Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. hogy kell cserélni félidõ közben? 😛
2. csak ilyen gombfoci stilusban lehet meccset nézni ? köszi elõre is
(jó csatárok sem ártanak)
Egyébként az elsõ meccsen Espejo mindkét gólja szabadrúgás volt...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Az új idényben a Bl selejtezõjének második körében 3-3-as összesítéssel idegen ben lõtt több góllal jutottunk túl a Slovacko csapatán.A 3. körben a Palermot kaptuk.
1. meccs:
A visszavágó:
A csoportom sem valami vészes,A Porto,Rapid Bukarest és az Athletic Bilbao mellé kerültem 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"Never say never!\" W Churchill
jah és persze a dél-amerikai országok
RIP Antonio Puerta!!!!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Bocsi de nem értem miért nem használtam volna smilet? Nem igazán szeretek oldalakat vissza olvasni. (max 50 hsz olvasok vissza és vagy 70-tõl 50-ig átfutva.)
Egész szépet alakított a csapatom UEFA 4. hely lett a csoportba (Újpest pont nélkül 5.<#nevetes1>#nevetes1>)
A bajnokságba pedig így állok.
Esetleg ami még JackDanielsz írt használod hozzá akkor jó lesz. +hozzá ha gyorsak a védõid akkor lesre állítás és feltolni a hátvéd sort, ha lassuak akkor meg mélyre vinni õket, hogy ne tudjanak lefutni. Bár ez bizto játszod már<#smile>#smile>
most is valami hasonlóval fogok próbálkozni
UEFA selejtezõben megkapom a manchester united-et<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
szerk:most néztem meg,már Budaörs az elsõ és tõlük meg 12 pontra vagyok :\
ReaL MaDRid x siempre
annyira belemerültem az igazolgatásokba(személyzetben is nagytakarítás volt,mert elég sok volt a gyenge emberke),hogy el is ment a szünet,és én meg erõnléti edzõ és aszisztens nélkül maradtam 😄 nem is gondoltam volna,hogy erõnléti edzõt ilyen nehéz szerezni...mind úgy jönne el,hogy csak akkor tárgyalnak velem,ha nagyon vastag szerzõdést kínálok nekik.
menedzser aszinsztensem most lesz,nem is rossz,csak most kettõ közül kell majd választanom.
elsõ meccsem is megvolt a diósgyõr kispadján,mégpedig a csepel ellen(pont a legjobbkor kaptam a leggyengébbet 😊),kötelezõ volt behúzni,3-1 lett a vége.még 11 forduló,és 13 ponttal megy a fradi,eddig 3x kaptak ki a 19 forduló alatt,a 2.helyezett 9 pontra van tõlem(ez a Budaörs),szóval,idén még nem fogom feljuttatni a csapatot 😄 de a 2.hely reális lehet még szvsz.
ReaL MaDRid x siempre
hajrá!
én tegnap nem tudtam lejátszani a bl selejtezõ visszavágót, mert mentem az olasz meccsre😊 de majd most
elhoztam a fél dunaújvárost 😄 Hamart még nem én igazoltam le,egybõl kölcsön is adtam,és kimás,mint a dunaújváros vette kölcsön -.-
és õket küldtem el
és még ezen kívül 17 játékos lett elküldve elõttem,még ebben a szezonban,tehát volt tisztogatás nem gyengén...
következõ átigazolási szezonban már inkább a szezon legpengésebb játékosait próbálom majd összecsipegetni,de akkor már nem fog ennyi játékos érkezni.még mindig van vagy 4-5 játékos akit el akarok adni,vagy kölcsön szeretnék adni.
ReaL MaDRid x siempre
A lokival vagyok és így állok jelenleg.
UEFA kupába menetelhetek tovább (meglepetésemre nem egyedüli magyarként😊)
A keretem pedig így néz ki. (sajnos elég karcsú😞)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
egyébként mostmár 2043 a cél,eddig törlesztjük az új stadiont
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...