121242
Football Manager
  • bigapó
    Köszi a gyors választ.

Nekem a Barcelona a kedvenc csapatom, azzal tudnék indítani játékot, nincsenek kritériumok, hogy kezdő manager-ként nem lehet nagy csapatot irányítani?

Kicsit talán könnyebb is kezdésnek, mert nem fog annyi vereség becsúszni:) persze nem csak ezen múlik.
  • hunbasser
    ejj,nekem sem megy a diósgyőrrel,pedig azért elég jó a keretem egy nb2-höz képest...

most tettem fel magamnak a kérdést:mitől tartok,ha egyszer nekem van a bajnokságban a legjobb keretem?így csináltam egy elég nyers taktikát,és úgy ahogy működik,mindenesetre ez nem orvosolja azt,hogy a csatáraim 5 ziccerből 5-öt kihagynak...
  • kraawz
    grat,szép ;)
  • 5w0rdf15h
    egy kis eredmény az olimpián

• zaki
    Ugyanaz, pedig brutális a keretem, olyan volt pléjáim vannak pl a milanban, meg a liverpoolban, aki nálam nem játszott 3 meccset sem... :D
  • soma22
    Üdv!

Nagy általánosságban a 2007el játszunk. A kiscsapatokkal való fejlődés véleményem szerint jól lett megcsinálva, néhol túlságosan is, vannak kimondottan nehéz csapatok. A pénzügy szépen követi a sikereket, ugyanugy a szponzorok is. egy kicsit talán a játékosok nem, mert kiscsapathoz sztárt nem fogsz tudni igazolni.(bár 2020 körül ki tudja ki a sztár)

Ha bármilyen technikai segítség kell azt a bannerben található offtopikban tedd fel, játékkal, menettel kapcsolatban pedig nyugodtan kérdezz it
  • bigapó
    sziasztok!

Itt ki melyik változattal játszik? azaz 2006-al vagy 2007-el nyomjátok? nálam nem esett le, sorry ha kellett volna:)

Tervezem, hogy elkezdek egy játékot vele, de érdekelne pár dolog.

Egyrészt melyikkel játszak, 2006 vagy 2007?

Mennyire követi a játék a csapat fejlődését? Ezalatt azt értem, hogy ha elkezdem egy kiscsapattal és minimális a bevétel, de ennek ellenére jól szerepel a csapat, akkor később jobb szponzorokkal is lehet szerződni? ergo nagyobb lesz a fejleszthetőség, lehet jobb játékosokat is igazolni, stadiont, egyébb létesítményeket fejleszteni.

Ez gond volt a Fifa 2007-ben, mert kiscsapattal végigvertem mindenkit, de sose nőtt a pénz megfelelően. Nem volt értelme játszani, nagy csapatnál meg már minden maxon volt, az se túl felemelő. Jó, mondjuk az nem manager-játék...
  • soma22
    részvétem...nekem is tele van a moygoróm. mintha egy csettintésre elfelejtettek volna a min 180pa-s pleják focizni.
    gólt lőni nem tudunk, szar a védelem, középpálya nincs is...nem értem
  • zaki
    Sztem ki fog jönni a napokban egy végleges adatbázis frissítés, az aug. 31-i igazolásokkal.
  • zaki
    Ehh, nekem ugyanez, 4 meccs 4 cumi a BL-ben, igaz mocskosul erős a csoportom, de egyszerűen nincs kedvem tovább folytatni, annyira tele van a tököm.
  • Fyrex
    [tanusítja]
  • soma22
    aha, ahhoz min 1 győzelem és egy döntetlen kell, plusz az hogy az aek innentől ne szerezzen pontot.

ebből semmi nem lesz, szégyenek lettünk erre az évre
  • miki36
    :SS

uefa meglesz, ne aggódj:)
  • kraawz
    Ien db. :D
    Hozzá se nyúltam :D
  • soma22
    3 bl csoportmeccsből 3 vereség(villareal, chelsea, aek)

ebből lószar sem lesz
  • zaki
    Ha van már Makaay, meg van Bronckhorst, akkor mit keres még nálad Drenthe? :D
  • zaki
    ja, szkútban is úgy vannak az árak... :D
  • kraawz
    Üdvözlet

Van egy kis időm játszani,szal el tudtam kezdeni Feyenoordal. Pénz nincs igazolásokra,csak egy hatalmas kölcsön,fizetési keret meg minuszban van alapból :S Keret nagyonkicsi,most 4 serulttel 15 emberrel allok ki Groningen ellen. Egy felido alatt most leserult 3 plejam,szal vagyunk 12en :S Röhej..

