121242
Football Manager
  • DaMarcus
    meg hiába lennének jó jáékosaid ha nem lenne meg a nyerő taktika
  • DaMarcus
    jó játékosnak szerencséje van :)
  • vortob
    Tényleg hatalmas szerencse hogy ilyen jó játékosokat generált a gép. Azért annyira nem kell irigyelni. :( Szinte minden évben van egy kettő 190es játékos akiket megveszek, majd méregdrágán túladok rajta, ha elakar menni. Aki marad az meg jó:)
  • DaMarcus
    bár nekem lenne ilyen csapatom......
  • vortob
    Csak 4xeres és 2018ban járok:) De sorozatban volt 3 aztán megszakadt.
  • soma22
    gratulálok, ilyet még nem láttam, 5x-ös bl győztes magyar csapat 2017re. nemsemmi
  • vortob
    Bocs a scoutot nem tudok adni mert bedöglött, ezért nem folytatom jelenleg ezt a mentésem. Nem szeretnék tehetségekről lemaradni:D De cserébe nem csak a belinkelt játékosokról küldök egy keretleírást, ha kell egy játékosról kép szívesen linkelek:
    Kapusok:
    KA Jesus Vera, 21 éves, 16-szoros Venezuela-i válogatott: Ő az első számú kapusom. 194 a PA-ja azthiszem
    KA2: Lázár József, saját nevelés, 20 éves, 2-szerse Magyar válogatott. Második számú kapusom, szintén nagyon. Évente 15 meccset neki hagyok a NB1ből ha nem sérül meg. PA 180 körül.
    KA3: Branislav Stosic, 18 éves, 0-szoros Szerb válogatott. 190 PA, kisebb csapatoknak szoktam kölcsönadni. Ha beérik azthiszem eladom, nagy luxus 3 ilyen jó kapus.
    Hátvédek:
    S, VK: Martins, 22 éves, 190 PA Brazil 0-szoros Brazil válogatott: Nagyon jó játékos. Fura hogy nincs a válogatottba, NB1ben sérülés esetén bal oldalon is beszoktam vetni.
    V J:David Kostal, 18 éves, 0-szoros Cseh válogatott: Ifjú tehetség most igazoltam, 190 PA-ja van neki is. Szerintem később őt is eladom.
    VJBK:Kovács János: 20 éves, 2-szeres Magyar válogatott: 170 PA, őt is most igazoltam.
    V JK: Szabó Márk: 22 éves, 31-szeres válogatott, 1 gól: Jobb hátvédként szoktam bevetni. 175 körül a PA.
    SZV B: Virág Ervin, 25 éves, 51-szeres válogatott, 1 gól: Bal hátvéd, nagyon jó de ugye elvágyodik, ezért most visszahívhatóan kölcsönben van a Villarealnal. 170 PA
    V K: Kovács Attila, 28 éves, 92-szeres válogatott, 6 gól: 175 PA, sokáig csapatkapitány volt, de aztán leigazolta a Debrecen, miután visszavásároltam már nem ő lett.
    V K: Vladimir Zurek: 21 éves, 1-szeres Cseh válogatott: 190 PA szintén jó játékos de valószinüleg eladóm a jövőben, nem hiszem hogy megtudom tartani.
    SZV J: Károlyi József: 19 éves, 4-szeres Magyar válogatott, 170 PA: Nálam ő az esélyes a későbbi jobbhátvéd posztra, egyelőre nem sok lehetőséget kap. Sokszor adom kölcsön.
    SZV B Elek Zoltán: 22 éves, 0-szoros Magyar válogatott: Most igazoltam, Virág Ervin pótlására amig kölcsön van, mondjuk nem őt játszatom de mind1. 165 PA
    Középpálya:
    KP K: Atef Hamdy, 21 éves, 4-szeres Egyiptomi válogatott: 165 PA, Védőként is bevethető, de nem sokszor játszatom mert sokan állnak előtte, később szerintem ő is eladó lesz.
    KP K: Stefan Hautajarvi, 24 éves, 44-szeres Finn válogatott ,3 gól: Jelenlegi csapatkapitány 190 PA. Imádom nagyon, ő az akit semmi pénzért nem adnám el, majdnem sírva fakadtam mikor elutasitotta a Milan ajánlatát.
    KP K: Xu Jin, 23 éves, 1-szeres Kínai válogatott: 180 PA Őt szerintem hamarosan eladom. Nagyon jó játékos, de őt is nehéz megtartani...
    KP K: Hegedűs Csaba, 20 éves, 14-szeres Magyar válogatott: 175 PA Őt szeretném nagyon sokáig a csapatban tudni.
    TKP J: Ndubuisi Odita 18 éves, 0-szoros Nigériai válogatott: Jövő tehetsége, mondjuk a mostani felállásomban nincs igazán helye a posztjának. 170 PA
    TKP J: Rigó Zoltán, 24 éves, 34-szeres válogatott, 2 gól: Mivel nincs helye a posztjának, így lehet őt is eladom:( 170 PA
    TKP JK, TK: Rivai Rinaldi, 22 éves, 14 szeres Indonézia-i válogatott, 10 gól: Remek kiegészitőember, csatárként és középpályásként is bevethető. 170 PA
    Tkp B:Mounir Abdi: 22 éves, 12-szeres Algéria-i válogatott, 1 gól: Főként kiegészitő ember, sérülés esetén játszatom, de ritkán fordul elő ezen a poszton. 165 PA
    Tkp BK: Krausz Zsolt: 25 éves, 53-szoros Magyar válogatott, 4 gól: 170 PA, szintén saját nevelés, bal szélsőként szoktam játszatni ha van olyan poszt, így most bal középső. 170 PA
    Csatárok:
    Diegő Suárez: 22 éves, 5-szörös Argentin válogatott: Jó játékos, két csatár mögött játszatom. De elégedetlen és valószinüleg menni fog. 190 PA
    André: 25 éves, 25-szörös Olasz válogatott, 7 gól: Ereditleg Brazil onnan is igazoltam. Ezer ajánlatot utasitott vissza, és aláírt 5 évre. 189 PA
    Youssef Hadir: 27 éves, 74-szeres Marokkó-I válogatott., 39 gól: Ő a csapat szíve állandoan kezdő. Illés Béla(remélem jól írtam) rekordját hamarosan megdönti. 170 PA.
    Tóth Attila: 19 éves, 10-szeres Magyar válogatott, 6 gól. Saját nevelés, a legnagyobb magyar játékos akit a játékban láttam, 184 PA hihetetlen jó lesz. Csak el ne igazoljon:( Egyelőre 5 évre az enyém.

