121242
Football Manager
-
#117663 Köszi a gyors választ.
Nekem a Barcelona a kedvenc csapatom, azzal tudnék indítani játékot, nincsenek kritériumok, hogy kezdő manager-ként nem lehet nagy csapatot irányítani?
Kicsit talán könnyebb is kezdésnek, mert nem fog annyi vereség becsúszni:) persze nem csak ezen múlik. -
#117662 ejj,nekem sem megy a diósgyőrrel,pedig azért elég jó a keretem egy nb2-höz képest...
most tettem fel magamnak a kérdést:mitől tartok,ha egyszer nekem van a bajnokságban a legjobb keretem?így csináltam egy elég nyers taktikát,és úgy ahogy működik,mindenesetre ez nem orvosolja azt,hogy a csatáraim 5 ziccerből 5-öt kihagynak... -
#117661 grat,szép ;) -
#117660 egy kis eredmény az olimpián
-
#117659 Ugyanaz, pedig brutális a keretem, olyan volt pléjáim vannak pl a milanban, meg a liverpoolban, aki nálam nem játszott 3 meccset sem... :D -
#117658 Üdv!
Nagy általánosságban a 2007el játszunk. A kiscsapatokkal való fejlődés véleményem szerint jól lett megcsinálva, néhol túlságosan is, vannak kimondottan nehéz csapatok. A pénzügy szépen követi a sikereket, ugyanugy a szponzorok is. egy kicsit talán a játékosok nem, mert kiscsapathoz sztárt nem fogsz tudni igazolni.(bár 2020 körül ki tudja ki a sztár)
Ha bármilyen technikai segítség kell azt a bannerben található offtopikban tedd fel, játékkal, menettel kapcsolatban pedig nyugodtan kérdezz it -
#117657 sziasztok!
Itt ki melyik változattal játszik? azaz 2006-al vagy 2007-el nyomjátok? nálam nem esett le, sorry ha kellett volna:)
Tervezem, hogy elkezdek egy játékot vele, de érdekelne pár dolog.
Egyrészt melyikkel játszak, 2006 vagy 2007?
Mennyire követi a játék a csapat fejlődését? Ezalatt azt értem, hogy ha elkezdem egy kiscsapattal és minimális a bevétel, de ennek ellenére jól szerepel a csapat, akkor később jobb szponzorokkal is lehet szerződni? ergo nagyobb lesz a fejleszthetőség, lehet jobb játékosokat is igazolni, stadiont, egyébb létesítményeket fejleszteni.
Ez gond volt a Fifa 2007-ben, mert kiscsapattal végigvertem mindenkit, de sose nőtt a pénz megfelelően. Nem volt értelme játszani, nagy csapatnál meg már minden maxon volt, az se túl felemelő. Jó, mondjuk az nem manager-játék...
-
#117656 részvétem...nekem is tele van a moygoróm. mintha egy csettintésre elfelejtettek volna a min 180pa-s pleják focizni.
gólt lőni nem tudunk, szar a védelem, középpálya nincs is...nem értem -
#117655 Sztem ki fog jönni a napokban egy végleges adatbázis frissítés, az aug. 31-i igazolásokkal. -
#117654 Ehh, nekem ugyanez, 4 meccs 4 cumi a BL-ben, igaz mocskosul erős a csoportom, de egyszerűen nincs kedvem tovább folytatni, annyira tele van a tököm. -
#117653 [tanusítja] -
#117652 aha, ahhoz min 1 győzelem és egy döntetlen kell, plusz az hogy az aek innentől ne szerezzen pontot.
ebből semmi nem lesz, szégyenek lettünk erre az évre -
#117651 :SS
uefa meglesz, ne aggódj:) -
#117650 Ien db. :D
Hozzá se nyúltam :D -
#117649 3 bl csoportmeccsből 3 vereség(villareal, chelsea, aek)
ebből lószar sem lesz -
#117648 Ha van már Makaay, meg van Bronckhorst, akkor mit keres még nálad Drenthe? :D -
#117647 ja, szkútban is úgy vannak az árak... :D -
#117646 Üdvözlet
Van egy kis időm játszani,szal el tudtam kezdeni Feyenoordal. Pénz nincs igazolásokra,csak egy hatalmas kölcsön,fizetési keret meg minuszban van alapból :S Keret nagyonkicsi,most 4 serulttel 15 emberrel allok ki Groningen ellen. Egy felido alatt most leserult 3 plejam,szal vagyunk 12en :S Röhej..
