The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Monnd a kérdésedet akkor...

Hello mindenkinek!
a F.A.Q-ot nem tudom megnézni (pedig nagyon kellene), mert atw nem regisztrált oldalt reklamál!
Kérem az illetékesek intézkedjenek!!!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

heliosz007
megcsináltam😄
kb 15x indítottam újra a pályát !! de semmi eredmény nem volt!! azt pipa lettem és elkezdtem neki ugrálni a falnak, és ... átugrottam a falon😄😄😄 király😄

Atkamon
Az egy bug! Én is sokat szarakottam annál a résznél! Ki kell lépned a játékból, aztán ujra megpróbálni😞

heliosz007
gondban vok😞
ott tartok h, lehet 4 pálya közül választani!!! (amikor + kell mentemi a csávókat)most kell a feka haveromat megmenteni (nem az öreget) 1 konyhában vok, és ott kell harcolni. minden rendben is van csakhogy amikor azt írja a küldi hogy menjek ki az éttermi részbe : ott vok az ajtó elõtt de mintha 1 láthatatlan fal lene ott 😞 nem tok átmenni de az ajtó nyítja van😞 nem értem 😞 bug? mit lehet ilyenkor tenni??

Atkamon
Hát ha már hangyák is vannak akkor ott már kiönnyû megtalálni az ajtókat! Nem kell nagyon messze elmenned mindig valahol a közelben van az ajtó egy elég feltûnõ helyen!

és ahangyásra tudsz valamit mondani?
Atkamon
nincs

Nem tudná valaki megmondani,hogy annál a dimenziós pályánál amikor találkozol a hangyával meg a csajjal és ott melyik ajtó a jó vagy hova kell menni???
A játékhoz van magyarosítás?
Atkamon
még sok van... Még lesz pár rész az 1. részbõl aztán sok a 2.-ból aztán a végsõ harc smith-szel...

heliosz007
lenne 1 kérdésem:
milyen hosszú a játék???
én most tartok a " fura vonatos résznél" !! még mennyi van?

hülye voltam 😄 megoldottam 😄

Nem tudom hogy mit csináljak!! Sajnos nem tudok tovább menni mert nem reagál az enter -re!!

Van valami megoldás??

elõre is kösz
Atkamon
Ha bekapcsolod. akkor addig lesz aktív amíg vagy ki nem kapcsolod, vagy ki nem lépsz a játékból. Nem kell csinálnod semmit vele játék közben! Folyamatosan be van kapcsolva!

Hi ! Én már kipörgettem szval az lenne a kérdésem hogy a chetett hogy kell ahsználni bemek a cheats-be és ott az egyik rányomok kiirja hogy activálás akkor aktiválta és akkor hogy lehet elõhivni ill. elõhivja megcsinált pályákná?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Atkamon
Egyrészt õ Ballard és nem Gallard...
Amúgy ez egy bug! Párszor próbáld meg azt a rész aztán egyszer majd csak beenged...

Atkamon
Nekünk is...

kellene nekem magyarítás, vagy patch aki tud küldjön.
E-mail címem [email protected]
magyarítás kellene
hy ALL!

A konyhában ahol Galardddal kell nyomulni,hogy kell az étterembe bejutni?Mert nekem az ajtóban meg áll Neo és nem tud belépni.És a piros hajú kommandós se tudd kijönni....
En ott haltam meg legtobbszor amikor a megaugynok ellen kellett nyomni mert nem lehetett rendesen verekedni, azt a reszt utaltam...

Egyszeru Dal

Atkamon
Videókártyádat nem fogadja el a játék! Cseréld le de mongyuk szerintem annyit nem ér!

hi!az a problémám hogy elinditom a játékot és amikor játszani akarok csak egy fekete képernyö jön be!hang van de kép nincs!plz segitsetek!

