Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
olasz kupából Samdoria kiejtett, így csak a bajnokság marad
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Illetve ne akarj rögtön BL-t nyerni, sztem elõbb építs fel egy jó kis brigádot, akikre majd lehet alapozni. 3-4 év alatt össze lehet hozni.😊
\"Never say never!\" W Churchill
mikor elkezdtem a honvéddal, akkor elsõ évben örültem volna egy élmezõny mögötti eredménynek is, és nem gondoltam volna, hogy megtörténhet az, hogy bajnokságot nyerek elsõ évben😊 most nagyon örülök😄
mondjuk a végén eléggé izgultam, a Gyõr nagyon a nyakunkon volt
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Jöhettek ezek Eto'o-stól , volt itt Henry , Messi , Gudjohnsen,esélyük nem volt😛 16 meccs 15 gy 1 d . 😊 Realnak 8/8 , varosi derbin verni kell oket.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Kezdõ vagyok és nem is vmi erõs csapattal !eddig!<#szomoru1>#szomoru1>
17 forduló után a Vasas csapatával 5. helyen állok, ámbátor sokkal jobb eredményt is elérhettünk volna eddig, ha például olyanok nem fordulnak elõ mint: 2-0ról idegenben(!) kikapunk 3-2re, mikor 4.ek voltunk kikaptunk az utolsó elõtti csapattól... Észrevettem, ha rúg az ellenfél egy gólt, utána képtelenek vagyunk lõni mi is. Elég gyengus játékot mutatunk, sokszor fortuna mellettünk, sokszor pedig az ellenfél mellett áll. Most 62 nap múlva lesz a következõ mérkõzes, ezalatt az idõ alatt barátságos meccseket hozzak össze és kész ? Magyar kupából kiestünk a negyedik fordulóban.
Pár apró cseprõ tippet elfogadok, ha mondtok, köfi! ;d
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
hajrá,lilák!
totti te már elõrébb jársz már biztos kifogyasztották a pénztárcát és ezért csak 7m mésra nem tudok gondolni
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
2.hogy tudtad Gerát elhozni 1 millióért? :ooo nekem már a játék elején is vmi 7 millió volt az értéke,vagy ez vmi újabb átigazolási patch,amiben át van javítva néhány játékos értéke?
egyébként hajrá!
ReaL MaDRid x siempre
kezdtem 1et az aston villával!

kezdtem egy újat az új adatbázissal megint a man city-vel elsõ meccsen 1-0ra kikaptam az mu-tól egy büntetõvel
érkezõk danut coman, donis escobar és hameur bouazza
kölcsönbe jött okaka, gago, babel és anderson
vmint pár tehetség is érkezett dalla valle, nsue, és millán személyében