Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Grat gabber
Bemutatom csapatom teljesítményét a 2005/2006-os szezonból
Palermo kerete
Serie A 2005/2006-os szezonjának végeredménye
Uefa Kupa 2005/2006-os döntõje
Serie A 2005/2006-os szezonjának játékos teljesítményei
Palermo pénzügy
Nyáron érkezõ játékosok
Nem tudna vki egy képet nyomni egy bizonyos David N'Gog nevû gyerekrõl? azon gondolkodom h le kéne igazolni de még az elején vok és nem tom mi lehet belõle.
Heló szia remélem hogy vagy
10kor keltem fel . és most mek el 😊 azelõtt anbyám ment el pestre , azért votlam 2ig ^^ 😊 napi 2-3-4 óra FM ^^ 😛 de nyáron nem igen lezs idõm .. úszáz , kick-box edzõterem , bulik stb
Egyébként meg elég lett volna 1x beírni , mert nem tudom hányszor írtad be a #71174-et de biztos vaygok benne hogy többször mint ahányszor rákerestél. htxvm py
Na megpróbálom megszerezni ballackot , sivokot , vagy valakit arra aposzta.
betis vinné le tõlem Kamenit , Digardot , meg 19 éves sztárvédõmet

Eladtam kapok érte 10m-t , meg 15M-t 18 hónap alatt
Nem tudom hova kéne szerintetek erõsítenem , pénz van:
Kapusok: Frey , Kameni , Canizares
Védõk: Fabio Aurelio , Grosso , Digard , Ayala , Vanden Borre , Collen , Ratinho , Ezequil
Közzéppálya: Guarin , Vicente , Figo , Aimar , Albelda , Saviola , Duff
Csatárok: Kerlon , Deogba , Palladino , Fred , Vucinic , Villa , Crespo
33M eurom van átigazolásokra , és még nem kaptam meg TV-s jogdíjat(?)
Mondjuk egy pljenának van 50M elengedési záradéka , ha elengedem azt jeleni , ghogy nekem kell kiperkálni 50M-t !?
támadó középpályásnak ott van saviola és damien duff is , eddig nihat volt és elég jól ment neki.
Hát most a barcelona tett rá egy 25M euro-s ajánlatot. Elfogadjam?
Igaz nihat-saviola-duff is ingyen jött <#idiota>#idiota>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
közben a Bl-ben kiestem,zsinórban két elveszített döntõ után megint nem sikerült nyerni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Grat a sikerekhez
Elkezdtem 1 napos állítgatás után Bristol Roversel játszani..
Elsõ Bajnoki: Stockport - Bristol 2-2
Második Bajnoki: Bristol - Carlisle 2:0
mélypontra kerültem a St.Paulinál
év elején még 40 millió eurót kaptam igazolásokra(amibõl közel 30-t meghagytam) a költségvetés is 60 millió felett volt,de idén csõdbe kerülünk
1,2millió volt a fizetési keret,sajnos ki is töltöttem iszonyat sokat költök fizetésekre
a vezetõség új szerzõdést kínált nekem,amiben nem 0 euró a fizetési keret és 0 az átig pénz...elfogadtam,mert ki akarom húzni a csapatot a szarból
egyébként ennek ellenére vezetem a bajnokságot,állok a német kupában és a bl-ben sem kaptam erõs ellenfelet
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
premier league átigazolások máj 30ig...sheva, ballack, rosicky...
Ja, üdv itt és jó játékot!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Olyan kérdésem lenne, hogy abszolút új vagyok a sorozatban, még egyetlen résszel sem játszottam. Tudnátok vmi helpet nyújtani, hogy mégis hogyan induljak el? Van vmi holnap, ahol van segtség kezdõknek, vagy esetleg akár emailban vki tudna dobni egy gyorstalpalót?