Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr

új igazolások, nemsokára következnek a BL selejtezõk😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

az mért van hogy letöltöttem 1 DB updatet lemagyarositottam de a bajnokok ligája meg néhány dolog németül van?

Thanx!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

kraawz
köszi jack,miki

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
na 1. vereség megvan. Igaz Copa Del Rey meccs,amit mindig leszimulálokm,mint most is. 2.osztályú Elche ellen 3:1. De hát meg sem lepõdök ezen ... 😄

miki36
ezzel a kerettel vágunk neki az elsõ szezonnak:

olasz kupából Samdoria kiejtett, így csak a bajnokság marad

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
grat, simao jó csere volt😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

JackDaniels
<#eljen><#eljen>Céép😊

\"Never say never!\" W Churchill

kraawz
jóreggelt ( tegnapi meccs még )

JackDaniels
Kezdetnek egész jó azaz 5.hely.😊 A téli holt szezonra szervezz barátságos meccset, de csak 2-3at, 3-4naponként, az utolsó edzõmeccs legyen sztem az elsõ bajnoki elõtt 1hét, 10nappal. Vigyázz az igazolásokkal, ne lépd át az engedélyezett fizetési keretet, akkor nem lesznek anyagi gondjaid. A nyári szünetben próbálj meg hazai pályán lekötni barátságos meccseket nagyobb csapatokkal, jó bevételi forrás lehet. Igyekezz fejleszteni az edzõ és utánpótlás központot, hogy tudj minõségi edzõket igazolni és azok jól tudjanak dolgozni.
Illetve ne akarj rögtön BL-t nyerni, sztem elõbb építs fel egy jó kis brigádot, akikre majd lehet alapozni. 3-4 év alatt össze lehet hozni.😊

kraawz
#116663 szintén 😄

miki36
grat!<#worship>

vmvr

mikor elkezdtem a honvéddal, akkor elsõ évben örültem volna egy élmezõny mögötti eredménynek is, és nem gondoltam volna, hogy megtörténhet az, hogy bajnokságot nyerek elsõ évben😊 most nagyon örülök😄

mondjuk a végén eléggé izgultam, a Gyõr nagyon a nyakunkon volt

Hello. Valaki megtudná mondani, hogy a 08-at mikor fogják megjelentetni?

vmvr
<#worship><#worship>

kraawz
Atlético:Barcelona 2:0

Jöhettek ezek Eto'o-stól , volt itt Henry , Messi , Gudjohnsen,esélyük nem volt😛 16 meccs 15 gy 1 d . 😊 Realnak 8/8 , varosi derbin verni kell oket.

Sok sikert. Te vagy az egyik legjobb itt, adhatnál pár ötletet. (:
Kezdõ vagyok és nem is vmi erõs csapattal !eddig!<#szomoru1>

kraawz

JackDaniels
Nem lesz eccerû.😊

JackDaniels
Jó lenne egy ilyet IRL is átélni.😊) Mongyuk addig még eléggé sokat kell aludni.😊)

JackDaniels
Kérhetnél nekünk is.😊))))

Nem!!!Letöltöttem valamelyik DB update-t aztán kezdtem az aston villával és tele volt lóvéval... 30 volt rendesen kértem még és lett 60 milla

szépjóreggelt, gratulála mindekibe ;Ð
17 forduló után a Vasas csapatával 5. helyen állok, ámbátor sokkal jobb eredményt is elérhettünk volna eddig, ha például olyanok nem fordulnak elõ mint: 2-0ról idegenben(!) kikapunk 3-2re, mikor 4.ek voltunk kikaptunk az utolsó elõtti csapattól... Észrevettem, ha rúg az ellenfél egy gólt, utána képtelenek vagyunk lõni mi is. Elég gyengus játékot mutatunk, sokszor fortuna mellettünk, sokszor pedig az ellenfél mellett áll. Most 62 nap múlva lesz a következõ mérkõzes, ezalatt az idõ alatt barátságos meccseket hozzak össze és kész ? Magyar kupából kiestünk a negyedik fordulóban.
Pár apró cseprõ tippet elfogadok, ha mondtok, köfi! ;d

JackDaniels
Az ki van zárva! Itt nem csal senki!(olyansokat)😄DDDD

totti10
lehet h editorozik XD

hajrá,lilák!

Gunnersboy
k, honnan van ennyi pénzed, ultimátumot adtál e be

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ugy hogy nyomattam bajnoki mérkõzések után sok pénzt meg legalább 10 meccsre is pénzt.

nagyon nehéz ez a játék! el se tom inditani a meccset annyira túl van bonyolitva inkább maradok a FIFA 07 Manager módjánál az sokkal egyszerûbb😊

totti10
semmi baj😄

hajrá,lilák!

DaMarcus
akkor bocs 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

totti10
uj játékot kezdtem csak megnézni h mennyi a cash,7m volt,de ha neki ilyen sok akkor örüljön😄

hajrá,lilák!

DaMarcus
20m font környékén van ami 30-40m €
totti te már elõrébb jársz már biztos kifogyasztották a pénztárcát és ezért csak 7m mésra nem tudok gondolni

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

zaki
Már nem emléxem pontosan mennyi volt, de marha sok... Lehet, hogy az még a peccs elõtt volt, de 30-40 biztos volt... Valaki erõsítsen már meg, ne tûnjön úgy, hogy csak kamuzok... 😄

totti10
nem tulzol egy kicsit? megnéztem 7M euró van átigazolásokra....

hajrá,lilák!

hunbasser
pfff,hát úgy könnyû 😄

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Jah... 😄
Villánál meg 50-60m, ha jól emléxem... 😊

hunbasser
pff,Realnál van alapból 9 millió átigazolásokra 😄DDDDDdddd

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Villával én is voltam, tele vannnak zsozsóval... :d

Gera meg jó kérdés... 😛

hunbasser
1.honnan volt ennyi pénzed? 😄D
2.hogy tudtad Gerát elhozni 1 millióért? :ooo nekem már a játék elején is vmi 7 millió volt az értéke,vagy ez vmi újabb átigazolási patch,amiben át van javítva néhány játékos értéke?

egyébként hajrá!

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!
kezdtem 1et az aston villával!

DaMarcus
most nézem Ronaldinho-nak a patch-csel 200-s a PA-ja!

DaMarcus
ahhoz h mûködjön az új adatbázis kell, de a régi mentést nem teszi tönkre 😊
kezdtem egy újat az új adatbázissal megint a man city-vel elsõ meccsen 1-0ra kikaptam az mu-tól egy büntetõvel
érkezõk danut coman, donis escobar és hameur bouazza
kölcsönbe jött okaka, gago, babel és anderson
vmint pár tehetség is érkezett dalla valle, nsue, és millán személyében

totti10
vettem két új játékost

jorge rodriguez -180 PA

mohammed saleh al-sahafi-160 PA

hajrá,lilák!

hunbasser
köszi 😊

ReaL MaDRid x siempre

totti10
lokinál most van a sérüléshullám😊

amugy faxa az uj logód

hajrá,lilák!

hunbasser
a loki már 4 vereségnél tart,ejha.sztem is meglesz az! 😊

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
Mongyad nekik te, te vagy a manager.😄DDD

totti10
legalább most meglehet a bajnokság

hajrá,lilák!

totti10
jóvan ezt mond a játékosoknak😄

hajrá,lilák!

JackDaniels
Nah, csak elvitték a kis kapusomat.😞 Nem akartam eladni, de olyan csapatok tettek rá ajánlatokat, hogy el kellett engedni, mert ha nem, akkor elmegy ingyen. Ez a srác már az akadémiáról került ki.😊)