The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Még az volt sztem nagyon jó hogy lehetett választani a kapszulák közül!

Az elején tökre tetszett az a rész ahol "felmérte" a gép a tudásod... folyamatosan jöttek a SWATosok és nem volt túl könnyû az utolsó körben...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Nehezebb szinteken pl nem lehet kikerülni a repülõ kis smitheket, és alig lehet levakarni magadról, mikor már kezdi is az ütést a nagy... A másik ha egy game nem tetszik ne játsz vele... És ha meg csak cheatelni tucc, akkor ne fikázd a gamet!

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Atkamon
Ezek szerint te csak easy-n vitted végig mert nem olyan amatõr az... Hardon már fel-le meg oldalra is csapkod... Az meg csak a te bénaságod hogy csalás nélkül nem tuttad végigvinni szvsz...

Seth
éppen tegnap vittem végig ezt a szart(komolyan ilyen bûnhibás játékkal én még nem játszottam, nem érdemli meg hogy csalás nélkül végigvigyem,úgy feltudott húzni)
naszóval elsõ körben amikor még a távolban van: amikor dobja a törmelékeket,azokat a kiling blow-val szétütöd(jobb egérgomb+shift nyomvatart kicsit majd elenged)kb 5x
amikor már a közelében vagyunk és csapkod, ott folyamatosan menj jobbra vagy balra(ennyire amatõr boss-t sem láttam még)és amikor elkezd örjöngeni,akkor space-el odarepülsz oszt bemosol neki(ez mondjuk automatikusan megy,neked csak a space-t kell nyomnod), egyébként a játék kedvesen mutatja is mikor kell nyomni. Ezt megcsinálod kb 2x oszt utána már kis smith-eket is fog dobálni akik akadályoznak a mûveletben(de annyira amatõrök azok is hogy ha jobbra vagy balra mész és a megfelelõ pilanatban ctrl-t nyomsz simán kikerülöd õket)
Na még kb 3-4 alaklommal nekirontassz azt kész

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
faq...

Sziasztok!segítségre lnne szükségem...annál a résznél vagyok mikor a Mega-Smith-szel kell küzdeni,és sehogy sem tudom legyõzni,még élete sincs.ráadásul a killing blow nem müködik...akkor hogy is kell ezt csinálni??
elõre is köszi😊
A game readme jében leírja...biztos 100%... továbbá a letöltésnél is valószínûleg odabiggyesztették, max nem figyeltél!

Atkamon
Jó nagy kép...

Atkamon
Hát szerintem ha európai országok nyelvei vannak benne, akkor valszeg az az európai...

csicsa
De akkor hogy tudom megállapítani,hogy nekem melyik verzió van meg?

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Atkamon
Nem hiszem! Szerintem rosszul van ez irva a faq-ban! Az amerikai erzióban miért lenne annyi nyelv? Szerintem az az európai, amit le lehet tölteni! A patch is szinte csak a nyelveken javít...

csicsa
Biztos,hogy a netrõl letölthetõ verzió mind amerikai?
Hiába patchelem,a problémák megmaradnak,sõt még rosszabb az egész.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

MaxPayne
Ja majdnem elfelejtettem, hogy van 1 olyan rész ebben az össze vissza szobában hogy egyszer leesik valahonnan 1 csaj és utánna 1 vörös nagy hangya és azzal kell verekedni.Nem értem ezt az egész pályát.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
én megcsináltam úgy ahogy mondtad Atkmon de mikor bementem az ajtón akkor átrakott 1 másik ajtóhoz <#szomoru1>

Elõbb utóbb rá lehet jönni mert ha netán rossz ajtón mész be akkor sem dob el nagyon messzire úgyhogy elõbb utóbb úgyis kijutsz. Én egy kicsit rosszabbul jártam mert én ugrálgatni kezdtem de nem haladtam sehova. Aztán véletlen valahogy odakerültem az elsõ ajtóhoz, onnan meg már nem volt olyan nehéz. Egyébként nincs már messze a vége.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Atkamon
Nagyon közel van az ajtó! Ugye a legelején egy pici folyosón vagy. Oda mész a végére és bemész az ajtón. Akkor találod magad abban az össze-vissza szobában! Ott ahol állsz fordulj jobbra és ugorj át a most szembe lévõ "plaformra" (vagy minek nevezzem😛). Ott fordulj el balra és menj el a falig! ( Nagy ablakok vannak a falon) és ott fordulj el jobbra. Ott menj végig a folyosón és a végén ott az ajtó! Remélem érthetõ volt, ha nem akkor szólj!

MaxPayne
Sziasztok kellene még 1 kis help <#nevetes1> és mielõtt kiabálnátok a F.A.Q-ban nincs leírva.Tehát most olyan pályán vagyok ahol szobák vannak de összevissza minden felé romok, lépcsõk, és minden minden a fejetetején áll és ajtókat kell nyitogatni és mindig másik helyen esek le.Találkoztam már 1 csajjal 1 elõzõ pályáról és valami vöröshangyák is jönnek. Na mind 1 csak annyit mondjatok meg hogy hova kell menni, vagy azt hogy hogyan kell végig vinni.

csicsa
Mégegyet kérdeznék:miért nem tudom telepíteni a patcheket?Azt írja ki,hogy "This patch will update The Matrix😛ath of Neo(USA),RETAIL to UPDATE1".

