Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
xD
megszoktam a magyarosítást<#idiota>

gabber_saviola
huszas igen 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A befejezese 20-s ne a szogletet nezd..

Atesz89
20-as

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
megveszem Asprillát

gabber_saviola
köszönöm szépen mindenkinek, és Én is viszont gratulálok minden managernek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ars3nal
befejezése csak nyolcas😮

Az osasunas mentesemben nagyon jo jatekos volt, igaz nalam nem fert be a kezdobe ugyhogy eldatam, viszont a Chelseaben kulcs jatekos volt.

Grat gabber

Atesz89
Grat!!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
vettem egy colos állat védõt😄

gabber_saviola
köszönöm szépen, igen már javítottam a kövi kommentemben 😛

gabber_saviola

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps>
a keret az fradis

gabber_saviola

Hegeace
hy managerek. grat mindenkinek!
Nem tudna vki egy képet nyomni egy bizonyos David N'Gog nevû gyerekrõl? azon gondolkodom h le kéne igazolni de még az elején vok és nem tom mi lehet belõle.

Heló szia remélem hogy vagy

b4rc4
ON

OFF
10kor keltem fel . és most mek el 😊 azelõtt anbyám ment el pestre , azért votlam 2ig ^^ 😊 napi 2-3-4 óra FM ^^ 😛 de nyáron nem igen lezs idõm .. úszáz , kick-box edzõterem , bulik stb

b4rc4
te éjjel-nappal jáccol az fm-el?<#zavart2>

Ars3nal
minden mentésben más...

középpályára leigazoltam mascheranot és sivokot 17-17M euroért a betistõl ^^

azért bannoltak , mert kicsit sokat gonodlt magáról az egyik moderátor(és ezt nem csak én gondoltam így) , és megmondtam nekia véleményem.
Egyébként meg elég lett volna 1x beírni , mert nem tudom hányszor írtad be a #71174-et de biztos vaygok benne hogy többször mint ahányszor rákerestél. htxvm py

Max08
Selfisch,mostmár tudom miért bannoltak!Mert ilyen vagy az emberekkel!Szépen megkértelek valamire,segítséget kértem,és te meg ilyen hangsúllyal válaszolsz!Egyébként köszi!Bye

nem tékeltél <#lama>

Ars3nal
hi és grat all

ez röhej. parmat 4-3 vertem , úgy hogy volt 3 kaput eltaláló lövésük 😛

tess
itt a nike graphic icons. nagyon nehéz volt megtalálni , keeken 3 kattintás

Max08
jó,ott a link,de milyen névvel keressem!Shirt vagy mi???Légyszi segíts!!!

ott van FAQ-ban a link , onann megtalálod
Na megpróbálom megszerezni ballackot , sivokot , vagy valakit arra aposzta.
betis vinné le tõlem Kamenit , Digardot , meg 19 éves sztárvédõmet

Max08
#71174-->erre a kérdésre válaszoljatok légyszi!!!!!!!!!

Max08
Sziasztok!Tudtok mondani olyan jó és olcsó játékost,aki jönne a ZTE-be?És lehetõleg valami környezõ országból(mittudomén Szlovákiából,vagy Bulgáriából,bárhonnan)

en a kozeppalyat erositenem meg, mondjuk C. Ronaldo-val.

jajó értelekk thx , eddig ezt nem vágtma. Nihatnál ez 145M euro volt 😄
Eladtam kapok érte 10m-t , meg 15M-t 18 hónap alatt
Nem tudom hova kéne szerintetek erõsítenem , pénz van:
Kapusok: Frey , Kameni , Canizares
Védõk: Fabio Aurelio , Grosso , Digard , Ayala , Vanden Borre , Collen , Ratinho , Ezequil
Közzéppálya: Guarin , Vicente , Figo , Aimar , Albelda , Saviola , Duff
Csatárok: Kerlon , Deogba , Palladino , Fred , Vucinic , Villa , Crespo

