The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Colton
Hi

Az egyik haveromnak nagyon saggat és az egyik pályán van egy ajtó amibe nem lehet be menni azt mondja hogy olyan mintha egy láthataltan fal lenne ott

segitsetek! PLS!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Helló megint én vok...
Azt szeretném kérdezni,h hogy lehet kinyírni azt a "fõellenséget" amelyik elõször csak bútordarabokat meg ilyeneket dobál rád aztán meg kell verekedni vele a bútordobálást túl is élem meg a verekedésnél sem halok meg,de mindig valami izé van körülötte amibe ha belemegyek nem tok megmozdulni és amikor végre eltûnik az a valimi akkor is csak sárgába tudom levinni az életét és mire megint eltûnik akkora szinte teljesen újratöltõdik...
Vagy 2 órán keresztül szórakoztam vele aztán kiléptem és feljööttem,h megkérdezzem,h van e valami gyor módszer amivel ki lehet nyírni azt a csajt,mert a két óra allatt is csak az volt a legjobb amit elértem,h sárgáig levittem az életét,de aztán vissza is töltõdött...
Van erre megoldás?
Ja és bocs,h ha ez benne van a FAQ-ban de nekem az nem jön be nem tom miért...
Vkinél volt már olyan, hogy amikor a könyvtáros nénit kell megmenteni az ügynököktõl összeesik a kép? Amikor közel kerülök verekedésben... Pecs vagy vmi més van már? Bocs ha volt már...

Vkinél volt már olyan, hogy amikor a könyvtáros nénit kell megmenteni az ügynököktõl összeesik a kép? Amikor közel kerülök verekedésben... Pecs vagy vmi més van már? Bocs ha volt már...

Atkamon
hát.... ha úgy vesszük ez a harmadik mátrix játék... de most te hogy akarnál ennek második részt? Végigment az összes filmen... Ami még talán második résznek mondható az a matrix online... Az a 3. rész után játszódik és még most is viszi tovább a történetet...

Ennek a játéknak mért nem csinálnak 2. részt lehet,h többre becsülném,mint mondjuk a half life 2-õt.......
Igen igazad van!akkor húztam meg és sikerült.PEdig nem már mielõtt elolvastam volna a leveledet véletlenül sikerül,mert gyanús volt hogy ennyiszer mondja a pasi.Köszi szépen még1szer rendes vagy.Még lehet hogy kell majd segítség.Köszi
Bocsika!Ma köszi sikerült.Nem toom hogx de sikerült.Köszi szépen.
Atkamon
lol nem a telefont nem mindegy hogy mikor veszed fel hanem hogy mikor húzod meg a vészkart...
abban a kocsiban van a vészkar ami fejjel lefelé volt mikor mentél a hátsó kocsiba! ahányszor belépsz, annyiszor fordul 90 fokot a kocsi... amikor normálisan van, menny oda a vészkarhoz és akkor húzd meg amikor bemondja az állomást a pasi

Mi az hogy nem mind1 hogy melyik pillanatban veszem fel?
Hogy találjam el?vagy mit csináljak nem értem!!!!!Amikor bemegyek a kamera behátrál és a neo egyre távolabb kerül.Egy bizonyos pontnál nem enged tovább és nem took oda menni a telefonhoz csak ha lenyomom a Focus gombot csak akkor enged oda.Segítsetek kérlek szépen.
mike0013
TTÉÉÉÉÉKKKKKKKKKKK😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
mindjárt

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

koppim
Nem mindegy, hogy mikor veszed fel a telefont, el kell találni egy pillanatot.

Helló!Lenne egy kérdésem.Van egy olyan rész mikor a Smith-t ki kell lökni a vonat alá.Aztán beszállok valami csávó metrójába vagy mijébe,és utána fel kell vennem a metróba a telefont.Azt vettekm ki az angol tudásommal hogy meg kéne állítani a metrót.De megállítom és nem tudok megmozdulni.Ha kimegyek innen és vissza akkor felborul a vagon.Kérem valaki pontosan mondja el hogy mit is kell csinálni mert 1szerûen nem értem.Elõre is nagyon szépen köszönöm!Roli
Atkamon
nincs...

mike0013
aki keres talál

Balazs15
Wazzz van egyáltalán demo???????????????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Bevallom én csak úgy tudtam ilyesmi kombókat csinálni, hogy nyomtam össze-vissza minden fontos gombot, aztán vagy összejött vagy nem, de valamit mindig csinált!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Atkamon
Öh... ez bonyolult én is alig bírtam rájönni.... Én úgy csináltam hogy amikor megkezded a kombót akkor nyomogatod az iránybillentyûket...
nekem úgy sikerült sokszor

Hello!Valaki meg tudná mondani,hogy lehet azt csinálni kardal,hogy az egyik emberrõl átugrok a másikra és ezáltal egyszerre kettõ ember vagy ha van harmadik arra is valahogy át lehet ugrani és ezáltal három embert ölök meg.Ezt,hogy lehet megcsinálni?Pls segítsetek.
Atkamon
Már kaptál egyszer a tréning pályákon és kardot legközelebb a meroving kastélyában kapsz...
Az elõtt még lsz a sokügynökkelkellverekedni rész ott meg azt a fémrudat tudod mad használni!

