cuccost. Ha valakinek esetleg van egy végigjátszása, vagy el tudná mondani hogy hol vannak a cuccok, akkor az nagyon zsír lenne:) THX -
Xeran #2614 crackot szeretném letölteni, de azon a gamecopyworldön nem tom hol van.. belépek aztan ott vannak mirrorok oda is belépek... aztan ott nincs semmi a matrixhoz. szal vki pontosabban leirná hogy hol van az a crack? -
#2613 Nekem nem indul el a reload verzió, a menü még jó de mikor indulna maga a játék hangon kívül nincs semmi, csak feketeség kivéve ha elöugrik valami mikor pl választani kell az elején pirulát. valaki tudja mi a baj? -
Kindgrind #2612 Köszi
Közben már rá jöttem -
#2611 Mikor már sokat megvertél, akkor nem metró fog jönni az egyik sínen, hanem tehervonat! Annak lesz olyan kocsija, amin nincsen semmi! Arra kell ráugrani! -
Kindgrind #2610
Üdv.
Hogy lehet tovább juttni onnan amikor a Smith ügynök és katonák jönnek egy mertoállomáson? (az állomás közepén van 1 bodé) Már vagy félórája öket verem
-
priluki #2609 Hi,1 hete kezdtem játtszani a játékkal kb a köepénél tarthatok hát mit mondjak van bennt egy két hiba,bug ilyesmi de sztm a hangulata,maga a történet nagyon tetszik sokan leszolták ezt a játékot de sztm tényleg jo.
csak egy vélemény... -
#2608 Morpheus mondja hogy hova menj! -
tréj #2607 utána ki ir minden szart.na akkor ot mit csináljajk
-
Beckham007 #2606 Hy!
Elakadtam már nagyon az elején!Amikor lopakodni kell a rendőrök elől! Átfutok a szemben lévő akármibe, elbújok de utánna hova kell menni???? -
#2605 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=rld-mpon!rar
A zöld online feliratú linkekből válassz egyet -
#2604 Talán beirod a keresőbe te láma... -
tréj #2603 és ott mire katincsak
-
#2602 www.gamecopyworld.com itt van a crack -
#2601 Crackeled -
tréj #2600 tudja valaki hogy mit tehetek???????
-
tréj #2599 nem xp-ém
-
loga #2598 Winfos 2000red van? -
loga #2597 Jo akkor tobbszor ki es bemegy a csavo nem volt nehez rajonni. -
loga #2596 Oke lehet de mindig van valasztasod hogy milyen kombot viszel be. A sajat valasztasaim sokkal latvanyosabbak mint amiet kiir soxor.
Amugy koszi a helyreigazitast! -
tréj #2595 lene egy kérdésem.milehet anak az oka hogy feltelepitem a matrix path of neot és amikor már feltelepitetem átálitom windows 2000 kompatibilisre és elinditom az sr7 stopot és ot rájomok a hide-ra és elinditom a játékot és elkezd pörögni egy cd és utána a cd eltünik és lesz egy vilanás és uttána semi sem történik nem indul el a játék.help. -
#2594 Akkor még csak az oldalán fog állni... -
#2593 A weapon stripek nem csak abból az egyből állnak, amik ott vannak. Az a kardos is csak akkor sikerül, ha két ellenség pont abban a helyzetben áll, amelyik a kombóhoz kell. És amikor piros akkor nem csináltál meg kombót. Az oké hogy jó dolgokat csinál, ha piros de tudna jobbat is... -
loga #2592 Vasuti kocsi nem tudsz kimenni mert: NEM latod hogy a kocsi fejjel lefele van????
Menj ki a kocsibol aztan menj vissza es akkor jo lesz. -
loga #2591 A weapon elveves nekem sem ment. A 3as sem a karddal... Amikor helyesen csinalod meg nemelyiknel zold karik a nemelyiknel piros karika amikor piros akkor tobb combot nyomattal jol egymas utan nalam legalabbis mindig amikor sikeresen ment akkor volt piros.
Visszaterve mikor robbantani kell az oszlopot es legugrik hozzad egy ugynok en lezuztam a melybe erre jott egy masik hehe
De lehet nekem azert megy jol mert szeretem az MK-t :) komboaradat -
#2590 Akkor nem tudom...