121242
Football Manager
  • Magic Boy
    Grat!
  • soma22
    gratula:)
  • JackDaniels #117421
    Hoppá.:)) Egész sima volt.:)

• Lancelot1983
    nem megy sayna:( biztos vmi irás hiba lehet vagy passz pedig valencia a kedvenc spanyol csapatom:)
  • Magic Boy
    Nekem is volt már ilyen.
    Vedd ki a felületcache elől a pipát fogadtasd el vele és ha így megjeleníti utána visszarakhatod.
  • Darkon
    Na eldontottem Lecce lett serieB csak nem ertem itt nem lehet egy idegenlegios se vagy nincs korlat mert igy irta ki hogy 0 foreign player lehet node azt meg furcsalnam. Bar eleg nevetseges eddig ket felkeszulesi meccsem volt ket bena ir csapat ellen es 2-0kra kaptam ki. Lehet itt nem lesz jo a spanyoltaktikam.
  • Lancelot1983
    Magic: kiprobáltam a te mez csomagodat is de így sem yeleníti meg a sevilla hazai és valencia idegenbeli mezeit saynos ugylátszik akkor nálam lesz a hiba csak nem tom mi, ez aggasztó:( azért köszi
  • Magic Boy
    Észak Ír országban csak 3 csere lehet.
    Azért nem cseréltem, mert a csapat fantasztikus volt és nem akartam megbontani.
  • soma22
    3 csere, és egy sem lett kihasználva?
  • DaMarcus
    hm 3 csere :)
    grat!
  • Magic Boy
    Megvan a sorozatban 5. Össz Ír Kupánk:
  • soma22
    nem lehetnek ellenfelek, sok sikert
  • soma22
    az érkezőknek nem lesz aktuális statisztikája, de tudod mit nem kell.:)
  • Magic Boy
    Grat!
  • JackDaniels #117410
    Bogaras a fórum.:)))
  • Magic Boy
    A szezon végi nagytakarítás (van egy pár ember aki megy) után megkapod az érkezőkével együtt.
  • Mor3llo
    Először is grat mindenkinek!
    Lejátszottam az UEFÁ-ban az első forduló első mérközését:

A kiállítás után nem volt neház dolgom, de így legalább a 2. mérkőzésen játszhatnak majd a nem állandó kezdőembereim.
    Itt pedig a legfőbb gólvágom, Pantelic:
  • soma22
    ne magyarázkodj kérlek, hanem mutasd, és a statjaikat is
  • Magic Boy
    Gondoltam.
    Szerintem a viszkis is neki szánta csak két 117400-as van így mindkettő nekem jött.
  • Magic Boy
    Nektek nem nagy szám a védelmem (állandóan keresem a jobbakat), de a szezon végén mutatok képet.
  • DaMarcus
    ez cenobite-nak ment
  • Magic Boy
    Grat!
    Ahogy látom megvan a hőn áhított 5. hely is.
    A védelmedet meg kéne erősíteni(csak hogy hű maradjak önmagamhoz).
  • DaMarcus
    am azt nem tom :)
  • JackDaniels #117401
    Eccerű! Nem tuggyuk, mert nem próbáltuk.
  • cenobite
    Minden megy, csak szerettem volna megtudni, hogy a régi letöltött cuccok mennek -e a 2k7-esen.
  • Magic Boy
    Semmi baj.
  • Gunnersboy

no, roma behúzva :)
  • DaMarcus
    jaja ezt szokta csinálni amikor a wigan-s mentésemben a chelsea ellen vezettm otthon 2-1re és kiegyenlítettek a 89. percben akkor jött dzsudzsák és 25-ről a 93- percben olyan fickát vert h cechnek esélye nem volt, annak ellenére h egész meccsen nem lehetett neki gólt lőni csak a kipattanóját lehetett bepofozni :)
  • DaMarcus
    jah, és kérdéseidet az offtopikban tedd fel
    ha azzal jössz h nem megy akkor jelentkezzbe és őgy kattints a bannerben lévő linkre
  • DaMarcus
    minek kell neked a 2006-s kiegészítő h ha azok nagy része el lett készítve a 2007-hez is? :S
  • cenobite
    Köszönöm a sok választ!
  • JackDaniels #117394
    Nem feltétlen! Ha egy meccsen kapok 6gólt, de rúgok nyócat akkor már enyém a 3pont, bár ez infarktus közeli állapotot eredményez.:) Nem mindig baj, ha nem a legerősebb a védelem, mongyuk nem is hátrány.
  • soma22
    szerencsére megvannak a helyettesek több mint fél éve, és könnyen illenek a csapatba. nagy érvágás azért, mert a csatár a jelenlegi adatbázisban a legjobb pleja volt, 198-as pa/167ca-val(bocs a legjobb lehet majd belőle)
  • JackDaniels #117392
    Én is nehezen válok meg a kulcsembereimtől, de némi vigasz, hogy legalább tolnak kicsit az anyagi helyzeten. Bár, mire veszek egy hasonló kaliberű játékost és beépítem a csapatba, az nem 2hét.
  • soma22
    mutatsz a védőidről scoutos, mellette pedig gammás képet?
    megköszönném
  • zaki
    Bocsi, most léptem ki... Majd legközelebb.
  • Zsolti9014
    egyébként több játékos eladása (főleg a felbontott szerződések) hirtelen felindulásból történt.
    nagyon labilis mostanában az idegállapotom sajnos, és erre még az efem is rátett. vagyis nem a játék hibája, hanem az enyém, de mind1...

átigazolásra van most 11 millióm (az eladásokból), de a fizetési keret majdnem teljesen ki van töltve.
  • Magic Boy
    Jé mégegy régi arc.
    Nem én vagyok a legjobb, de ma kötözködős hangulatom van.
  • Zsolti9014
    Dzsudzsák azért van zárójelben, mert "rotálom" azt a posztot.

Michael Brown-nal kapcs. annyit, hogy beismerem, nem adtam neki sok lehetőséget, de ezalatt nem győzött meg. posztja ha jól emlékszem szélső kp. ahol pedig: Giuly, Le Tallec, Dzsudzsák, Recoba, Hajnal, szüks. esetén Tonetto elég nagy választékot nyújt.

védelem és csatársor megerősítendő.
    védőnek amúgy Dragutinovicot már majdnem megszereztem, de az utolsó napon máshova írt alá.

DaMarcus: kösz a tippeket, majd utánuk nézek :D
  • Magic Boy
    Grat!