Szasztok! Bocsi hha már kérdezték de lécci válaszoljatko!! Nincs hang sajnos nekem ! Tudom hogy a hangkártyának dx-9.0csnek kell lennie... nem lehet valahogy segíteni rajta ??
Köszi a segítséget!És hallod melyik pályán kapok elõször végre valami kardot vagy ilyesmit?Mert már nagyon hiányolom😄
Atkamon
Nézz vissza 1-2 oldalt már sokszor leirtam hogy hogy kell megcsinálni!

elõször mindenki mást ölj meg mert utána nincs kit ügynökké változtatni

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Hi!
Kéne egy kis segítség!Azon a pályán vagyok ahol egy harangtoronyban vagyok és ott van az a biztonsági õr meg az az ûgynök.Megölöm az ügynököt jön egy másik.Már egy csomót megöltem erre meghal a biztonsági õr.Mit kell csinálni?Van valami turpisság?😄Pls segítsetek.
Sziasztok!

Lécci segítsetek nagyon elakadtam! A Distorted Dimensions nevû pályán vagyok.Rögtön a folyosó végén bemegyek az ajtón fehér fény aztán egy felfordult épületben találom magam vagy mi össze vissza van. Itt hova kell menni melyik a helyes ajtó? Pls help!

Elõre is köszi!
Atkamon
Tudsz állítani dolgokat, de már nem nagyon emléxem hol... volt hogyha nagyra állítottam akkor jobb volt a grafiika viszont ha lejjebb vettem akkor rosszabb....
Én nem emléxek semmiféle motion blur féleségre...

mike0013
az nem lehet... semmi mást nem lehet állítani csak a felbontást, 800×600-ban semmit nem látni, 1024×768-ba valamivel többet, olyan mintha motion blur effect lenne rajta

Atkamon
nekem nem....

mike0013
de sajnos ilyen kalap szar...

Sziasztok!

Feltettem a game-et játszottam is vele 1-2 pályát.De ennek tényleg ilyen szar a grafikája? Olyan mintha halvány lenne el lenne mosódva a kép! Vagy csak nekem ilyen rossz? Lehet rajta állítani? Mert a képeken amit láttam róla nem volt ilyen csúnya. <#wow1>

Köszi!
Atkamon
hát nem tom...
Na mindegy szóval nem is a telepítéssel volt gond régebben hanem inkább az elindíással...
De mostmár van crack, amivel ugytudom jó...

Ja oké 😄 csak most akarom majd letölteni. Mert megvolt csak nem tudtam föltelepíteni mert akkor még tök bonyolult volt minden szar progi kelett hozzá. De ha mostmár azóta változott akkor oké. Amúgy meg szerintem szuper multiplayert lehetne csinálni. Pl. Neo+Trinity+Morpheus együtt mennek végig a pályákon /cooperative/ nagyon király lenne. Vagy csak 2-en együtt amelyik karaktert választanánk és el tudnám képzelni 😊
Atkamon
Amúgy nagyon bonyolult a telepítés....
Bemountolod daemon tools-ba, és szépen feltelepíted...

Atkamon
Hogy képzelsz el egy ilyen játékban multiplayert??

mike0013
nincsen😞

Még valami! Van a játékban multiplayer? <#nevetes1>
Sziasztok!

Valaki tudna adni egy jó leírást, hogy hogyan kell feltelepíteni a letöltött játékot? Mert ez ami a fórumon be van linkelve nem mûködik 😞 Nem lehet az oldalt megnyitni!

Elõre is köszönöm!
mike0013
nincsen még... ha jól emkléxem

Köszi a segítséget.Ja és még valami,valaki tudna adni egy linket,hogy honnan tudok leszedni egy magyarosítást a játékhoz?
Atkamon
Vissza kell menni a jegykezelõ gépekhez és elkapni egyet a röpködõ "jegyek"-bõl

gamerboy91
Én is végigjátszottam!

Csõ!Halljátok amikor a metrónál vagyok és ott an az a kalaúz,hogy tok bejutni a vonatba?Pls mondjátok meg
segítség a kastélyos pályán(ûrbe van a kastély) addig jutottam amikor 4 hangya van és a tûzbe kell õket lökni ott hol az ajtó amit megkell találnom?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

mike0013
jah, szarabb xD

Atkamon
A mátrix nem is a valóság....

mike0013
mozgások... a mozgások iszonyúak... a valósgában nem így mozog az ember

Atkamon
Hát aér a mozgásokra nem mondanám hogy szar...
Fõleg a harcra... Az lett a legjobb mert nagyon szép mozdulatok vannak benne

mike0013
engem ez a játék annyira nem bír lefoglalni... szaggat szar grafika és mozgások, ez az ami jellemzi😊