Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
CÁdizzal miva?:_D

b4rc4
akkorsincs a csapatodnak 1 megszokott kezdõje mert 7csatárt vhogy játszatni kell aztán 1 Drogba nemveszi jó néven ha mindig csrepados... 7csatár azkell neekd..<#wilting>láccik is azért kapsz portotol 2gol és épphogy nyersz..

Ars3nal
nemtom mér de annyira tetszik a Weymouthi stadion háttérnek...

Ars3nal
elsõ bajnokim jól sikerült,kiesési rangadó volt amúgy😄

hát figyelj
Nihat ingyne volt , kpatam érte 25M-t. Crespo ingyne , Drogba ingyen , Miccoli ingyen. Miért hagynám ki? Vagytúladok rajtuk vagy B csapat

Tényleg nem tudja valaki B csapatom miért nem indul semmilyen bajnokságban ??

Ars3nal
egy év

b4rc4
ottvannak a cserepadon mi??? olyan vagy mint a cselzi😄 felvásárlod a jó játékosokat ,hogy a többi teamnek ne maradjon...

kk. De nekem eleve kelleneka csatárok , mivel 3 támadóval játszok és egy tkp-al!
Rutin meg ott van Carbonia 41 évével , Ayala 33mal ,Mihajlovics 38cal 😄

GTheo
Nekem 4 csatárom van: Delgado,Charisteas,Rosenberg,Anastasiou.
Laczkót leigazoltam 18éves 101/179-es szerintetek kb. hány év alatt lesz 160ability felett?😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
eggyel följebb😄
most jön elsõ bajnoki

b4rc4
De a tedolgod....csak nerakj márbe minden 1es meccsedrõl kéept pls<#dumcsi>

b4rc4
hát sztem 1 kis rutint vihetnél a védelemdbe... akkormeg nemértem mrét csinálsz gyilkos edzést aztán meg itt nyavajogsz...<#zavart2>Erre 7csatár te nemvagy komplett<#fejvakaras>én kb 30meccset toltam normál edzésen 1-2sérülés volt ami 1hétnél tovább tartott...és vezetem a bajnokságot...és UEFA kupában is továbbjutottam 1.ként JAAA és 3csatárom van...

Ars3nal
szezon közbe sose tedd arra

Ars3nal
kicsit elõnyben részesítem erõnlétet eddigiekhez képest hogy bírják pléják a kemény szerelések és fullos letámadás megpróbáltatásait

Mivel nagyon keméyn edzésem vna , így is 7 csaátrból 4 sérült 😮
Védelmet meg erõsítem jobb védõm 19 éves ,ezequil pl.20 . Bal oldalt aurelio és grosso nem kell aggódni 😊

Ars3nal
normál adatbázissal tolom 27 ligával asszem, szalad😊

Ars3nal
megszereztem Kisliyt,Priskint meg még párat ingyen meg 60e körüli záradékért
remélem Kisliy megint megnõ nagyobbra mint 190 cm😄

b4rc4
😊 fõleg,hogy min1ik akkora sztár,hogy .... Selfisch ! a csapatod akkora kirakatcsapatlesz,hogy megértem majd ha 1-2év mulva nagy tehetségek nem akarnak odaigazolni vagy esetleg ha odamennek mértnem fognak hosszabbítani.. nálam még a 3csatár plussz 1 fiatal támadó szellemû játékos is sok...mert ugye normálban max 2jácchat... erre neked 5 csatár... Vucinic,Fred,VIlla,Crespo,Droga...Inkább a védelemden erõsítenél...és akkor nemkéne mindig visszahoznod a meccset...meg sztem inkább a csapatoddal törõdj,És ne minden eggyes 10percben nyomj be 1 qrva képet...<#wilting><#falbav>

DONGUBA
mert madár

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

b4rc4
vazz 5csatrát minek vásárolsz?😄

Ars3nal
na jólvan akkor eldöntöttem én...E.Amadora portugál elsõ osztály
kiesõjelölt csapat a legkevesebb pénzzel
100e átigazolásra 38000 fizu keret...

