121242
Football Manager
  • vmvr
    így van, viszont magyar szinten eddig fasza:)

és végre kikapott a Győr, folyamatosan ránk voltak tapadva, mindig csak egy pont különbség volt, és 23meccset kibírtak veretlenül, de végre a Debrecen 4-2re elverte őket.
  • Magic Boy
    Az Index-es FM topikban kialakult egy eszmecsere arról, hogy mennyire reális az FM.
    Gondoltam it is felteszem a kérdést, hátha itt is kialakul belőle egy jó kis eszmecsere.

Szóval szerintetek mennyire reális/életszerü az FM?
  • Magic Boy
    Akkor ne add föl.
    Előbb-utóbb kapsz új stadiont vagy fejlesztik a mostanit.
  • Magic Boy
    Grat!
    Csak így tovább.
    A védelmedet meg majd nemzetközi szinten tesztelik.
  • JackDaniels #117262
    Úgy néz ki, maradok.:)Az edzéslehetőségeim és az utánpótlás akadémiám már mind maxon vannak.:)A fizetési keretem meg ilyen.:)

• hunbasser
    grat,jól kitömted őket :D

és gratulálok a többieknek is!
  • hunbasser
    hát,akkor ne a stadionfejlesztés miatt adj nekik ultimátumot,hanem mondjuk edzéslehetőség,vagy utánpótlásképzés miatt(ha esetleg még nincs maxon),vagy pedig fizetési keret vagy átigazolási keret növelésére ^^

de szerintem itt a topikban mindenki azt szeretné,ha maradnál Diósgyőrben :)
  • H0ri
    csá, mentett állásba nyúlnék bele mert hogy a legfrissebb update-ben Tevez vmi noname csapattól van kölcsönben a MUban és ez idegesit :S
    újat meg nincs kedvem kezdeni meglehet oldani ezt valahogy?:(
  • vmvr

A 3.helyen álló Zetét sikerült elintézni:)

a védelem pedig helyreállt, legalábbis a szezon második felében nagyon jól teljesítenek, mondjuk télen meg is erősítettem.
  • Magic Boy
    2 éven belül akár első is lehetsz.
    Szerintem ne add föl.
  • JackDaniels #117256
    Az ultimátum csak arra kellene, hogy kivágjanak.:) Mert lemondani nem fogok.:)
  • hunbasser
    hiába adsz ultimátumot a vezetőségnek,ha egyszer a város önkormányzata nem engedi :S

és szerintem érdemes várni,pár év múlva biztosan építenek majd egy újat :)
  • JackDaniels #117254
    Itt tartunk.

• JackDaniels #117253
    Akkor a q**a annyukért nem építenek újat??
    De nem baj, legalább megyek máshová!
  • JackDaniels #117252
    Nah, itt telt be a pohár. Ha a játékosaimat nem tudja eladni ez a geci játék, akkor szétbaxa a személyzetem. Rohaggyon meg a q**a annya!

• robotnyk
    ha az előre beállított maxot elérted, akkor az isten minden ultimátuma sem segít.
  • JackDaniels #117250
    Asszem ebből egy ultimátum lesz és akkor majd kibaxnak. Nem hiszem, hogy az albán második ligából lesznek majd ajánlataim. Majd kiderül.
  • JackDaniels #117249
    Ilyet még nem baxtam! 2xes BL döntősen egy 16500as stadionban kell jáccani, amikor elbírnánk akár egy 30000est is. Nagyon tele van a faxom. Másodszor akadályozzák meg!

• Magic Boy
    Azt hiszem túlzottan nagy volt a szám

• vmvr
    a kapusaimra nincs panasz, és most télen is érkezett egy nagy tehetség, aki már most is jól véd.

inkább a hátvédsor szokott hülyéskedni gyakran, most a védelmet is erősítem, de sajnos az egyik alapember kidőlt 5hónapra...
  • Magic Boy
    Szervezz ellene tüntetést.
  • Magic Boy
    Kösz.
    A BL ezüst is szép a Manchester Unitedet pedig csak én verhetem meg. :)
  • Magic Boy
    Ha a kapusodnak nincs meg a 7.00-ás idényátlaga akkor cseréld le.
    hidd el sokat számít.
  • JackDaniels #117243
    Az Annyát baxná meg ez a buzi. Mintha olyan qr*a nagy szükségünk lenne a pénzre! Most kereshetek megint egy ilyen kaliberű balszellőt!

• JackDaniels #117242
    Sajna nem minden fenékig tejföl..) Ez most nem jött össze. Mondjuk valamivel jobb is volt az ellenfél, megérdemelték a győzelmet.

• JackDaniels #117241
    Parancsolj.:)

• Magic Boy
    Nagy Grat!
    A kapusodról dobsz egy képet?
  • JackDaniels #117239
    Thx mindenkinek.:) Nem lesz az olyan eccerű, a Man Utd ellen jáccunk majd.:)
  • DaMarcus
    Messi?!
    ahogy látom jó volt a helyzet kihasználásod
    nagy grat! most már meglesz a BL ;-)
  • vmvr
    grat
  • miki36
    nagy grat!
  • JackDaniels #117235
    Jó kis meccs volt.:) Gondolkodtam, hogy beáljunk-e védekezni és kontrázzunk, de nem akartunk bunkerfocit jáccani, ezért maradtam a bevált támadó taktikánknál, mint kiderült, jó döntés volt.:) A fiatal román kapusom kivédte a szemüket, nem csoda, hogy ő lett a meccs embere.:)

• JackDaniels #117234

• vmvr
    sajnos igazad van...

a csapat gyenge pontja a védelem, minden évben erre a posztra akarok erősíteni, de úgy látszik nem sikerült eddig jól...
    továbbra is cél egy jó védelem létrehozása, dolgozok az ügyön:)
  • Magic Boy
    Grat!
    Sok sikert a másodosztályban!
  • Magic Boy
    Nekem a védelmed harmatgyengének tűnik!
  • Magic Boy
    Mennyi pénz kellett hozzá, hogy új stadiont építsenek és mennyi a befogadóképessége?
  • vmvr
  • punkers
    Tegnapit keress, 1-jeit.
  • Zsolti9014
    Fulhamet megpróbálom visszajuttatni az 1.osztályba.
    Távozott az előző szezonban össz. 30 gólos Paolucci a Chelsea-hez (nem szívesen engedtem el, de menni akart).
    Érkezett helyére Djibril Cissé.
    Leigazoltam még Recobát is.