Betiltatná a pasziánszt egy amerikai szenátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugi már itt van, pl. Gergényi jó éve leszedette a wines játékokat a BRFKs gépekrõl 😊
-->szinte kiirthatatlan<-- ....
Ez jó! Szinte kiirthatatlan.
Ha nem tud valamit a szenátor inkább kérdezzen, mert ha hülyeséget kürtöl világgá magát égeti le!<#taps>#taps> + Egész USA-t !!
Ilyen magas szinten biztos be van tiltva a gondolkodás <#boxer>#boxer>
Forza.
még olyan gépek vannak, mint emmegki aláírása.
Ahogy mondom!! Fut rajtuk valami õsrégi DOS, aztán kész.
Najó kisfloppy van bennük, mert már nem kapni 5,25" lemezt 😊
Éppen ma mentettem ki 1 winyo tartalmát, mert félõ, hogy hamarosan behal.
Ilyen is van higyjétek el!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
DE ha én nem akarok dolgozni, akkor passzíánsz nélkül sem fogok.
Lemegyek a büfébe, vagy konyhába, stb...
Vagy hozok egy könyvet és OLVASOK...
Az erre a tuskó népségre úgy is ráférne.
Egyébként egyetértek, a pihenni vágyó robotokat azonnal likvidálni kell, hiszen hogy gondolják, hogy holmi ember-módjára esznek, isznak, lélegeznek 😄
Nevetséges, szánalmas, de leginkább siralmas. Továbbá nc.
Ezt az idot, ami megmarad a ket feladat kozott mindig paszianszal toltotte, de ott nem csinalt gondot belole a vezetes, hogy az idosebb es gyorsabb dolgozok jatszanak ilyenkor. Mert becsultek a munkaerot. Normalisabb helyen ez igy megy.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
<#mf2>#mf2>
Ez már inkább jó ha az ember nem akar dolgozni ugyis megoldja másképp, sztem is ha a munka készvan tökmind1 mit csinál a szabadidejében még küön jó is h nem õ telepít minden szart a gépre, ennyi erõvel letörölhetnének minden mást is, gép se kell, használjanak írógépet azon tuti nem játszanak!!(és nem vok érdekelt az ügyben nem is tok pasziánszozni de ez hülyeség)
Amúgy meg mit érdekli õket hogy ki mit mûvel munka közben? Kiadnak egy feladatot,ha kész van a megadott idõpontra ,minden oké,ha nincs,seggbe/ki vagy rúgva.Ez szinte mindenhol így mûködik. Mi van ha nekem úgy megy igazán a munka ,hogy ha kétóránként lenyomok egy passziánszt vérpezsdítés képpen?(Mellesleg nem szeretem a passziánszt 😄)
Az emberi koncentrációs készségnek és kreativitásnak bizonyítottan szárnyakat ad pár perc szünet...
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
allitsanak minden munkass melle egy fegyveres ort, es ha nem dolgozik, lojjek le.
na ez kene
idiotak
2. Igazad van, de ahol elõ van írva/fõnök kéri, ott úgyis leszedik ezeket, meg lekorlátozzák a kutyfülét is. Ahol a vezetés szarik rá, ott a infómókusok is szarnak rá.
Most te képes volnál leszedni a Bögyös Juditka gépérõl az általa olyannyira szeretett pasziánszot, ha nem köteleznek rá?
3. Némely politikusok iszonyatos nagy marhák tudnak lenni. De a baj nem ez. A baj az, hogy ezek a marhák a mi jóvoltunkból(az õ jóvoltukból) kerültek oda, ahova kerültek.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
2. Drága kedves amerikai pajtások, különös tekintettel a rendszergarázdákra! Ki akadályozza meg a rendszergizdát, hogy a telepítés végén leszedje a játékokat, majd belõve a jogosultságokat a felhasználókat megfossza minden olyan lehetõségtõl, mely akár a passziánsz, akár más játék telepítésére irányul?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.