121242
Football Manager
  • Csesza
    :DASDasdasdasdasdsadasdasdasd
  • soma22
    nem neked szólt:D
  • gabber_saviola
    Hajrá Médzsik, Ő a legjobb :Ddd
  • Gunnersboy

utolsó 2 forduloban Roma és Inter ellen kellene alakítanom :o
  • GTheo
    Dzsudzsák legyen kezdő, nálam Dortmundban 1,5 után tuti kezdő, nagyonnagyon jól játszik ! Nagyobb csapatoknak(lyon,bayern) mindig vág 1 szabigólt...:D Tavaly 5 gólt lőtt, mst fél szezon alatt már megvan az 5 asszem....
  • Magic Boy
    Dobsz pár képet a húzóembereidről?
  • hunbasser
    az csak viccvót :)
  • zaki
    A keretem elég brutális 4. osztályhoz képest, csak sehogy sem tudom megtalálni a nyerő taktikát.
    Sérülések meg csak balszerencse, az edzésem jó, az edzőim is.
  • Magic Boy
    Ez mondjuk igaz, de előszőr a védelemben kell keresni a hibát.
  • DaMarcus
    aythami, digard, juhász
  • DaMarcus
    igen csak ott kicsit más sérülések voltak mint pl: szívsérülés kb 1 életig nem lesz hadra fogható :)
  • soma22
    ez nem feltételnül van összefüggésben. newcastleben pl a csatársor és középpálya erősitése után tökéletes lett a védelem...
    összetettebb játék ez annál mintsem ilyen egyszerűen ki lehessen jelenteni hogy sok gol->szar védelem
  • Magic Boy
    Csak annak tré a védelme nálam aki sok gólt kap.
    Mivel te nem kapsz sok gólt így a te védelmed nem tré.
    Ez ilyen egyszerü.
  • soma22
    megmagyaráznád kérlek?
    tanítsatok mestereim:))))
  • hunbasser
    Michael Brown nálam sem volt jó

soma:megnyugtatásképpen:elég tré a védelmed
  • Gunnersboy
    Arsenal megnyerte a PL-t nálam
  • hunbasser
    mint vmi háborúban a sérültek listája XD

grat sword!!
  • soma22
    csodálom, hogy az én védelmem eddig még nem let tré nálad:D
  • Magic Boy
    És Michael Brown-t miért adtad el?
    Előre a feljutásért.
  • hunbasser
    én Quedruet a helyedben játszatnám,nálam iszonyat megbízható volt
  • Magic Boy
    A régi kedvenc csapatommal vagy úgyhogy hajrá.
    Ha megengedsz két személyes megjegyzést akkor
    1. a védelmed elég trének tűnik.
    2. Mit csinálsz a játékosoddal, hogy ennyi a sérülted, csak nem rugdalód őket, he nem azt csinálják amit mondasz?
  • Zsolti9014
    viszont azt nem értem, hogy: ha a Poolt 4-0-ra, a Man Utd-et 3-1-re tudtuk verni, akkor a Tottenhamtól hogy kaptunk 6-ot.
    sajnos nem nagyon sikerült most sem az átig. szezon, többen felvetettétek, hogy védő kellene. ezzel én is teljesen tisztában vagyok, ezért vészmegoldáként Zakuani (nagyon jó) és Tonetto jöttek.
    De egyszerűen nemtom, kit tudnék megszerezni most Fulhamhez.
  • Zsolti9014
    jaja, előtte 8.-ok voltunk

és ebben a tré szezonban 16 közé jutottunk az UEFA-ban :D
  • Zsolti9014
    igazából Collins John-t nem akartam eladni, de nem tudtam volna vele hosszabbítani. és így legalább pénzt kaptam érte. Ugyanez a helyzet Paoluccival (ő nagyobb veszteség volt 30 gólt lőtt).

Omozusi nálam nem volt vmi erős.

viszont középhátvédnek a tarcsiból Zakuanit hoztam fel, meg mint látható, az új igazolások között Tonetto védő. többet akartam, de nem akartak jönni a kiszemeltek.

