121242
Football Manager
-
#117543 meg hiába lennének jó jáékosaid ha nem lenne meg a nyerő taktika -
#117542 jó játékosnak szerencséje van :) -
vortob #117541 Tényleg hatalmas szerencse hogy ilyen jó játékosokat generált a gép. Azért annyira nem kell irigyelni. :( Szinte minden évben van egy kettő 190es játékos akiket megveszek, majd méregdrágán túladok rajta, ha elakar menni. Aki marad az meg jó:) -
#117540 bár nekem lenne ilyen csapatom...... -
vortob #117539 Csak 4xeres és 2018ban járok:) De sorozatban volt 3 aztán megszakadt. -
#117538 gratulálok, ilyet még nem láttam, 5x-ös bl győztes magyar csapat 2017re. nemsemmi -
vortob #117537 Bocs a scoutot nem tudok adni mert bedöglött, ezért nem folytatom jelenleg ezt a mentésem. Nem szeretnék tehetségekről lemaradni:D De cserébe nem csak a belinkelt játékosokról küldök egy keretleírást, ha kell egy játékosról kép szívesen linkelek:
Kapusok:
KA Jesus Vera, 21 éves, 16-szoros Venezuela-i válogatott: Ő az első számú kapusom. 194 a PA-ja azthiszem
KA2: Lázár József, saját nevelés, 20 éves, 2-szerse Magyar válogatott. Második számú kapusom, szintén nagyon. Évente 15 meccset neki hagyok a NB1ből ha nem sérül meg. PA 180 körül.
KA3: Branislav Stosic, 18 éves, 0-szoros Szerb válogatott. 190 PA, kisebb csapatoknak szoktam kölcsönadni. Ha beérik azthiszem eladom, nagy luxus 3 ilyen jó kapus.
Hátvédek:
S, VK: Martins, 22 éves, 190 PA Brazil 0-szoros Brazil válogatott: Nagyon jó játékos. Fura hogy nincs a válogatottba, NB1ben sérülés esetén bal oldalon is beszoktam vetni.
V J:David Kostal, 18 éves, 0-szoros Cseh válogatott: Ifjú tehetség most igazoltam, 190 PA-ja van neki is. Szerintem később őt is eladom.
VJBK:Kovács János: 20 éves, 2-szeres Magyar válogatott: 170 PA, őt is most igazoltam.
V JK: Szabó Márk: 22 éves, 31-szeres válogatott, 1 gól: Jobb hátvédként szoktam bevetni. 175 körül a PA.
SZV B: Virág Ervin, 25 éves, 51-szeres válogatott, 1 gól: Bal hátvéd, nagyon jó de ugye elvágyodik, ezért most visszahívhatóan kölcsönben van a Villarealnal. 170 PA
V K: Kovács Attila, 28 éves, 92-szeres válogatott, 6 gól: 175 PA, sokáig csapatkapitány volt, de aztán leigazolta a Debrecen, miután visszavásároltam már nem ő lett.
V K: Vladimir Zurek: 21 éves, 1-szeres Cseh válogatott: 190 PA szintén jó játékos de valószinüleg eladóm a jövőben, nem hiszem hogy megtudom tartani.
SZV J: Károlyi József: 19 éves, 4-szeres Magyar válogatott, 170 PA: Nálam ő az esélyes a későbbi jobbhátvéd posztra, egyelőre nem sok lehetőséget kap. Sokszor adom kölcsön.
SZV B Elek Zoltán: 22 éves, 0-szoros Magyar válogatott: Most igazoltam, Virág Ervin pótlására amig kölcsön van, mondjuk nem őt játszatom de mind1. 165 PA
Középpálya:
KP K: Atef Hamdy, 21 éves, 4-szeres Egyiptomi válogatott: 165 PA, Védőként is bevethető, de nem sokszor játszatom mert sokan állnak előtte, később szerintem ő is eladó lesz.
KP K: Stefan Hautajarvi, 24 éves, 44-szeres Finn válogatott ,3 gól: Jelenlegi csapatkapitány 190 PA. Imádom nagyon, ő az akit semmi pénzért nem adnám el, majdnem sírva fakadtam mikor elutasitotta a Milan ajánlatát.
