The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mielõtt bármilyen játék topikjába kérdést teszel fel, nézd meg elõtte a faq-t!
ENNYIRE NEHÉZ FELFOGNI???
ENNYIRE NEHÉZ FELFOGNI???
Valaki nem tudja hogy a Tranning az ugye 12 pályás asszem.. azt van az egyiikk pálya az utolso amikor morpheust kell megmentteni azt a tetõn vagy ésa helikopterböl ereszkednek le SWAtosok na meg ügynökök kurva hosszu idö lelökni a tetöröl az ügynökökkjet az én isn lecsuszok ha lövöm majd a helikoptert akkor jó lesz de addig is az ügynök harcnál van a gondom nem megy le az élete ha csak nem lököm le a tetõröl deutána jönn még1 help!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
pedig tök jó játék 😞 haveromnál játszottam vele 😞 CSAK AZ A SZ@R FEKETE KÉPERNYÕ !! bassza meg!!
nem nagyon
de eredeti?
mármint teljes?
mármint teljes?
jeszusom ne baszál má föl sokszor nyomtam meg véletlen a mehet gombot<#mf3>#mf3>
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
olvasd el az elözött és megtudod hogy mért ment el ennyiszer
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
HA EZT NEKEM MONTAD AKO KÖSZI KÖSZI KÖSZI
Földön lako na mondjátok meg honnan lehet le tölteni elöre is köszi
<#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting><#conf>#conf><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Nem jó a videókarid a játékhoz... Van pár videókari, amivel nem megy a játék... Csak karicsere segít de annyit nem ér szerintem...
Ja igen! A GeForce 4 az pont ilyen kártya...sajna
Ja igen! A GeForce 4 az pont ilyen kártya...sajna
bmeg !! 😞
valaki segítsen !!szóval menüig minden zsír !! semmi gáz ! amikor azonban a new game-re kattintok nem látok semmit !!! minden fekete !!nem tod méé van ez 😞 1ébként a videókarim az Ge Force 4 Ti !! ezzel mennie kéne nem ?? help!
valaki segítsen !!szóval menüig minden zsír !! semmi gáz ! amikor azonban a new game-re kattintok nem látok semmit !!! minden fekete !!nem tod méé van ez 😞 1ébként a videókarim az Ge Force 4 Ti !! ezzel mennie kéne nem ?? help!
Te hol élsz? A holdon? Mer ha itt élnél akkor tudnád hogy minden játékot le lehet tölteni valahonnan... pl wanadoo
sziasztok valaki tud segiten abban hogy valahonan le lehet tölteni a játékot?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
én is igy gondolom
nem komolyan kérdeztem
csak látom idegesit a sok hülye kérdés /ami érthetö/
én biztos nem válaszolnék.
nekem nem jött be ez a játék szerintem unalmas és vontatott
bár van egy pár jo rész is
ja gondolom nem sok mindenkit érdekel de azért ideirom a véleményem
csak látom idegesit a sok hülye kérdés /ami érthetö/
én biztos nem válaszolnék.
nekem nem jött be ez a játék szerintem unalmas és vontatott
bár van egy pár jo rész is
ja gondolom nem sok mindenkit érdekel de azért ideirom a véleményem
😊 😊
hello megtudjátok mondani a metros pályát hogy kell megcsinálni??
Valaki megmondja hol lehet beálítani a grafikát?
Olvastam... És normális választ adtam... Nem tom mi bajod... EGy játéknak nem megérdemelnie kell, hogy csalj benne.
"mikor érdemli meg egy játék, hogy NE csaljak benne" olvass a sorok között Neo
PSN ID.: Beegabor
Hali!
nincs valami végigjátszás a játékhoz?
mert én elakadtam a metrószerelvényben és nem tudom mit kell ott csinálni...valaki tudna segíteni!
elõre is köszi
nincs valami végigjátszás a játékhoz?
mert én elakadtam a metrószerelvényben és nem tudom mit kell ott csinálni...valaki tudna segíteni!
elõre is köszi
A játéknak nem "kiérdemelnie" kell azt hogy csalj... Vagy csalsz vagy nem... Én is végig tudtam tolni mind a három szinten csalás nélkül!
nekem nem tetszett, de végig akartam tolni az alternatív vég miatt.Csalás nélkül vittem addíg,amíg a társakat kellett megmenteni, meguntam, ennyi Egyébként is ez az én magánvéleményem,úgy fikázom ahogy kedvem tartja
Valószínû régebbóta játszom mint te, el tudom dönteni mikor érdemli meg egy játék, hogy ne csaljak benne
Valószínû régebbóta játszom mint te, el tudom dönteni mikor érdemli meg egy játék, hogy ne csaljak benne
PSN ID.: Beegabor
Ja,csak a másikat kellett bevenni és már végeztél is a játékkal.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
hello nekem most lett meg a pecs of neo de maygarositas kéne hozzá nem tuditok hol lehte letölteni diksa?