Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello. most kezdtem a játékot 2 kérdésem lenni.
1. hogy kell cserélni félidõ közben? 😛
2. csak ilyen gombfoci stilusban lehet meccset nézni ? köszi elõre is
Jó kis pleya. Tudnál mutatni róla képet? Az elõbb lemaradtt grat.

Atesz89
A futball alapszabálya végy egy jó kapust 😛
(jó csatárok sem ártanak)
Egyébként az elsõ meccsen Espejo mindkét gólja szabadrúgás volt...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

nem semmi helyzet kihasználásod volt az elsõ mérkõzésen. Nekem eddig minden 4-5 helyzet rúgok gólt, persze az ellenfél egyszer kétszer lõ kapura és beakad😄

Atesz89
Hali és gratula mindenkinek!
Az új idényben a Bl selejtezõjének második körében 3-3-as összesítéssel idegen ben lõtt több góllal jutottunk túl a Slovacko csapatán.A 3. körben a Palermot kaptuk.
1. meccs:

A visszavágó:

A csoportom sem valami vészes,A Porto,Rapid Bukarest és az Athletic Bilbao mellé kerültem 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

na mentem majd 0:00 kor folytatom további jó estét mindenkinek!!!

totti10
grat! hajrá

hajrá,lilák!

JackDaniels
Védekezd ki a szemüket, aztán egy gyors kontra a 93. percben és.......😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Talentplayer
hát tudom ajánlani Nikita Andreev, Jakub Sylvestr, Danilo, David Janczyk (õk voltak nálam a fradiba 2010 körül), de nézzél szét Szlovákiába, Szerbiába, szlovéniába még hát a környezõ országokba v a kisebb európai országok csapataiba (Albánia, Bulgária, Montenegro, Fehéroroszo.)
jah és persze a dél-amerikai országok

RIP Antonio Puerta!!!!

vmvr
hát az kurva kemény meccs lesz, viszont ha valahogy begyötrünk egy gólt, akkor bármi lehet.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

JackDaniels
Az a minimum!😊<#eljen>

JackDaniels
Ez nem rossz, mondjuk az Old Trafford-on meg fogsz kicsit izzadni, de hajrá!!😊

vmvr

Rangerset kaptam tovább kell menni😊

Ez sima ügy volt!!! majd írom nemsokára hogy kit kaptam😊

???
Bocsi de nem értem miért nem használtam volna smilet? Nem igazán szeretek oldalakat vissza olvasni. (max 50 hsz olvasok vissza és vagy 70-tõl 50-ig átfutva.)

JackDaniels
Pont errõl beszéltem.

A gyõzelmet nem kell megmagyarázni

JackDaniels
Ha vennéd a fáradságot és egy kicsit visszaolvasnál, akkor asszem elhagytad volna a szmájlikat.😄DD

JackDaniels
2013-ban õket vertük a döntõben, igaz "csak" 11esekkel. Ez az eredmény most is megfelelne.

Valaki nem tud mondani nekem egy igazi gól vágott Sidibe mellé? Sajnos túl kevés gólt rúgok így, mert csak Sidibe az aki rúgdossa a gólokat, s van 2-3 évem, hogy találjak egy méltó utódott, mert akkor már a BL trófeáért akarok harcba indulni.

Tavalyi szezonom nagyon szar volt, idén meg elsõ 9 meccs, 9 gyõzelem, aztán 4-0-s vereség Gyõrben. :-\ Azért még vezetek hét ponttal. (Újpest)

Az bizony, de ha idéig eljutottál már csak elbánsz egy Arsenállal<#vigyor><#vigyor>

JackDaniels
Nah, ez érdekes lesz.

Na elérkeztem a januárhoz.
Egész szépet alakított a csapatom UEFA 4. hely lett a csoportba (Újpest pont nélkül 5.<#nevetes1>)

A bajnokságba pedig így állok.

Pedig ez megszokta lepni az én ellenfeleimet<#wink> mondjuk az is szerepet játszhat nálam, hogy NB1-be egyszerû 4,4,2, alkalmazok míg a tobbi kupában ami jön<#vigyor5>.
Esetleg ami még JackDanielsz írt használod hozzá akkor jó lesz. +hozzá ha gyorsak a védõid akkor lesre állítás és feltolni a hátvéd sort, ha lassuak akkor meg mélyre vinni õket, hogy ne tudjanak lefutni. Bár ez bizto játszod már<#smile>

JackDaniels
meg keményen kontrára jáccani erõs letámadás mellett, oszt majd néznek nagyot!!😊

vmvr
ezt csináltam a Valencia ellen, de nem jött be.

most is valami hasonlóval fogok próbálkozni

Meg lehet õket verni😊, igaz nem egyszerû de verhetõek. Tegyél be egy vagy két vkp a 4 védõ elé, lehetõleg jókat (ha 4 védõvel játszol), s akkor meg tudod õket lepni. Én is így jutottam be az UEFA csoportkörbe és meg lehet lepni vele õket😊 Newcastle ellen 2:2 ért, s a többi csapat ellen se valottam kudarcot.

vmvr
hát ez beszarás...

