3510
-
Daudi Baldr #2749 Atkamon és Andretti kössz a segítséget.Nem láttam, hogy vannak ilyen félhalvány vackok is:)Hogy lehet, hogy mindenki vágta?Csak én vagyok ilyen vak???!!! -
Andretti #2748 Ja úgy tűnik vagy othagyták a gamet vagy végigtolták... Én 1x végigvittem és töröltem le... majd ha kedvem lesz felrakom megint, de egyhamar nem lesz, mert annyi game van itt hogy nem győzöm végigvinni őket!!! -
Na mi vn? Mindenkinek ilyen jól megy a játék? Semmi kérdés vagy valami??? -
Egy olyat kell választani, amelyik ki van jelólve. de még nincs megtanulva! Menny rá az egyik olyanra, majd ott megnézheted mi az és meg is tanulhatod. -
Andretti #2745 nem speciális, hanem extra bocs, asszem van egy sárga gömb a jobb ficakban... -
Andretti #2744 Választanod kell egy speciális képességet... ha jól emlékszem... -
Daudi Baldr #2743 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni:a pályák közt vannak olyan részek ahol Neo bácsi lebeg és spec képességet lehet választani neki..(remélem vágjátok)
Most végeztem a jaték elején levő házas pályával (a Morpheus-Catch me után) és ismét előjött ez a spec képesség választás, de akármit nyomok semmit sem csinál.Please help!Előre is kössz! -
Ja bocs! Nem neked! zotosznak irtam! -
Andretti #2741 nekem vagy zotosznak? -
Hát nem tom de szerintem neked alapból nem való ez a gém... -
Andretti #2739 vagy megcsinálod vagy nem. De ha nem gamelsz vele nagy dolgot hagsz ki!!! Nagyon j a game!!! CSak megint túl rövid lett... -
zotosz #2738 Ha nem vagy matrix fan az elejét, a "tréning" részt unod. Ott a játék a programokon át "megtanít" játszani. Ha hallgatod az angol szöveget, folyamatosan kommentál...
És ezen h lehet tovább lépni? -
Andretti #2737 Ugyanaz mint a 2735... Nekem bevált, és 5 osztálytársnak is... -
Andretti #2736 Ha nem vagy matrix fan az elejét, a "tréning" részt unod. Ott a játék a programokon át "megtanít" játszani. Ha hallgatod az angol szöveget, folyamatosan kommentál... -
Andretti #2735 2625. olvasd el. Kipróbáltam idestova 30-40 játékon (mind 2005 jan 1 után kiadott) (reloaded, UBB, és clonecd-s cdkel és dvdkel.) És az összesen működött kivéve a civilization 4-et, de ott is a cd védelmen átmegy, csak a progi hibás. A cd védelem tönkreteszi, mert elindul, de durrogás mellett le is áll. Nocd mimi imagevel megy, és nincs crack, nincs antiblax,blahh semmi háttérprogi, blacklist és nincs registry módosítás. 4.00HE deamon toolsom van, ami 100% képes áttörni a securom v7-et!!! (amely 2005 jan 1 után lett beiktatva.) -
zotosz #2734 üdv mindenki,
h kell ezt a gamet játszani? Elején elkúrtam a tetőn mikor jött a 2 rendőr, és rámentem a vmi szarságra. És ettől kezdeve meg csak ilyen hülye küldetések vannak vagy mik. középen neo és körülötte ilyen körök és ott kell választani.. volt már kungfuzás meg kardozás. Biztos h így kell ezt a játékot tolni? Mivol h így geci unalmas... -
Andretti #2733 Ez kokréten a eleron proci miatt van. 100%. Ha megnézed egy celeron és egy pentium 2.4-es árát, megvan a válasz (2* annyi a pentium) a belső mag a pentiumban egészen más, terhelés optimalizált és sokkal jobb gyorsabb..... és drágább is. Azt ha kicseréled (és ha elég jó az alaplapod) a modern játékok legtöbbje elfut mediumon. Ja és fontos a VGA!!! -
lehet hogy többször is ujra kell. -
Akkor patcheld! -
csoffadt bagoly #2730 újraindítottam, de nem megy:( -
Ez egy bug! Indítsd ujra a játékot és akkor talán jó lesz. -
csoffadt bagoly #2728 HY! Remélem tudtok majd segíteni. Ott akadtam el, mikor Ballardnak kell segíteni. Azt mondja hogy az éttermen keresztül kell menni, de mikor odaérak a nyitott ajtajához, nem tudok rajta bemenni, és ő sem megy. -
Közben rájöttem, hogy azokat meg jól időzített oldalkitéréssel kell kivédeni, és megcsináltam hardon is! Mindössze kétszer talált el! Úgyhogy most már elérhető az összes "legális" cheat.
