The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
naszóval elsõ körben amikor még a távolban van: amikor dobja a törmelékeket,azokat a kiling blow-val szétütöd(jobb egérgomb+shift nyomvatart kicsit majd elenged)kb 5x
amikor már a közelében vagyunk és csapkod, ott folyamatosan menj jobbra vagy balra(ennyire amatõr boss-t sem láttam még)és amikor elkezd örjöngeni,akkor space-el odarepülsz oszt bemosol neki(ez mondjuk automatikusan megy,neked csak a space-t kell nyomnod), egyébként a játék kedvesen mutatja is mikor kell nyomni. Ezt megcsinálod kb 2x oszt utána már kis smith-eket is fog dobálni akik akadályoznak a mûveletben(de annyira amatõrök azok is hogy ha jobbra vagy balra mész és a megfelelõ pilanatban ctrl-t nyomsz simán kikerülöd õket)
Na még kb 3-4 alaklommal nekirontassz azt kész
PSN ID.: Beegabor
elõre is köszi😊
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Hiába patchelem,a problémák megmaradnak,sõt még rosszabb az egész.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
most játszom a játékkal, és elakadtam egy helyen 😞
van az a pálya ahol egy szétesett térben (ösze vissza vannak a dolgok) kell
megtalálni a kivezetõ ajtót. Hát én nem igazán találom pedig már bejártam az egész mindenséget.
segítsetek plz.