The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes az a kártya... Az új kártyák (FX5200, 5600 6600) már új shaderekt szûrõket támogatnak, míg a GF4 ezeket nem... a teljestmény magórajel lehet jobb, de szintén tapasztaltam hogy nem megy vele játék. És hiába jó kártya egyszerûen nem elég jók a megjelenítõ eszközei... Pedig mekkora kártya volt a titanium!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

mrbaba
Kössz

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Atkamon
Én hallottam már olyant hogy GeForce 4-es karival nem megy a gém!

Atkamon
FAQ!!!!!

reménytelen
Mikor normálisan áll a vészféket tartalmazó vasúti kocsi. Mindig ha kimész abból a kocsiból, aztán visszamész, mindig másik oldalán van, amikor a teteje van felül, és mondja, hogy Borbora Station, akkor meghúzod a vészféket.
mrbaba
Hellósztok!Az lenne a kérdésem, hogy a vonatot meg kellene állitani de nem tudom hogy mikor.Segítsetek!!!Elöre is Kössz!!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Rafaelo
codec install

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Panjabi Mc
Hella! Az lenne haver gondja, hogy behozza a menüt is meg mást ,csak mikor maga az mikor betölti a pályát, nagy feketeség a video bejátszást se hozza be egy Geforce 4 es 128 megás karija van jobbm int az én FX 5200 esem pedig nekem simán fut valakinek van valami ötlete esetleg?

Rotary & Dypee production

Nekem is voltak gondjaim hogy felismerjem ezt, de aztán hamar meglett... A game eleje nem lett túl fantasztikus, de a többi zsrkirály. CSak lehetett volna hosszabb 6 ingame óránál! mondjuk 15-20 ingame óra...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Atkamon
Ezzel én is egy órát vacakoltam amikor elõször jáccottam!😊

Atkamon és Andretti kössz a segítséget.Nem láttam, hogy vannak ilyen félhalvány vackok is😊Hogy lehet, hogy mindenki vágta?Csak én vagyok ilyen vak???!!!
Ja úgy tûnik vagy othagyták a gamet vagy végigtolták... Én 1x végigvittem és töröltem le... majd ha kedvem lesz felrakom megint, de egyhamar nem lesz, mert annyi game van itt hogy nem gyõzöm végigvinni õket!!!

Atkamon
Na mi vn? Mindenkinek ilyen jól megy a játék? Semmi kérdés vagy valami???

Atkamon
Egy olyat kell választani, amelyik ki van jelólve. de még nincs megtanulva! Menny rá az egyik olyanra, majd ott megnézheted mi az és meg is tanulhatod.

nem speciális, hanem extra bocs, asszem van egy sárga gömb a jobb ficakban...

Választanod kell egy speciális képességet... ha jól emlékszem...

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni:a pályák közt vannak olyan részek ahol Neo bácsi lebeg és spec képességet lehet választani neki..(remélem vágjátok)
Most végeztem a jaték elején levõ házas pályával (a Morpheus-Catch me után) és ismét elõjött ez a spec képesség választás, de akármit nyomok semmit sem csinál.Please help!Elõre is kössz!
Atkamon
Ja bocs! Nem neked! zotosznak irtam!

nekem vagy zotosznak?

Atkamon
Hát nem tom de szerintem neked alapból nem való ez a gém...

vagy megcsinálod vagy nem. De ha nem gamelsz vele nagy dolgot hagsz ki!!! Nagyon j a game!!! CSak megint túl rövid lett...

Ha nem vagy matrix fan az elejét, a "tréning" részt unod. Ott a játék a programokon át "megtanít" játszani. Ha hallgatod az angol szöveget, folyamatosan kommentál...

És ezen h lehet tovább lépni?
Ugyanaz mint a 2735... Nekem bevált, és 5 osztálytársnak is...

Ha nem vagy matrix fan az elejét, a "tréning" részt unod. Ott a játék a programokon át "megtanít" játszani. Ha hallgatod az angol szöveget, folyamatosan kommentál...

2625. olvasd el. Kipróbáltam idestova 30-40 játékon (mind 2005 jan 1 után kiadott) (reloaded, UBB, és clonecd-s cdkel és dvdkel.) És az összesen mûködött kivéve a civilization 4-et, de ott is a cd védelmen átmegy, csak a progi hibás. A cd védelem tönkreteszi, mert elindul, de durrogás mellett le is áll. Nocd mimi imagevel megy, és nincs crack, nincs antiblax,blahh semmi háttérprogi, blacklist és nincs registry módosítás. 4.00HE deamon toolsom van, ami 100% képes áttörni a securom v7-et!!! (amely 2005 jan 1 után lett beiktatva.)

