Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok fiuk
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
sziasztok fiuk
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ja,az sima eddig,sztem meglesz:6 forduló van hátra,10 pon elöny!csak a bentmaradás lesz nehéz,mert senki em akar eljönni!
FORZA MILAN!!
itt vagyok, csak nem látom idebenn a képeket, igy nemtok gratulálni
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hát jah 😊
Közben kiestenóm az Uefából 3-1-es összesítéssel a Partizannal szemben :S
Közben kiestenóm az Uefából 3-1-es összesítéssel a Partizannal szemben :S
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
köszi
most raktam fel a játékot de fogalmam sincs h mit kell csinálni h múljon az idõ azon kívûl h szabira meek.vki tud segíteni??? elõre is köszi
Azt nem értem, ha már BL-t is nyertem, meg nem vagyunk egy "kutya csapat" mégis a vezetõk olyan ismeretlen nevesincs csapatokat találnak fiókcsapatnak, hogy rémes.
\"Never say never!\" W Churchill
grat!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>egy kis érdekesség,h 3-2 lett ez a meccs is,és itt is a 90 percben lötted a gólt!😄
FORZA MILAN!!
Hali mindenkinek!
Grat Soma a Charlton veréshez,Grat Totti a Fradi veréshez és Grat milan a Sunderland és Birmingham veréshez 😊
Élesben is összejött az elsõ meccs 😊

Grat Soma a Charlton veréshez,Grat Totti a Fradi veréshez és Grat milan a Sunderland és Birmingham veréshez 😊
Élesben is összejött az elsõ meccs 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
hali mindenki, és gratulálok mindenkinek<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
mi lenne ha pléja-kéregetés helyett végre használnátok az fm scoutot? csak egy tipp. ha meg nem használjátok akkor ott a gémbeli keresõ.
mi lenne ha pléja-kéregetés helyett végre használnátok az fm scoutot? csak egy tipp. ha meg nem használjátok akkor ott a gémbeli keresõ.
Avanti Crociati!
van damme, garay, leyrielton, benoit costil
ott tudod szabályozni ahol kiírja h visszavásrllási díj: XY és a díjat feljebb kell emelni
ott tudod szabályozni ahol kiírja h visszavásrllási díj: XY és a díjat feljebb kell emelni
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Nehogy már ezzel a csúnya eredménnyel zárjuk a mai napot <#shakehead>#shakehead>!Sorry,de hajrá Fradiii <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
nekem eddig nincs vele gond!remélem sikerült feljutnom!most próbálok szerzödés nélküli pléjákat hozni(voronin,stb)kiváncsi vok,mi lesz belöle!tudnál ajánlani játékosokat? 8 millám van
FORZA MILAN!!
am a visszavásárlási díjt szabályozhatod
én a wigan-nel érdeklõdtem g. dos santos-ért még régebben és az ára 5m volt azonnal + 24 hónapra 10m és 18m visszavásárlálsi díj
rábólintottam cska a visszavásárlási díjat 40m-ra emeltem és rábólintottak csak dos santos akkor még nem akarta jönni 😞
én a wigan-nel érdeklõdtem g. dos santos-ért még régebben és az ára 5m volt azonnal + 24 hónapra 10m és 18m visszavásárlálsi díj
rábólintottam cska a visszavásárlási díjat 40m-ra emeltem és rábólintottak csak dos santos akkor még nem akarta jönni 😞
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)