3510
-
Elmör #3070 hát ja -
#3069 pff
Szerintem mér az a játék címe hogy Path of NEO?? -
#3068 sziasztok:) még mindig uj DX 9.0/cés hangkártyákon megy a játék ugy hogy van hang is??? -
Rayne92 #3067 A játékban nem lehet Trinity vel menni? :-( -
#3066 ja igen és a matrix online-ban az a jó hogy az a 3. rész után van és viszi tovább a történetet... én most azzal jáccok... azzal az egyetlen "probléma" hogy mmo tehát fizetni kell érte de legalábbv a pénzből amit fizetek érte fejlesztik a játékot... -
#3065 Az első volt az ETM ami akkor jött ki amikor a második film... aztán jött a Matrix online az pedig valamikor a 3. után nem tom pontosan mikor... aztán most egy éve jött ki a PoN -
Elmör #3064 Jaaa, köszi, így már beugrott. Az ETM korábban jött ki ugye mint a PoN? Azért nem is gondoltam rá, azt hittem valami újabb Mátrixos játék (tényleg jó lenne már valami új)
Azt még nem próbáltam, de írásodból az derül ki számomra, hogy ha meglesz végre a gépem, akkor ki fogom próbálni! -
#3063 A faq sajnos rossz már régóta... nem tom mér...
az ETM az a legelső mátrixos játék, az Enter the Matrix
Ott vagy Niobéval lehetsz vagy Ghosttal
nem rossza játék, vannak benne jó harci cuccok de szerintem ez jobb.... -
Elmör #3062 A FAQ másnak sem jön be? Nekem nem regisztrált oldalt hoz be.
Csak azt szerettem volna megnézni, hogy milyen patchek vannak. Na mindegy, majd rákeresek neten.
Egyébként az ETM az melyik játék? Valamiért nem tudok rájönni. -
Elmör #3061 Húú, na ez sem volt semmi ellenség!
Bár a legvégén szenvedtem a legtöbbet azzal a smithes óriással, ááá az kikészített, de azért ha meglesz az új gépem mégegyszer végig fogom nyomni a gamet, mert tetszett! -
#3060 ok... -
#3059 Pontosítok egy kicsit, nem minden játékot kezelek úgy kipróbálás előtt hogy szar.Bizonyos játékokkal szemben van előítéletem, annélkül hogy játszodtam volna vele pl. a TPS nézetért nem rajongok + film recoverért sem.Úgyhogy az igaz, hogy ez a játék semmiképpen nem lehet a kedvencem, idáig csak 2 játékot bírtam ami TPS módba volt:Splinter Cell, The Great Escape.Az sem csoda tehát ha az ilyeneket törlöm próba után.De a Matrix kap még egy esélyt, majd később előveszem ha lesz hozzá kedvem. -
#3058 semmi ezzel azt próbáltam kifejezni hogy izlések és pofonok... ahogy elnézem te úgy kezeled a játékokat hogy "valószínüleg szar"
aztán kipróbálod és ez hatással volt rád hogy mielőtt elkezdted azmontad hogy valszeg szar és igy télleg szarnak látod....
persze lehet nem igy van de az esetek 80%-ában igen... -
#3057 ??? -
#3056 ... -
#3055 A francba, nem jött be ez a játék sem...a kameraállás miatt, valamiért nem bírom, ezért dobtam ki a Prince of Persia-t + a LOTR-et is és ezt is azért fogom hamarosan...
Márcsak a Call of Juarez és a F.E.A.R. - Extraction Point(ami még meg sincs teljesen) van a tarsolyomban, remélem azok jobbak lesznek... -
#3054 Most pakoltam fel ezt a játékot is...nem jósolok túlságosan hosszú jövőt neki, tuti nem lesz végigjátszodva...de majd meglássuk -
mt91 #3053 Légyszíves küldjétek már el ezt a fájlt nekem e-mailbe
alapban:C\Program Files\Atari\The Matrix - Path of Neo\Sound\NSD_EN_158.wad
A címem:[email protected]
Légyszi küldjétke már el please please please please légyszi légyszi légyszi -
#3052 Amúgy én meg rájöttem...nagyából...
