3510
-
#2829 bmeg !! :(
valaki segítsen !!szóval menüig minden zsír !! semmi gáz ! amikor azonban a new game-re kattintok nem látok semmit !!! minden fekete !!nem tod méé van ez :( 1ébként a videókarim az Ge Force 4 Ti !! ezzel mennie kéne nem ?? help! -
#2828 Te hol élsz? A holdon? Mer ha itt élnél akkor tudnád hogy minden játékot le lehet tölteni valahonnan... pl wanadoo -
Tomer #2827 sziasztok valaki tud segiten abban hogy valahonan le lehet tölteni a játékot?
-
ispankiraly #2826 én is igy gondolom
-
#2825 izlések és pofonok... -
ispankiraly #2824 nem komolyan kérdeztem
csak látom idegesit a sok hülye kérdés /ami érthetö/
én biztos nem válaszolnék.
nekem nem jött be ez a játék szerintem unalmas és vontatott
bár van egy pár jo rész is
ja gondolom nem sok mindenkit érdekel de azért ideirom a véleményem -
#2823 FAQ -
ispankiraly #2822 :) :) -
ispankiraly #2821 hello megtudjátok mondani a metros pályát hogy kell megcsinálni?? -
#2820 Options-Video-Rendering Detail -
lmarko #2819 Valaki megmondja hol lehet beálítani a grafikát? -
#2818 Olvastam... És normális választ adtam... Nem tom mi bajod... EGy játéknak nem megérdemelnie kell, hogy csalj benne. -
#2817 "mikor érdemli meg egy játék, hogy NE csaljak benne" olvass a sorok között Neo -
#2816 Basszus!!! MIELŐTT KÉRDEZEL VALAMIT OLVASD EL A FAQ-T!! -
alex88 #2815 Hali!
nincs valami végigjátszás a játékhoz?
mert én elakadtam a metrószerelvényben és nem tudom mit kell ott csinálni...valaki tudna segíteni!
előre is köszi -
#2814 A játéknak nem "kiérdemelnie" kell azt hogy csalj... Vagy csalsz vagy nem... Én is végig tudtam tolni mind a három szinten csalás nélkül! -
#2813 nekem nem tetszett, de végig akartam tolni az alternatív vég miatt.Csalás nélkül vittem addíg,amíg a társakat kellett megmenteni, meguntam, ennyi Egyébként is ez az én magánvéleményem,úgy fikázom ahogy kedvem tartja
Valószínű régebbóta játszom mint te, el tudom dönteni mikor érdemli meg egy játék, hogy ne csaljak benne -
#2812 Ja,csak a másikat kellett bevenni és már végeztél is a játékkal. -
#2811 Path of Neo és nincs hozzá magyarosítás... -
zuzo93 #2810 hello nekem most lett meg a pecs of neo de maygarositas kéne hozzá nem tuditok hol lehte letölteni diksa? -
#2809 Még az volt sztem nagyon jó hogy lehetett választani a kapszulák közül! -
Andretti #2808 Az elején tökre tetszett az a rész ahol "felmérte" a gép a tudásod... folyamatosan jöttek a SWATosok és nem volt túl könnyű az utolsó körben... -
Andretti #2807 Nehezebb szinteken pl nem lehet kikerülni a repülő kis smitheket, és alig lehet levakarni magadról, mikor már kezdi is az ütést a nagy... A másik ha egy game nem tetszik ne játsz vele... És ha meg csak cheatelni tucc, akkor ne fikázd a gamet! -
#2806 Ezek szerint te csak easy-n vitted végig mert nem olyan amatőr az... Hardon már fel-le meg oldalra is csapkod... Az meg csak a te bénaságod hogy csalás nélkül nem tuttad végigvinni szvsz... -
#2805 éppen tegnap vittem végig ezt a szart(komolyan ilyen bűnhibás játékkal én még nem játszottam, nem érdemli meg hogy csalás nélkül végigvigyem,úgy feltudott húzni)
naszóval első körben amikor még a távolban van: amikor dobja a törmelékeket,azokat a kiling blow-val szétütöd(jobb egérgomb+shift nyomvatart kicsit majd elenged)kb 5x
amikor már a közelében vagyunk és csapkod, ott folyamatosan menj jobbra vagy balra(ennyire amatőr boss-t sem láttam még)és amikor elkezd örjöngeni,akkor space-el odarepülsz oszt bemosol neki(ez mondjuk automatikusan megy,neked csak a space-t kell nyomnod), egyébként a játék kedvesen mutatja is mikor kell nyomni. Ezt megcsinálod kb 2x oszt utána már kis smith-eket is fog dobálni akik akadályoznak a műveletben(de annyira amatőrök azok is hogy ha jobbra vagy balra mész és a megfelelő pilanatban ctrl-t nyomsz simán kikerülöd őket)
Na még kb 3-4 alaklommal nekirontassz azt kész -
#2804 faq... -
Trinityy #2803 Sziasztok!segítségre lnne szükségem...annál a résznél vagyok mikor a Mega-Smith-szel kell küzdeni,és sehogy sem tudom legyőzni,még élete sincs.ráadásul a killing blow nem müködik...akkor hogy is kell ezt csinálni??