Viszont van Makaay,Drenthe és Van Bronckhorst is.
    Egyként azért döntötttem Feyenoord mellett,mert 2 éve tolom a gammát,és sosem láttam őket semmien komolyabb eredményt elérni európai kupában:S Bajnokságban is csak 4.nek várnak
  • DaMarcus
    fontban lehet a legjobban érzékelni
  • hunbasser
    jó lesz az sztem.
  • Lancelot1983
    Szerintetek 4Angol, 2Argentin, 1Belga, 2Dán, 3Francia, 3Német, 1Norvég, 4Olasz, 2Portugál, 4Skót, 3Spanyol, 1Svéd, 1Ukrán 13baynokság 31ligáya Óriás adatbázissal 1.7 ram 2600semptron 9600radeon-nal lassú lesz?Legnano-val kezdenék olasz C2 liga
  • hunbasser
    tanács:rakd át €-ba a pénznemet,azért úgy kicsit jobban lehet érzékelni az árakat
  • csoxer
    Millánt már énis leigazoltam,meg elvileg jön Németh és Dzsudzsák,de akkor valszeg majdnem ki is merül az anyagi keret:)
  • csoxer
    próbáltam barimeccseket lekötni,de senki se akart jönni..a használhatatlan/szükségtelen játékosokat is próbálom eladni,de ugye nem nagy az igény rájuk..azon gondolkoztam,Tamudot eladnám,az min 2,6B ft,abból kijönne egy új csatár+még pár playa..
  • hunbasser
    hát úgy tényleg kevés.akkor gyűjts pénzt:add el azokat a játékosokat,akik nyavajognak vagy akiket az életben nem használnál,próbálj jóval a fizetési keret alatt maradni,hívj meg nyáron sok nagy klubot barátságos meccsre,és persze játsszon jól a csapat.minél jobb a csapat,annál többen mennek ki a hazai meccsekre,és több pénz jön be a jegybevételekből,ráadásul ha sikerülne bekerülni a bl főtáblára,ott is minden nyert meccs után kapsz 600 ezret euróban.
  • 5w0rdf15h
    első évben ők jöttek....nekem se adtak több pénzt, így szinte alap kerettel nyertünk uefat és spanyol bajnokságot :)

ezek közül César(hátvéd), Walter Gaitan(kp), Felipe(szélső) és Dalla Valle(kp) jött a felnőtt csapatba

ja és kiűrítettem a tartalék keretet....csak a fizut kapták mind nyomorék volt szinte, akárcsak a fél ifi csapatot....ami FONTOS még h kölcsön kaptam Podolskit meg még pár húzó embert már nem emlékszem pontosan
  • csoxer
    forintban,úgy pedig elég kevés:)
  • hunbasser
    milyen pénznemben?

egyébként szeretnék nagyon gratulálni mindenkinek!!
  • csoxer
    első évedben kiket adtál el h pénzhez juss? énis az espanyollal kezdtem,de csak 290milla van átigazolásra és nem adnak többet
  • DaMarcus
    az igaz
    csövesnek a den haag-gal (nem tom h kell írni)
  • Gunnersboy
    :DDDD

[igen,általáben mindig megveszem németh-et, mert nekem bevált már sokszor :) ]
  • soma22
    de nem a fradival
  • soma22
    2013/14-es idény
  • DaMarcus
    drucker-nek csövesnek és Rex-nek sikerült asszem
  • Gunnersboy
    bazzeg beszarok :o játék kezdésekor Donovannek lejár a szerződése januárban, és mostlátom hogy hirtelen eltünt a csapatbol, és már valami 5 klub ajánlott neki szerződést :ooooooo
    énis benyomtam egy durva összegűt, remélem elfogadja és ujra itt játszik :|
  • DaMarcus
    attól még gyilkos lesz pato egy állat
  • zaki
    Fradinak nem lesz sosem új stadionja, ha tele vagyok manival, akkor sem?
    Van olyan, akinek sikerült új stadiont építettnie?
  • zaki
    Most hányban jársz?
  • 5w0rdf15h
    Pato 5,5milla kp + 3,75részlet volt
    Diarra 2,2kp+2,2részlet
    Bale meg 600e+2,4részlet (de őt még előző ősszel megvettem csak most jött)
  • 5w0rdf15h
    köszi de csak felkészülési meccs :D
    Petrov télen jött :) ők az új nyári szerzeményeim:

Szükségem volt még1 stabil csatárra ezért érkezett Pato, és mivel Flamini visszament kölcsönből új vkp is kellett és Diarranak elég jó értékei vannak, másik meg h kellett egy stabil, jó teljesítményt nyújtó balhátvéd is ezért jött Bale és persze jött még pár ifi is