Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
öröm nézni 😄
nem nállad lett a meccs embere? 😮OO
nem nállad lett a meccs embere? 😮OO
elsö meccsem a premiere leguaban!jól jött ez az egy pont!most jön a manchester united,utána megyek a derbyhez!
FORZA MILAN!!
+ még ehhez elhoztam kölcsönbe lassana diarrát a chelseától,és pennantot a liverpooltol!
eddigmi felkészülési meccsek:
west br-barca 0-1
west br-alavés 3-1
west br-man city 2-0
west br-tottenham 0-1
westbr-feyenord 1-0
eddigmi felkészülési meccsek:
west br-barca 0-1
west br-alavés 3-1
west br-man city 2-0
west br-tottenham 0-1
westbr-feyenord 1-0
FORZA MILAN!!
na ezt énsem tom,h honnan jött elö az a sok pénz!igaz,télen nem igazoltam,és onnan hoztam át 11 millát!remélem ezekkel sikerül bentmaradnom!
FORZA MILAN!!
Hááát, eléggé kevés.
Angliába úgy kap munkavállalásit, ha válogatott, és az elõzõ évben a válogatott meccsek 75%-án jáccott. Persze nem 2-3szoros válogatottságra értendõ.
Angliába úgy kap munkavállalásit, ha válogatott, és az elõzõ évben a válogatott meccsek 75%-án jáccott. Persze nem 2-3szoros válogatottságra értendõ.
\"Never say never!\" W Churchill
GRAT! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Szép eredmény, nagy grat!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
siman
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nem volt netem de mar van😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szeva fater😊
hát eddig nem ugy néz ki!nem akarok olyan sztárokat igazolni,hanem épp megfelelöket!de ha legtöbbször azért nem jönnek,mert ,, a west bromhoz menni rossz irány tett lépés,,😞
FORZA MILAN!!
Szerinted?😊)
Egyébként nem is olyan szarok pl. Sipeki,Sebõk Józsi is ott játszik 😊
Egyébként nem is olyan szarok pl. Sipeki,Sebõk Józsi is ott játszik 😊
Nagy-nagy Grat!
Sztem ne akarj világklasszisokat igazolni, inkább jó csapatjátékosokat keress, hasznosabbak lesznek. De a PL nagy vonzerõ minden egyes focistának.😊
Sztem ne akarj világklasszisokat igazolni, inkább jó csapatjátékosokat keress, hasznosabbak lesznek. De a PL nagy vonzerõ minden egyes focistának.😊
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Grat!
Grat!
3 fordulóval a vége elött enyém a bajnoki cim!remélem mostmár megadatik az az öröm,h vmi nagyonn pléja aláir😞
FORZA MILAN!!