The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi,1 hete kezdtem játtszani a játékkal kb a köepénél tarthatok hát mit mondjak van bennt egy két hiba,bug ilyesmi de sztm a hangulata,maga a történet nagyon tetszik sokan leszolták ezt a játékot de sztm tényleg jo.
csak egy vélemény...
csak egy vélemény...
utána ki ir minden szart.na akkor ot mit csináljajk
Hy!
Elakadtam már nagyon az elején!Amikor lopakodni kell a rendõrök elõl! Átfutok a szemben lévõ akármibe, elbújok de utánna hova kell menni????<#help>#help>
Elakadtam már nagyon az elején!Amikor lopakodni kell a rendõrök elõl! Átfutok a szemben lévõ akármibe, elbújok de utánna hova kell menni????<#help>#help>
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=rld-mpon!rar
A zöld online feliratú linkekbõl válassz egyet
A zöld online feliratú linkekbõl válassz egyet
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
és ott mire katincsak
www.gamecopyworld.com itt van a crack
tudja valaki hogy mit tehetek???????
nem xp-ém
Winfos 2000red van?
Egyszeru Dal
Jo akkor tobbszor ki es bemegy a csavo nem volt nehez rajonni.
Egyszeru Dal
Oke lehet de mindig van valasztasod hogy milyen kombot viszel be. A sajat valasztasaim sokkal latvanyosabbak mint amiet kiir soxor.
Amugy koszi a helyreigazitast!
Amugy koszi a helyreigazitast!
Egyszeru Dal
lene egy kérdésem.milehet anak az oka hogy feltelepitem a matrix path of neot és amikor már feltelepitetem átálitom windows 2000 kompatibilisre és elinditom az sr7 stopot és ot rájomok a hide-ra és elinditom a játékot és elkezd pörögni egy cd és utána a cd eltünik és lesz egy vilanás és uttána semi sem történik nem indul el a játék.help.
A weapon stripek nem csak abból az egybõl állnak, amik ott vannak. Az a kardos is csak akkor sikerül, ha két ellenség pont abban a helyzetben áll, amelyik a kombóhoz kell. És amikor piros akkor nem csináltál meg kombót. Az oké hogy jó dolgokat csinál, ha piros de tudna jobbat is...
Vasuti kocsi nem tudsz kimenni mert: NEM latod hogy a kocsi fejjel lefele van????
Menj ki a kocsibol aztan menj vissza es akkor jo lesz.
Menj ki a kocsibol aztan menj vissza es akkor jo lesz.
Egyszeru Dal
A weapon elveves nekem sem ment. A 3as sem a karddal... Amikor helyesen csinalod meg nemelyiknel zold karik a nemelyiknel piros karika amikor piros akkor tobb combot nyomattal jol egymas utan nalam legalabbis mindig amikor sikeresen ment akkor volt piros.
Visszaterve mikor robbantani kell az oszlopot es legugrik hozzad egy ugynok en lezuztam a melybe erre jott egy masik<#gun>#gun> hehe
De lehet nekem azert megy jol mert szeretem az MK-t 😊 komboaradat
Visszaterve mikor robbantani kell az oszlopot es legugrik hozzad egy ugynok en lezuztam a melybe erre jott egy masik<#gun>#gun> hehe
De lehet nekem azert megy jol mert szeretem az MK-t 😊 komboaradat
Egyszeru Dal
Még talán úgy lehet megcsinálni, hogy átudgrasz az ellenség fölött ugy hogy leteszi a fejére a kezét és attól úgy stunnolva lesz. És akkor alapból a háta mögé kerülsz és nyomd meg a weapon strip gombot
Onnan tudod, hogyha jó a kombó, hogy egy züld kör jelenik meg ott ahol ki volt irva hogy mit csinélj. Azt én sem tudom megcsinálni! Nem értem...
Onnan tudod hogyha lenyomtad megcsinálja a kombót
Bemondja az állomás nevét és akkor húzd meg a kart. De elõtte legyen a kocsi a helyén. Vagyis a padló legyen lent 😉
Ezt úgy tudod elérni, hogy ki-be járkálsz a kocsiba. Minden egyes kocsiba árkezéskor egy negyedet fordul a kocsi...
Remélem ez segít.
Ezt úgy tudod elérni, hogy ki-be járkálsz a kocsiba. Minden egyes kocsiba árkezéskor egy negyedet fordul a kocsi...
Remélem ez segít.
Skacok! Én konzolon nyomom és nagyon kihalt a gém konzolos topikban. De nem baj, ha itt kérdezem. Az a kérdésem, hogy amikor csinálom a kombót és közben bal alsó sarokban kiírja, hogy mit nyomj. Honnan tudjam, hogy elfogadta, hogy lenyomtam? És a "fegyveres átvétel mozdulat" level2 szinten nemtom megcsinálni. Hogy kerülhetnék az ellen háta mögé? Lopakodva?
THX!!
THX!!
Fákjúal!
Amikor bemondja az állomás nevét a vezetõ.