Viszont van Makaay,Drenthe és Van Bronckhorst is.
Egyként azért döntötttem Feyenoord mellett,mert 2 éve tolom a gammát,és sosem láttam őket semmien komolyabb eredményt elérni európai kupában:S Bajnokságban is csak 4.nek várnak -
#117645 fontban lehet a legjobban érzékelni -
#117644 jó lesz az sztem. -
Lancelot1983 #117643 Szerintetek 4Angol, 2Argentin, 1Belga, 2Dán, 3Francia, 3Német, 1Norvég, 4Olasz, 2Portugál, 4Skót, 3Spanyol, 1Svéd, 1Ukrán 13baynokság 31ligáya Óriás adatbázissal 1.7 ram 2600semptron 9600radeon-nal lassú lesz?Legnano-val kezdenék olasz C2 liga -
#117642 tanács:rakd át €-ba a pénznemet,azért úgy kicsit jobban lehet érzékelni az árakat -
csoxer #117641 Millánt már énis leigazoltam,meg elvileg jön Németh és Dzsudzsák,de akkor valszeg majdnem ki is merül az anyagi keret:) -
csoxer #117640 próbáltam barimeccseket lekötni,de senki se akart jönni..a használhatatlan/szükségtelen játékosokat is próbálom eladni,de ugye nem nagy az igény rájuk..azon gondolkoztam,Tamudot eladnám,az min 2,6B ft,abból kijönne egy új csatár+még pár playa.. -
#117639 hát úgy tényleg kevés.akkor gyűjts pénzt:add el azokat a játékosokat,akik nyavajognak vagy akiket az életben nem használnál,próbálj jóval a fizetési keret alatt maradni,hívj meg nyáron sok nagy klubot barátságos meccsre,és persze játsszon jól a csapat.minél jobb a csapat,annál többen mennek ki a hazai meccsekre,és több pénz jön be a jegybevételekből,ráadásul ha sikerülne bekerülni a bl főtáblára,ott is minden nyert meccs után kapsz 600 ezret euróban. -
#117638 első évben ők jöttek....nekem se adtak több pénzt, így szinte alap kerettel nyertünk uefat és spanyol bajnokságot :)
ezek közül César(hátvéd), Walter Gaitan(kp), Felipe(szélső) és Dalla Valle(kp) jött a felnőtt csapatba
ja és kiűrítettem a tartalék keretet....csak a fizut kapták mind nyomorék volt szinte, akárcsak a fél ifi csapatot....ami FONTOS még h kölcsön kaptam Podolskit meg még pár húzó embert már nem emlékszem pontosan -
csoxer #117637 forintban,úgy pedig elég kevés:) -
#117636 milyen pénznemben?
egyébként szeretnék nagyon gratulálni mindenkinek!! -
csoxer #117635 első évedben kiket adtál el h pénzhez juss? énis az espanyollal kezdtem,de csak 290milla van átigazolásra és nem adnak többet -
#117634 az igaz
csövesnek a den haag-gal (nem tom h kell írni) -
#117633 :DDDD
[igen,általáben mindig megveszem németh-et, mert nekem bevált már sokszor :) ] -
#117632 de nem a fradival -
#117631 2013/14-es idény -
#117630 drucker-nek csövesnek és Rex-nek sikerült asszem -
#117629 bazzeg beszarok :o játék kezdésekor Donovannek lejár a szerződése januárban, és mostlátom hogy hirtelen eltünt a csapatbol, és már valami 5 klub ajánlott neki szerződést :ooooooo
énis benyomtam egy durva összegűt, remélem elfogadja és ujra itt játszik :| -
#117628 attól még gyilkos lesz pato egy állat
-
#117627 Fradinak nem lesz sosem új stadionja, ha tele vagyok manival, akkor sem?
Van olyan, akinek sikerült új stadiont építettnie? -
#117626 Most hányban jársz? -
#117625 Pato 5,5milla kp + 3,75részlet volt
Diarra 2,2kp+2,2részlet
Bale meg 600e+2,4részlet (de őt még előző ősszel megvettem csak most jött) -
#117624 köszi de csak felkészülési meccs :D
Petrov télen jött :) ők az új nyári szerzeményeim:
Szükségem volt még1 stabil csatárra ezért érkezett Pato, és mivel Flamini visszament kölcsönből új vkp is kellett és Diarranak elég jó értékei vannak, másik meg h kellett egy stabil, jó teljesítményt nyújtó balhátvéd is ezért jött Bale és persze jött még pár ifi is