Atkamon
Ugorj a helikopter felé dupla ugrással! Kétszer nyomd meg az ugrás gombot és akkor magasabbra ugrik!

csicsa
A tetõn vagyok a helikopter kilövése után.Morpheusnak már csak 30 másodperce van.Ott hogyan kell átugrani,mert sehogy se sikerül?

Atkamon
Olvasd már el a faq-t bazmeg!

MaxPayne
Hy, nekem most az lenne a problémám hogy elakadtam egy másik pályán mégpedig ott ahol 1 vonatban vagyok és a vonat a feje tetején áll és nem tudok semmit csinálni.Van 1 piros kar vagy hasonló amit ha meghúzok leáll a vonat és kinyillik az ajtó de nem tudok semmit csinálni és az ajtó becsukódik és megy tovább a vonat.PLS HELP!<#confused><#rinya>

hello nekem nem megy ez és az összes játék amit eddig feltettem de pár hónappal ez elött minden jó volt az a gond amikór elindítok egy gamet 5 percre rá már le is fagy az elképzelhetõ hogy a rammal van gond?
Na, ja ezt már én is olvastam egy angol nyelvõ FAQ-ban, meg már korábban mikor fingom sem volt arról, hogy mi az aktiváltam, de így sem nyílik meg.
reménytelen
A választható képességeknél a kanalasat kell választani. (There is no spoon)
Atkamon
Lõdd rá ki az összes töltényt a fegyvereidbõl (kivéve persze a gránátvetõbõl), és akkor sokáig elfoglalja magát azzal hogy elhajolgat elõlük. Ha meg elfogytak a töltények akkor verekedj vele... Aztán majd Trinity-ék jönnek!

MaxPayne
Még mindig nem tudom hogy kell megcsinálni a lejebb említett feladatot mert enm találtam hozzá semmit a F.A.Q-ban légyszi segítsetek

Atkamon
Asszem amikor Morfeusszal verxel akkor meg kell nyerni a versenyt is! De amúgy nem nagy szám az a Zion Archives! Én nem is látom értelmét...

Zion Archives-t hogy a rákba lehet aktiválni?
Atkamon
FAQ! És amúgy nem tréning, nem Smish ügynök, de még csak nem is Smith.

MaxPayne
Csátok! megtudja mondani valaki azt hogy hogyan lehet átvinni azt a részt a trainingben amikor robbangatni kell betön oszlopokat hogy a felettük lévõ pillér leszakadjon és mikor az utolsúhoz lerakom a bombát és mennék vissza a Tryniti-hez és a többiekhez akkor eltünik a lépcsõ és a csapat, és utánna jön 1 Smish ügynök akivel elkezdek verekedni de hiába ütöm 15 percen keresztül semmi.De nem is tudom felrobbantani a bombát mert akkor én is meghalok. Valami 5-let vagy segítség.HELP! <#szomoru1><#nemtudom>

a grafikáján lehetne valamicskét javítani mert igen gagyi lett de amúgy élvezetes game
reménytelen
SR7 Stop legújabb verziója már tudja kezelni a Daemon 4-et!
Atkamon
Ízlések és pofonok.... Nekem kurvára teccik!

nekem nagyon nem tetszett ez a játék---unistall 😞

van hozzá CRACK

Hali vki nem tud vmi modszert h daemon tools 4.X-el hogy tudom elinditani?. Mert én probáltam anti-blaxx-el de azt irja h requred security module can not be activated.This program can not be executed. :-\ Vki tudna segiteni FAQ-ban nem találtam semmi infot erre :-\

hello nem tudná valaki meg mondani az mér lehet hogy elindítom a játékot és 5 perc után befagy de már vagy 100x megprobáltam és mindíg ezt csinálja?
Atkamon
nincs

Atkamon
nincs

doncarlos
sziasztok. van magyarítás a játékhoz? Hol lelem? Köszi

egyéb itt max patch van
Atkamon

megtudja valaki mondani honnan lehet cracket letölteni
Atkamon
Én ezért vagyok itt...

végre sikerült! nagyon köszönöm a segítséget.

Atkamon
Nagyon közel van az ajtó! Ugye a legelején egy pici folyosón vagy. Oda mész a végére és bemész az ajtón. Akkor találod magad abban az össze-vissza szobában! Ott ahol állsz fordulj jobbra és ugorj át a most szembe lévõ "plaformra" (vagy minek nevezzem😛). Ott fordulj el balra és menj el a falig! ( Nagy ablakok vannak a falon) és ott fordulj el jobbra. Ott menj végig a folyosón és a végén ott az ajtó! Remélem érthetõ volt, ha nem akkor szólj!

sziasztok!
most játszom a játékkal, és elakadtam egy helyen 😞
van az a pálya ahol egy szétesett térben (ösze vissza vannak a dolgok) kell
megtalálni a kivezetõ ajtót. Hát én nem igazán találom pedig már bejártam az egész mindenséget.
segítsetek plz.