33M eurom van átigazolásokra , és még nem kaptam meg TV-s jogdíjat(?)

nem, azt jelenti ha valaki ajanl 50M-t akkor kotelezo elfogadnod, a gep nem is engedi hogy elutasitsd(?) az ajanlatot.

még egy kérdés. elég érg óta tolom az FM-et , de még most sem értem mire van ez az elengedési záradék.
Mondjuk egy pljenának van 50M elengedési záradéka , ha elengedem azt jeleni , ghogy nekem kell kiperkálni 50M-t !?

gyors kérdés pls help:
támadó középpályásnak ott van saviola és damien duff is , eddig nihat volt és elég jól ment neki.
Hát most a barcelona tett rá egy 25M euro-s ajánlatot. Elfogadjam?
Igaz nihat-saviola-duff is ingyen jött <#idiota>

Holdpro
<#integet2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fabio Capello
Üdv mindenki és grat 😊

gabber_saviola
Pisti házgazdidat kérdezd 😊

gabber_saviola
csoki és gratula mindenkinek, Lajos nyárra minden rendezõdik a Szent Paulidnál 😛

Max08
#71174-->erre a kérdésre válaszoljatok légyszi!Mert ez engem is nagyon érdekel!!!

Holdpro
Üdv Csöves 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

9csöves9
hát igen rengeteg játékost el fogok adni,a személyzetbõl is el kell zavarni pár embert

közben a Bl-ben kiestem,zsinórban két elveszített döntõ után megint nem sikerült nyerni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nekem is volt ilyen, ev vegen ugy is kapsz egy csomo penzt, aztan adj el par jatekost, es mar nincs is akkor gaz

Holdpro
sziasztok
Grat a sikerekhez
Elkezdtem 1 napos állítgatás után Bristol Roversel játszani..

Elsõ Bajnoki: Stockport - Bristol 2-2
Második Bajnoki: Bristol - Carlisle 2:0

9csöves9
üdv és nagy grat mindenkinek

mélypontra kerültem a St.Paulinál

év elején még 40 millió eurót kaptam igazolásokra(amibõl közel 30-t meghagytam) a költségvetés is 60 millió felett volt,de idén csõdbe kerülünk

1,2millió volt a fizetési keret,sajnos ki is töltöttem iszonyat sokat költök fizetésekre

a vezetõség új szerzõdést kínált nekem,amiben nem 0 euró a fizetési keret és 0 az átig pénz...elfogadtam,mert ki akarom húzni a csapatot a szarból

egyébként ennek ellenére vezetem a bajnokságot,állok a német kupában és a bl-ben sem kaptam erõs ellenfelet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

http://fifahu.pro5.ensim.hu/files/fm2006/egyeb/FMSummerUpdate.rar
premier league átigazolások máj 30ig...sheva, ballack, rosicky...

billywood
http://cmhungary.uw.hu/letoltes/cm4guide_hun.rtf - ezt szedd le és olvasd végig. Igaz, hogy ez a leírás nem a legújabb FM-hez van, hanem annak egyik elõdjéhez(CM4), de sztem teljes mértékben megfelelõ. Nagyjából ugyanazok a dolgok vannak a legújabb verzióban, mint amik a leírásban szerepelnek, csak persze más köntösben, és sok újítással. Minden nagyon alaposan le van írva. Persze az ilyen "ajánlott játékosok"-at ne vadd figyelembe, hisz azóta már eltelt pár év... Ha vmi nem tiszta, akkor pedig írj ide bátran, sztem segíteni fognak.
Ja, üdv itt és jó játékot!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy abszolút új vagyok a sorozatban, még egyetlen résszel sem játszottam. Tudnátok vmi helpet nyújtani, hogy mégis hogyan induljak el? Van vmi holnap, ahol van segtség kezdõknek, vagy esetleg akár emailban vki tudna dobni egy gyorstalpalót?

cenobite
gudnájt all.

gamertag: kenobita