Tetszett a játék, de grafikára, az optimalizálásra és a bugmentesítésre szánhattak volna több időt és fáradtságot. -
reco #2726 egyszerü elinditás:
-fölrakod a játékot(az mds fálj-al)
-le töltöd a mini image-ot a www.gamecopyworld.com- rol
-deamon 347-be mountolod a mini image-ot
-SR7S stop programot elinditod és letiltod vele a meghajtokat(vagy is a programba meg nyomod a HIDE gombot)
-win 2000 kombatilis rakod az EXE fált(azt amelyikkel elinditod a játékot)
-és jácco -
reco #2725 azt inkább ki kerülni kell nem??
-
reco #2724 szerintem nem yo játék és föleg a graf miatt
-
Köszi, sikerült megcsinálnom normal módon.
Most van egy másik problémám.
Hardon próbálom, és van egy olyan ütés, amit itt gyakran csinál, hogy alulról keresztben felfelé. Azt még ezzel sem sikerült kivédenem se oldalra, se fölfele.
Azt hogyan kell kivédeni? Vagy csak az időzítéssel van a baj? -
Csak egyszer kell megnyomni olyankor az evade-t, nem kell a nyilakkal csinálni semmit! Akkor felfelé repülsz! -
SPOILER KÉRDÉS!
Próbálom megcsinálni a végét normal módban is, de egyszerűen nem tudom kivédeni a Megasmith olyan oldalsó ütéseit, amelyek elrepítenek a francba. (Messzire, ahova autókat dobál, a képen látható, katt rá)
Van valakinek tippje, tanácsa, taktikája?
-
Hát ja! Az pedig jó lenne. Amúgy nem lehetne valahogy megcsinálni, hogy minden pálya kezdetén egy bot legyen előttem vagy egy kard? Olyan jó lenne. -
Miután végigvittem a játékot, gondoltam, de jó lesz az összes képesség birtokában szétverni mindenkit a régi pályákon. Aztán kiderült, hogy ott nem rendelkezem a később megszerzett képességekkel. Kár. -
Ha már ezt a részt nem tudod megcsinálni(már pedig nagyon könnyü) akkor ne is folytasd a játékot, mert ennél csak nehezebb lesz... -
valaki elárulná,hogy mennyi a tréner program?
mer oké, kardozgatok én szivesen, meg sok sok baromság, de itt a trinity féle kardozás után már "kicsit" uncsi,hogy sehol semmi akcio, csak közönséges 5 perc alatt el kéne érni 5000-t,de persze "véletlenül" pont akkor kell kinyirodnom 15000 pont körül,amikor márcsak 2-3 mp van hátra...
vagy csak akkor lesz ebből játék, ha megvan az összes jel,amiket mutogat 2 program között?
mer a mozdulatok élvezetessé teszik a játékot, mégha a graf le is huzza a béka alá... -
kisspe2 #2716 OLVASD EL A FAQ-T -
-
Hesler #2714 Ez a játék kifogott rajtam pedig mindnet probáltam már és mindig kirija hogy kéri a cd-t meg mit tom én. pedig a gépnek lazán birni kéne
légyszi segitesetek -
Hesler #2713 Tud nekem valaki segiteni mit tegyek eselteg crackelni kell vagy mi mert semmit se tudok
köszönöm Laci -
1.) Mert szarul van optimalizálva.
2.) Meg talán a proci miatt. Meg a videókártya miatt. Ha úgy gondolod, elégnek kéne lenniük, akkor lásd 1.) pont. -
Miért akad a játék nálam !!!! celeron 2.4ghz 512 ram ati 9600 pro -
Mindig működik: #2697
Egyéb megoldásokat majd mások ecsetelnek.