Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Nézegettem azokat a playereket akik a FAQ-ban voltak írva, és próbálkoztam is egy két emberrel, kevés sikerrel. (Kezdõ vok)
Szal olyan kérdésem lenne, hogy pontosan mi az átigazolás folyamata? Tettem egy ajánlatot X összeggel, azt elfogadták, akkor tettem a játékosnak szerzõdés ajánlatot, erre leszerzõdött mással. Ez normális?
Mert kéne nekem egy jó csatár és egy, v két jó szélsõ. 4 Millám van ugye, kezdésnek, jah és crystal palace-t iráyítom.
Másik, ha én adnék el, tettek ajánlatot, elfogadtam és azóta nem történt semmi. Pénzt nem kaptam, játékos még nálam van.
Nézegettem azokat a playereket akik a FAQ-ban voltak írva, és próbálkoztam is egy két emberrel, kevés sikerrel. (Kezdõ vok)
Szal olyan kérdésem lenne, hogy pontosan mi az átigazolás folyamata? Tettem egy ajánlatot X összeggel, azt elfogadták, akkor tettem a játékosnak szerzõdés ajánlatot, erre leszerzõdött mással. Ez normális?
Mert kéne nekem egy jó csatár és egy, v két jó szélsõ. 4 Millám van ugye, kezdésnek, jah és crystal palace-t iráyítom.
Másik, ha én adnék el, tettek ajánlatot, elfogadtam és azóta nem történt semmi. Pénzt nem kaptam, játékos még nálam van.
Kicsit folytatom a Bolognával. utolsó 5 bajnokin 5 döntetlen lett, pl itthon 2-2 a Lazioval, 0-0 a Treviso-val, meg az Ascolival 1-1... Kicsit sok gólt kapok, Intertõl 5-2-re, Bresciától 4-2-re kaptam ki idegenben... Viszont mi lõjük a legtöbb gólt a bajnokságban mindig. Kellett már ez a gyõzelem.

Valencia annyira pénzes , hogy volt 1.2 M euro átigazolásokra
Mási kmi lenne ha úgy játszanál a játékkal mint Gabber???
Palermoját csak akkor váloztatta meg ha mást nem tudott tenni...
Pl. emléxem,hogy az egyik játékosát kurva sok pénzért se adta el mert az a pléja PALERMOS!!!
te ilyet csináltál már?
Sõt olyat hogy nem veszel meg mindenkit? Kezdj egy olyannal akinek max. 100 rugo van a számláján...
Palermoját csak akkor váloztatta meg ha mást nem tudott tenni...
Pl. emléxem,hogy az egyik játékosát kurva sok pénzért se adta el mert az a pléja PALERMOS!!!
te ilyet csináltál már?
Sõt olyat hogy nem veszel meg mindenkit? Kezdj egy olyannal akinek max. 100 rugo van a számláján...
Divatcsapatok OLÉ!
pf.
egy nem cistelek
kettõ: portsmouth is kiesõjelölt volt és féltávnál vezettem bajnokságot. csak ott is összevásároltam fél világot
egy nem cistelek
kettõ: portsmouth is kiesõjelölt volt és féltávnál vezettem bajnokságot. csak ott is összevásároltam fél világot
európában akarok maradni , de vmi alsóbb osztály elitbajnokságban vagy vmi ismeretlen bajnokságban 1. osztály
thx😊
nem tudom mire lesz képes a csapat,meddig tart a lendület...nem ismerem portugál focit nagyon,egy kupás helynek nagyon örülnék bár nemtudom elhelyezni nagyon csapatot csak azt tudom hogy alapból gyenge
nem tudom mire lesz képes a csapat,meddig tart a lendület...nem ismerem portugál focit nagyon,egy kupás helynek nagyon örülnék bár nemtudom elhelyezni nagyon csapatot csak azt tudom hogy alapból gyenge
Sztem kezdj 1 ujjat aaaa aaa aaa Messin-ával!!!!! DE 'ET ÍGÉRJ MEG!😄 NAPONTA MAX 2 képet teszel be najkó maximum 3-t!!! ok?😛
najó igaza van b4rc4nak ez már így télleg unalmas bajnokság 14 meccs 40 pont ,,
Törlöma mentést kezdek vmi kicsapattal ha kezdek.. vayg megvárom FM2007et
Törlöma mentést kezdek vmi kicsapattal ha kezdek.. vayg megvárom FM2007et
elveszett 5 hónap:S
majd most Zsolti a béka(ez most a nevem😄) és az E.Amadora meghódítja a világot😄
majd most Zsolti a béka(ez most a nevem😄) és az E.Amadora meghódítja a világot😄
mert csiter vagy azé😛
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
és azért rúgok meccsenként átlagban 3.7et 😊