3510
-
#2910 Monnd a kérdésedet akkor... -
cumfu #2909 Hello mindenkinek!
a F.A.Q-ot nem tudom megnézni (pedig nagyon kellene), mert atw nem regisztrált oldalt reklamál!
Kérem az illetékesek intézkedjenek!!! -
#2908 megcsináltam:D
kb 15x indítottam újra a pályát !! de semmi eredmény nem volt!! azt pipa lettem és elkezdtem neki ugrálni a falnak, és ... átugrottam a falon:D:D:D király:D -
#2907 Az egy bug! Én is sokat szarakottam annál a résznél! Ki kell lépned a játékból, aztán ujra megpróbálni:( -
#2906 gondban vok:(
ott tartok h, lehet 4 pálya közül választani!!! (amikor + kell mentemi a csávókat)most kell a feka haveromat megmenteni (nem az öreget) 1 konyhában vok, és ott kell harcolni. minden rendben is van csakhogy amikor azt írja a küldi hogy menjek ki az éttermi részbe : ott vok az ajtó előtt de mintha 1 láthatatlan fal lene ott :( nem tok átmenni de az ajtó nyítja van:( nem értem :( bug? mit lehet ilyenkor tenni?? -
#2905 Hát ha már hangyák is vannak akkor ott már kiönnyű megtalálni az ajtókat! Nem kell nagyon messze elmenned mindig valahol a közelben van az ajtó egy elég feltűnő helyen! -
Vans #2904 és ahangyásra tudsz valamit mondani?
-
#2903 nincs -
Vans #2902 Nem tudná valaki megmondani,hogy annál a dimenziós pályánál amikor találkozol a hangyával meg a csajjal és ott melyik ajtó a jó vagy hova kell menni???
-
Vans #2901 A játékhoz van magyarosítás? -
#2900 még sok van... Még lesz pár rész az 1. részből aztán sok a 2.-ból aztán a végső harc smith-szel... -
#2899 lenne 1 kérdésem:
milyen hosszú a játék???
én most tartok a " fura vonatos résznél" !! még mennyi van? -
kalvin_imarow #2898 hülye voltam :D megoldottam :D -
kalvin_imarow #2897
Nem tudom hogy mit csináljak!! Sajnos nem tudok tovább menni mert nem reagál az enter -re!!
Van valami megoldás??
előre is kösz -
#2896 Ha bekapcsolod. akkor addig lesz aktív amíg vagy ki nem kapcsolod, vagy ki nem lépsz a játékból. Nem kell csinálnod semmit vele játék közben! Folyamatosan be van kapcsolva! -
Attlen #2895 Hi ! Én már kipörgettem szval az lenne a kérdésem hogy a chetett hogy kell ahsználni bemek a cheats-be és ott az egyik rányomok kiirja hogy activálás akkor aktiválta és akkor hogy lehet előhivni ill. előhivja megcsinált pályákná? -
#2894 Egyrészt ő Ballard és nem Gallard...
Amúgy ez egy bug! Párszor próbáld meg azt a rész aztán egyszer majd csak beenged... -
#2893 Nekünk is... -
laci15 #2892 kellene nekem magyarítás, vagy patch aki tud küldjön.
E-mail címem [email protected] -
laci15 #2891 magyarítás kellene -
nissanputy #2890 hy ALL!
A konyhában ahol Galardddal kell nyomulni,hogy kell az étterembe bejutni?Mert nekem az ajtóban meg áll Neo és nem tud belépni.És a piros hajú kommandós se tudd kijönni.... -
loga #2889 En ott haltam meg legtobbszor amikor a megaugynok ellen kellett nyomni mert nem lehetett rendesen verekedni, azt a reszt utaltam... -
#2888 Videókártyádat nem fogadja el a játék! Cseréld le de mongyuk szerintem annyit nem ér! -
MaggotCorpse #2887 hi!az a problémám hogy elinditom a játékot és amikor játszani akarok csak egy fekete képernyö jön be!hang van de kép nincs!plz segitsetek! -
BoZsoó #2886 Köszi a gyors választ.Azt hittem csak nálam xar.A betöltésre +találtam a +oldást.De sajna az még a gondom h játék közbe leáll a game arra hivatkozva h a "windows hibát észlelt ezért leáll" Ez elég idegesítő.
Ezek szerint a patch sem javította + ezeket a szemét hibákat.
-
#2885 A billenytyőzetes probléma mindnkinél ott van... Azt nem tudom hogy miért van az hogy nem tudod betölteni a játékot... -
BoZsoó #2884 Hi! Az a gondom a gaméval h nem tölti be a játékállásokat és nem menti el a billentyűkonfigot.Ha restertolok,állíthatok mindent újra be.A Config.ini fájlt +néztem és nincs benne a billentyűzetre utaló bejegyzés.Ha betöltök egy mentett játékállást,akkor is mindíg elölről kezdi a játékot.
Mi lehet a gond?
-
MaggotCorpse #2883 hi!az a problémám hogy elinditom a játékot és amikor játszani akarok csak egy fekete képernyö jön be!hang van de kép nincs!plz segitsetek! -
#2882 én kb 1x haltam meg... -
loga #2881 Nemértem hogy lehet megakadni egy ilyen 1xu jatekban. Elegge magatol ertetodo...
A masik meg hogy egyaltalan meghalni en max 10x haltam meg normalon mire vegigvittem... -
Tomi119 #2880 megtaláltam -
Tomi119 #2879 Valaki? -
Tomi119 #2878 Tudnátok segíteni ott tartok amikor másodszor a neo az égben van, és lehet pályát választani rögtön az első pálya ,amikor egy raktárban vagyunk, na azt nem tom.
Légyszi segítsen valaki -
martinhaus #2877 van egy pálya ahol lemegyünk az alagútba négyen és ott ha leteszem a bombát a második oszlophoz eltűnik a lépcső és a többiek mit tegyek? -
Attlen #2876 kösszke.. -
Attlen #2875 SORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRY
Vak vagyok:D -
#2874 Faq-ban ez is bennt van... -
Attlen #2873 ja bocs, de a level select-re mész ott 12-ugy értettem:) és ott az utcso pályán vok a lobby shooting spree-nél és amikor morpheust kell megmentteni azt a tetőn vagy és a helikopterböl ereszkednek le SWAtosok na meg ügynökök kurva hosszu idö lelökni a tetöröl az ügynökökket az én is lecsuszok ha lövöm majd a helikoptert akkor jó lesz de addig is az ügynök harcnál van a gondom nem megy le az élete ha csak nem lököm le a tetőröl deutána jönn még1 help! VALAMI tiipp? -
#2872 Akkor viszont magyarázd el mer az nem igaz hogy 12 pályás a training...
6 training pálya van... -
Attlen #2871 Már bocsáss meg de a kérdésemnek semmi közze a F.A.Q, de tök mind1.......