121242
Football Manager
-
#117266 így van, viszont magyar szinten eddig fasza:)
és végre kikapott a Győr, folyamatosan ránk voltak tapadva, mindig csak egy pont különbség volt, és 23meccset kibírtak veretlenül, de végre a Debrecen 4-2re elverte őket. -
#117265 Az Index-es FM topikban kialakult egy eszmecsere arról, hogy mennyire reális az FM.
Gondoltam it is felteszem a kérdést, hátha itt is kialakul belőle egy jó kis eszmecsere.
Szóval szerintetek mennyire reális/életszerü az FM? -
#117264 Akkor ne add föl.
Előbb-utóbb kapsz új stadiont vagy fejlesztik a mostanit. -
#117263 Grat!
Csak így tovább.
A védelmedet meg majd nemzetközi szinten tesztelik. -
#117262 Úgy néz ki, maradok.:)Az edzéslehetőségeim és az utánpótlás akadémiám már mind maxon vannak.:)A fizetési keretem meg ilyen.:)
-
#117261 grat,jól kitömted őket :D
és gratulálok a többieknek is! -
#117260 hát,akkor ne a stadionfejlesztés miatt adj nekik ultimátumot,hanem mondjuk edzéslehetőség,vagy utánpótlásképzés miatt(ha esetleg még nincs maxon),vagy pedig fizetési keret vagy átigazolási keret növelésére ^^
de szerintem itt a topikban mindenki azt szeretné,ha maradnál Diósgyőrben :) -
#117259 csá, mentett állásba nyúlnék bele mert hogy a legfrissebb update-ben Tevez vmi noname csapattól van kölcsönben a MUban és ez idegesit :S
újat meg nincs kedvem kezdeni meglehet oldani ezt valahogy?:( -
A 3.helyen álló Zetét sikerült elintézni:)
a védelem pedig helyreállt, legalábbis a szezon második felében nagyon jól teljesítenek, mondjuk télen meg is erősítettem. -
#117257 2 éven belül akár első is lehetsz.
Szerintem ne add föl. -
#117256 Az ultimátum csak arra kellene, hogy kivágjanak.:) Mert lemondani nem fogok.:) -
#117255 hiába adsz ultimátumot a vezetőségnek,ha egyszer a város önkormányzata nem engedi :S
és szerintem érdemes várni,pár év múlva biztosan építenek majd egy újat :) -
#117254 Itt tartunk.
-
#117253 Akkor a q**a annyukért nem építenek újat??
De nem baj, legalább megyek máshová! -
#117252 Nah, itt telt be a pohár. Ha a játékosaimat nem tudja eladni ez a geci játék, akkor szétbaxa a személyzetem. Rohaggyon meg a q**a annya!
-
#117251 ha az előre beállított maxot elérted, akkor az isten minden ultimátuma sem segít. -
#117250 Asszem ebből egy ultimátum lesz és akkor majd kibaxnak. Nem hiszem, hogy az albán második ligából lesznek majd ajánlataim. Majd kiderül. -
#117249 Ilyet még nem baxtam! 2xes BL döntősen egy 16500as stadionban kell jáccani, amikor elbírnánk akár egy 30000est is. Nagyon tele van a faxom. Másodszor akadályozzák meg!
-
#117248 Azt hiszem túlzottan nagy volt a szám
-
#117247 a kapusaimra nincs panasz, és most télen is érkezett egy nagy tehetség, aki már most is jól véd.
inkább a hátvédsor szokott hülyéskedni gyakran, most a védelmet is erősítem, de sajnos az egyik alapember kidőlt 5hónapra... -
#117246 Szervezz ellene tüntetést. -
#117245 Kösz.
A BL ezüst is szép a Manchester Unitedet pedig csak én verhetem meg. :) -
#117244 Ha a kapusodnak nincs meg a 7.00-ás idényátlaga akkor cseréld le.
hidd el sokat számít. -
#117243 Az Annyát baxná meg ez a buzi. Mintha olyan qr*a nagy szükségünk lenne a pénzre! Most kereshetek megint egy ilyen kaliberű balszellőt!
-
#117242 Sajna nem minden fenékig tejföl..) Ez most nem jött össze. Mondjuk valamivel jobb is volt az ellenfél, megérdemelték a győzelmet.
-
#117241 Parancsolj.:)
-
#117240 Nagy Grat!
A kapusodról dobsz egy képet? -
#117239 Thx mindenkinek.:) Nem lesz az olyan eccerű, a Man Utd ellen jáccunk majd.:) -
#117238 Messi?!
ahogy látom jó volt a helyzet kihasználásod
nagy grat! most már meglesz a BL ;-) -
#117237 grat -
#117236 nagy grat! -
#117235 Jó kis meccs volt.:) Gondolkodtam, hogy beáljunk-e védekezni és kontrázzunk, de nem akartunk bunkerfocit jáccani, ezért maradtam a bevált támadó taktikánknál, mint kiderült, jó döntés volt.:) A fiatal román kapusom kivédte a szemüket, nem csoda, hogy ő lett a meccs embere.:)
-
-
#117233 sajnos igazad van...
a csapat gyenge pontja a védelem, minden évben erre a posztra akarok erősíteni, de úgy látszik nem sikerült eddig jól...
továbbra is cél egy jó védelem létrehozása, dolgozok az ügyön:) -
#117232 Grat!
Sok sikert a másodosztályban! -
#117231 Nekem a védelmed harmatgyengének tűnik! -
#117230 Mennyi pénz kellett hozzá, hogy új stadiont építsenek és mennyi a befogadóképessége? -
#117229 -
punkers #117228 Tegnapit keress, 1-jeit. -
#117227 Fulhamet megpróbálom visszajuttatni az 1.osztályba.
Távozott az előző szezonban össz. 30 gólos Paolucci a Chelsea-hez (nem szívesen engedtem el, de menni akart).
Érkezett helyére Djibril Cissé.
Leigazoltam még Recobát is.