Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis helyzetjelentés a 2009-10-es idénybõl:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Vasas-sal elkezdtem, elsõ 5 baráságos mérkõzés a következõképpen alakult:
Michalovce ellen vereség 1-3
Fradi ellen vereség 1-2
Százhalombatta ellen vereség 1-0
Szentes ellen gyõzelem 1-0
Létavértes ellen gyõzelem 3-1
Szentlõrinc ellen gyõzelem 5-1
A csapat vezetõségének az elvárássa a csapat megújítása minden téren, volt egy játékos akit kritikán alulinak találtak aki helyett már vettem is egy csodamagyar srácot :d és a kiesés elkerülése az NB1bõl. Sok dolgot kell még tanuljak, a taktika sem túl bonyolult amit csináltam (bár ez a 1 perc alatt összedobom szerintem meg is látszik az eredményeimen). Van egy nagyon gáz kérdésem, de nem jöttem rá hogy lehet mérkõzés közben cserélni. Félidõben behozza a panelt és mérkõzés közben is 2x talán behozta eddig, de megnyitni manuálisan nem tudom. Ezt jólenne ha elárulnátok, köfi :p
Nagyon tetszik a játék, igazán remek az egész. Még 1 kérdésem lenne, nem akarlak titeket zaklatni: lement az elsõ 5 barátságos mérkõzés és az NB1 14 nap múlva kezdõdik, addig nem lehet szervezni mások ellen bari meccseket?
Köszönök mindent és sok sikert, holnap jelentkezem! ;d
köszöntem
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
csak azt nem értem h az 1. meccsen kiállították leonardot és játszott a 2.meccsen, szuperkupában nincs eltiltás??

hajrá,lilák!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
5. lettem. UEFA kupában elõdöntõig jutottam.
persze egy kis szerencse is kellett hozzá ami mostanában elkerül 😞
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Avanti Crociati!
kép mindjárt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"Never say never!\" W Churchill
az új stadionhoz pedig nagyon sok pénz és respekt kell 😊
Avanti Crociati!
amúgy grat mindenkinek,Dzseki nemgáz az Inter ellen kiesni és látszik hogy nem volt véletlen a bl gyõzelem
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Hol lehet a színt átállítani a játékos adatainál? Mert ugye minden skinben máshogy vannak. 1-10tig zöld,1-15 sárga,15-20is piros blalla.. Találtam egy jó szkint,viszont ezt az egy dolgot nagyon elrontották bene,ezt kéne javítanom :|
mindig 24 hónapra veszek és akkor levonja amit egybe fizetek meg kb annak a felét amennyit részletre
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Ars3nal megmondta,megbasznak érte 😄
ezt az oldalt ajánlanám mindenkinek,bár lehet ismeritek már. Nekem mindenestre új sorti,goal-kick és fm underground után.