KP K: Xu Jin, 23 éves, 1-szeres Kínai válogatott: 180 PA Őt szerintem hamarosan eladom. Nagyon jó játékos, de őt is nehéz megtartani...
KP K: Hegedűs Csaba, 20 éves, 14-szeres Magyar válogatott: 175 PA Őt szeretném nagyon sokáig a csapatban tudni.
TKP J: Ndubuisi Odita 18 éves, 0-szoros Nigériai válogatott: Jövő tehetsége, mondjuk a mostani felállásomban nincs igazán helye a posztjának. 170 PA
TKP J: Rigó Zoltán, 24 éves, 34-szeres válogatott, 2 gól: Mivel nincs helye a posztjának, így lehet őt is eladom:( 170 PA
TKP JK, TK: Rivai Rinaldi, 22 éves, 14 szeres Indonézia-i válogatott, 10 gól: Remek kiegészitőember, csatárként és középpályásként is bevethető. 170 PA
Tkp B:Mounir Abdi: 22 éves, 12-szeres Algéria-i válogatott, 1 gól: Főként kiegészitő ember, sérülés esetén játszatom, de ritkán fordul elő ezen a poszton. 165 PA
Tkp BK: Krausz Zsolt: 25 éves, 53-szoros Magyar válogatott, 4 gól: 170 PA, szintén saját nevelés, bal szélsőként szoktam játszatni ha van olyan poszt, így most bal középső. 170 PA
Csatárok:
Diegő Suárez: 22 éves, 5-szörös Argentin válogatott: Jó játékos, két csatár mögött játszatom. De elégedetlen és valószinüleg menni fog. 190 PA
André: 25 éves, 25-szörös Olasz válogatott, 7 gól: Ereditleg Brazil onnan is igazoltam. Ezer ajánlatot utasitott vissza, és aláírt 5 évre. 189 PA
Youssef Hadir: 27 éves, 74-szeres Marokkó-I válogatott., 39 gól: Ő a csapat szíve állandoan kezdő. Illés Béla(remélem jól írtam) rekordját hamarosan megdönti. 170 PA.
Tóth Attila: 19 éves, 10-szeres Magyar válogatott, 6 gól. Saját nevelés, a legnagyobb magyar játékos akit a játékban láttam, 184 PA hihetetlen jó lesz. Csak el ne igazoljon:( Egyelőre 5 évre az enyém.
Na ez lenne a keretem lehet bírálni, de azthiszem elég jó. Sok szerencse is kellet hogy ez összeálljon de meglehet az 5. BL győzelem is. Mindenmás kötelező.
-
#117536 Grat a BL győzelmekhez és a játékosaidhoz is. -
#117535 azt a leborult...grat!!
és a játékosaidhoz is gratulálok.nyomnál róluk egy scoutos képet,lehetőleg PA-k szerint csökkenő sorrendbe rendezve? :) -
#117534 persze, este ha hazaértem.
köszi mindenkinek a gratokat:)
egyenlőre rab@sztam, nincs balbekkem:)
ujévkor jön majd egy sztárjelölt -
vortob #117533 Legutolsó BL győzelmem
Ezt még bátorkodom belinkelni, azon a 3 büntetőponton már nemtudok változtatni. A legszebb ebben a BL győzelemben hogy a Villarealban gólt szerző játéko Miranda is nálam játszott egy évig. 28 mecs alatt 14 gólt lőtt középpályás létére ha jól emlékszem. A Celtic elleni 5-0ás győzelemből 2-öt lőtt ő, de ebben se vagyok biztos. -
vortob #117532 7es számú játékos
8as számú játékos
9es számú játékos
10es számú játékos
Remélem a linkek sikerültek, és elnyerik tetszésetek. Én meg ezért a lámaságért azthiszem kiérdemeltem pár büntetőpontot. -
#117531 -
vortob #117530 1es játékos
2es játékos
3as játékos
4es játékos
5ös játékos
6os játékos
Elnézést kérek ezért a szörnyű hibáért remélem jó lesz, mostmár. -
#117529 ha a fenti képfeltöltőt használod,akkor hozzászólásonként csak egy képet tudsz betenni.
grat Jack és Atesz! -
vortob #117528 Na a linkelés nem sikerült. megpróbálok 3-as pakkokban.
