Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na megvan az új gépem😊) Mentések nuku ezért kezdtem egy újjat az Interrel😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
játékosra jobb klikk/játékos behívása a válogatottba
Mitõl függ h menniyt kapok ?
jha és aláírtma mexikóhoz egy évre 😛
dejó h VIP vok nem kell írnom 200 hsz-t. Bõvítik a stadionom 13.400 ülõhellyel 5 hónap alatt
whááá most nézem egybõl bedobnka a mélyvíízbe. copa america most zajlik és tõlem várjáka csodát <#idiota>#idiota>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
nem is hittem ovlna. 2.évem végén én vagyok legsikeresebb manager magyar történelemben , és most hívott a mexikói válogatott kapitánynak. szerintetek elfogadjam? szívem szerint kamerunt irányítanám ...
Most tölti be a gamet gyorsan írjátok h szerintetek meik ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
sherman cardenas - ingyen igazolhazó
petr zavadil - max. 500e euro
alexis sanchez- ingyen
guarin - ~1.5M euro
digard - 300e euro
iakovenko - 4-500e euro
toni kroos - 400e euro

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
következõ 3 meccsem:I Barca I Real H Depor...:S
jön Srna is 10Milla záradékért
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Csak nálam van az vazze, hogy az Aurora skin-nél nemtom behuzni a játékosokat a taktikánál a tizeneggyes lövõkhöz/szabadrugás lövõkhöz/céljátékosokhoz/irányítokhoz...
ez másnál is így van/volt?
hogy oldotta meg?
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
<#hehe>#hehe>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
* Csepregi András GK
* Anton Ferdinand DC
* Darijo Srna DRL
* Andrey Arshavin ST(irányítónak is kiválló)
* Fernando Cavenaghi ST
* Aruna Kone ST
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Arsenalnak tudok cadizba ajánlani plejákat <#wave>#wave>