Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, tudna nekem valaki adni egy linket ahonnan le tudok szedni adatbázisfrissítést? Elõre is köszi!
hunbasser
nehogy! régebben mondtad még valahol,hogy elviszed ezt a mentésedet 2030-ig 😊

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
3.uccsó perces x felmondok :c

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
nem mert kevés ligát töltöttem be 1 giga rammal. rájöttem hogy többet kellett volna de mostmár mindegy

kraawz
azta grat 😮

2019ben nem lassú még annyira ? :S

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

9csöves9
egy Groningen elleni 7-0-val biztosítottuk be az újabb bajnoki címet

kellemes kis laza mentés ez már,de a 100%-ig tuti még vinni fogom

9csöves9
nabazdmeg😄

kraawz
azanemmindegy 😄 1. mondat 😄

kraawz
Üdvözlet , és gratula mindenkinek,aki megérdemli 😊

Kicsit volt idõm folytatni Atléticoval. Bajnokságot vezetem 14 forduló után,de Valencianak és Realnak is uannyi pontja van:|

Uefa-kupában Rennest és Fiorentinat is 2:0ra vertem, Münchentõl kaptam ki 3:2re ( 2:0ról :S ) Még egy meccs van Besiktas ellen

Spanyol kupában továbbmentem idegenben lõtt góllal, köv ellen Sevilla.

9csöves9
csocsesz és grat mindenkinek aki megérdemli

tolom egy kicsit a játékot

miki36
igazolnék énis, ha lenne pénz😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zaki
Én is tudok... 😄
Én még minimum 2 csatárt igazolnék, de hát mindenki máshogy játszik...

miki36
Di Natale, Montiel és Surraco is tud csatárt játszani

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zaki
2 csatárral?

Pari
Udv Mindenkinek,

Meg csak most tettem fel a gamet, meg peccseltem 7.0.2re,de ajanlanatok valami olyan database updatet ami nagy altalanosagban elfogadott es korrekt?
...vagy legalabbis a magyar bajnoksag update erdekelne, korrekt statokkal,mezszamokkal stb, ha letezik ilyen
Thx

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

totti10
grat!
kit kaptál?

hajrá,lilák!

Mit ehettek a Vasas tarcsiban, hogy 3 öngólt vágtak? :-)

JackDaniels
A másik magyar érdekeltség nem teljesített ilyen fényesen, de nekik ez volt az elsõ megmérettetésük.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Teljesítve a várt feladat.😊 Kíváncsi leszek kit kapunk majd.😊

hunbasser
2010 januárja,pont szünet van 😊 no,ez kapóra jön,mert tudok venni játékosokat(eladni is kéne majd),meg játszok pár edzõmeccset.

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
Jujjj! Nem lesz annyira eccerû, de hajrá! Melyik évben is vagy?

hunbasser
no,hát most kicsit lekonyultam,szóval,innen veszem át a csapatot :\

és itt a keret

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
Erre mán én is kíváncsi vagyok!

Fyrex
nah magyar meccs után lehet tolom egy kicsit énis, Newcastle-vel kezdtem új játékot

Avanti Crociati!

hunbasser
a magyar meccs után vmikor majd fm-ezek kicsit,akkor jön majd tabelláról és keretrõl is kép 😊 csak elfelejtettem megnézni,hogy hányadik helyen áll a csapat 😄 mikor láttam,hogy elfogadta a "pályázatomat" a diósgyõr,akkor elfogadtam a szerzõdésajánlatukat(én hülye simán azt hittem,hogy nb1-esek,és csak utána koppantam -.-) gyorsan végignéztem az arzenált,és már mentettem is,mert elmentem itthonról.

remélem,hogy nem a béka hátsója alatt vannak 😄

ReaL MaDRid x siempre

Thanks infot!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

JackDaniels
Véletlen vót, bocsesz.😊

DaMarcus
TÉK 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
bakker kiüttötél 😊
nah még azt akartam írni h most is próbálkozhatsz új szerzõdéssel

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

JackDaniels
Játékos ráhatásnál tudod beállítani a legalján.

