3510
-
#3030 Attól függetlenül hogy az elsők között voltam aki a sárga földig lehordta anno a játékot, 2-3 napja haver tanácsá nekiálltam újból. (mondom adok neki még1 esélyt, nincs mit veszítenem. Mostmár patchek is vannak, szal. )
Nos ha eltekintünk attól a ténytől hogy ez a game piszkosul ronda, (az ETM komolyan szebb) bugos, és néha még szaggatni is képes a trehágy gfx ellenére, azt kell mondjam még élvezni is lehet akár :)
Anno mikor megjelent a cucc, kb 2 mapot nyomtam le vele, és aztmondtam magamnak h kössz, nekem ennyi elég volt :)
Én sem gondoltam volna, de csodák csodájára kellemeset csalódtam.:)Nem azt mondom hogy bent van nálam a top5-be, de azthiszem kihúzom a "sohaabüdöséletbefelnemrakom" játékok listájáról.
A sok rossztól eltekintve, a játékélmény igen is jó!
Eddig nagy bugba nem futottam bele (ott vagyok ahol Trinityt és Morpheust kellett megmenteni az utcán) 1x volt olyan h nem kaptam meg a bombát amire a továbbjutáshoz szükség lett volna :)
Olvastam itt hogy 1-2 ember cheatekkel nyomta végig. Szvsz felesleges hozzá, nem olyan nehéz ez.
végül néhány kép e- grafikailag igazán csodás gameből :D
..és a kedvencem:
Jó helyen van az az NV logo bazz :D Ez valami célzás akart lenni? :D :D -
#3029 www.gamecopyworld.com
-.- -
zosvath #3028 Hali mki.
Nekem kellene CRACK a The Matrix-Path of Neohoz mert mindig kéri a lemezt.Valaki segítsen nekem mert nagyon ki akarnám próbálni.Ha tudna valaki küldeni egy cracket,megköszönném.Ha valaki küldene akkór ide:[email protected]őre is köszi. -
#3027 igen mindig kiszed belle darabokat... sokszor meg kell csinálni és jó lesz:P -
mt91 #3026 MEg kell nyomni a space-t aztán meg hagyd,h menjenek a dolgok sajnos azthiszem,h legalább 5-ször meg kell ütni íly módon de lehet,h többször is nem tom pontosan de a lényeg az,h sokszor kell megütni.
De megéri... -
CJ33 #3025 Sziasztok még egy utolso kérdés.A végén a föellenségnél annál a nagy röböt ügynöknél, kitérek az ütések elöl meg minden és mikor irja h támadjam(Space)
Akkor csak felugrik de csak nagyon ritkán támadja és egy darabot kiüt belölle
Milyen gombokkal kell ezt csinálni h felugorjon és beleüssön v mennyen a robotba??????????,
Elöre is kössz -
mt91 #3024 tényleg nektek sincs hangja a játékfilmek nek? -
mt91 #3023 Hálelujja Hálelujja Hálelujja ...
Végig vittem a path of Neot hard módban yeeeeeeee!
És ráadásul trainer nélkül!!! -
#3022 Akkor kell meghúzni a vészkart amikor dumál a pasi... -
alfredosz #3021 Hogy kell a vonatos pályán megállni??? ÉS HOL VAN AZ A FAQ?????? -
#3020 hát... szét kell verni... mást nem tudok.. ha az előző pályáról megvan még a gránát vető azzal lőjj rá... -
CJ33 #3019 Sziasztok az elözö problémám megoldodott :))))))
De már a vége fele járok és van egy ilen Vörös keresztes pálya és ott egy kopasz fehérfejü emberrel kell bunyozni de eltünik meg nem birom addig ütni h meghaljon. Ott mit kell csinálni
hogy kell kinyirni???? -
#3018 nekem mindegyik nagyon teccik de foleg a Matrix Online!!
Annak van a legjobb matrix hangulata csak az a baj hogy az fizetos...
bar a enzt mit befizetunk azt a jatek javitsara koltik meg a tortenet tovabbirsar...
probald ki a trial verziot mivel 10 napig ingyen jachacc! -
CJ33 #3017 Nekem is az első Bár ami hasonló volt az a max payne 1-2
Csak sajna elakadtam a Mátrixban amikor a vonatbol kell kijönni és fejjel lefele vok meg ilyen kapcsoloval kell kinyitni az ajtot megállitani a metrot de nem tom mit kell csinálni(Mátrix)
Valaki tud segiteni lécccc
-
ent #3016 Ez az első mátrixos gémem, de nagyon bejött, a többit is érdemes leszednem? -
mt91 #3015 Kösz szépen így legalább tudom,h hohygan próbálkozzam,meg azt is,h nem csak én gondolom úgy hogy ez elég rossz ötlet volt a készítőktől... -
#3014 Hulye otlet telleg de valahogy meg kellett csinalni a veget... na mindegy szoval terj ki az utesei elol es mikor uvoltozik usd meg... -
mt91 #3013 A végén azt az óriási smith-st,h a csudába kell kinyírni mert egyszerűen nem tom meg csinálni...
Olyan baromságokat tesznek a filmhez hogy az már nem normális....Ilyenekkel kéne kinyírni azt aki ezt kitalálta lol -
#3012 Az az ajtó egy bug... Ujra kell indítani a játékot akkor talán jó lesz... az meg hogy szaggat... nos... legtöbb embernek lol -
#3011 Nem tom én midig 5 perc alatt kinyírom:P -
#3010 Hi
Az egyik haveromnak nagyon saggat és az egyik pályán van egy ajtó amibe nem lehet be menni azt mondja hogy olyan mintha egy láthataltan fal lenne ott
segitsetek! PLS! -
mt91 #3009 Helló megint én vok...
Azt szeretném kérdezni,h hogy lehet kinyírni azt a "főellenséget" amelyik először csak bútordarabokat meg ilyeneket dobál rád aztán meg kell verekedni vele a bútordobálást túl is élem meg a verekedésnél sem halok meg,de mindig valami izé van körülötte amibe ha belemegyek nem tok megmozdulni és amikor végre eltűnik az a valimi akkor is csak sárgába tudom levinni az életét és mire megint eltűnik akkora szinte teljesen újratöltődik...
Vagy 2 órán keresztül szórakoztam vele aztán kiléptem és feljööttem,h megkérdezzem,h van e valami gyor módszer amivel ki lehet nyírni azt a csajt,mert a két óra allatt is csak az volt a legjobb amit elértem,h sárgáig levittem az életét,de aztán vissza is töltődött...
Van erre megoldás?
Ja és bocs,h ha ez benne van a FAQ-ban de nekem az nem jön be nem tom miért... -
ent #3008 Vkinél volt már olyan, hogy amikor a könyvtáros nénit kell megmenteni az ügynököktől összeesik a kép? Amikor közel kerülök verekedésben... Pecs vagy vmi més van már? Bocs ha volt már... -
ent #3007 Vkinél volt már olyan, hogy amikor a könyvtáros nénit kell megmenteni az ügynököktől összeesik a kép? Amikor közel kerülök verekedésben... Pecs vagy vmi més van már? Bocs ha volt már... -
#3006 hát.... ha úgy vesszük ez a harmadik mátrix játék... de most te hogy akarnál ennek második részt? Végigment az összes filmen... Ami még talán második résznek mondható az a matrix online... Az a 3. rész után játszódik és még most is viszi tovább a történetet... -
mt91 #3005 Ennek a játéknak mért nem csinálnak 2. részt lehet,h többre becsülném,mint mondjuk a half life 2-őt....... -
crolando #3004 Igen igazad van!akkor húztam meg és sikerült.PEdig nem már mielőtt elolvastam volna a leveledet véletlenül sikerül,mert gyanús volt hogy ennyiszer mondja a pasi.Köszi szépen még1szer rendes vagy.Még lehet hogy kell majd segítség.Köszi -
crolando #3003 Bocsika!Ma köszi sikerült.Nem toom hogx de sikerült.Köszi szépen. -
#3002 lol nem a telefont nem mindegy hogy mikor veszed fel hanem hogy mikor húzod meg a vészkart...
abban a kocsiban van a vészkar ami fejjel lefelé volt mikor mentél a hátsó kocsiba! ahányszor belépsz, annyiszor fordul 90 fokot a kocsi... amikor normálisan van, menny oda a vészkarhoz és akkor húzd meg amikor bemondja az állomást a pasi -
crolando #3001 Mi az hogy nem mind1 hogy melyik pillanatban veszem fel?
Hogy találjam el?vagy mit csináljak nem értem!!!!!Amikor bemegyek a kamera behátrál és a neo egyre távolabb kerül.Egy bizonyos pontnál nem enged tovább és nem took oda menni a telefonhoz csak ha lenyomom a Focus gombot csak akkor enged oda.Segítsetek kérlek szépen. -
#3000 TTÉÉÉÉÉKKKKKKKKKKK:D -
#2999 mindjárt -
#2998 Nem mindegy, hogy mikor veszed fel a telefont, el kell találni egy pillanatot. -
crolando #2997 Helló!Lenne egy kérdésem.Van egy olyan rész mikor a Smith-t ki kell lökni a vonat alá.Aztán beszállok valami csávó metrójába vagy mijébe,és utána fel kell vennem a metróba a telefont.Azt vettekm ki az angol tudásommal hogy meg kéne állítani a metrót.De megállítom és nem tudok megmozdulni.Ha kimegyek innen és vissza akkor felborul a vagon.Kérem valaki pontosan mondja el hogy mit is kell csinálni mert 1szerűen nem értem.Előre is nagyon szépen köszönöm!Roli -
#2996 nincs... -
#2995 aki keres talál -
#2994 Wazzz van egyáltalán demo??????????????? -
Elmör #2993 Bevallom én csak úgy tudtam ilyesmi kombókat csinálni, hogy nyomtam össze-vissza minden fontos gombot, aztán vagy összejött vagy nem, de valamit mindig csinált! -
#2992 Öh... ez bonyolult én is alig bírtam rájönni.... Én úgy csináltam hogy amikor megkezded a kombót akkor nyomogatod az iránybillentyűket...
nekem úgy sikerült sokszor -
Ermi imre #2991 Hello!Valaki meg tudná mondani,hogy lehet azt csinálni kardal,hogy az egyik emberről átugrok a másikra és ezáltal egyszerre kettő ember vagy ha van harmadik arra is valahogy át lehet ugrani és ezáltal három embert ölök meg.Ezt,hogy lehet megcsinálni?Pls segítsetek.