The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a F.A.Q-ot nem tudom megnézni (pedig nagyon kellene), mert atw nem regisztrált oldalt reklamál!
Kérem az illetékesek intézkedjenek!!!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
kb 15x indítottam újra a pályát !! de semmi eredmény nem volt!! azt pipa lettem és elkezdtem neki ugrálni a falnak, és ... átugrottam a falon😄😄😄 király😄
ott tartok h, lehet 4 pálya közül választani!!! (amikor + kell mentemi a csávókat)most kell a feka haveromat megmenteni (nem az öreget) 1 konyhában vok, és ott kell harcolni. minden rendben is van csakhogy amikor azt írja a küldi hogy menjek ki az éttermi részbe : ott vok az ajtó elõtt de mintha 1 láthatatlan fal lene ott 😞 nem tok átmenni de az ajtó nyítja van😞 nem értem 😞 bug? mit lehet ilyenkor tenni??
milyen hosszú a játék???
én most tartok a " fura vonatos résznél" !! még mennyi van?
Nem tudom hogy mit csináljak!! Sajnos nem tudok tovább menni mert nem reagál az enter -re!!
Van valami megoldás??
elõre is kösz
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Amúgy ez egy bug! Párszor próbáld meg azt a rész aztán egyszer majd csak beenged...
E-mail címem [email protected]
A konyhában ahol Galardddal kell nyomulni,hogy kell az étterembe bejutni?Mert nekem az ajtóban meg áll Neo és nem tud belépni.És a piros hajú kommandós se tudd kijönni....
Egyszeru Dal
Ezek szerint a patch sem javította + ezeket a szemét hibákat.
Mi lehet a gond?
A masik meg hogy egyaltalan meghalni en max 10x haltam meg normalon mire vegigvittem...
Egyszeru Dal
Légyszi segítsen valaki
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Vak vagyok😄
6 training pálya van...
Csak idegesít hogy nem bírják elolvasni mielõtt bármilyen kérdést feltesznek...
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de hol lehet leszedni a magyarosítását (ha van hozzá)??????
balhézni nem fárasztó csak segíteni. mókás😊
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Az meg hogy nem volt kedved végignézni mindent, engem nem érdekel!
Azt hittem le birjátok nekem irni!!!!
Elakadtam a vonatos páyán vlami karra le tudom fékezni a vonatot de semmit se tudok azon kivül csinállni!!!!
Valaki help please!!!!!<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>