Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
döntõt brazilok ellen tolom , össze csaárom kondija 50% körül van...
1 hónap alatt copa america döntõig eljutni nem is oan rossz ... sztem emgközelíti kanál magyar válogatottal való teljesítményét ^^
elõdöntõben ecuadort kaptam , másik oldalt argentína-brazília. Túlteljesítettem az elvárásokat <#ravasz1>#ravasz1>
(Valaki nem tudja mi az Endles torrent oldaljának a címe mert nincs meg:S elõre is thx😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egyébként teljesítettem az elvárást , továbjutottma mexikóval a csoportomból ^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
interbe ajánlom , hogy igazolj le vkit adriano mellé , mert martins .. hát khm.
elsõ bari meccsem Galatasaray ellen 4-1 ide😛😊
#71108 :GRAT😊

én is vertem el ellent 7-0ra idegenben , de nem 1-2osztályzataik voltak. itt van nem fr4nc0 <#idiota>#idiota>
ja és vmi kimarad ami még fotos lehet: Táp 480wattos... de nem offolok tovább😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mert hogy engem mexikó hogy talált meg... igaz van 2 mexikoi plejam akiket minidg elengedtem valogatottba...
na akkor új géppel ennyi mindent jelöltem be óriási adatbázissal:
nem sok de érdekes több nem nagyon akarodzik menni...
lesz dolgom
Amd Athlon 3700+ proci 60ezer körül
Geforce 7600gt 50ezer körül
2gb ram 40ezer körül
Asus alaplap Nforce4... 20-30ezer kb asszem...