Biztos leírtátok már elöbb, csak most nincs nagyon kedvem olvasni. Szal ha vkinek nincs nagyon terhére akkor leirná nekem hogy a metros pályán amikor meg kell állítani a szerelvényt, mikor kell a vészféket meghuzni hogy ne téglafal legyen az ajtóba? ha vki tud segiteni akkor légysz irjon. köszi.
A hanyás rész nagyon nehéz volt. Már nagyon untam egy idõ után hogy legyûrtem vagy 3 hangyát aztán bementem egy ajtón és jött megint 3. Na de már a végén vagyok a játéknak
Köszi, sikerült. Elõször én is a tetéjére kezdtem el ugrálni <#wink>#wink>Most nyomom azzal a nagyranõtt hangyával<#nyes>#nyes>
De mikor lõni kezdi õket várd meg míg Trin szól, hogy menj - nem tudom kell-e de kifogytam az ötletekbõl 😞
a lényeg, hogy ne kezdj el felugrálni a tetejére, mint én. beléptem arra a pályára, felnézek, mit látok? qrva magasan egy csomó lebegõ faldarab. a "normális" játékok logikája szerint ilyenkor szépen el kell kezdeni felugrálni...de itt nem! átugrasz a túloldalra, aztán ott is van az egyik folyosón az ajtó. lol...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én hiába focusálok és ugrok -nekem nem jön semmi video
egyszerüen a küzdelem után a z ügynök a többiek felé fordul és nekik szegezi a fegyvert és az ügynök nem mozdul... a többiek se mozognak
megcsináltam screenshotot rola hogy tehetném be a képet a forunba
egyszerüen a küzdelem után a z ügynök a többiek felé fordul és nekik szegezi a fegyvert és az ügynök nem mozdul... a többiek se mozognak
megcsináltam screenshotot rola hogy tehetném be a képet a forunba
Visszaolvashatnál picit de azért elmondom! Ahova érkezel elõször ott fordulj jobbra és ugorj át a másik oldalra!(Ahol egy ilyen kapuféle van és a kapu mögött egy szikla!) Nem kell bemenned azon a kapun, hanem még elõtte fordulj balra, majd a falnál jobbra! Menny végig azon a folyosón és ott az ajtód!
Kösz a tippet. Végülis sikerült lenyomnom<#eplus2>#eplus2>De most már megint elakadtam. Mondja meg valaki, légyszi, hogy melyik a helyes ajtó. Ott vagyok, amikor a nagy fekete semmiben lebegnek össze vissza a falak, ablakok, meg minden.
Én csak ütöttem kombókkal meg egyfolytában ugráltam. Az élete nem csökkent nálam sem de valahogy sikerült leütnöm
Hi. sikerült valakinek megcsinálnia azt a részt mikor cölöpökön ugrálva kell legyõzni a kinai srácot? Elmondaná valaki a receptet<#conf>#conf>, mert nekem nem sikerül. Tudom hogy le kell lökni a mélybe, de max ha egyszer sikerül, meg én hiába rugdosom nem sérül, én bezzeg igen. Köszi
oh a faq ba benne van bocsi😊 köszi
Sziasztok! van valakinek fogalma, hogy a vasúti kocsiban mikor kell meghúzni a féket ? hiába kuksolok és várom a jelent semmi változást nem látok, kezdek ideges lenni😊
Hmm valóban, bocs,de nem emlékeztem.
De akkor a normál ugrásnak mûködnie kéne
De akkor a normál ugrásnak mûködnie kéne
Hogy tudna már itt dupla ugrást?? Azt csak a háztetõn tanulja meg amikor a helikopterre kell ugrani!
Ott azt tanácsolják, hugy ne engedd közel az ügynököt. Fogadd meg, mert esélyed sincs ellene jelenleg.
Mikor feléd jön egy két lövés, hogy kitérjen. Ezalatt hátrálsz/kitérsz. Ezt addig játszod míg be nem robbantják a többiek a falat.
Õk szólnak, hogy ugorj és tedd azt focus + ugrás (ha itt már tudsz dupla ugrást akkor úgy).
Innen kéne az átvezetõnek jönni amiben felrobban a bombád is.
Mikor feléd jön egy két lövés, hogy kitérjen. Ezalatt hátrálsz/kitérsz. Ezt addig játszod míg be nem robbantják a többiek a falat.
Õk szólnak, hogy ugorj és tedd azt focus + ugrás (ha itt már tudsz dupla ugrást akkor úgy).
Innen kéne az átvezetõnek jönni amiben felrobban a bombád is.
reload igen ez az a crack
én nekem a crackes verzió van meg müxik
Nyomd meg a PRINT SCEEN gombot a billentyûn akkor, mikor menteni akarod a monitorképet!
Kijott egy CRACK, szerintetek ez jó hozzá, hogy ne keljen huzogatni kabeleket? Nincs idom kiprobalni!
Kijott egy CRACK, szerintetek ez jó hozzá, hogy ne keljen huzogatni kabeleket? Nincs idom kiprobalni!
mond meg hogy csináljak screenshotot és akor beteszem ide?
ja igen ugyan az az ugynök jön vissza egymás után