Régen úgy csináltam hogy lehideoltam sr7stoppal de most nem tudom mert azt irja ki hogy nothing to hide...
a cracket meg nem találtam sehol... -
#3051 Morpheus is mondja hova kell menni meg látod is a zöld foltokat a padlón... -
#3050 elsőre, amikor ismerkedsz a játékkal, akkor nem valami könnyű:) -
#3049 Ki kell őket kerülni. (vagy ha elkapnak akkor nyomgatni a bal klikket)
Nem 1 bonyolult illetve nehéz küldteés. -
Species #3048 Sziasztok! Most játszok elösször a játékal, és nem tudom mit csináljak amikor neo-é jönnek mindig elkapnak. merre kell menni? -
#3047 öööh... tudom ciki pont nekem ezzel a krdéssel idejönnöm de hogyan kell lindítani?:P
Most ujra akarok vele jáccani:P
Régen valahogy úgy csináltam hogy bemountoltam deamon tools 3.nemtommennyibe aztán a SR7stop-pal lehide-oltam...
csak most az sr7stop azt irja hogy nothing to hide...
Hogy is kell?:P -
#3046 Na akkor még1 gyors szemléltetés, oszt ígérem befejezem:)))
Ezt a képet anno ebbe a topikba tette be valaki, naná hogy fikázó célból a játék grafikájával kapcsolatban.. :) Természetesen mi 1et is értettünk vele, merthát azthittük hogy valóban ez a maximális részletesség. Nem tudtuk azt, amit mostmár tudunk..
Tehát a linkelt kép:
Ezeket pedig most csináltam szintén erről a páyláról:
:) -
Tomy Lee #3045 Most melyik patch-et rakjam fel a játékra?
Us verziót amiből 2 van(v1.1 majd utána v1.2)
vagy
eu verzió amiből 1.1-es verziószámu van.
Van 1 crack-em is 1.2-es verziószámu csak nem tudom,hogy jó e az US 1.2-es verzióhoz.A játékban meg nem írja milyen verzióju.
De megvannak ennek a game-nek keverve a javításai:( -
Tomy Lee #3044 Hát igen:)
-
#3043 Az 1 más dolog h ehhez a grafhoz bőven elég lenne sm2-es vga is..
Marketing powa.. -
Tomy Lee #3042 Megerősítve!Asztali gépemben X800gto-val nem igazán szép viszont notebookomban X1600 512mb-os(ShaderModell 3)szép a játék szép effektekkel.
-
#3041 Sajna el van baszerintva a game motorja. Az ETM máig szaggat minden gépen :)
X800GTO-val 1ébként nem fog így kinézni a game mint a képeken. Csak sm3-as vgaval (reklám powa..) -
#3040 nekem is szaggat ez a szar... + a mozgások azok iszonyuak -
fadi #3039 csak nekem naon szaggat ='( pedig X800 GTO-m van -
#3038 Nem szar ez :) (mostmár én is aztmondom :D) -
#3037 ...Úgyhogy most előröl is kezdtem jól. -
#3036 Nekem mindig 10-esen maratt... imadom ezt a ame-et akar milyen szar:P
Vagy 20-szor vegigvittem...
nagyon jo:P -
#3035 :'( télleg, igazad van:) -
#3034 Hasznos2: A játék minden 1es indításnál visszaveszi a gfx detaild 1-re. Szal érdemes átállítani :)
Szvsz az emberek 90%-a lowon tolta végig a stuffot :D -
fadi #3033 Hasznos: Akinek patchelésnél INVALID PATCH FILE-t ír, az másolja be a játék mappájába a patch fájlt! ;) -
-
#3031 Bázze ez kész :D
így a játék vége felé kellett rájönnöm (újból is kezdem of korsz :D) hogy ez az állat nem mentette el először a grafikai módoításokat, és 10-es helyett 1-re volt állítva :D :D :D
na igen.. így "kicsit" más a dolog.. :D
Akkor az előző képeket én most del, oszt jönnek a szépek:) (kíváncsi vagyok ebbe a hibába hányan estek bele :D)