előre is köszi:) -
Andretti #2802 A game readme jében leírja...biztos 100%... továbbá a letöltésnél is valószínűleg odabiggyesztették, max nem figyeltél! -
#2801 Jó nagy kép... -
Andus24 #2800 -
#2799 Hát szerintem ha európai országok nyelvei vannak benne, akkor valszeg az az európai... -
#2798 De akkor hogy tudom megállapítani,hogy nekem melyik verzió van meg? -
#2797 Nem hiszem! Szerintem rosszul van ez irva a faq-ban! Az amerikai erzióban miért lenne annyi nyelv? Szerintem az az európai, amit le lehet tölteni! A patch is szinte csak a nyelveken javít... -
#2796 Biztos,hogy a netről letölthető verzió mind amerikai?
Hiába patchelem,a problémák megmaradnak,sőt még rosszabb az egész. -
#2795 Ja majdnem elfelejtettem, hogy van 1 olyan rész ebben az össze vissza szobában hogy egyszer leesik valahonnan 1 csaj és utánna 1 vörös nagy hangya és azzal kell verekedni.Nem értem ezt az egész pályát. -
#2794 én megcsináltam úgy ahogy mondtad Atkmon de mikor bementem az ajtón akkor átrakott 1 másik ajtóhoz -
zsotesz #2793 Előbb utóbb rá lehet jönni mert ha netán rossz ajtón mész be akkor sem dob el nagyon messzire úgyhogy előbb utóbb úgyis kijutsz. Én egy kicsit rosszabbul jártam mert én ugrálgatni kezdtem de nem haladtam sehova. Aztán véletlen valahogy odakerültem az első ajtóhoz, onnan meg már nem volt olyan nehéz. Egyébként nincs már messze a vége. -
#2792 Nagyon közel van az ajtó! Ugye a legelején egy pici folyosón vagy. Oda mész a végére és bemész az ajtón. Akkor találod magad abban az össze-vissza szobában! Ott ahol állsz fordulj jobbra és ugorj át a most szembe lévő "plaformra" (vagy minek nevezzem:P). Ott fordulj el balra és menj el a falig! ( Nagy ablakok vannak a falon) és ott fordulj el jobbra. Ott menj végig a folyosón és a végén ott az ajtó! Remélem érthető volt, ha nem akkor szólj! -
#2791 Sziasztok kellene még 1 kis help és mielőtt kiabálnátok a F.A.Q-ban nincs leírva.Tehát most olyan pályán vagyok ahol szobák vannak de összevissza minden felé romok, lépcsők, és minden minden a fejetetején áll és ajtókat kell nyitogatni és mindig másik helyen esek le.Találkoztam már 1 csajjal 1 előző pályáról és valami vöröshangyák is jönnek. Na mind 1 csak annyit mondjatok meg hogy hova kell menni, vagy azt hogy hogyan kell végig vinni. -
#2790 Mégegyet kérdeznék:miért nem tudom telepíteni a patcheket?Azt írja ki,hogy "This patch will update The Matrix:Path of Neo(USA),RETAIL to UPDATE1".