The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rákattintok hogy ne legyen lapozófájl.
késõbb visszalépek és ugyanúgy az alapbeállításpn van

hát azt, hogy a lapozófájl az magyarul memóriapótló. Ha van 256 kB memóriád, és mellé 1024 kB lapózófájl, az olyan mint 1278 kB memória. A windows ha van lapozófájl, akkor azt hassználja, és nem a valódi fizikai memóriát. A bökkenõ csak az, hogy a lapozófájl írási és olvasási sebessége kb százada a fizikai memória írási és olvasási sebességének.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Atkamon
És mit változik ettõl a gép?

Na wezérlõpult-->rendszer-->speciális(fül)-->speciális(fül)-->virtuális memória(doboz,alul)-->módosítás(gomb)-->mindent kikapcsolni!!!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Atkamon
öh... azokat a lapozófájlokat hol kell kikapcsolni?

Kapcsold ki a windows lapozófáljait. Attól a gép tuti jobb lesz! Amúgy mekkora winchestered?

A Most Wantednál faterom észrevette, hogy bár a játék fut jól, a winyó darál mint állat. És óránként egyszer meg is állt a játék vagy fél percre. (takarításra gondolom). Ekkor hozott két új memóriát, és kikapcsolta a lapozófájlokat. Azóta táltos a gép!!!

reménytelen
Csak amiatt írtam, mert láttam, kinek címezted a választ...

"Nem vitatom... De érdekes, hogy gyengébb kártyával élvezhetõbb a játék..." - elõfordul...
Amúgy hol van leotheprince? Eltûnt vagy mi?

Nem vitatom... De érdekes, hogy gyengébb kártyával élvezhetõbb a játék...

reménytelen
Õ csak kijavított, az alapgondolat az enyém <#ravasz1>
pontosan... De itt van vhol a kutya elásva... ilyesmi téren...

reménytelen
Köszönöm, így pontos.
kijavítalak!
képes a 3.0 Shader Model megjelenítésre <#kacsint><#wink>

reménytelen
Nekem van ám egy halvány sejtésem, hogy neked miért nem szaggat maxon. Nvidia 6600GT-d van, ami tudtommal nem képes Shader Model 3.0 megjelenítésére, amit elvileg a 9-10-es grafikai minõség használ. Így ha felnyomod, akkor sem terheli a shader 3.0 a procit, a kártyát, a RAM-okat. Viszont a 6800-as széria már tud 3.0-as modellt, ezért ha ezekkel rakja fel az ember maxra, az eléggé rendszerigényes, fõleg, ha alul van optimalizálva egy játék. (Játszottam már 3.0-as shaderekkel más játékokban, amik jól mennek)

Na mindegy, ez az én véleményem / sejtésem.
Na akkor csak a game a hibás nálad. tölts le más verziót, hátha az jobb... de ha meg már vlgigvitted, akkor mindegy. Pixi ez pontosan így van!

Jó ez a Game csak a maga módján...!
reménytelen
Csak hozzáteszem, hogy ez a The Matrix - Path of Neo-t kivéve tényleg így van.
Persze. A játék pazar, és elképesztõen mátrixhû. A grafka nálam istenkirály, de többen panaszkodtak, hogy nem jó a grafika szaggat, de nálam a full detail veállításon nagyon-nagyon szép volt a környezet, és a gyors játéktempót simán elbírta a játék. Mindenképp megéri, még ha nem is tetszett a mátrix film akkor is lehet bejön majd ez a game!

Amúhy milyen a játék?
Jó a grafikája?
Megéri letölteni?

biztos minden smakk azon a gépen? Egy olyanon a legtöbb mai játék maxon simán fut.

reménytelen
Ühüm. Nekem néha a játék közbeni grafikai motorral renderelt részeknél. De azért így sokkal jobb, báe szerintem még mindig ronda. De azért ha túlteszem magam ezen, egész jó.
én mindent a maximumra vettem! És komoly semmit nem szaggatott!

reménytelen
És hányas grafikai minõségen nem szaggat?
(Most felraktam újra a játékot, és ehhez a konfighoz nagylelkûen felajánlott 2/10-es grafikai minõséget. Igaz, a régi kártyával 0-án is szaggatott, most legalább nem szaggat, de azért érdekelne, te hogyan használod.)
Az én gépem "csak": ASUS P4P800 alaplap, Intel Pentium 2,6 GHz (felhúzva 2980 MHz-re) Nvidia 6600 GT (eredeti 350 MHz belsõ órajelrõl felhúzva: 531 MHz-ig), 2*Kingmax 512 MB DDR RAM (400 MHz). Ja és fontos hogy nincs lapozófájl. Azt kapcsolja ki mindenki akinek van 1 GBramja, mert a lapozófájl hatása a gépre olyan mint malackára a szembeszél!

