The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik haveromnak nagyon saggat és az egyik pályán van egy ajtó amibe nem lehet be menni azt mondja hogy olyan mintha egy láthataltan fal lenne ott
segitsetek! PLS!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Azt szeretném kérdezni,h hogy lehet kinyírni azt a "fõellenséget" amelyik elõször csak bútordarabokat meg ilyeneket dobál rád aztán meg kell verekedni vele a bútordobálást túl is élem meg a verekedésnél sem halok meg,de mindig valami izé van körülötte amibe ha belemegyek nem tok megmozdulni és amikor végre eltûnik az a valimi akkor is csak sárgába tudom levinni az életét és mire megint eltûnik akkora szinte teljesen újratöltõdik...
Vagy 2 órán keresztül szórakoztam vele aztán kiléptem és feljööttem,h megkérdezzem,h van e valami gyor módszer amivel ki lehet nyírni azt a csajt,mert a két óra allatt is csak az volt a legjobb amit elértem,h sárgáig levittem az életét,de aztán vissza is töltõdött...
Van erre megoldás?
Ja és bocs,h ha ez benne van a FAQ-ban de nekem az nem jön be nem tom miért...
abban a kocsiban van a vészkar ami fejjel lefelé volt mikor mentél a hátsó kocsiba! ahányszor belépsz, annyiszor fordul 90 fokot a kocsi... amikor normálisan van, menny oda a vészkarhoz és akkor húzd meg amikor bemondja az állomást a pasi
Hogy találjam el?vagy mit csináljak nem értem!!!!!Amikor bemegyek a kamera behátrál és a neo egyre távolabb kerül.Egy bizonyos pontnál nem enged tovább és nem took oda menni a telefonhoz csak ha lenyomom a Focus gombot csak akkor enged oda.Segítsetek kérlek szépen.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
nekem úgy sikerült sokszor
Az elõtt még lsz a sokügynökkelkellverekedni rész ott meg azt a fémrudat tudod mad használni!
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Kéne egy kis segítség!Azon a pályán vagyok ahol egy harangtoronyban vagyok és ott van az a biztonsági õr meg az az ûgynök.Megölöm az ügynököt jön egy másik.Már egy csomót megöltem erre meghal a biztonsági õr.Mit kell csinálni?Van valami turpisság?😄Pls segítsetek.
Lécci segítsetek nagyon elakadtam! A Distorted Dimensions nevû pályán vagyok.Rögtön a folyosó végén bemegyek az ajtón fehér fény aztán egy felfordult épületben találom magam vagy mi össze vissza van. Itt hova kell menni melyik a helyes ajtó? Pls help!
Elõre is köszi!
Én nem emléxek semmiféle motion blur féleségre...
Feltettem a game-et játszottam is vele 1-2 pályát.De ennek tényleg ilyen szar a grafikája? Olyan mintha halvány lenne el lenne mosódva a kép! Vagy csak nekem ilyen rossz? Lehet rajta állítani? Mert a képeken amit láttam róla nem volt ilyen csúnya. <#wow1>#wow1>
Köszi!
Na mindegy szóval nem is a telepítéssel volt gond régebben hanem inkább az elindíással...
De mostmár van crack, amivel ugytudom jó...
Valaki tudna adni egy jó leírást, hogy hogyan kell feltelepíteni a letöltött játékot? Mert ez ami a fórumon be van linkelve nem mûködik 😞 Nem lehet az oldalt megnyitni!
Elõre is köszönöm!
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Fõleg a harcra... Az lett a legjobb mert nagyon szép mozdulatok vannak benne