üdv mindenki,

h kell ezt a gamet játszani? Elején elkúrtam a tetõn mikor jött a 2 rendõr, és rámentem a vmi szarságra. És ettõl kezdeve meg csak ilyen hülye küldetések vannak vagy mik. középen neo és körülötte ilyen körök és ott kell választani.. volt már kungfuzás meg kardozás. Biztos h így kell ezt a játékot tolni? Mivol h így geci unalmas...
Ez kokréten a eleron proci miatt van. 100%. Ha megnézed egy celeron és egy pentium 2.4-es árát, megvan a válasz (2* annyi a pentium) a belsõ mag a pentiumban egészen más, terhelés optimalizált és sokkal jobb gyorsabb..... és drágább is. Azt ha kicseréled (és ha elég jó az alaplapod) a modern játékok legtöbbje elfut mediumon. Ja és fontos a VGA!!!

Atkamon
lehet hogy többször is ujra kell.

reménytelen
Akkor patcheld!
újraindítottam, de nem megy😞
Atkamon
Ez egy bug! Indítsd ujra a játékot és akkor talán jó lesz.

HY! Remélem tudtok majd segíteni. Ott akadtam el, mikor Ballardnak kell segíteni. Azt mondja hogy az éttermen keresztül kell menni, de mikor odaérak a nyitott ajtajához, nem tudok rajta bemenni, és õ sem megy.
reménytelen
Közben rájöttem, hogy azokat meg jól idõzített oldalkitéréssel kell kivédeni, és megcsináltam hardon is! Mindössze kétszer talált el! Úgyhogy most már elérhetõ az összes "legális" cheat.
Tetszett a játék, de grafikára, az optimalizálásra és a bugmentesítésre szánhattak volna több idõt és fáradtságot.
egyszerü elinditás:
-fölrakod a játékot(az mds fálj-al)
-le töltöd a mini image-ot a www.gamecopyworld.com- rol
-deamon 347-be mountolod a mini image-ot
-SR7S stop programot elinditod és letiltod vele a meghajtokat(vagy is a programba meg nyomod a HIDE gombot)
-win 2000 kombatilis rakod az EXE fált(azt amelyikkel elinditod a játékot)
-és jácco

azt inkább ki kerülni kell nem??

szerintem nem yo játék és föleg a graf miatt

reménytelen
Köszi, sikerült megcsinálnom normal módon.
Most van egy másik problémám.

Hardon próbálom, és van egy olyan ütés, amit itt gyakran csinál, hogy alulról keresztben felfelé. Azt még ezzel sem sikerült kivédenem se oldalra, se fölfele.
Azt hogyan kell kivédeni? Vagy csak az idõzítéssel van a baj?
Atkamon
Csak egyszer kell megnyomni olyankor az evade-t, nem kell a nyilakkal csinálni semmit! Akkor felfelé repülsz!

reménytelen
SPOILER KÉRDÉS!

Próbálom megcsinálni a végét normal módban is, de egyszerûen nem tudom kivédeni a Megasmith olyan oldalsó ütéseit, amelyek elrepítenek a francba. (Messzire, ahova autókat dobál, a képen látható, katt rá)

Van valakinek tippje, tanácsa, taktikája?

Atkamon
Hát ja! Az pedig jó lenne. Amúgy nem lehetne valahogy megcsinálni, hogy minden pálya kezdetén egy bot legyen elõttem vagy egy kard? Olyan jó lenne.

reménytelen
Miután végigvittem a játékot, gondoltam, de jó lesz az összes képesség birtokában szétverni mindenkit a régi pályákon. Aztán kiderült, hogy ott nem rendelkezem a késõbb megszerzett képességekkel. Kár.
Atkamon
Ha már ezt a részt nem tudod megcsinálni(már pedig nagyon könnyü) akkor ne is folytasd a játékot, mert ennél csak nehezebb lesz...

soulhunter
valaki elárulná,hogy mennyi a tréner program?
mer oké, kardozgatok én szivesen, meg sok sok baromság, de itt a trinity féle kardozás után már "kicsit" uncsi,hogy sehol semmi akcio, csak közönséges 5 perc alatt el kéne érni 5000-t,de persze "véletlenül" pont akkor kell kinyirodnom 15000 pont körül,amikor márcsak 2-3 mp van hátra...
vagy csak akkor lesz ebbõl játék, ha megvan az összes jel,amiket mutogat 2 program között?
mer a mozdulatok élvezetessé teszik a játékot, mégha a graf le is huzza a béka alá...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

OLVASD EL A FAQ-T
Atkamon

Ez a játék kifogott rajtam pedig mindnet probáltam már és mindig kirija hogy kéri a cd-t meg mit tom én. pedig a gépnek lazán birni kéne

légyszi segitesetek
Tud nekem valaki segiteni mit tegyek eselteg crackelni kell vagy mi mert semmit se tudok

köszönöm Laci
reménytelen
1.) Mert szarul van optimalizálva.
2.) Meg talán a proci miatt. Meg a videókártya miatt. Ha úgy gondolod, elégnek kéne lenniük, akkor lásd 1.) pont.
Gyocsika
Miért akad a játék nálam !!!! celeron 2.4ghz 512 ram ati 9600 pro

reménytelen
Mindig mûködik: #2697
Egyéb megoldásokat majd mások ecsetelnek.