vagy amit mondasz, vagy szégyenében elsüllyed... Amúgy ha már látta 15-20 szor a filmet tudná mindet fejbõl. (mint én is...)

tört, 1.0-as verzió szûz változat!

reménytelen
Hozzáteszem, hogy ezzel a videókártyával még nem próbáltam, csak az elõzõvel, a 6800LE-vel. De szerintem annak is elégnek kéne lennie. Lehet, hogy majd kipróbálom ezzel a karival is.
Még valami:
1.) eredeti játékod van patchelve?
2.) tört patchelve?
3.) patch nélkül használod?
Atkamon
Szerintem most megnézi gyorsan a filmekbõl ezeket a részeket és megnézi a válaszokat!😄DDD

Atkamon
Na erre én is kiváncsi vagyok!😄D

A te géped is elég kell hogy legyen, valami rosszul van ott beállítva!

Na sztem ezekre nem tudsz válaszolni!

A filmet esküszöm utoljára akkor láttam, mikor az HBO-n levetítették egymás után õket 9tõl! a játékkal pedig e hónap 15 16 és 17-én és 21-én játszottam!!! A kérdések:

Az elsõ részben milyen borítékban kapja a telefont? (pofon egyszerû)
Milyen márkájú és típusú a telefon? (gondolkodtató lehet)
Hány mm-es a golyó ami eltalálja trinityt? (egyszerû)
Hány repedés van azon a tükrön, amelyikbe belenyúlva Neo elõször elhagyja a mátrixot. (nehézkes lehet)
Mikor épült a nabukodonozor? (megint csak egyszerû)

Ha kell még kérdés tudok...

nekem qrva jó a gépem, full detailon futtattam, legnagyobb felbontáson és a játék egyetlen egyszer sem szakadt meg, még textúra hiba sem volt. semmi. tökéletesen futott. Akkor se szagatott, mikor morpheus megmentése elõtt a lift elõtt jönnek a katonák, és szinte végig bullettimeban comboztam õket a túlvilágra, és még akkor sem szagatott egy millisecundumra sem... Úgyhogy akinek szaggat, vagy nem jó a textúra a gépét szidja ne az atarit!!! (mint leotheprince!) vegyél rendes gépet, amit PC-nek hívnak, utánna pattogj nikkelbolha!

reménytelen
Aztamindenit! Milyen géped van, hogy nem szaggatott?
Vagy neked nem rontja a játékélményt, ha képregény lesz belõle?
Ja és ez az összes 2005 ben megjelent játékra jó, ami securom v7 védelemmel van ellátva... Majdnem mindnél teszteltem is!

Amúgy a game iszonyatosan jó. Nagyon tetszik a befelyezés, és jól is tették hogy átírták. Az önfeláldozós cucc egy PC játékba tényleg elég láma! Csak megint és megint el lett egy picit rontva. Méghozzá ott hogy túlontúl rövid. 3 nap alatt toltam végig elsõre. Hétköznap, suliidõben. másodjára már egy szombat elég volt, legnehezebb fokozaton. Ha emlékeztek rá az Enter the Matrix is ilyen volt... Jó jó, de 6 óra ingame után vége is van. A grafika átlagban nem a legjobb, a mai technológiákat figyelembe véve, De a bullet time most is el lett találva, és a Helikopteres résznél nagyon jó a grafika is! A játékélmény, és az éra egyszerûen felülmúlhatatlan. A merovingi kastályában a labirintusos rész meg a hangyák kicsit gáz, meg a vámpírok is, de üsse kavics. (A legrosszabb az a nõi démon volt, aki ott varázsolgat meg minden. az nem a mátrix stílusa!!!) A démonvasút is gyér (ahol a kocsi fejjel lefele van.) A legjobb részek a helikopteres, meg a végén a harc még az 1 smith ellen. utánna a giga smith már csak poénos, de nem élvezhetõ, hisz annyira statikus hogy már fáj. csak hosszú! Na remélem senkinek nem lõttem le poént a játékból... ha mégis akkor bocs.

ui: A securom v7-rõl még annyit ne próbálgassátok a sok lockert meg az anti blahh meg blaxx okat, a blacklisteket, és a memory writereket. MIND EGY KALAP (s.h.i.t.) amit írtam az tényleg gépfüggettlen és mûködik, elég sok fajta cdvel (reloaded, clonecd, UBB, nero) és nagyon nagyon sok játéknál. És nagyon egyszerû is!

