Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Biztos melegük van...Biztos...<#idiota>#idiota>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
egyszerûen nem tudom berakni a Gabber csomagot, valami mindig hiányzik vagy egy mez vagy egy címr és nem élrtem miért.. valamivel összeveszik
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Samp - Legia 7:0
Samp - Spartak'94 3:0
Ma belõttem az edzést is, szereztem 2 jó edzõt. Még kellene pár, mert elég harmatos a stáb...
A csatársor világklasszis (Flachi, Colombo, Bazzani), de a hátvédsor gyenge.
Leigazoltam Cácerest és Diatta-t (kísért a múlt 😄 ), velük kicsit megerõsödött a védelem. Aztán kezdõdik majd a bajnokság is lassan.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Arnóczki , Stieber Zoli, Rácz Attila, Molnár Zoli, Balázs Tibor, Nánási Krisztián, Varga Ádám, Kardos Ernõ, Komodi Laci, Makra Zsolt, Völgyi dani, Czibere Adrián, Kiss Zoli, Szabó Gábor
Sok magyar tehetséget hoztam, kiváncsi leszek mit fognak érni
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
kicsit mákos volt uefa döntõ nem??? 92. percbe nyerni 😄 mekkorát ordítottál? 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Bl-csoportom: Porto , Petakh Tikva , Lille <#nyes>#nyes>
iakovenkot leigazoltam 2005 nyarán 200e euroért , most 7.25M euro , de nem adom se Romanak - Realnak - Betisnek sem majd ha 10M fleetti ajánlatot tesznek
Azon gondolkodom hogy át kéne állni legalább két csatáros taktikára de akkor egy-két középpályást el kéne zavarni.
+ még jön robinho
Heló szia remélem hogy vagy
aztirja figyelõ hogy Kaposvár csapata ügyes<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>a maguk módján végülis😄
csak egy kicsit szomorítsalak el -> #71199
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.