Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
off: lokóm mien?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem tudja valaki hogy van spanyolul a forza v sempre? 😊
lokómhoz kéne ^^
/Lajos&Tamás/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Feels you aren't giving the team enough credit.
Ha több játékosom is ezért problémázik, az mire utal?

a logo is jo én is most akartam egy olaszosat
<#worship>#worship>
azért kíváncsi vagyok h arsenal honann fogsz összekaparni 50 meccs után kb 80M eurot 😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudom kicsit asszimetrikus a taktik de nem sok problem van vele. Fõleg mert a bal tkp eléggé gólerõs pozíció így robben,duff,messi,recoba esetleg (sneijder) megmutathatja góllövõ tudását. Egyébként onnan jött az alap ötlet h del horno fútó bekk ferreira pedig nem ,viszont a passzokat nem vettem le egyoldalasra így néha a jobbszélem is belehúz.<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Heló szia remélem hogy vagy
Tud nekem valaki ajánlani egy olyan skin-t amelyikben látszanak teljes egészében nagy/large facepack-ek?!
thx

jaja Samp 😊
jahrá és sok sikert
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.