Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Brauliot és leo Francot ne add el. És a védõsort sem
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
miért oda lehet igazolni non eust?😮 sztem nem..hisz egy osztályban vunk...
mind1 attól még jön vagy 10 noneus ingyen aztán majd eladom😊)))
nem a rendszemrá gondoltam...az elõbb olaszos logód volt😊mind1...
Nem ez a rendszám az én fejembõl pattant ki 😊 elég régi enyém most készül..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
az efemben új kihívást keresek úgyhogy kezdtem aspanyolország legalsóbb ligájában Cordobával😛😊
Ja és Holdpro azt a Logót Monoton nem Fyrexnek csinálta??
Elkezdtem tolni a gamet, nagyonbejönne tulajdonképpen, csak ugye mivel full kezdõ vagyok, az az eset áll fent, hogy egyszerre kellene mindent csinálni és semmit nem ismerek. Nem tudom hogy mi a fontos, mire figyeljek, stb...
pl most a felnõtt kerettel szórakozom, de az U18al meg a tartalékkal is kéne meccseket játszanom?
más: lóvé bevétel az van? vagy honnan lesz pénzem, ha most elköltöm átigazolásokra?
most egy kicsit szüneteltetem a képeket mert szar csapatokkal játszok és abba semmi érdekes nincs
biztos a Feczesin vagy a kovi zoli😄
most nézem Toni 194cm Kisliy 192cm,colos csatárokat vettem😮 még kéne Koller😄