Na ez lenne a keretem lehet bírálni, de azthiszem elég jó. Sok szerencse is kellet hogy ez összeálljon de meglehet az 5. BL győzelem is. Mindenmás kötelező.

• Magic Boy
    Grat a BL győzelmekhez és a játékosaidhoz is.
  • hunbasser
    azt a leborult...grat!!

és a játékosaidhoz is gratulálok.nyomnál róluk egy scoutos képet,lehetőleg PA-k szerint csökkenő sorrendbe rendezve? :)
  • soma22
    persze, este ha hazaértem.

köszi mindenkinek a gratokat:)

egyenlőre rab@sztam, nincs balbekkem:)
    ujévkor jön majd egy sztárjelölt
  • vortob
    Legutolsó BL győzelmem
    Ezt még bátorkodom belinkelni, azon a 3 büntetőponton már nemtudok változtatni. A legszebb ebben a BL győzelemben hogy a Villarealban gólt szerző játéko Miranda is nálam játszott egy évig. 28 mecs alatt 14 gólt lőtt középpályás létére ha jól emlékszem. A Celtic elleni 5-0ás győzelemből 2-öt lőtt ő, de ebben se vagyok biztos.
  • vortob
    7es számú játékos
    8as számú játékos
    9es számú játékos
    10es számú játékos
    Remélem a linkek sikerültek, és elnyerik tetszésetek. Én meg ezért a lámaságért azthiszem kiérdemeltem pár büntetőpontot.
  • kraawz
  • vortob
    1es játékos
    2es játékos
    3as játékos
    4es játékos
    5ös játékos
    6os játékos
    Elnézést kérek ezért a szörnyű hibáért remélem jó lesz, mostmár.
  • hunbasser
    ha a fenti képfeltöltőt használod,akkor hozzászólásonként csak egy képet tudsz betenni.

grat Jack és Atesz!
  • vortob
    Na a linkelés nem sikerült. megpróbálok 3-as pakkokban.

