The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akárhogyis probálom nem megy a Matrix 3
mi tegyek ti hogy oldotátok meg??? (nekem kéri a dvd-t)
SEGITSETEK😞
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Bocs ha kicsit amatõrnek tüntem, de azért kösz a tippet
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Tudna esetleg nekem segíteni valaki?
Az a helyzet, hogy végigjáccottam a path of neot majdnem. Ott tartok, hogy legyõztem smithet és megjelent az az óriási smith! Nem tudom, hogyan kell legyõzni.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Az ugrálós résznél tartok, amikor megkell találni a helyes ajtót. Már szinte minden fele ugráltam. felugrottam a legfelsõ téglára is, de sehol semmi.
Hol lehet az ajtó és egyáltalán merre kéne kindulni hogy el ne lehessen tévedni?
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
1. Matrix3.exe Windows 2000 kompatibilisre állítása
2. Daemon 4-be bemountolod a szükséges image-t.
3. És most jön a fontos rész:
Start menü -> Futtatás..., ide beírod, hogy regedit, majd OK gomb -> HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ MountedDevices És ezen a MountedDevices mappán jobb klikk, majd Engedélyek..., és itt az aktuális felhasználótól megtagadod az olvasást.
nemtom elinditani
valami tanács
faq olvasstam
-Egyszer, mikor egyszerre telepítettem, uninstalláltam, videót rendereltem az Adobe premier pro 1.5-tel, zenét hallgattam, msneztem, skypeoztam, és neteztem. Es ekkor tényleg kevés volt az 1 GB Ram.
-Második alkalomnál, töltöttem le 2 gamet az azureuson, és mikor el akartam indítani a Fifa Manager 06-ot azt mondta nincs elég memory. Valójában volt még 600 MB szabad. tettem neki 2 MB lapozófájlt, ráállítottam egy figyelõt elindtottam a gamet játszottam 1 órat, nyomtam egy alt+tab-ot és a figyelõn láttam, hogy az 1 óra alatt egyszersem haszánlta egy pillanatra sem a lapozófájlt, és a RAM sem volt sose teleközelben.
Szóval igaz amit ír, de nekem nincs rá szükségem, mert csak romlanak tõle a játékok. Most Wanted lapozófájllal szaggat közepes beállítással, lapozófájl nélkül magasabb beállításokkal nem...... fejtse meg valaki...
http://aumha.org/win5/a/xpvm.php
Szerintem kicsit olvasgasd át.. Én is a te hibádba estem anno, hogy kikapcsoltam a pagefilet, aztán néztem hogy ritkán ugyan, de "out of memory" üzeneteket kapok.
Ez nem úgy mûködik hogy _mindenképpen_ a pagefilet használja fel elõször.. Nem, ez inkább olyasmi hogy ha valamilyen programnak kis memóriára van szüksége (és ez lehet a windows explorer, vagy a winamp is), akkor ne feltétlenül a ramot használja, hanem használhatja ezt is körülbelül.
De tényleg tanulságos olvasmány, ajánlom mindenkinek😊
De te biztos jóra gondolsz? Amikor a dimenziók közt váltogatsz, és jönnek a hangya alakú szörnyfélélk?
tovább megy egy pályára ahol minden a feje tetején van . mit csináljak hova kell menni
plz segitsetek <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#help>#help><#help>#help>
ott az a daru de hogy teszem az ajtó elé ? Vagy mit csináljak ?
plz segitsetek
ki tudja mit kell csinálni amikor rolandnak segitek ????
ott az a daru de hogy a fa..... teszem az ajtó elé ?
Segitsetek!!!!!!!
ott az a daru de hogy a fa..... teszem az ajtó elé ?
Segitsetek!!!!!!!
Atkamon: minden meghajtón 0-ra állítod a lapozófájl maximum méretét.
De nem baj, lejjebb vettem, most már jó. Nem a lapozófájl okozza.
Amúgy a winchesterem: Western Digital 250GB Serial ATA 7200rpm
sikerült
a virtuális memória 0mb. akkor jó nem:?