Kezdőcsapat jelenleg:
    Mirante (Dudek) - Tonetto, Zakuani, Tudor, Volz (Rosenior) - Szmertyin, Le Tallec (Giuly), Recoba (Dzsudzsák) - Giovinco (C. Jensen) - Németh K., Cissé

Padon: Quedrue, Christanval, Hajnal, Priskin, meg mittomén.

cél úgyis a feljutás, utána próbálok erősíteni
  • zaki
    Tolom tovább a Leighhel. Tavaly nem sikerült egy osztállyal feljebb jutni, idén remélem sikerül.

A tököm tele van a sérülésekkel... :o

• 5w0rdf15h
    jah simán

#117357: thx
  • Gunnersboy
    na most néztem volt ott egy Udinese (Backup) azt betöltötte, akkor msot ugyanugy tolhatom tovább? xD
  • Gunnersboy
    majd még próbálkozom, de nyáron ezt beleszámitva kb 6.ik mentésemet kurta szét mint pl Notthingam Forest, Ajax, Blackburn. ezek mondjuk csak siman eltüntek mint ha nemis játszottam volna velük :o
  • Magic Boy
    Ha nincs régebbi mentésed akkor tényleg nem, de azért próbálkozz még párszór úgy, hogy leállítassz minden olyan programot ami nélkülözhető.
  • Magic Boy
    Grat!
  • Gunnersboy
    ha azt írja ki hogy "A játék betöltése nem sikerült." akkor az nem jelent túl jót ugye?
  • 5w0rdf15h
    tavalyi vesztes döntő után idén sikerült behúzni ^^
  • kraawz
    Üdv. Találtam egy augusztus 28ai databaset,feltolem. Aztan majd jatszogatok,ahogy idom engedi,de iden nagyon durva evem lesz :S
  • Lancelot1983
    Este kipróbálom köszi szépen én az fmglive.com-sat használtam nagyon sok liga megvan R07ből szinte minden 3D Gt ből is rengeteg van talán itt van a legtöbb logo és mez
  • Magic Boy
    Én ezt a mezcsomagot használom és nálam nincs ilyen gond ahogy a mellékelt képen (a többi csapatot is végignéztem) látható.

• Gunnersboy
    na hazajttem nyaralásból, 1-2nap utan mostmár van időm gépezni is, laptop ott volt velem nyaralás alatt, igy hát elkezdtem egy játékot az Udinesevel.

Perpillanat 5. vagyok ugyanannyi ponttal mint a Parma és van hátra 3 forduló, remélem megartjuk a helyet, mivel a 9.re jósoltak minket, de én ezt az 5-6 (inkább 5.) helyet boldogan elfogadom :D
    főleg annak tudatában hogy már Iaquinta nélkül kezdtük a szezont, nyavajgott rontotta a morált így eladtam :s
    Télen ugyanez volt a helyzet De Sanctis-al így ő is ment
    képeket majd nemsokára
  • DaMarcus
    szvsz azért nem rúgták ki mert előtte ha jól emléxek volt egy nagyon jó szezonja
  • zaki
    Üdv!

Zsolti bakker ez nagyon tré szezon volt, nem mondom, hogy ciki kiesni, de ez nagyon nem jött össze neked... :D
  • Lancelot1983
    az amd semptron2600 az gyenge??
    vid kártya: ati radeon 9600

te milyen beállításokkal yátszol?
    ilyen mez probléma nálad nincsen vagy nem tudsz rá vmi gyógyírt?
  • Darkon

En is keztem ujat,eloszor az update-elt mar a Forlan nelkulni meggyengult Villareal-al ,de a felkeszulesi 11-1es merkozesek kicsit kiabranditottak ugyhogy spanyol masodosztaly Castellon-ra esett a valasztas, board elvarasai a kieses elkerulese:P szoval nagyobb a kihivas. Remelem lesz idom sokaig vinni oket.

Elso szerzemeny termeszetesen Zunigaaaaa 5K-ert hehe