• vortob

Legjobb játékosaim a 4x-es BL győztes MTK-val. Remélem nagyon nem szúrtam el a linkelést. A legkedvesebb Bl győzelmem a döntőben a Celtic elleni 5-0as győzelem. Sajnálom hogy nem Scoutos képet szúrtam be, de valamiért nem müködik. Ha érdekel valakit beszúrok még több játékost, egyébként a legszebb az egészben hogy szinte mindenkivel 5 éves szerződés van aláírva, 2 játékos akar elmenni Virág Ervin és Diego Suárez. Ervint azért is adtam kölcsön hátha megjön a kedve a maradásra!
  • Atesz89
    kösz azért nem olyan egyszerű most jön 2 sorsdöntő meccse a válogattottnak(Ukrajna) a csehek és a hollandok ellen...
    Egyébként a PSG,a Porto és a Liverpool mellé kerültem
  • JackDaniels #117525
    Nem vóna rossz, de azé lesz a többieknek is ebbe beleszólásuk.:)
  • Magic Boy
    Grat!
    Csak így tovább.
    Idelye újra megnyerned a BL.-t
  • Magic Boy
    Grat!
    ezekután tessék megnyerni a BL-t.
  • JackDaniels #117522
  • kraawz
    HATALMAS grat swordnek,jacknek és atesznak :)
  • Atesz89
    Hatalmas Grat!
  • JackDaniels #117519
    Véget értek a BL csoport küzdelmei. Mi már az 5. fordulóban bebiztosítottuk a továbbjutásunkat, de szerettem volna megőrizni a veretlenségünket. Mondjuk nem nagyon hittem, hogy ez a Lyon otthonában sikerülni fog, de végül is a csapat egy felszabadult szép játékkal simán hozta a meccset.:))

• Atesz89
    Köszi nem lenne rossz :P
  • JackDaniels #117517
    Ez igen! Az oroszok lehet el sem mennek a visszavágóra.:))
  • Atesz89
    Hali mindenkinek!
    Gratula Sword,Jack,Soma és még sokan mások :)
    Folytatom a Zte-s mentésemet :
    Bl selejtező 3.forduló,1. meccs:
  • JackDaniels #117515
    Grat! Könnyű két edzőmeccs vót.:)
  • miki36
    grat!
    igazolásokról plejákról teszel képet?
  • Magic Boy
    Jó év kezdés!
    Grat!
  • Magic Boy
    Grat!
  • Magic Boy
    Grat!
    Előre az újabb BL győzelemért.
  • Magic Boy
    Csak így tovább!
    Grat!
  • hunbasser
    grat! damarcus jól mondja,5 év után kapnak magyar állampolgárságot a játékosok.

szeretném még NAGYON gratulálni swordnek,Jacknek és azoknak,akiket véletlenül kihagytam! -.-'
  • Magic Boy
    Grat!
  • Magic Boy
    Késtem egy napot, de akkor mesélek egy kicsit:
    Észak Ír országot jó igazoláspolitikával hamar uralni lehet bármelyik csapattal, mert annyira gyengék a csapatok (aki megy egy kört valamelyik kupában az már jónak számít). A bajnokuk az első körben kezd a BL-ben kiemelés nélkül (én már a 2. körben is kiemelt vagyok(csak azt nem tudom, hogy ez az én érdemem vagy az ország fejlődéséé(előrébb vannak, mint Magyarország))).
    Osztályok és szabályik alúlról fölfelé:
    Másodosztály(itt kezd a Glebe a média szerint tök utolsóként(lásd lent)):
    22 mecs+kupák.
    3 csere nevezhető és három bevethető.
    Az első 2 csapat följut az utolsó 2 meccsel a bennmaradásért.
    Első osztály:
    Annyi a különbség, hogy itt az első jut föl, a második meccselhet a feljutásért, míg az utolsó 2 kiesik.
    Premier Liga:
    Különbség:
    30 meccs+kupák
    Az első indul a BL-ben a 2. az UEFA kupában, a 3. az intertotó Kupában, az utolsó kiesik, mig az utolsó előtti meccsel a bennmaradásért.

Azt kell tudni, hogy ha van 4-5 100Pa fölötti ember a keretedben akkor a PL-ben is te vagy a király.
    Ahogy egy másik fórumon írták, ha van egy olyan embered aki eltalálja a tehén seggét egy bendzsó-val akkor már király vagy.

A Glebe az elején:
  • 5w0rdf15h
    hehh magyar bajnokság már edzőmérkőrzéseknek számít neked :D
  • DaMarcus
    5
  • soma22
    sima szuperkupa az idény előtt

segitsetek már:hány év után tünik el az a buzilég ikon a pleják neve mellől magyarhonban?