UEFA selejtezõben megkapom a manchester united-et<#falbav><#falbav>

Majd jövõre már bent leszel a BL-be

vmvr

várható volt a kiesés, de még az UEFA kupa fõtábla meglehet

JackDaniels
Jó lesz az! Ha szerencséd van, még a feljutás is meglehet.😊) A gamma szereti a DVTK-t, ezt mán megfigyeltem.😊))))

hunbasser
10 meccs van még,és 10 pont a hátrányom 😄 (mert hogy most nyertem a Baktalórántháza ellen 2-1-re,a fradi meg kikapott.tehát,a hátralévõ 10 meccsen ha 3x még kikapnának,meg egyszer x-elnének,és én az összes meccsemet megnyerném(ami sztem ki van csukva),akkor érném õket utól.és a több csapatról akkor még nem is esett szó,akik tapadnak a fradira(az Ajka 3 ponttal van csak lemaradva)

szerk:most néztem meg,már Budaörs az elsõ és tõlük meg 12 pontra vagyok :\

ReaL MaDRid x siempre

totti10
sztem meg feljutsz!

hajrá,lilák!

vmvr

odavágón sima vereség

hunbasser
szép <#eljen>

annyira belemerültem az igazolgatásokba(személyzetben is nagytakarítás volt,mert elég sok volt a gyenge emberke),hogy el is ment a szünet,és én meg erõnléti edzõ és aszisztens nélkül maradtam 😄 nem is gondoltam volna,hogy erõnléti edzõt ilyen nehéz szerezni...mind úgy jönne el,hogy csak akkor tárgyalnak velem,ha nagyon vastag szerzõdést kínálok nekik.

menedzser aszinsztensem most lesz,nem is rossz,csak most kettõ közül kell majd választanom.

elsõ meccsem is megvolt a diósgyõr kispadján,mégpedig a csepel ellen(pont a legjobbkor kaptam a leggyengébbet 😊),kötelezõ volt behúzni,3-1 lett a vége.még 11 forduló,és 13 ponttal megy a fradi,eddig 3x kaptak ki a 19 forduló alatt,a 2.helyezett 9 pontra van tõlem(ez a Budaörs),szóval,idén még nem fogom feljuttatni a csapatot 😄 de a 2.hely reális lehet még szvsz.

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
igen

totti10
majd mind a két meccsrõl tolsz képeket?

hajrá,lilák!

vmvr

megvan a továbbjutás. kemény meccs volt ez a második

jöhet a Valencia😊

vmvr
szép kis nagytakarítás volt : o

hajrá!

én tegnap nem tudtam lejátszani a bl selejtezõ visszavágót, mert mentem az olasz meccsre😊 de majd most

totti10
dunaujvárosnak maradt 11 embere?XD

hajrá,lilák!

hunbasser
nos,õk érkeztek:

elhoztam a fél dunaújvárost 😄 Hamart még nem én igazoltam le,egybõl kölcsön is adtam,és kimás,mint a dunaújváros vette kölcsön -.-

és õket küldtem el

és még ezen kívül 17 játékos lett elküldve elõttem,még ebben a szezonban,tehát volt tisztogatás nem gyengén...

következõ átigazolási szezonban már inkább a szezon legpengésebb játékosait próbálom majd összecsipegetni,de akkor már nem fog ennyi játékos érkezni.még mindig van vagy 4-5 játékos akit el akarok adni,vagy kölcsön szeretnék adni.

ReaL MaDRid x siempre

Aloha. Grat mindenkinek. Úgy döntöttem elkezdem a gamet ismét.

A lokival vagyok és így állok jelenleg.

UEFA kupába menetelhetek tovább (meglepetésemre nem egyedüli magyarként😊)

A keretem pedig így néz ki. (sajnos elég karcsú😞)

totti10

hajrá,lilák!

kraawz
De megszivatott ez a mocsok. 3 meccs alatt 6 pont,Münchene ellen épp hogy buktam. Besiktasnak 3 pont -2 gk,nekem +3 volt. Akkor jutnak tovább,ha 3 góllal megvernek legalább. Elsõ félidõben 1:0 ide. Aztán büntetõt kapnak,én meg pirosat. 80. percig 1:1,10 perc alatt rámoltak 3mat (!) És így esek ki 6 ponttal :S Nekik is 6 pont van,meg Rennesnek is . Röhej. Elmentettem,aztán kiléptem gecibe :@

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

9csöves9
szíp.grat.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
nem komolyan írtam

egyébként mostmár 2043 a cél,eddig törlesztjük az új stadiont

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kraawz
Huh,ettõl a meccstõl paráztam. Aimar , Milito , Ricardo Oliveira és társai :S

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zaki
Wow, nem kis grat, te megérdemled... 😄