Ars3nal
azt kivettem

DONGUBA
Mi van futyi lusta vagy visszaolvasni vagy nem tudsz valaszolni:?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

elvileg automatikus mentés is van min. havonta

Ars3nal
hali és grat all
voltam olyan hülye hogy nem mentettem el a játékot mikor muterom hazajött, kimentem két percre és kinyomta gépet:S
kezdhetném újból szeptembernél január helyett...úgyhogy várok tippeket hogy merrefelé kezdjek újat

Na az eslõ évben megnyerve aseria b kiírását, a modena csapatát feljuttattam a seria a-ba!Elvárás tisztességes helyezés volt!Így már rögtön jönne Kily gonzáles, ze roberto, csak nem tudom érdemes e õket leigazolni!van valakinek tapasztalata?Majd holnap folytatom, most megyek pokerezni!
csõ
honnan hoztuk vissza ezt a meccset <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

crespo lerúgva , drogba lerúgva , villa lerúgva , vucinic bénázik. fred is unstoppable

b4rc4
Na 1pont a hátrány... és 1 meccsel kevesebbet játszottam...de ahogy igy nézem a lõtt gólokat lehet a védelmen kell javítanom😊

b4rc4
Igyekszek megnyerni a bajnokságot és akkor már jönnének..😊

GTheo
Vucinic,Villa,Saviola,A. Smith(univerzális playa(H)),Reyes.
Az én mentésemben õk vannak benne a te 16milládban 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>István<#worship><#worship><#worship>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

saviola
nihat

iszonyat jó vagy! GRAT

b4rc4
Tippeket szeretnék kérni ,hogy 16milla eurobol,kit vegyek meg aki támadó szellemû és 20-25éves kb. és europai legyen.😊 elõre is thx.

b4rc4
<#worship><#worship><#worship>

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

b4rc4
Yeah 5milla Á.K-ról felvitték 16millára az Á.K-t😊))) euroban 😄

várjuk a képeket, én is kíváncsi v.ok! 😊

Jabba
Majd tolok ...
Én mongyuk csak magyar pléjákat veszek ...

Miután (Király Linda után szabadon) : Hiszen Magyarok Vagyunk , Nem ???

<#vigyor1><#mf1><#mf2><#eplus2><#banplz><#taps>

kapod qtya :))

zaki
Hatalmsa grat. Pár képet betolhatnál... <#vigyor>

Szuperkupák nálad vannak? Nálam 1. évben volt, azóta mindig megnyertem a bajnokságot, meg a kupát a Debrecennel, és 1X sem volt szuperkupa döntõ... <#szomoru2>

9csöves9
szívd a vérem😄

tavaly igazoltam vagy 8-10 világklasszist Juvetól,Milantól,Realtól majdnem csõdbe is mentem😄

Jabba
Haladás ...
Mindenképpen a 2. osztályból akartam kezdeni , ezért ...

kapod qtya :))

zaki
Annyi zetonom van, hogy gykorlatilag bármely edzõt le tudom igazolni. Legjobbak már nálam is vannak... <#vigyor>

9csöves9
<#vigyor5>

zaki
Kivel vagy?

Sysfox
Igen, nálam nem volt így, aztán amikor megsérült az elsõ számú kapusom, akkor a cserekapus sorban kapta a nagy potyagólokat. Kénytelen voltam védetni a 3. számú kapust, aki gyengébb volt, de legalább formában volt.

Azóta mindig figyelek én is erre, hogy formában legyen a tartalék is.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zaki
Debrecenben Mourinho az assistant managerem... <#zavart1>

DONGUBA
Gagyi logo😛PP lol vagy nagyon hanyagolj

DONGUBA
Te miert pont hozzam kuldod az ilyet????Ti vagytok a legjobb csalok segitsetek neki😊)))