-
vortob #117527
Legjobb játékosaim a 4x-es BL győztes MTK-val. Remélem nagyon nem szúrtam el a linkelést. A legkedvesebb Bl győzelmem a döntőben a Celtic elleni 5-0as győzelem. Sajnálom hogy nem Scoutos képet szúrtam be, de valamiért nem müködik. Ha érdekel valakit beszúrok még több játékost, egyébként a legszebb az egészben hogy szinte mindenkivel 5 éves szerződés van aláírva, 2 játékos akar elmenni Virág Ervin és Diego Suárez. Ervint azért is adtam kölcsön hátha megjön a kedve a maradásra!
-
#117526 kösz azért nem olyan egyszerű most jön 2 sorsdöntő meccse a válogattottnak(Ukrajna) a csehek és a hollandok ellen...
Egyébként a PSG,a Porto és a Liverpool mellé kerültem -
#117525 Nem vóna rossz, de azé lesz a többieknek is ebbe beleszólásuk.:) -
#117524 Grat!
Csak így tovább.
Idelye újra megnyerned a BL.-t -
#117523 Grat!
ezekután tessék megnyerni a BL-t. -
#117522 -
#117521 HATALMAS grat swordnek,jacknek és atesznak :) -
#117520 Hatalmas Grat! -
#117519 Véget értek a BL csoport küzdelmei. Mi már az 5. fordulóban bebiztosítottuk a továbbjutásunkat, de szerettem volna megőrizni a veretlenségünket. Mondjuk nem nagyon hittem, hogy ez a Lyon otthonában sikerülni fog, de végül is a csapat egy felszabadult szép játékkal simán hozta a meccset.:))
-
#117518 Köszi nem lenne rossz :P -
#117517 Ez igen! Az oroszok lehet el sem mennek a visszavágóra.:)) -
#117516 Hali mindenkinek!
Gratula Sword,Jack,Soma és még sokan mások :)
Folytatom a Zte-s mentésemet :
Bl selejtező 3.forduló,1. meccs:
-
#117515 Grat! Könnyű két edzőmeccs vót.:) -
#117514 grat!
igazolásokról plejákról teszel képet? -
#117513 Jó év kezdés!
Grat! -
#117512 Grat! -
#117511 Grat!
Előre az újabb BL győzelemért. -
#117510 Csak így tovább!
Grat! -
#117509 grat! damarcus jól mondja,5 év után kapnak magyar állampolgárságot a játékosok.
szeretném még NAGYON gratulálni swordnek,Jacknek és azoknak,akiket véletlenül kihagytam! -.-' -
#117508 Grat! -
#117507 Késtem egy napot, de akkor mesélek egy kicsit:
Észak Ír országot jó igazoláspolitikával hamar uralni lehet bármelyik csapattal, mert annyira gyengék a csapatok (aki megy egy kört valamelyik kupában az már jónak számít). A bajnokuk az első körben kezd a BL-ben kiemelés nélkül (én már a 2. körben is kiemelt vagyok(csak azt nem tudom, hogy ez az én érdemem vagy az ország fejlődéséé(előrébb vannak, mint Magyarország))).
Osztályok és szabályik alúlról fölfelé:
Másodosztály(itt kezd a Glebe a média szerint tök utolsóként(lásd lent)):
22 mecs+kupák.
3 csere nevezhető és három bevethető.
Az első 2 csapat följut az utolsó 2 meccsel a bennmaradásért.
Első osztály:
Annyi a különbség, hogy itt az első jut föl, a második meccselhet a feljutásért, míg az utolsó 2 kiesik.
Premier Liga:
Különbség:
30 meccs+kupák
Az első indul a BL-ben a 2. az UEFA kupában, a 3. az intertotó Kupában, az utolsó kiesik, mig az utolsó előtti meccsel a bennmaradásért.
Azt kell tudni, hogy ha van 4-5 100Pa fölötti ember a keretedben akkor a PL-ben is te vagy a király.
Ahogy egy másik fórumon írták, ha van egy olyan embered aki eltalálja a tehén seggét egy bendzsó-val akkor már király vagy.
A Glebe az elején:
-
#117506 hehh magyar bajnokság már edzőmérkőrzéseknek számít neked :D -
#117505 5 -
#117504 sima szuperkupa az idény előtt
segitsetek már:hány év után tünik el az a buzilég ikon a pleják neve mellől magyarhonban?