Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2019ben nem lassú még annyira ? :S
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
kellemes kis laza mentés ez már,de a 100%-ig tuti még vinni fogom

Kicsit volt idõm folytatni Atléticoval. Bajnokságot vezetem 14 forduló után,de Valencianak és Realnak is uannyi pontja van:|
Uefa-kupában Rennest és Fiorentinat is 2:0ra vertem, Münchentõl kaptam ki 3:2re ( 2:0ról :S ) Még egy meccs van Besiktas ellen
Spanyol kupában továbbmentem idegenben lõtt góllal, köv ellen Sevilla.
tolom egy kicsit a játékot
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Meg csak most tettem fel a gamet, meg peccseltem 7.0.2re,de ajanlanatok valami olyan database updatet ami nagy altalanosagban elfogadott es korrekt?
...vagy legalabbis a magyar bajnoksag update erdekelne, korrekt statokkal,mezszamokkal stb, ha letezik ilyen
Thx
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

ReaL MaDRid x siempre
\"Never say never!\" W Churchill
és itt a keret
ReaL MaDRid x siempre
Avanti Crociati!
remélem,hogy nem a béka hátsója alatt vannak 😄
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
nah még azt akartam írni h most is próbálkozhatsz új szerzõdéssel
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
fél év v egy éven belül ajánlj neki új szerzõdést ha azt láltod h aláírta az új szerzõdését akkor megkapta a munkavállalásit
én is így szoktam h elhozom a pléját és szerzõdést ajnlok neki újra
persze nem mindi kapja így se meg de nagyobb rá az esély
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
én akartam így igazából,hát az milyen már,hogy eddig végig elégedettek voltak velem,és aztán meg ha már nem kezdõdik jól egy szezon,már egybõl fenyegetõznek is,hogy ha nem nyerek a következõ meccsen,könnyen ki is rúghatnak...végülis utána nyertes a haladás ellen 2-1-re,de én döntöttem így.akármilyen jó volt a keret,semmi lelkesedés nem volt.így most munkanélküli vagyok,egyébként Détári lett az utódom 😊
szépen le is pakolt a tarcsiba egy csomó játékost,na a következõ klubomnál onnan fogom összeszedegetni a jó pléyákat 😊
ReaL MaDRid x siempre
Akkor még megpróbálom a másik fiókcsapatot... ha ez sem... :S... eladom és leigazolom késöbb és tán, akkor nem lesz ennyi kavar az engedély körül.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Azt javasolták, hogy küldjem el az egyik fiókscapathoz, én így is tettem és elpasszoltam a holland klubhoz, a neve most nem jut eszembe.
Kölcsönbe akartam nekik adni egy szezonra, de Naldo nem ment bele, lol.
Viszont azt írják, ha fiókcsapatba küldöm, akkor engedély is lesz... küldjem a másikba, hátha oda hajlandó menni?
Na és, ha nem?
Mit tegyek, hogy legyen engedélye? :S
most a dán bajnokkal játszottam selejtezõt otthon, 2-2 lett, idegenben mindenféleképpen gólt kell rúgni.
ha sikerülne a továbbjutás, akkor a Valencia ellen fogok meccseleni, oda már az esélytelenek nyugalmával megyek😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre
ha így megfelel: Honvéd 61pont
Gyõr 60
Debrecen 50valamennyi😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix