3510
-
Trion #2669 ki tudja mit kell csinálni amikor rolandnak segitek ????
ott az a daru de hogy teszem az ajtó elé ? Vagy mit csináljak ?
plz segitsetek -
#2668 A legtöbb játékhoz valóban, de például a Battlefield 2-höz kell a lapozófájl 1GB RAM-mal is, mert ha nincs, akkor egy idő után állatira elkezd akadni, és kiírja, hogy elfogyott a virtuális memória... -
Trion #2667
ki tudja mit kell csinálni amikor rolandnak segitek ????
ott az a daru de hogy a fa..... teszem az ajtó elé ?
Segitsetek!!!!!!!
-
Trion #2666 -
Trion #2665 ki tudja mit kell csinálni amikor rolandnak segitek ????
ott az a daru de hogy a fa..... teszem az ajtó elé ?
Segitsetek!!!!!!! -
Andretti #2664 azért kapcsold ki, 1 GB ram bőven elég, felesleges mellé aza a túró lapozófájl!
Atkamon: minden meghajtón 0-ra állítod a lapozófájl maximum méretét. -
#2663 Már próbáltam, de nekem nem darál, hanem néha szaggat (9-10 grafikán, valószínűleg a játékban rosszul megcsinált 3.0-as shaderek miatt)
De nem baj, lejjebb vettem, most már jó. Nem a lapozófájl okozza.
Amúgy a winchesterem: Western Digital 250GB Serial ATA 7200rpm -
#2662 Hogy kell ott mindent kikapcsolni? -
Andretti #2661 aha! -
Richard90 #2660 ok
sikerült
a virtuális memória 0mb. akkor jó nem:? -
Richard90 #2659 Rákattintok hogy ne legyen lapozófájl.
később visszalépek és ugyanúgy az alapbeállításpn van -
Andretti #2658 hát azt, hogy a lapozófájl az magyarul memóriapótló. Ha van 256 kB memóriád, és mellé 1024 kB lapózófájl, az olyan mint 1278 kB memória. A windows ha van lapozófájl, akkor azt hassználja, és nem a valódi fizikai memóriát. A bökkenő csak az, hogy a lapozófájl írási és olvasási sebessége kb százada a fizikai memória írási és olvasási sebességének. -
#2657 És mit változik ettől a gép? -
Andretti #2656 Na wezérlőpult-->rendszer-->speciális(fül)-->speciális(fül)-->virtuális memória(doboz,alul)-->módosítás(gomb)-->mindent kikapcsolni!!! -
#2655 öh... azokat a lapozófájlokat hol kell kikapcsolni? -
Andretti #2654 Kapcsold ki a windows lapozófáljait. Attól a gép tuti jobb lesz! Amúgy mekkora winchestered?
A Most Wantednál faterom észrevette, hogy bár a játék fut jól, a winyó darál mint állat. És óránként egyszer meg is állt a játék vagy fél percre. (takarításra gondolom). Ekkor hozott két új memóriát, és kikapcsolta a lapozófájlokat. Azóta táltos a gép!!! -
#2653 Csak amiatt írtam, mert láttam, kinek címezted a választ...
"Nem vitatom... De érdekes, hogy gyengébb kártyával élvezhetőbb a játék..." - előfordul... -
Andretti #2652 Amúgy hol van leotheprince? Eltűnt vagy mi? -
Andretti #2651 Nem vitatom... De érdekes, hogy gyengébb kártyával élvezhetőbb a játék... -
#2650 Ő csak kijavított, az alapgondolat az enyém -
Andretti #2649 pontosan... De itt van vhol a kutya elásva... ilyesmi téren... -
#2648 Köszönöm, így pontos. -
Richard90 #2647 kijavítalak!
képes a 3.0 Shader Model megjelenítésre -
#2646 Nekem van ám egy halvány sejtésem, hogy neked miért nem szaggat maxon. Nvidia 6600GT-d van, ami tudtommal nem képes Shader Model 3.0 megjelenítésére, amit elvileg a 9-10-es grafikai minőség használ. Így ha felnyomod, akkor sem terheli a shader 3.0 a procit, a kártyát, a RAM-okat. Viszont a 6800-as széria már tud 3.0-as modellt, ezért ha ezekkel rakja fel az ember maxra, az eléggé rendszerigényes, főleg, ha alul van optimalizálva egy játék. (Játszottam már 3.0-as shaderekkel más játékokban, amik jól mennek)
Na mindegy, ez az én véleményem / sejtésem. -
Andretti #2645 Na akkor csak a game a hibás nálad. tölts le más verziót, hátha az jobb... de ha meg már vlgigvitted, akkor mindegy. Pixi ez pontosan így van! -
Pixi #2644 Jó ez a Game csak a maga módján...! -
#2643 Csak hozzáteszem, hogy ez a The Matrix - Path of Neo-t kivéve tényleg így van. -
Andretti #2642 Persze. A játék pazar, és elképesztően mátrixhű. A grafka nálam istenkirály, de többen panaszkodtak, hogy nem jó a grafika szaggat, de nálam a full detail veállításon nagyon-nagyon szép volt a környezet, és a gyors játéktempót simán elbírta a játék. Mindenképp megéri, még ha nem is tetszett a mátrix film akkor is lehet bejön majd ez a game! -
Richard90 #2641 Amúhy milyen a játék?
Jó a grafikája?
Megéri letölteni? -
Andretti #2640 biztos minden smakk azon a gépen? Egy olyanon a legtöbb mai játék maxon simán fut. -
#2639 Ühüm. Nekem néha a játék közbeni grafikai motorral renderelt részeknél. De azért így sokkal jobb, báe szerintem még mindig ronda. De azért ha túlteszem magam ezen, egész jó. -
Andretti #2638 én mindent a maximumra vettem! És komoly semmit nem szaggatott! -
#2637 És hányas grafikai minőségen nem szaggat?
(Most felraktam újra a játékot, és ehhez a konfighoz nagylelkűen felajánlott 2/10-es grafikai minőséget. Igaz, a régi kártyával 0-án is szaggatott, most legalább nem szaggat, de azért érdekelne, te hogyan használod.) -
Andretti #2636 Az én gépem "csak": ASUS P4P800 alaplap, Intel Pentium 2,6 GHz [Dual Core] (felhúzva 2980 MHz-re) Nvidia 6600 GT (eredeti 350 MHz belső órajelről felhúzva: 531 MHz-ig), 2*Kingmax 512 MB DDR RAM (400 MHz). Ja és fontos hogy nincs lapozófájl. Azt kapcsolja ki mindenki akinek van 1 GBramja, mert a lapozófájl hatása a gépre olyan mint malackára a szembeszél! -
Andretti #2635 vagy amit mondasz, vagy szégyenében elsüllyed... Amúgy ha már látta 15-20 szor a filmet tudná mindet fejből. (mint én is...) -
Andretti #2634 tört, 1.0-as verzió szűz változat! -
#2633 Hozzáteszem, hogy ezzel a videókártyával még nem próbáltam, csak az előzővel, a 6800LE-vel. De szerintem annak is elégnek kéne lennie. Lehet, hogy majd kipróbálom ezzel a karival is.
Még valami:
1.) eredeti játékod van patchelve?
2.) tört patchelve?
3.) patch nélkül használod? -
#2632 Szerintem most megnézi gyorsan a filmekből ezeket a részeket és megnézi a válaszokat!:DDDD -
#2631 Na erre én is kiváncsi vagyok!:DD -
Andretti #2630 A te géped is elég kell hogy legyen, valami rosszul van ott beállítva!