Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
4-2re vertem zaragozat és 2 fordulóvla vége elõtt bajnok vagyok ^^ ismét -.-
3 meccs van még bajnokságból , valszeg megnyerem <3
jövõre hátvédsort megerõstem , és BL-be tarolunk remélem
jha és a kiesett getafetõl leigazoltam jaja-t féláron ^^
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ien kapust én is akarok 😄DD
Most volt juniális suliba, meccset is néztük, szünetbe tanárok adták a sört "fogd és vidd gyorsan" szöveggel 😄 Végigmentünk a sulin sörözve 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki mondd már mrg nekem mijaza ték
nálam aimar nem is alapember 😛
szerelés keményne van , mi ?

egyébként grat
érdekes mert nagy részüknék irja hogy nyomtak bajnokit😮 de meccseknél semmi
b csapatom miért nem indul semmien bajnokságban? átvettem a B csapat felett az irányítást , vannka legalább 50en B csapatba és abból legalánn 15en naygcsapatba valóak élennének / lesznek pár éven belül.
ehhez képest lassan fejlõdgetnek , ráadásul mindneki elégedetlen 😮
idén már nyertem 7-0ra idegenben celte ellen.
megsúgom hogy erre a keretre össz-vissz 30M-t költöttem 😛 1M átigazolási keretem volt ^^
nihat , crespo ingyé' jött. meg jövõre drogba , grosso is így jön 😛PPPP
meg ha a tarcsimat látnád bokád összefosnád