Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szeretném felsorolni a neveket,mert sok van 😊 hál'istennek nem sok idõm van gép elõtt ülni,szóval így sok hsz-t elolvasni egyszerre,és még meg is jegyezni az embereket...meg hát amúgy sem illik,mert lehet,hogy a végén még kihagyok valakit,meg kiemelgetni annyira nem jó 😊
lehet,hogy holnap este folytatom a Dunaújvárossal.össze kéne már rakni ezt a csapatot,a szezonkezdet is nagyon rossz volt,feljutás megint nem lesz meg,mert a zte nagyon elhúzott 😄 nem baj,azért élvezem,és folytatom,nem adom fel.
ReaL MaDRid x siempre
Intertotó-kupából laza továbbjutás, a kulcsemberekkel hosszabítok. Elköltöttem 9M fontot igazolni,és több pénzem van,mint eddig volt . raj 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
nekem Tomasson is jól termelt, csak 2 bajnoki vereség után inkább a Cisco Romával folytattam/folytatom. holnap hozok képt is.
Hajrá Magyarország!
G: Delgado (4) , Forlán (2)
Sporting 5:0
Porto 3:1
Benfica 3:0
És az igazolásaim is jól sikerültek,még Guardadoban bízom,hátha eljön. De védelmet,közzéppályát és csatársort is sikerült erõsítenem,ráadásul az ifikre is maradt pénz 😛 (L) diszgém
egyként nagyon fanatikusan kezdtem ennek a mentésnek. mindent precízen beállítottam,egyedül anyagiakkal lesz gondom 1. évben. Most Sporting ellen néztem végig meccset , állítgattam csúszkát,és lemostuk õket nemkicsit a pályáról.
Grat Zizou,Totti!
Amekkora mákunk volt a Pool ellen annál kevesebb volt a sorsolásnál 3 kb egyforma erejû csapatot kapatam a Valenciát,a Romát és a Marseillet
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
én elsõ évbe 2. lettem velük
11m font sok mindenkire elég a részletre veszel
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
megéri egyként a figyelmesség. Most szúrtam ki,hogy Santi Cazorlat ( Recreativo - 6M font ) 70k-ért meg tudom vásárolni 😛PPP Nemrossz sztem
Gratulálok mindenkinek, remélem mindenki hatagszik, hogy nem emelem ki, de az elmult idõszakban elég kevés idõm maradt Rátok, és a gammára.
Ma jó lenne egy kis idõt szánni rá, mert utánna megyek nyaralni, és ott nem akarok gépet látni a közelben😄
Pár megjegyzés:
-sajnálattal tapasztalom, hogy senki az ég világon nem segít az fmfansite szerkesztésében amióta az megvan. Amikor csak tervezve volt, akkor elég sokan igérgettek minden jót. Ez így mondjuk ki halálra van ítélve.
- örülök, hogy lassan helyreáll a rend a fórumban, szerencsére egyre kevesebb dolgom van, ez nagyon pozitív, remélem így is marad.
no akkor köszönöm a figyelmet, további sok sikert mindenkinek a gammához😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"Never say never!\" W Churchill
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Bryant denemtom mérnem láccik :|
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
atigazolásra 0 pénzt adnak, de még ingyen sem tudok igazolni, mert lecsökkentették a fiz. keretet, amibe csak nehezen tudtam beleerõszakolni az eddigi játékosok fizetését. majdnem mindenkinek 50%-kal le kellett csökkenteni.
azt tudnám hogy hova lett az a 300 ezer euró, ami megmaradt a tavalyi átig.-ból...
meg a bar. meccsek bevétele...
Hajrá Magyarország!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Kezdtem 1et a MU-val.Megvettem van der vaart-ot elsõ meccsen a chelsea ellen beállta után 2 percel rugott félpályáról 1 golt.Nem semmi.Nyertem 3:1-re
Döntõben a Bayern München és mi