Köszi a gyors választ.Azt hittem csak nálam xar.A betöltésre +találtam a +oldást.De sajna az még a gondom h játék közbe leáll a game arra hivatkozva h a "windows hibát észlelt ezért leáll" Ez elég idegesítõ.
Ezek szerint a patch sem javította + ezeket a szemét hibákat.

Atkamon
A billenytyõzetes probléma mindnkinél ott van... Azt nem tudom hogy miért van az hogy nem tudod betölteni a játékot...

Hi! Az a gondom a gaméval h nem tölti be a játékállásokat és nem menti el a billentyûkonfigot.Ha restertolok,állíthatok mindent újra be.A Config.ini fájlt +néztem és nincs benne a billentyûzetre utaló bejegyzés.Ha betöltök egy mentett játékállást,akkor is mindíg elölrõl kezdi a játékot.<#confused>
Mi lehet a gond?

hi!az a problémám hogy elinditom a játékot és amikor játszani akarok csak egy fekete képernyö jön be!hang van de kép nincs!plz segitsetek!

Atkamon
én kb 1x haltam meg...

Nemértem hogy lehet megakadni egy ilyen 1xu jatekban. Elegge magatol ertetodo...
A masik meg hogy egyaltalan meghalni en max 10x haltam meg normalon mire vegigvittem...

Egyszeru Dal

megtaláltam
Valaki?
Tudnátok segíteni ott tartok amikor másodszor a neo az égben van, és lehet pályát választani rögtön az elsõ pálya ,amikor egy raktárban vagyunk, na azt nem tom.
Légyszi segítsen valaki
van egy pálya ahol lemegyünk az alagútba négyen és ott ha leteszem a bombát a második oszlophoz eltûnik a lépcsõ és a többiek mit tegyek?
kösszke..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

SORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRY

Vak vagyok😄

Atkamon
Faq-ban ez is bennt van...

ja bocs, de a level select-re mész ott 12-ugy értettem😊 és ott az utcso pályán vok a lobby shooting spree-nél és amikor morpheust kell megmentteni azt a tetõn vagy és a helikopterböl ereszkednek le SWAtosok na meg ügynökök kurva hosszu idö lelökni a tetöröl az ügynökökket az én is lecsuszok ha lövöm majd a helikoptert akkor jó lesz de addig is az ügynök harcnál van a gondom nem megy le az élete ha csak nem lököm le a tetõröl deutána jönn még1 help! VALAMI tiipp?

Atkamon
Akkor viszont magyarázd el mer az nem igaz hogy 12 pályás a training...
6 training pálya van...

Már bocsáss meg de a kérdésemnek semmi közze a F.A.Q, de tök mind1.......

Atkamon
Én segítettem... Megmontam hogy bennt van a faq-ban...
Csak idegesít hogy nem bírják elolvasni mielõtt bármilyen kérdést feltesznek...

Atkamon
nincs magyarítás

Sziasztok!!!!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de hol lehet leszedni a magyarosítását (ha van hozzá)??????
Bogyee
ennyi fölösleges szövegelés alatt már ötször beírhatta volna valaki azt amit az emberke kért...
balhézni nem fárasztó csak segíteni. mókás😊

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

Atkamon
Nem fogom fárasztani magam lámák kedvéért... Beirok annyit hogy faq azt kész...

Nem is kellett volna leírni,csak a FAQ-ból kimásolni!

Atkamon
Nem bírjuk le irni! Bazmeg az elõzõ 50 kérdésre ami elhangzott a topikban az volt a válasz hogy faq...
Az meg hogy nem volt kedved végignézni mindent, engem nem érdekel!

Bocs csak nem volt kedvem végignézni mindent!!!!

Azt hittem le birjátok nekem irni!!!!

Atkamon
Basszus komolyan én má itt senkinek nem segítek!
Olvasd el az elõzõ hpzzászólást! láma

Hellosztok!!!!

Elakadtam a vonatos páyán vlami karra le tudom fékezni a vonatot de semmit se tudok azon kivül csinállni!!!!

Valaki help please!!!!!<#confused><#confused><#confused>