Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Legdrágábban eladott játékosaim : 2 db fejenként 17.5 M euró a Chelsea-nek
Viszont a BL-be a csoportkörbe mindig szívok :S
kapod qtya :))

nyerj meg mindent,aztán nyerj meg mindent veretlenül,aztán nyerj meg mindent kapott gól nélkül stb stb
2024-ben járok , 14 éve folyamatosan bajnok vagyok / 14 évbõl 1x nem jött a kupa is :S / szuperkupák szintén velem vannak 😊)
vagy mennyek L szöv. kap. -nak ???
kapod qtya :))
bármikor megsérülhet az elsõszámú, és nem rossz ha formában van a tartalék.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
õ van elötte,181/192 76,37%

azóta már elutasítottam az Atletico 35 millás ajánlatát is

Elõször írok ide, máris segítséget kérnék ha nem baj😊
Szóval, kellene nekem pár kód a Football Mananegr 2006-hoz! Ha létezik és valaki tud hozzá csalásokat, kódokat, az legyen szíves vesse 'papírra' nekem. Elõre is köszönöm mindenkinek, aki segít rajtam😊
Soccer
Mi szerint választják ki az embert? Mert mexikó hívott , elfogadtma de nem nagyon fáj rájuka gofam... igaz copa america döntõig meneteltem
Vmi európai-afrikai csapathoz mennék...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
melyik évben jársz sehol sem találom <#zavart2>#zavart2>
Rég írtam!nos modena csapatával vagyok 33 meccs ment le seria b-ben!Elsõ vagyok 14 ponttal a második helyezett atalanta elõtt!Czvitkovics nagyon jó tkp poszton!18 góllal vezeti a csapat góllövõ listáját!Akik még nagyon jók!ingrao, campedelli, Winstanley, Rubinho, priskin carignano!a többiek se rosszak!Ingyen jün majd Maccarone!ha feljutok majd még próbálok nagy neveket igazolni!kiváncsi vagyok mennyit kapok ha feljutok, és mennyi lesz a szerzõséd pénz!Crespot jó lenne megcsípni de lehetetlen szerintem!ja és csak egy vereségem van😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
a FAQ-ban van egy link amit leszedsz bemásolsz és jo lesz minden!
nm
izzítoma gémet. köv 3 meccsem egy tunézia ellen , egy spanyol bajnoki és egy BL.. kicsit el vagyok havazva
István,köszi<#bohoc>#bohoc>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
Irtójó igazolás Delgado, barátságos meccseken is naonkirul nyomja 😛
jött még: Gaven,Agüero,Besagno.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

inkább marad a kölök maximum majd jövõre is bejelentkeznek érte😊
Hali Sysfox!hogy megy a Samp??
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
írsz nekik becenevet😄
Az volna a kérdésem, hogy mi alapján kell kijelölni a játékban a csapatkapitányt? Milyen paramétereket kell figyelembe venni?
A másik, hogy van-e megoldás a német játékosok neveinek megváltoztatására? És ha van, akkor az használható a mentett állásokon is?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Torino is meghódítja a világot? <#smile>#smile>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/