Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nihat ingyne volt , kpatam érte 25M-t. Crespo ingyne , Drogba ingyen , Miccoli ingyen. Miért hagynám ki? Vagytúladok rajtuk vagy B csapat
Tényleg nem tudja valaki B csapatom miért nem indul semmilyen bajnokságban ??
Rutin meg ott van Carbonia 41 évével , Ayala 33mal ,Mihajlovics 38cal 😄
Laczkót leigazoltam 18éves 101/179-es szerintetek kb. hány év alatt lesz 160ability felett?😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Védelmet meg erõsítem jobb védõm 19 éves ,ezequil pl.20 . Bal oldalt aurelio és grosso nem kell aggódni 😊
remélem Kisliy megint megnõ nagyobbra mint 190 cm😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
kiesõjelölt csapat a legkevesebb pénzzel
100e átigazolásra 38000 fizu keret...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
voltam olyan hülye hogy nem mentettem el a játékot mikor muterom hazajött, kimentem két percre és kinyomta gépet:S
kezdhetném újból szeptembernél január helyett...úgyhogy várok tippeket hogy merrefelé kezdjek újat
csõ

Az én mentésemben õk vannak benne a te 16milládban 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nihat

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én mongyuk csak magyar pléjákat veszek ...
Miután (Király Linda után szabadon) : Hiszen Magyarok Vagyunk , Nem ???
<#vigyor1>#vigyor1><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
kapod qtya :))
Szuperkupák nálad vannak? Nálam 1. évben volt, azóta mindig megnyertem a bajnokságot, meg a kupát a Debrecennel, és 1X sem volt szuperkupa döntõ... <#szomoru2>#szomoru2>
tavaly igazoltam vagy 8-10 világklasszist Juvetól,Milantól,Realtól majdnem csõdbe is mentem😄
Azóta mindig figyelek én is erre, hogy formában legyen a tartalék is.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/