Crack nélkül is megy teljesen jól!

1. Beteszed a cd-t a legújabb (4.00) Daemon toolsba.
2. Letiltod az összes (vezérlõpult-->rendszer-->eszközkezelõ) fizikai cd-romodat, (remélem érti mindneki) és csak a Daemon tools meghajtója marad engedélyezve.
3. A Daemon toolsban bekapcsolod az összes védelmet (fõeg a SecuROM v7-et)
4. indítod a crackmentes játékot!

Atkamon
A kockakereket a kocsikon ki lehet kapcsolni...

NA MIVAN HOL VAGYTOK?
te csak ne foglalkozz vele hogy én hogyan írok.
egyébként meg én is MATRIX FAN vagyok és ti gyerekek nem tudtok olyan kérdezni tõlem a MÁTRIX-al kapcsolatban amire én nem tudom a választ!
amúgy meg nekem is bejön<#worship> a játék csak tudjátok milyen FLASH-rontó tud lenni néha egy ilyen dolog???<#falbav> ha már egyszer vették az idõt és az energiát hogy "tökéletes" harcrendszert kidolgozzák akkor meg mi a f*sznak nem voltak képesek teljes munkát végezni????
egyébként az ENTER THE MATRIX c. programot ti is ismeritek? ugye?? akkor ugye hogy milyen jó a kockakerék a kocsikon igaz?
na mentem majd osszatok még<#violent>
Atkamon
egy vélemény... Nekem rohattul teccik! Nem érdekelnek a hibák... Azt hiszem ilyen egy igazi mátrix fan!😛

Gerbill
Hát én hozzászólok. Szerintem tanulj meg helyesen írni. 😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CIAO
sztem annél mélyebre nem súlyedhetne az atari
a harcrendszer tökéletes úgyan de minden más a legalja.pl:amikor nincs nálam fegyver csak úgy egyszerûen ANIMÁLÁS NÉLKÜL, mint az oldscool andventure játékotban. egyszerre max:6 Smith erejével teheted próbára magad ami sztem egy picit..... nemis a bib*szott kevés, az alternatív befejezésrõl nem is beszélve.
mintha csak egy régi advesture játékban lennék aminek kicserélték az engine-jét

köszi a figyelmet és szóljatok hozzá
Atkamon
<#lama><#lama>

Gerbill
1. Beírod hogy gamecopyworld.com
2. Rákattintaszz a képek alatt a "game index" feliratra
3. Megkeresed a 't' betûnél a The Matrix Path of Neo-t, és rákattintasz
4. Megkeresed a Fixed exe-t és rákattintasz
5. A megnyíló oldalon kiválasztod valamelyik mirrort ami mellett zöld online felirat van.
6. És akkor bejön a letöltést jelzõ ablak, és ott arra kattintasz hogy Mentés lemezre.

Remélem ez már elég részletes.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Atkamon
Callme
Hi! Én már végigvittem a game-t és naggyon király😊 Csak az az egy gondom van, hogy nem figyeltem eléggé oda a részletekre, és nem gyûjöttetm össze minden bonus cuccost. Ha valakinek esetleg van egy végigjátszása, vagy el tudná mondani hogy hol vannak a cuccok, akkor az nagyon zsír lenne😊 THX

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

crackot szeretném letölteni, de azon a gamecopyworldön nem tom hol van.. belépek aztan ott vannak mirrorok oda is belépek... aztan ott nincs semmi a matrixhoz. szal vki pontosabban leirná hogy hol van az a crack?
Iwant2Belive
Nekem nem indul el a reload verzió, a menü még jó de mikor indulna maga a játék hangon kívül nincs semmi, csak feketeség kivéve ha elöugrik valami mikor pl választani kell az elején pirulát. valaki tudja mi a baj?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Köszi
Közben már rá jöttem

Atkamon
Mikor már sokat megvertél, akkor nem metró fog jönni az egyik sínen, hanem tehervonat! Annak lesz olyan kocsija, amin nincsen semmi! Arra kell ráugrani!

Üdv.
Hogy lehet tovább juttni onnan amikor a Smith ügynök és katonák jönnek egy mertoállomáson? (az állomás közepén van 1 bodé) Már vagy félórája öket verem