3510
-
#2789 Ugorj a helikopter felé dupla ugrással! Kétszer nyomd meg az ugrás gombot és akkor magasabbra ugrik! -
#2788 A tetőn vagyok a helikopter kilövése után.Morpheusnak már csak 30 másodperce van.Ott hogyan kell átugrani,mert sehogy se sikerül? -
#2787 Olvasd már el a faq-t bazmeg! -
#2786 Hy, nekem most az lenne a problémám hogy elakadtam egy másik pályán mégpedig ott ahol 1 vonatban vagyok és a vonat a feje tetején áll és nem tudok semmit csinálni.Van 1 piros kar vagy hasonló amit ha meghúzok leáll a vonat és kinyillik az ajtó de nem tudok semmit csinálni és az ajtó becsukódik és megy tovább a vonat.PLS HELP! -
Vans #2785 hello nekem nem megy ez és az összes játék amit eddig feltettem de pár hónappal ez elött minden jó volt az a gond amikór elindítok egy gamet 5 percre rá már le is fagy az elképzelhető hogy a rammal van gond? -
Sliderx #2784 Na, ja ezt már én is olvastam egy angol nyelvő FAQ-ban, meg már korábban mikor fingom sem volt arról, hogy mi az aktiváltam, de így sem nyílik meg. -
#2783 A választható képességeknél a kanalasat kell választani. (There is no spoon) -
#2782 Lődd rá ki az összes töltényt a fegyvereidből (kivéve persze a gránátvetőből), és akkor sokáig elfoglalja magát azzal hogy elhajolgat előlük. Ha meg elfogytak a töltények akkor verekedj vele... Aztán majd Trinity-ék jönnek! -
#2781 Még mindig nem tudom hogy kell megcsinálni a lejebb említett feladatot mert enm találtam hozzá semmit a F.A.Q-ban légyszi segítsetek -
#2780 Asszem amikor Morfeusszal verxel akkor meg kell nyerni a versenyt is! De amúgy nem nagy szám az a Zion Archives! Én nem is látom értelmét... -
Sliderx #2779 Zion Archives-t hogy a rákba lehet aktiválni? -
#2778 FAQ! És amúgy nem tréning, nem Smish ügynök, de még csak nem is Smith. -
#2777 Csátok! megtudja mondani valaki azt hogy hogyan lehet átvinni azt a részt a trainingben amikor robbangatni kell betön oszlopokat hogy a felettük lévő pillér leszakadjon és mikor az utolsúhoz lerakom a bombát és mennék vissza a Tryniti-hez és a többiekhez akkor eltünik a lépcső és a csapat, és utánna jön 1 Smish ügynök akivel elkezdek verekedni de hiába ütöm 15 percen keresztül semmi.De nem is tudom felrobbantani a bombát mert akkor én is meghalok. Valami 5-let vagy segítség.HELP! -
JV #2776 a grafikáján lehetne valamicskét javítani mert igen gagyi lett de amúgy élvezetes game -
#2775 SR7 Stop legújabb verziója már tudja kezelni a Daemon 4-et! -
#2774 Ízlések és pofonok.... Nekem kurvára teccik! -
Richard90 #2773 nekem nagyon nem tetszett ez a játék---unistall :( -
Richard90 #2772 van hozzá CRACK -
Matusy #2771 Hali vki nem tud vmi modszert h daemon tools 4.X-el hogy tudom elinditani?. Mert én probáltam anti-blaxx-el de azt irja h requred security module can not be activated.This program can not be executed. :-\ Vki tudna segiteni FAQ-ban nem találtam semmi infot erre :-\ -
Vans #2770 hello nem tudná valaki meg mondani az mér lehet hogy elindítom a játékot és 5 perc után befagy de már vagy 100x megprobáltam és mindíg ezt csinálja? -
#2769 nincs -
#2768 nincs -
#2767 sziasztok. van magyarítás a játékhoz? Hol lelem? Köszi -
Vans #2766 egyéb itt max patch van -
#2765 #2455 -
Vans #2764 megtudja valaki mondani honnan lehet cracket letölteni -
#2763 Én ezért vagyok itt... -
Erron #2762 végre sikerült! nagyon köszönöm a segítséget. -
#2761 Nagyon közel van az ajtó! Ugye a legelején egy pici folyosón vagy. Oda mész a végére és bemész az ajtón. Akkor találod magad abban az össze-vissza szobában! Ott ahol állsz fordulj jobbra és ugorj át a most szembe lévő "plaformra" (vagy minek nevezzem:P). Ott fordulj el balra és menj el a falig! ( Nagy ablakok vannak a falon) és ott fordulj el jobbra. Ott menj végig a folyosón és a végén ott az ajtó! Remélem érthető volt, ha nem akkor szólj! -
Erron #2760 sziasztok!
most játszom a játékkal, és elakadtam egy helyen :(
van az a pálya ahol egy szétesett térben (ösze vissza vannak a dolgok) kell
megtalálni a kivezető ajtót. Hát én nem igazán találom pedig már bejártam az egész mindenséget.
segítsetek plz. -
Andretti #2759 Érdekes az a kártya... Az új kártyák (FX5200, 5600 6600) már új shaderekt szűrőket támogatnak, míg a GF4 ezeket nem... a teljestmény magórajel lehet jobb, de szintén tapasztaltam hogy nem megy vele játék. És hiába jó kártya egyszerűen nem elég jók a megjelenítő eszközei... Pedig mekkora kártya volt a titanium! -
#2758 Kössz
-
#2757 Én hallottam már olyant hogy GeForce 4-es karival nem megy a gém! -
#2756 FAQ!!!!! -
#2755 Mikor normálisan áll a vészféket tartalmazó vasúti kocsi. Mindig ha kimész abból a kocsiból, aztán visszamész, mindig másik oldalán van, amikor a teteje van felül, és mondja, hogy Borbora Station, akkor meghúzod a vészféket. -
#2754 Hellósztok!Az lenne a kérdésem, hogy a vonatot meg kellene állitani de nem tudom hogy mikor.Segítsetek!!!Elöre is Kössz!!! -
#2753 codec install -
#2752 Hella! Az lenne haver gondja, hogy behozza a menüt is meg mást ,csak mikor maga az mikor betölti a pályát, nagy feketeség a video bejátszást se hozza be egy Geforce 4 es 128 megás karija van jobbm int az én FX 5200 esem pedig nekem simán fut valakinek van valami ötlete esetleg? -
Andretti #2751 Nekem is voltak gondjaim hogy felismerjem ezt, de aztán hamar meglett... A game eleje nem lett túl fantasztikus, de a többi zsrkirály. CSak lehetett volna hosszabb 6 ingame óránál! mondjuk 15-20 ingame óra... -
#2750 Ezzel én is egy órát vacakoltam amikor először jáccottam!:)