JackDaniels
Gyáááááááá😊)))) Na, tojjad csak!😊 Melyik évben is vagy? Keretrõl meg mindenrõl képet, képet!!😊)

DaMarcus
nem kell eladnod
fél év v egy éven belül ajánlj neki új szerzõdést ha azt láltod h aláírta az új szerzõdését akkor megkapta a munkavállalásit
én is így szoktam h elhozom a pléját és szerzõdést ajnlok neki újra
persze nem mindi kapja így se meg de nagyobb rá az esély

sok játékosnál látni, hogy oktat valami fiatalabb játékost, és azt betudom álítani,hogy az én csapatomba is oktassanak a játékosok?

hunbasser
no,hát a csapat elsõ blikkre nem olyan rossz,van 400e €-m igazolgatni,úgyhogy megteszem majd a szükséges lépéseket.annak örülök,hogy Foxi még ott van.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
húúú,de hülye vagyok,azt hittem,hogy nb1-ben vannak,erre most nézem,hogy csak nb2 😄DD na mind1,új cél,fel kell jutni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
és pont kérdezed! 😄DD

elmentem szabadságra,és beállítottam,hogy jelentkezzek mindenhová,szerzõdésajánlat esetén meg ugye visszajöjjek a szabiról.

nos,elmentem szabira,2 perc múlva visszanézek,és ez a látvány fogad.elfogadtam egyébként

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
Melyik csapat lesz a következõ?

hunbasser
ultimátum miatt kivágtak

én akartam így igazából,hát az milyen már,hogy eddig végig elégedettek voltak velem,és aztán meg ha már nem kezdõdik jól egy szezon,már egybõl fenyegetõznek is,hogy ha nem nyerek a következõ meccsen,könnyen ki is rúghatnak...végülis utána nyertes a haladás ellen 2-1-re,de én döntöttem így.akármilyen jó volt a keret,semmi lelkesedés nem volt.így most munkanélküli vagyok,egyébként Détári lett az utódom 😊

szépen le is pakolt a tarcsiba egy csomó játékost,na a következõ klubomnál onnan fogom összeszedegetni a jó pléyákat 😊

ReaL MaDRid x siempre

Értem, thanks a segítséget.
Akkor még megpróbálom a másik fiókcsapatot... ha ez sem... :S... eladom és leigazolom késöbb és tán, akkor nem lesz ennyi kavar az engedély körül.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

JackDaniels
Ezen kívül semmit sem tudsz tenni. Vagy elfogadja, vagy nem. Ez már a játékoson múlik.

Munkavállalási engedély kellene Naldonak (brazil középpályás), hogy a Chelseabe bekerülhessen.
Azt javasolták, hogy küldjem el az egyik fiókscapathoz, én így is tettem és elpasszoltam a holland klubhoz, a neve most nem jut eszembe.
Kölcsönbe akartam nekik adni egy szezonra, de Naldo nem ment bele, lol.
Viszont azt írják, ha fiókcsapatba küldöm, akkor engedély is lesz... küldjem a másikba, hátha oda hajlandó menni?
Na és, ha nem?
Mit tegyek, hogy legyen engedélye? :S

JackDaniels
Ezek a tetves geci dígók baxtak ki velem tavaly az elõdöntõben is.

JackDaniels
Hát nem könnyítette meg a gép a dolgod, az tény, de hajrá.😊

vmvr
köszi, hát nem lesz egyszerû.

most a dán bajnokkal játszottam selejtezõt otthon, 2-2 lett, idegenben mindenféleképpen gólt kell rúgni.

ha sikerülne a továbbjutás, akkor a Valencia ellen fogok meccseleni, oda már az esélytelenek nyugalmával megyek😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

JackDaniels
Ez igen! Gratula! Aztán a BL-ben is sok sikert!

hunbasser
akkor tényleg szoros lehetett 😊 de én hülye meg ki is számolhattam volna XD na mind1 😊

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
köszi mindenkinek😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

totti10
grat!,<#worship> látom nem volt nehéz dolgod😄 dvsc 11szer kikapot

hajrá,lilák!

vmvr
hopp, az lemaradt:S

ha így megfelel: Honvéd 61pont
Gyõr 60
Debrecen 50valamennyi😊