The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
köszi
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
A CloneDVD-s verzió megy a RELOADED által kiadott crackkel?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
<#violent>#violent><#gun>#gun><#hawaii>#hawaii>
ja, meg ki kell használni a romos épületeket is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
eszméletlen gagyi! Igaz nem egy Enter the Matrix mert annál jobb de azért még mindig lehetne mit csiszolni rajta... itt értem azt hogy néha Neo lába átlóg a köpenyen meg gyengécske grafika... nem tudom miért adták ki most! rá ért volna! inklábbb csinálták volna meg rendesen!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Next PC upgrade: 2022
Na meg sok mást.Ja és ne istenítsetek
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A legutóbbi másolásvédelmeket szinte kizárólag olyan "ifjoncok" dolgozták ki, akik régebben a feltörésükkel foglalkoztak - csak most a cégektõl sok pénzt kapnak azért, hogy pont a magukfajták törekvéseit megelõzzék.
Ebbõl kifolyólag ugye nem kell ecsetelnem, hogy mostanában miért is tart olyan sokáig a legtöbb új játék feltörése? Vagy hogy miért szaporodtak el a félmegoldást nyújtó "mini-image"-ok? <#wow3>#wow3>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Securom 7 törve errõl ennyit jöhet SF3.6 😄
Aki exéhez hozzájut ne fogja vissza magát link ügyileg 😄
Next PC upgrade: 2022
Összevissza vana padló-lépcsõk lámpák...tudjátok.Legfelül van egy ajtó de az
rácsos...Mit kéne tennem?
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Kellemes Unnepeket
nYni